Hivatalosan is vége a Knight Ridernek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt a 25 évet úgy is kell ám tekinteni, 25 évvel ezelõtt (vagy mondjuk 15) nekünk az volt a menõ, csakhogy akkor még kb óvodás-kisiskolás szinten mozogtunk... Arra jó volt a film, de szerintem akkor egy idõsebb megnézte, jót röhögött rajt, mint ahogy visszanézve ezeket, én is néha mosolyra fakadok... 😊
Történetet, jelenetet összehasonlítva azért az új picit komolyabb, de a 19+ korosztálynak még mindig nem elég komoly, az a helyzet - szerintem.
A technológiarésze érdekes, a csajok nagyon jók, de a történet nem átélhetõ, kissé bagatell, néha nem is kissé 😊 A jobb jelenetek nagyon rövidek, normális részt még nem láttam (ami után kb azt mondanám, hogy ez igen, kerek, egész,szép), de azért szívesen megnéztem a sorozat részeit...
Történetet, jelenetet összehasonlítva azért az új picit komolyabb, de a 19+ korosztálynak még mindig nem elég komoly, az a helyzet - szerintem.
A technológiarésze érdekes, a csajok nagyon jók, de a történet nem átélhetõ, kissé bagatell, néha nem is kissé 😊 A jobb jelenetek nagyon rövidek, normális részt még nem láttam (ami után kb azt mondanám, hogy ez igen, kerek, egész,szép), de azért szívesen megnéztem a sorozat részeit...
A régi sorozatot tényleg nem mai szemmel kell nézni. Azért mégis eltelt vagy 25 év azóta. A maga nemében jó volt az. Én leginkább nosztalgia miatt néztem mg az újat, de megértem a kaszát. Néhol nagyon bugyuta, klisékkel teli, már-már égõ valami lett.
"Kitku Kitku kapcsu picsku"
Ez nagyon kemény!!! <#mf1>#mf1>
Ez nagyon kemény!!! <#mf1>#mf1>
"A jellemeket nem mutatták be rendesen, a szereplõk üresek, "szerethetetlenek" maradtak." ezt pótolni lehetett volna gondolom menet közben. bár én az újból csak a pilot-ot tudtam megszerezni, de nekem teccett! 😊
Komolytalan volt, már az elsõ részt sem bírtam végignézni. Semmitmondó jelenetek, idétlen kameramozgások, Xbox360-színvonalú idétlen animációk voltak benne (ami Xbox360-on nagyon jó egy játékban, de ez egy film). A jellemeket nem mutatták be rendesen, a szereplõk üresek, "szerethetetlenek" maradtak. Majdnem mint egy magyar filmben, csak itt több pénz volt az effektekre.
Az egyik áruházban az egész elsõ évadot (a régibõl) meg lehetett venni dobozban 3000-ért. Megvettem, elkezdtem nézegetni. Még mindig jópofa, bár lehet hogy most már csak a nosztalgia beszél belõlem 😊
Mindenesetre az akkori trendként a ,,majdnem kiöregedett'' színésznõk alkalmazása sok-sok festékkel néha igencsak vicces lett 😊
Mindenesetre az akkori trendként a ,,majdnem kiöregedett'' színésznõk alkalmazása sok-sok festékkel néha igencsak vicces lett 😊
Anno jo sorozat volt. De mai szemmel mar nem az igazi, sztem idejemult. Az uj sorozat, meg gyenge lett, keves volt mar a mai vilagban 1 ilyen sztori sztem, az masik dolog, hogy a megvalositas is hibadzott...
fuck mmo's..i.,
"...ne a mai cgi-s szemeddel nezzed!"
Hát számomra sokkal többet ért, hogy az ugratást nem számítógéppel csinálták (amik az új KR-ben ráadásul még gagyik is lette), hanem tényleg minden részben rámpára küldték a kibelezett KITT-et.
Hát számomra sokkal többet ért, hogy az ugratást nem számítógéppel csinálták (amik az új KR-ben ráadásul még gagyik is lette), hanem tényleg minden részben rámpára küldték a kibelezett KITT-et.
Mar nem azert de abban az idoben az jonak szamitott, ne a mai cgi-s szemeddel nezzed! A mostaninak meg szerintem az lett a halala a sok szamtech benne...
Pedig a vegere kezdett emberi format olteni a sorozat kicsit sajnalom, hogy vege.
Bar az NBC tetu egy csatorna...
Pedig a vegere kezdett emberi format olteni a sorozat kicsit sajnalom, hogy vege.
Bar az NBC tetu egy csatorna...
Volt pár egész jó rész, de voltak idegesítõek is. Azért sajnálom, hogy nem folytatják.
A kedvencem akkor is a horváton elcsípett Knight Riderbõl származó mondat marad az eredeti sorozatból: "Kitku Kitku kapcsu picsku" 😛
A kedvencem akkor is a horváton elcsípett Knight Riderbõl származó mondat marad az eredeti sorozatból: "Kitku Kitku kapcsu picsku" 😛
A régi részek azok jók voltak. Emlékszem rá, hogy amikor kezdõdött az ORF1-en kiürült az utcánk, aztán minden gyerek azt nézte😊
Az új részeket kár hogy elrontották (egy-két kivétel azért akadt ami nézhetõ volt), többet is ki lehetett volna hozni a sorozatból...
Az új részeket kár hogy elrontották (egy-két kivétel azért akadt ami nézhetõ volt), többet is ki lehetett volna hozni a sorozatból...
😄DDDDDDDD:AS😄:SA
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ja, gondolom nem is élt még mikor azt a sorozatot csinálták.
Nem is tudtam, hogy egy sorozat is lehet ciki. Pláne, ha húsz éves. Érdekes emberek vannak, mondhatom...
Gaming is believing.
Most ugye csak viccelsz? Az eredeti? Mármint amiben az a pojáca van a fürtös mellkasával? Izé, elnézve pár részt, nagyon ciki sorozat. Ezt nem láttam, de nem hiszem, hogy annál bénább lehet. De Hollywoodtól minden kitelik, persze.
nem baj majd megszokjuk az Ugly Betty-t<#finom>#finom>
GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04