5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • KM
    Le is jött.
  • Droughert
    Ja,de most legalább gyorsan jön lefelé
  • zzeN
    Lehet azért csúszott mert jött vmi late-patch...
  • KM
    Ja-ja.
  • csabi1987
    Nekem nem csinál semmit.
  • Droughert
    Nektek nem kezdte újra letölteni? Délután használtam a preload funkciót, le is jött szépen, erre most pár perce elkezdte újra tölteni, ráadásul baromi lassan.
  • Gabe18
  • zzeN
    Store-ban.
  • priluki
    hol nézitek a steamen hány ora mulva megy? én nem látom
  • me and a monkey
    Steam infó: még 1 óra...
  • Serpa
    egy tipp.
    csütörtökön már lehet érdeklődni CDgnál, lehet kapható lesz aznap ...
  • RatBaG #1442
    ne csodálkozz, hogy az 576nál ezt mondták. ők manapság már tényleg inkább konzolpártiak.
  • Gabe18
    Amúgy a Gamefaqs.com szerint az USA és Steam megjelenés 13., a EU meg 16. Úgyhogy aki dobozost akar (mint én) az sz...ik még 3 napig. Hacsak a CDG el nem kezdi árulni előbb ha befut a szállítmány.
  • Gyuszopapa
    Rosszul tudod,a pc-sek nyertek és nem szavazás volt hanem el kellett érni a játékban bizonyos support pontszámot.Toronymagasan a pc-sek nyertek.
  • Ulvar
    BC2 is... volt egy szavazás ahol egy új pálya behozatala volt a cél, és hogy amelyik konzol vagy a PC nyer azon adják ki (először). Torony magasan...nem is tudom hány millióan szavaztak, és simán lealázta a 2 konzolt a PC. Lehet következtetni ebből hogy ott is volt szép eladása.
  • Gabe18
    Igen, ma már egy átlagos, szórakozni vágyó embernek nem hiányzik a pc baszkurálás ha munka után hazaérve éppen játszani támad kedve. Hanem a konzol egyszerű, laza kényelme. Benyomom, elindul, megy. Kész.
    Ha tetszik, ha nem, ez így van. És mivel most már egész "nemzedékek" nőnek fel a SNES, Megadrive óta, mióta ez a konzol vonal nagyon erősen berobbant, egyre inkább így is lesz.
    A fejlesztő cégek meg amíg 5-10-szeres eladásokat produkálnak konzolon, úgy hogy könnyebb rá fejleszteni, addig eszük ágában sem lesz a pc-t erőltetni.
    Ezzel együtt hogy minőségi játékot azért pc-n is el lehet adni tisztességes számmal, azt a Crysis, vagy Witcher 2 megmutatta.
  • Bogdogege
    Lassan ezek az idők jönnek , nem hogy gépekkel eteted magad.

• Gyuszopapa
    Nem értenek hozzá érted.Ezek már egy patch-ot se tudnak feltelepíteni.
    Hidd el nekem hogy kurva sokan vannak akik azt se tudják hogy milyen hardver van a gépükbe.Úgy verik át őket a pc-s boltokba ahogy akarják.
    A szomszédom is néha jön hozzám hogy nézzem már meg hogy miért nem fut a gyereknek ez meg az a játék.De hát nem érti meg hogy egy tetves 8400-as már mikor megjelent akkor is egy harmatgyenge vga volt,nemhogy most.
    Na ezért hódít a konzol csak berakják a lemezt és fut a legújabb játék rajta,nem számít hogy nincs élsimítás meg full hd felbontás.
  • Gyuszopapa
    Na ezért nem favorizálják már a pc-t a fejlesztő cégek.
    Mi kell a népnek:
    -egyszerű legyen
    -izgalmas legyen
    -gondolkodás minél kevesebb legyen
    -látványos legyen
    A véleményem az hogy ez a sok hülye inkább nézzen akciófilmeket mert ott aközben már kontrollert se kell nyomkodni és így nyugodtan tud közben kajálni,fetrengeni,szarni,b.szni,mert ezek szerint ez kell a népnek.
  • csabi1987
    Akkor hol itt a móka? :P
  • morzsi555
    Commanderrel lenni jó móka, lett vagy 72 killem úgy, hogy csak mindenkit lebombáztam a francba.
  • Ulvar
    Hát ... ez számomra hihetetlen........akinek van PCje az miért venne konzolt egy gép áráért???? Én ... na mindegy ...ez ... érdekes.
  • Gyuszopapa
    Kérdeztem tőle hogy miért hiszen sokan játszanak pc-n az én baráti körömből is.
    Válasz:az utobbi időben nagyon sokszor jártak úgy hogy többen visszavitték a megvásárolt pc-s játékokat mert:
    -nem futott rendesen a gépen
    -rossz volt a videókártya driver
    -gyenge gép
    -kinek van pénze 1-2 évente fejleszteni
    -a konzolba csak berakod a lemezt és fut minden játék
    -pc-vel sok a baj
    -az egyszerű átlag embereknek kényelmesebb a konzol
    Én gondoltam magamba na ez itt a lényeg a visszafejlődés lassan már lesz olyan hogy valami gép helyetted megeszi a kaját csak hogy azzal se legyen gond.Csak azért mert kényelmes.
  • Fpocok
    Nem is azt mondta, hogy neked mondták, hanem hogy neki.
    Én simán elhiszem.
  • Ulvar
    Hát nekem ilyet nem mondtak, úgy hogy kamu...
  • Gyuszopapa
    Ma voltam Szegeden és kiváncsiságból benéztem az 576-ba.A következőket közölték:náluk lehet nem lesz dobozosba esetleg később,pc játékokat már nem favorizálják mert mindenki konzolra keres játékokat és ezért lehet hogy majd nem foglakoznak pc-s játékokkal nemsokára.
    Hát csak lestem,aztán mondta az eladó hogy vegyem meg a steamen.
  • csabi1987
    Szerintem pár perc és mehet a móka, tuti valamin ügyködnek!
  • Fpocok
    Mindegy, nem mintha nem bírnék várni, csak fura, hogy mást mutat a STEAM és mást a valóság.
  • Sanyesz5
    Most megint 2 óra :)
  • csabi1987
    Már nekem is 3 óra :/
  • Sanyesz5
    Bekaphatják,még jó hogy 5 előtt kelek
  • Fpocok
    Nekem 3-ra ment fel :D
  • Danryu82
    Én is pont most néztem, hogy 1 óráról felment 2-re.
  • tototto
    szerintem a magyar forgalmazó holnap szállítja ki a szoftvereket, ha szerencsénk van talán már holnap kapjuk a mailt hogy raktáron a cucc :D
  • csabi1987
    1 óráról most felment 2 órára. :S
  • Fpocok
    Én is így tudom. Ezért nem értem, miért kell még 3 napot várni, ha egy óra és tudnék játszani.
  • zzeN
    A Steam mindig azt a megjelenési dátumot mutatja, amikor a te régiódban jelenik meg.
  • Fpocok
    Csak azért kérdeztem, mert ha van ez a blusshit, hogy EUban 3 nappal később jön, akkor STEAM miért nem azt mutatja...
  • Sanyesz5
    A dobozos verzió jön akkor,steam en előbb elérhető.Gondolom én....
  • tototto
    a steamen vásárolt példányokra vonatkozik, meg lehet amerikában pl mától lehet venni
    a magyar forgalmazó aki nem tudom amugy ki de ő 16-tól árulja