Szekeres Viktor

Hivatalosan is vége a Knight Ridernek

A legoptimistább rajongók még bíztak abban, hogy folytatódhat a klasszikus sorozat modern változata, de úgy tűnik, hogy hiába akartak a fanatikusok Pontiac Firebird Trans Ameket küldeni az NBC-nek.

Az NBC csatorna hétfőn jelentette be, hogy milyen új sorozatokkal és milyen régi sorozatok nélkül képzeli el a 2009/10-es évadját, s bizony ezen tervekben a Knight Ridernek nem jutott hely.


Pedig minden olyan szépen indult, amikor valamivel több mint egy éve bemutatkozott a tévéfilm, melynek jó nézettsége azonnali sorozat-megrendelést hozott. Azonban hiába nevezték ki a Knight Rider fő írójának a Las Vegasszal 5 évadon át sikereket arató Gary Scott Thompsont (ő írta a Halálos iramban-t is), úgy tűnik, hogy neki sem sikerült kijavítania azokat a hibákat a sorozatban, melyek a tévéfilmben kijavításra szorultak, s így a széria sorsa nagyjából már a premier másnapján eldőlt, hiszen az első részt is csak pár millióan látták szemben a tévéfilm 12-13 milliós nézettségével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FefeeX #17
    Azért azt a 25 évet úgy is kell ám tekinteni, 25 évvel ezelőtt (vagy mondjuk 15) nekünk az volt a menő, csakhogy akkor még kb óvodás-kisiskolás szinten mozogtunk... Arra jó volt a film, de szerintem akkor egy idősebb megnézte, jót röhögött rajt, mint ahogy visszanézve ezeket, én is néha mosolyra fakadok... :)
    Történetet, jelenetet összehasonlítva azért az új picit komolyabb, de a 19+ korosztálynak még mindig nem elég komoly, az a helyzet - szerintem.
    A technológiarésze érdekes, a csajok nagyon jók, de a történet nem átélhető, kissé bagatell, néha nem is kissé :) A jobb jelenetek nagyon rövidek, normális részt még nem láttam (ami után kb azt mondanám, hogy ez igen, kerek, egész,szép), de azért szívesen megnéztem a sorozat részeit...
  • joshua7 #16
    A régi sorozatot tényleg nem mai szemmel kell nézni. Azért mégis eltelt vagy 25 év azóta. A maga nemében jó volt az. Én leginkább nosztalgia miatt néztem mg az újat, de megértem a kaszát. Néhol nagyon bugyuta, klisékkel teli, már-már égő valami lett.
  • smaszi #15
    "Kitku Kitku kapcsu picsku"

    Ez nagyon kemény!!!
  • Luise #14
    "A jellemeket nem mutatták be rendesen, a szereplők üresek, "szerethetetlenek" maradtak." ezt pótolni lehetett volna gondolom menet közben. bár én az újból csak a pilot-ot tudtam megszerezni, de nekem teccett! :)
  • endrev #13
    Komolytalan volt, már az első részt sem bírtam végignézni. Semmitmondó jelenetek, idétlen kameramozgások, Xbox360-színvonalú idétlen animációk voltak benne (ami Xbox360-on nagyon jó egy játékban, de ez egy film). A jellemeket nem mutatták be rendesen, a szereplők üresek, "szerethetetlenek" maradtak. Majdnem mint egy magyar filmben, csak itt több pénz volt az effektekre.
  • wolruf #12
    Az egyik áruházban az egész első évadot (a régiből) meg lehetett venni dobozban 3000-ért. Megvettem, elkezdtem nézegetni. Még mindig jópofa, bár lehet hogy most már csak a nosztalgia beszél belőlem :)
    Mindenesetre az akkori trendként a ,,majdnem kiöregedett'' színésznők alkalmazása sok-sok festékkel néha igencsak vicces lett :)
  • MeoH #11
    Anno jo sorozat volt. De mai szemmel mar nem az igazi, sztem idejemult. Az uj sorozat, meg gyenge lett, keves volt mar a mai vilagban 1 ilyen sztori sztem, az masik dolog, hogy a megvalositas is hibadzott...
  • Timbu #10
    "...ne a mai cgi-s szemeddel nezzed!"
    Hát számomra sokkal többet ért, hogy az ugratást nem számítógéppel csinálták (amik az új KR-ben ráadásul még gagyik is lette), hanem tényleg minden részben rámpára küldték a kibelezett KITT-et.
  • bmw #9
    Mar nem azert de abban az idoben az jonak szamitott, ne a mai cgi-s szemeddel nezzed! A mostaninak meg szerintem az lett a halala a sok szamtech benne...
    Pedig a vegere kezdett emberi format olteni a sorozat kicsit sajnalom, hogy vege.
    Bar az NBC tetu egy csatorna...
  • xen #8
    Volt pár egész jó rész, de voltak idegesítőek is. Azért sajnálom, hogy nem folytatják.

    A kedvencem akkor is a horváton elcsípett Knight Riderből származó mondat marad az eredeti sorozatból: "Kitku Kitku kapcsu picsku" :P