5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Fpocok
    Igen. Csak le kell tölteni.
    Ha beregltél valamit STEAMre, akkor dobhatod is el a DVD-t. Persze accountodat ne veszítsd el, biztosítsd be steamguardal.
  • goofey84
    Azt írta a steam, hogy bármely gépről hozzáférhetek a steam fiókomon keresztül. Ez azt jelenti, hogy mondjuk átmegyek xp-re és a steamen keresztül lemez nélkül játszhatok?
  • Fpocok
    Nekem is most küldtek. Fura... amikor a DI-t rendeltem meg GSen keresztül, akkor telcsiztek máshonnan, most meg CDG írt levelet. Na mindegy. Pénteken itt lesz.
  • goofey84
    Nekem már telepíti, alig várom, hogy játszhassak
  • Dietrich
    nekem 16:03-kor jött a mél tőlük és holnap lehet átvenni.
  • csabi1987
    Nektek a statisztikát vezeti rendesen? Nekem nem...
  • V43 1105
    Én asszem holnap elugrom bankba és megveszem azt a gedvás kulcsot aztán schnell ! XD
  • Ulvar
    Az fasza...:D akkor ezt is megszereljük rövid időn belül!
  • Gurren
    ahhoz a D-re kell telepítened a steamet.
  • Ulvar
    Simán! Fizumat is megkaptam úgyhogy no problémó, pénteken kockulás szombaton buli de azelőtt is gyúrom majd a karakterem keményen!!! :D. Jaaa és remélem addig ami hibát találnak gyorsan javítanak peccsel...

Egy fontos kérdés (hülye vagyok a steamhez).

Hogyan lehet beállítani azt, hogy amikor steamről tölti és telepíti a játékot akkor megtudjam adni hogy ne a Cre hanem D partícióra tegye mert a C csak rendszer partíció nálam.

Köszi előre is a segítséget!
  • V43 1105
    Akkor nem sokára együtt toljuk?! :-)
  • Ulvar
    Na én meg is rendeltem...pénteken hozzák.
  • RatBaG #1521

(pc humorból)
  • tototto
    közben megjött email is megis rendelve, csak válaszra várok és röpülök hogy 18ig oda érjek :D
  • tototto
    ahogy nézem galaxisnál is átkerült a kapható státuszba, de mailt még nem kaptam pedig még ma elugranék érte, vagy így is mehetek? :D
  • goofey84
    Az 576kbyte üzletében már raktáron van
  • priluki
    annyit had kérdezzek.. eredeti hangokat kitudom cserélni mint a betanal?
  • priluki
    köszi igy sikerült:))) Isten vagy:)
  • Gascan #1515
    ebédszünetben kipróbáltam még 1x... kikapcsoltam valamit, gondolom antialiasinget és meg is ugrott az FPSem 50-60ra
  • Dietrich
    főleg azon tény tükrében, hogy már tölthető a Windows Developer Preview...
  • goofey84
    Nem túl biztató hírek! Ezek szerint vista helyett érdemesebb lesz xp-re felrakni. Nem igazán értem ezt az eltúlzott gépigényt, főleg az u3 engine tükrében
  • Gascan #1512
    gyerekkoromban pecáztam utoljára pedig szeretek :)

64es szerver volt pedig.. barári katonákkal taliztam... persze az hogy ellenséggel nem az nem azt jelenti hogy nem is lőttek le :D

csak soha nem láttam honnan :)
  • tototto
    azok csak a default fájlok ha a config fájlokkal valami gond lenne azokból tölti vissza, ha szerkeszteni szeretnéd, akkor itt állítsd át:
    C:\Users\felhasznalónév\Documents\My Games\RedOrchestra2\ROGame\Config
    egyenlőre nekem még nincs meg így nem tudom kipróbálni de régen UT3nál is itt kellett, és mivel ez is UE3as játék így valószínű ez lesz a megoldás
  • Dietrich
    max 30 percet játszattam vele ma reggel de pont egy ellenségel se sikerült összetaliznom :)

30 percig voltál szerveren és senki rajtad kivűl? van türelmed :)
    pecázni is szoktál? :)
  • priluki
    Skacok valami hozzáértő megnézhetné ezt a felbontást mert nem akar összejönni a redorchestrra2/RoGame/Config mappába van egy Default Engine fálj.. namost ebben megtaláltam ezt
    "Fullscreen=True
    ResX=1360
    ResY=768" ugye át is állitottam 1360*768 ra de a játékban ugyanúgy 1024*768 ba van:S rohadtul idegesit nem tudok igy játtszani szétvan húzva a kép:(
  • Gascan #1508
    az én gépemen elég gyászosan fut multiban 1680*1050 maximum detail mellett... 25-40 között ugrál az FPS... volt hogy elején 19ről indultam... max 30 percet játszattam vele ma reggel de pont egy ellenségel se sikerült összetaliznom :)
  • goofey84
    Akinek már megvan írhatna egy kis beszámolót róla! Az is érdekelne, hogy jobban fut-e, mint a beta
  • Dietrich
    írtam éjfél nem bírtad kivárni :p
  • Rue East
    nah, én nem próbáltam az utolsó béta pecset, de szerintem ez egy az egyben az, de lehet, hogy még az se :D
    statot nekem nem jegyezte, viszont 3. szinten vagyok és van 83 pontom, minden más 0, ez csak nekem van?
  • Smithwarden
    Na de azt kerdezte, hogy hol?
    Nem azt hogy te csak a serialt tudod dvd nelkul annyiert. :)
  • V43 1105
    Csak a serialt tudom 4k-ért.. semmi dvd, kézikönyv, tok .. :-)
  • Gurren
    hol 4k?
  • priluki
    na a felbontást itt se lehet beállitani... fasza.
  • V43 1105
    WK40 buzi vagyok kiskorom óta, szóóóval.. asszem mindkettőt megveszem.. véglis a kettő 8k-ért belefér ..
  • Fpocok
    WK40nek szar a multija, ne vedd meg.
  • V43 1105
    Milyen a játék ? Nem tudom melyiket vegyem 4k-ért (RO2 vagy WK40:SM) XDDD
  • Fpocok
    Burzsuj Nem ám költenéd azt a 3ezret.
  • priluki
    jaja :)
  • csabi1987
    mehet a móka :)
  • priluki
    eddig birtad és most a célegyenesben "kicsúszol" ?! legalább az éjjfélt várd meg:P:))