14
-
amitakartok #14 Már csak az hiányzik, hogy a címzett fizessen a fizetési felszólításokért és totális kontroll alatt lennénk. Amögött is van logika de akkor is. -
halgatyó #13 A "szolgáltatás" szótól akkor kezdett roham-hányingerem lenni, amikor a "fizetőparkolás" nevű aljasrongyszargörénységet nevezték át "szolgáltatás"-nak.
Ezt az SMS TRÜKKÖT pedig minden értelmes ember ott fogja kijátszani, ahol csak tudja! Majd csak kitalálunk valamit, én bízok az emberek találékonyságában.
Ja, és én soha nem vásárolok hitelre. Inkább legyen meg később, legyen kisebb, lassúbb, de ELŐRE spórolom össze az árát.
De hiába, ha az embert KISZEMELTE valamelyik rablómaffia, akkor teljesen vétlenül is áldozatává válhat a szarfos jogszabályok között kiválóan lavírozgatóü TRÜKKÖS lehúzóknak -
halgatyó #12 Undorató! Régen, valamikor nekem a "szolgáltatás" szó hallatán-olvastán egészen más képzetek ugrottak elő.
De lassan a "szolgáltatás" szó szitokszóvá, a LEHÚZÁS, a ZSAROLÁS, stb. szinonímájává válik.
AMIKOR A ROHADÉK NAGYCÉG TARTOZIK A MAGÁNEMBERNEK, meg amikor a még nagyobb fővállalkozó tartozik az alvállalkozóinak, és b**szik fizetni, akkor MIT SEGÍT EZ A RONGYFOSSZAR SMS-ÖTLET? -
zsiga66 #11 ezt a rendszert romaniaban is alkalmazzak en havonta kapom az smst hogy fizessem mar ki a kartyam tartozasait de mindig a vegsokig halasztom.. -
flexike #10 Muhaha, az én régi ericcsonom 12 sms-t tud max fogadni. Utána megtelik a memó és a többi megy a levesbe. Meg se kapom. :-) -
Sanzistift #9 Köszönjük a kimoderálást!
Köszönjük a cenzúrát.
Köszönjük a szólásszabadságot. -
Tsol #8 Lehetőleg olyan áron, amihez hitel kell! -
#7 Na de akkor mi van, ha a telefonom kijelzője rossz. Bekapcsolom, hogy elérjenek, de SMS-t nem tudok olvasni. Tárcsázni tudok a billentyűzettel.
Köteleznek arra, hogy jól működő kijelzőm legyen?? -
#6 Penzt takarit meg ? A mocskos bankoknak nincs is jobb beveteli forras annal / pl raiffeisen/ ha elmarad x napig a befizetesed, illetve nem tudjak levonni a szamladrol az osszeget, amit mar altalaban a fizetesed atutalasa elott probalkozik megtenni, akkor 900 valahany forintert, kuld errol levelet, illetve TOBBSZAZ forintot is kiszamlaz, ha fel is hivnak melle. Nem tudom kuldnek-e sms-t, de kinezem beloluk, na meg azt is, hogy mindezt 500 forintert...
El se hittem, hogy ilyen van mig nem lattam par napja ezt.
Erdekes az elmu tigaz stb, ha nem fizettel be valamit, kuld meg egy csekket es meg elnezest is ker, hogy azt feltetelezi, nem fizetted be. Nagyon kulturaltan van megfogalmazva.
-
#5 Kösz a kiegészítést, én is így gondoltam ;) Majd remélem megírják sz SG-n az első ilyen peres esetet is :))) -
kvp #4 "A feleséged ezt egy tértivevényes levéllel is megteheti"
Nem, csak akkor ha alahamisitja az alairast, ellenkezo esetben az o neve lesz rajta mint atvevo. A telefonokkal az a baj, hogy nem garantalhato, hogy egy keszulekhez csak a tulajdonosa ferhet hozza. Amig nem lesz kotelezo a megbizhato digitalis alairas es torvenyileg tiltva mas keszulekenek a hasznalata, addig a telefon nem bizonyitja az, hogy a keszulek tulajdonosa megkapta az sms-t, csak az bizonyithato, hogy a) az adott telefonszamhoz tartozo keszulekre megerkezett, b) a keszuleken valaki/valami megnyitotta az. Ez utobbirol az ertesito egyebkent letilthato. Ha fenti ceg csak az elsot tudja garantalni, akkor meg az sem biztos, hogy elolvastak az uzenetet, a masodikat pedig a keszulek tulajdonosa donti el (marmint hogy kuld-e olvasasi visszajelzest a keszuleke). Ez a szolgaltatas olyan, mintha a tertivevenyes levelnel a posta csak a) azt garantalna, hogy bedobtak a ladaba, b) azt garantalna, hogy alairas nelkul valaki atvette a megadott cimen. Szvsz. a szolgaltatas csak addig mukodik amig nem kerul elesben birosag es egy hozzaerto szakerto/ugyved ele. -
bakagaijin #3 A feleséged ezt egy tértivevényes levéllel is megteheti... :) -
#2 Elvileg kötelező vagy a bankodnak lejelenteni az adatváltozásokat, legyen az a lakcímed, a neved, vagy a telefonszámod. (Szerződés kötelez rá.)
Viszont mi van akkor, ha összeveszek a feleségemmel, és ő megnézi az sms-t majd kitörli, nekem meg "elfelejt" szólni. Akkor én nem tudok róla a nejem meg jól kicseszett velem? Szóval ez nem éppen holtbiztos, van még hova továbbgondolni a dolgot. Meglepő, hogy mégis élesben használják már... -
hottold #1 Pfff. Ezeknek is annyi eszük van, mint egy marék lepkének.... és mi van ha a saját nevemre vásárolt feltöltőkártyás telefont (pl. Dominósat) már régesrégen eladtam, és én pedig a Gipsz Jakab nevére vásárolt telefont használom egy Vitamaxxal és csak az ismerőseimnek adom meg a számom ??