5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • me and a monkey
    Jó lenne ha visszajönnének valamelyest a régi szép idők...
  • Dietrich
    jövünk a harcmezőre pár volt IBT-s klántaggal ;)
  • me and a monkey
    Nekem még nem volt időm elindítani sem a játékot, ránézek rövidesen.
  • zoltang
    Senki nem tud nekem válaszolni? (#1556 #1560)
  • me and a monkey
    Én töröltem, nem zavar egyébként sok vizet de a helyet foglalja.
  • qut24
    Jah, és még 1 kérdés. A bétát akkor most lekell törölni vagy nem ?
  • qut24
    Én is megrendeltem, nagyon fasza, hogy már itt lesz pénteken. A poszter is király. Már csak jól kell fusson és egész hétvégés program 0-24-be :D
  • priluki
    én most lv7 vagyok nem is nagyon figylelgettem eddig de majd nézem.. sztm nálam jó
  • tototto
    nekem megy multi, felmentem gyorsan kiprobálni milyen, fps ugyanannyi mint bétánál, és továbbra sem jegyzi meg a statomat pedig level3ról a map végére level 4 lettem, főmenüben megint level3 ezt azért jó lenne mihamarabb kijavítani mert igy nem lehet fejlődnie a karakternek
    vagy nálatok hogy van ez? esetleg csak nálam van hiba?
  • goofey84
    Nem, alapból ezt írta ki. A tököm ki van már, most teszem fel xp-be is hátha ott működni fog meg jobban futni, mert vistaba katasztrófa volt
  • Gabe18
    Nem állítottál a filterekben el valamit?
  • goofey84
    Ti tudtok multizni? Nekem azt írja, hogy 0server/0nline
  • Dietrich
    pedig a tört verziókat kilehetne szűrni patchek kiadásáva steamen...de valóban ez a játék olcsó nem éri meg a szenvedést a warezzal. offline meg mazohistának kell lenni :p
  • zoltang
    Köszönöm a segítséget!

Akkor valaki mondana valamit a "hardcor" módról. Az a sok "árkád elem, könnyítés" kikapcsolható a "teljes" verzióban?
  • Dietrich
    én személyesen veszem át a boltba csak ezért lesz holnap..postánál valóban péntek.
  • Fpocok
    LOL
    Most nézem, mit írtak a tört verzióhoz az rlslogon :D

"I really don’t have much to say about this game, it’s possibly best FPS of the year!"
  • goofey84
    Miért nincs egy darab server sem? Miért nem lehet 1280*1024 felbontásra rakni?
  • zoltang
    A játékban a nyelvet át lehet állítani a steam-ben a megszokott módon (hangot is letölti ennek megfelelően)?
    A cdgal.-ban csak az angolt írják ki.
  • Fpocok
    Ez tipikusan az a játék, ahol a wareznek semmi értelme.
    1. Olcsón lehet venni.
    2. A multi a lényeg. Aki törtön multizik... hát annak gratulálni szeretnék.
  • Gabe18
    Kínlódás volt az előzőben a warez. Hol beengedett a szerverre, hol nem, azt se nagyon lehetett tudni éppen miért.
    Ez szerintem elég réteg játék lesz így is, az a kisebb réteg meg ennyiért nagyrészt meg fogja venni.
  • tototto
    mondjuk minden elképzelhető, csak azért mondom mert ha jól emlékszem RO1ben se nagyon volt warez élet meg szerver, bár ez most kicsit publikusabb játék meg jobban van reklámozva szóval elképzelhető
  • Ulvar
    Nem baj....jó az nekik :D. Nekem is én is megcsinálom hogy botok ellen baszakodok :D. Steamen rajozok majd hogy nekem megvannak a mittom én milyen kitüntetések xDDDD
  • Look at the cat
    dead islandbol is lett multiplayer törés steames , akkor később tört szerok stb..beindul ez majd ne aggódjál :D
  • tototto
    ebből minek a warez, botokkal való játszást nem ajánlom az ellenségeimnek se :D, szerverre meg nem fog felengedni senkit ha nem eredeti
  • foxxi
    Szintén berendelve. Péntekig edzés az 1el
  • Ulvar
    Ki lehetne tenni bannerba kölkök meg igen művelt okosak miatt hogy tudják tesztőni.
  • Look at the cat
    OFF / SPAM / WAREZ
  • me and a monkey
    csabi87 & Priluki & Fpocok & Dietrich

Nem akartam már várni, a bétáért felkeltem 04.30.-kor, ez már nem változik annyit ahhoz képest.

Ulvar

Egy klánszerű-szerveződés tuti van de az még RO-s és manapság már nem sok közösségi élettel. (lásd link a banner-ben)
    De csak idő kérdése és lesz több klán az biztos.
  • Ulvar
    De úgy értettem hogy van e valakinek klánja ami nem csak ezzel foglalkozik hanem úgy átlag FPSel és hogy terveznek e ezzel komolyabban foglalkozni :).
  • Fpocok
    MO-n még meg sem jelent hivatalosan. BIZTOS vagyok benne, hogy lesznek klánok.
  • Fpocok
    Jobb alsó steam ikon, jobb klikk, settings, account fül.
    Manage STEAMGUARD vagy valami ilyesmi.
  • Ulvar
    Ja tényleg akkor valaki nem tud vagy nem vállal valami klánt ami komolyan foglalkozik ezzel az FPSel? Úgy jobb lenne csatázni.
  • Ulvar
    Ohhh hogyha szovjetekkel leszek hányszor fogom a Szovjet himnuszt énekelgetni! A poszter felé fordulva :D.

Német oldalon meg a németet :D. Tankba meg a Panzerlied-et :D.

(nagyon fasza a poszter).
  • goofey84
    Nagyon sügér vagyok tudom, de a beállítások-fiókok menüben nem látom hol tudnám bekapcsolni
  • tototto
    elnézést a minőségért de csak mobil volt a közelemben :)

• Fpocok
    Ez azt csinálja, hogy ha másik helyről logolsz be accountodba, akkor egy meghatározott EMAILre küld egy jelszót, ami szükséges a belépéshez. Ez azért jó, mert más csak akkor tudna belogolni az accodba, ha tudja azt az email címet és jelszót is.
  • Fpocok
    Jobb alul, klikk steam, settings. És az első fülön.
  • goofey84
    Bocsi az ostoba kérdésért, de hogy tudom bekapcsolni a steam guardot?
  • morzsi555
    Tényleg csak multi lett botokkal a single player. Az átvezető animációk nem is igazi átvezető animációk, ráadásul unalmasak is, az AI meg segghülye, ha meg meghalsz, akkor átrepülsz egy másik emberbe, lol. Sok értelme volt belerakni.
  • Daell Drow
    Na rendeles reszemrol is le adva, rogton 2 darabra. Penteken jon, aztan majd meglatjuk.