5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1533 Igen. Csak le kell tölteni.
Ha beregltél valamit STEAMre, akkor dobhatod is el a DVD-t. Persze accountodat ne veszítsd el, biztosítsd be steamguardal. -
goofey84 #1532 Azt írta a steam, hogy bármely gépről hozzáférhetek a steam fiókomon keresztül. Ez azt jelenti, hogy mondjuk átmegyek xp-re és a steamen keresztül lemez nélkül játszhatok? -
#1531 Nekem is most küldtek. Fura... amikor a DI-t rendeltem meg GSen keresztül, akkor telcsiztek máshonnan, most meg CDG írt levelet. Na mindegy. Pénteken itt lesz. -
goofey84 #1530 Nekem már telepíti, alig várom, hogy játszhassak -
#1529 nekem 16:03-kor jött a mél tőlük és holnap lehet átvenni. -
csabi1987 #1528 Nektek a statisztikát vezeti rendesen? Nekem nem... -
#1527 Én asszem holnap elugrom bankba és megveszem azt a gedvás kulcsot aztán schnell ! XD -
#1526 Az fasza...:D akkor ezt is megszereljük rövid időn belül! -
#1525 ahhoz a D-re kell telepítened a steamet.
-
#1524 Simán! Fizumat is megkaptam úgyhogy no problémó, pénteken kockulás szombaton buli de azelőtt is gyúrom majd a karakterem keményen!!! :D. Jaaa és remélem addig ami hibát találnak gyorsan javítanak peccsel...
Egy fontos kérdés (hülye vagyok a steamhez).
Hogyan lehet beállítani azt, hogy amikor steamről tölti és telepíti a játékot akkor megtudjam adni hogy ne a Cre hanem D partícióra tegye mert a C csak rendszer partíció nálam.
Köszi előre is a segítséget! -
#1523 Akkor nem sokára együtt toljuk?! :-) -
#1522 Na én meg is rendeltem...pénteken hozzák. -
(pc humorból) -
#1520 közben megjött email is megis rendelve, csak válaszra várok és röpülök hogy 18ig oda érjek :D -
#1519 ahogy nézem galaxisnál is átkerült a kapható státuszba, de mailt még nem kaptam pedig még ma elugranék érte, vagy így is mehetek? :D -
goofey84 #1518 Az 576kbyte üzletében már raktáron van -
priluki #1517 annyit had kérdezzek.. eredeti hangokat kitudom cserélni mint a betanal? -
priluki #1516 köszi igy sikerült:))) Isten vagy:) -
Gascan #1515 ebédszünetben kipróbáltam még 1x... kikapcsoltam valamit, gondolom antialiasinget és meg is ugrott az FPSem 50-60ra -
#1514 főleg azon tény tükrében, hogy már tölthető a Windows Developer Preview... -
goofey84 #1513 Nem túl biztató hírek! Ezek szerint vista helyett érdemesebb lesz xp-re felrakni. Nem igazán értem ezt az eltúlzott gépigényt, főleg az u3 engine tükrében -
Gascan #1512 gyerekkoromban pecáztam utoljára pedig szeretek :)
64es szerver volt pedig.. barári katonákkal taliztam... persze az hogy ellenséggel nem az nem azt jelenti hogy nem is lőttek le :D
csak soha nem láttam honnan :) -
#1511 azok csak a default fájlok ha a config fájlokkal valami gond lenne azokból tölti vissza, ha szerkeszteni szeretnéd, akkor itt állítsd át:
C:\Users\felhasznalónév\Documents\My Games\RedOrchestra2\ROGame\Config
egyenlőre nekem még nincs meg így nem tudom kipróbálni de régen UT3nál is itt kellett, és mivel ez is UE3as játék így valószínű ez lesz a megoldás -
#1510 max 30 percet játszattam vele ma reggel de pont egy ellenségel se sikerült összetaliznom :)
30 percig voltál szerveren és senki rajtad kivűl? van türelmed :)
pecázni is szoktál? :) -
priluki #1509 Skacok valami hozzáértő megnézhetné ezt a felbontást mert nem akar összejönni a redorchestrra2/RoGame/Config mappába van egy Default Engine fálj.. namost ebben megtaláltam ezt
"Fullscreen=True
ResX=1360
ResY=768" ugye át is állitottam 1360*768 ra de a játékban ugyanúgy 1024*768 ba van:S rohadtul idegesit nem tudok igy játtszani szétvan húzva a kép:( -
Gascan #1508 az én gépemen elég gyászosan fut multiban 1680*1050 maximum detail mellett... 25-40 között ugrál az FPS... volt hogy elején 19ről indultam... max 30 percet játszattam vele ma reggel de pont egy ellenségel se sikerült összetaliznom :) -
goofey84 #1507 Akinek már megvan írhatna egy kis beszámolót róla! Az is érdekelne, hogy jobban fut-e, mint a beta -
#1506 #1470
írtam éjfél nem bírtad kivárni :p -
Rue East #1505 nah, én nem próbáltam az utolsó béta pecset, de szerintem ez egy az egyben az, de lehet, hogy még az se :D
statot nekem nem jegyezte, viszont 3. szinten vagyok és van 83 pontom, minden más 0, ez csak nekem van?
-
#1504 Na de azt kerdezte, hogy hol?
Nem azt hogy te csak a serialt tudod dvd nelkul annyiert. :) -
#1503 Csak a serialt tudom 4k-ért.. semmi dvd, kézikönyv, tok .. :-) -
#1502 hol 4k?
-
priluki #1501 na a felbontást itt se lehet beállitani... fasza. -
#1500 WK40 buzi vagyok kiskorom óta, szóóóval.. asszem mindkettőt megveszem.. véglis a kettő 8k-ért belefér .. -
#1499 WK40nek szar a multija, ne vedd meg. -
#1498 Milyen a játék ? Nem tudom melyiket vegyem 4k-ért (RO2 vagy WK40:SM) XDDD -
#1497 Burzsuj Nem ám költenéd azt a 3ezret. -
priluki #1496 jaja :)
-
csabi1987 #1495 mehet a móka :) -
priluki #1494 eddig birtad és most a célegyenesben "kicsúszol" ?! legalább az éjjfélt várd meg:P:))