5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1613 Na majd online ketten megmutatjuk hogyan is kell ezt csinálni -
#1612 Elég sokat lőtt bele. Simán átlehetett vele ütni egy 25mm páncélt 300 méterről de ahogy mondták lánctalpat leszedi, vagy a benzin tartályt ellövi az is berobbanhat, attól függ hogy van tervezve a tank.
Mondom ez főleg inkább a Barbarossa elején volt használatos szovjet könnyű páncélosok és járművek ellen, valamint a Lengyel lerohanás idején. -
#1611 Páncélt simán átüti, lőszerkészlet berobban.. BUMM... De amúgy simán harcképtelenné lehet tenni egy tankot, szépen ellövöd vele a lánctalpakat, ahogy játékban is, aztán ROOOOHAM és deng deng :DD -
#1610 ettől lehet nem kéne felrobbannia a tanknak, nem? :) -
#1609 Német verzió. -
#1608 AT puska.
Németeknél nem volt rendszeresítve, nem volt rá szükségük. Lengyelek küzdöttek német tankok ellen ilyenekkel, meg persze a ruszkik is. (Valóságban nem volt túl hatékony). -
#1607 Az első tippnél mivel lövi a T-34-et? -
#1606 5 tipp kezdőknek
-
gseldon #1605 Nem fogsz, mert sírva megy majd vissza CS-zni, ahol kell a "skill"... -
#1604 Úúú ember inkább ne írtad volna ezt... Remélem veled nem fogok találkozni a harcmezőn :D Maximum ellenségként. -
#1603 még annyit, h a steam produkál néha furcsa dolgokat.
lehet fenntmaradt vmi béta fájl, aztán azt "hiszi", nem mintha egy személy lenne :), hogy te még bétázol.
idővel persze lehet majd magától is megoldódna, egy frissítéssel. -
#1602 hamarosan.
hiába, h steamet használ, mindig visszamarad vmi szemét unistall után.
egy probát megér. -
#1601 na sorry a kommentért de serpának ment az 1598ra :D -
#1600 de te is hasonló cipőben jársz elvileg, szal ha megveszed akkor kiderül nálad hogy lesz, mikor tervezed beújítani? :) -
#1599 steamben jobb klipp tartalom törlése, ezzel tudtommal uninstallálja a játékot nem? de nem hinném hogy bármi köze lenne achikhoz, hogy mi van a gépemen, ugyanis ezt a valve szerverein tárolt adatbázisból nyeri ki a rendszer -
#1598 töröltél mindent ami a bétával kapcsolatos a gépről?
könyvtárak, registry, ...
steam könyvtárban töröld ezt is --> ClientRegistry.blob -
Odikeee #1597 Nem tudom te miről beszélsz... nekem csak CS létezik FPS multiba, semmi más, szóval ne mondd nekem , hogy noobszűrő meg, hogy ezt nem lehet elsajátítani 1 nap alatt. Az a normális, hogy kell a skill. Jobb ha visszaveszel az arcodból pocok. -
#1596 újabb érdekességbe futottam bele itt az én steames statom: katt
és összehasonlítás képpen itt egy másik stat az ismerőseim közül: katt
na most nekem továbbra is a bétánál vannak az achik de a többieknek akiknél megnéztem amikor kijött a teljes játék átkerült a bétáról a teljesre, és ha az összes játék fülre nyomtok ott pl nekem megvan még a béta de a többi játékosnak akinek megvan RO2 mindnek eltűnt
szerintem közre játszik hogy én a bétához úgy jutottam hogy beregisztráltam egy itt postolt kulcsot, a többiek meg a deluxhoz kapták
a rendszer meg ezek szerint velem "máshogy" bánik
tapasztalt valaki hasonlót, illetve azok közül akik korábban szereztek béta kulcsot és később szintén dobozosan vették meg ez hogy néz ki? -
#1595 Hogyne lenne benne. Most hirtelen nem tudom melyik gomb, de lehet kérni utánpótlást a commandertől, meg tököm tudja mik vannak még ott :D. -
#1594 Hát én tegnap a "demo"-t próbáltam ki, és elég szarul fut, de így is nehéz volt felállni mellőle és meg is rendeltem... Azt el tudnátok árulni nekem, hogy ami a single részben van csapatirányítgatás, az a multiban jelen van valamilyen formában? Nem rossz ötlet, de azért a Hell's Highway-ben valahogy jobban működött. -
#1593 Egy a lényeg, ha az ember feje fölött látod a nevét az társ ne lődd :)
ha alliesba vagy akkor a társak feje fölött pirosak a nevek, ha axis akkor meg zöldek a társak nevei, gyakorlatilag ha nincs a feje fölött semmi akkor vagy realism szerveren vagy, ahol senkinek sincs név a feje fölött (ha jól figyeltem meg) ezáltal az uniformisra vagy hagyatkozva, vagy ha relaxed szerveren vagy akkor ellenséggel futottál össze
ami még hasznos ha figyeled a hangokat, általában kilehet szűrni ha a közelben van ellenség a beszédhangokból
mondjuk nem értem miért nem lehet állítani menüből az eredeti hangokat, bétánál ha jól emlékeztem azt mondták hogy csak a végleges verzióban lesz ez az opció, most a végleges számomra úgy tűnik egy az egyben a béta csak benne van az összes pálya -
#1592 Na nekem is lejött tegnap este, hajnali 1-ig le se tudtam tenni.Vannak még hibái bőven amit javítania kell a Tripwire-nek de a Cod7 megjelenéskori hibáihoz képest ezek semmiségek(az optimalizálatlanság annyira nem zavar mert erős a gépem, inkább csak a szerver kereső akadozása meg a szintlépéses hiba zavar).
A hangok nagyon jók, a fegyverek is.A pályák hihetetlen jól meg vannak csinálva. -
#1591 eléggé zabálja a gépem... ez elég szép? :D -
#1590 Irjatok mar arrol is milyen a vegleges jatek, hany palya van, sok a szerver,sokan jatszanak? Tenyleg nem rantanak ugy vissza a fegyverek mint az elso reszben? Mar megrendeltem tehat csak szepeket szabad irni -
#1589 Tigris nem nagyon volt a Stalingradi csatában, sajna...
Jelenleg van T34/76 illetve Pz IV -
goofey84 #1588 Játszottam egy kicsit és tényleg nem néhány óra lesz, amíg elsajátítom! Inkább néhány hét, de sztem megéri, főleg ha tényleg lesz még optimalizálás, mert ez így jelenleg botrányos! -
#1587 Végül is hatvanhatszor ellett mondva hogy még optimalizálva lesz. Ez a nem tudom kit kell lőnire nem tudok mit mondani...Asszem (legalább is nyári felszerelésben) elég könnyű megkülönböztetni egy Szovjet egyenruhát a némettől. Téliben egy ici picit talán nehezebb, de az se egy nagy kihívás :).
Majd jönnek peccsek amik fixálják a dolgokat. No para. Vagy ott a CoD.... -
benioh #1586 Legalább az működik! :D -
#1585 Ez nem egy cod vagy bf, amit 10 perc alatt el tudsz sajátítani. Ehhez annál sokkat több idő kell. -
#1584 Látom fennakadtál a noob-szűrőn :D -
Odikeee #1583 Üdv!
Hát én megvettem steam-en ezt a játékot, de nekem nagyon nem jött be eddig. Szerintem valami irgalmatlan nagy a gépigénye, mediumon megy...
mikor minden más új játék maxon... Multiról meg annyit, hogy eyszerűen nem értem, hogy kit kell lőni...:D Az ember feje fölött zöld szöveg van, az se jó, ha piros az se jó... Egyedül a hangok jönnek be. De szerintem többet el se indítom:S -
Gabe18 #1582 Ja nem, hülye vagyok, hát Steam vásárlóknak menni kéne. -
Gabe18 #1581 Mondjuk igazából EU-ban még meg sem jelent a játék, lehet a statisztikák tárolására szolgáló rendszert még be sem üzemelték 16.-ig. -
#1580 Milyen járművek szerepelnek egyébként a játékban? Tigrincs van esetleg ? :~) -
priluki #1579 Na igen sajnos neked van igazad.. nekem se megy a lvl felfelé:S mind 1 majd javitják.. -
Look at the cat #1578 -
Look at the cat #1577 nah megyek multizni 6kból meg bulizni :D -
#1576 Második kérdés.
-
turulszem #1575 Ahogy olvasom, nézem mindenhol azt látom hogy ez 1 alpha játék alpha fázisban lévő játékot adtak ki a kezük közül ami azért elég nagy hiba pedig jó lehetett volna :S -
#1574 azok már nem sajna csak kis részben..na meg a TS-en a móka :)