5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • V43 1105
    Na majd online ketten megmutatjuk hogyan is kell ezt csinálni
  • Ulvar
    Elég sokat lőtt bele. Simán átlehetett vele ütni egy 25mm páncélt 300 méterről de ahogy mondták lánctalpat leszedi, vagy a benzin tartályt ellövi az is berobbanhat, attól függ hogy van tervezve a tank.

Mondom ez főleg inkább a Barbarossa elején volt használatos szovjet könnyű páncélosok és járművek ellen, valamint a Lengyel lerohanás idején.
  • V43 1105
    Páncélt simán átüti, lőszerkészlet berobban.. BUMM... De amúgy simán harcképtelenné lehet tenni egy tankot, szépen ellövöd vele a lánctalpakat, ahogy játékban is, aztán ROOOOHAM és deng deng :DD
  • zorrobomber
    ettől lehet nem kéne felrobbannia a tanknak, nem? :)
  • Ulvar
    Német verzió.
  • Ulvar
    AT puska.

Németeknél nem volt rendszeresítve, nem volt rá szükségük. Lengyelek küzdöttek német tankok ellen ilyenekkel, meg persze a ruszkik is. (Valóságban nem volt túl hatékony).
  • zorrobomber
    Az első tippnél mivel lövi a T-34-et?
  • Serpa
    5 tipp kezdőknek
  • gseldon
    Nem fogsz, mert sírva megy majd vissza CS-zni, ahol kell a "skill"...
  • Svenhassel
    Úúú ember inkább ne írtad volna ezt... Remélem veled nem fogok találkozni a harcmezőn :D Maximum ellenségként.
  • Serpa
    még annyit, h a steam produkál néha furcsa dolgokat.
    lehet fenntmaradt vmi béta fájl, aztán azt "hiszi", nem mintha egy személy lenne :), hogy te még bétázol.
    idővel persze lehet majd magától is megoldódna, egy frissítéssel.
  • Serpa
    hamarosan.

hiába, h steamet használ, mindig visszamarad vmi szemét unistall után.
    egy probát megér.
  • tototto
    na sorry a kommentért de serpának ment az 1598ra :D
  • tototto
    de te is hasonló cipőben jársz elvileg, szal ha megveszed akkor kiderül nálad hogy lesz, mikor tervezed beújítani? :)
  • tototto
    steamben jobb klipp tartalom törlése, ezzel tudtommal uninstallálja a játékot nem? de nem hinném hogy bármi köze lenne achikhoz, hogy mi van a gépemen, ugyanis ezt a valve szerverein tárolt adatbázisból nyeri ki a rendszer
  • Serpa
    töröltél mindent ami a bétával kapcsolatos a gépről?
    könyvtárak, registry, ...
    steam könyvtárban töröld ezt is --> ClientRegistry.blob
  • Odikeee
    Nem tudom te miről beszélsz... nekem csak CS létezik FPS multiba, semmi más, szóval ne mondd nekem , hogy noobszűrő meg, hogy ezt nem lehet elsajátítani 1 nap alatt. Az a normális, hogy kell a skill. Jobb ha visszaveszel az arcodból pocok.
  • tototto
    újabb érdekességbe futottam bele itt az én steames statom: katt

és összehasonlítás képpen itt egy másik stat az ismerőseim közül: katt

na most nekem továbbra is a bétánál vannak az achik de a többieknek akiknél megnéztem amikor kijött a teljes játék átkerült a bétáról a teljesre, és ha az összes játék fülre nyomtok ott pl nekem megvan még a béta de a többi játékosnak akinek megvan RO2 mindnek eltűnt
    szerintem közre játszik hogy én a bétához úgy jutottam hogy beregisztráltam egy itt postolt kulcsot, a többiek meg a deluxhoz kapták
    a rendszer meg ezek szerint velem "máshogy" bánik
    tapasztalt valaki hasonlót, illetve azok közül akik korábban szereztek béta kulcsot és később szintén dobozosan vették meg ez hogy néz ki?
  • Ulvar
    Hogyne lenne benne. Most hirtelen nem tudom melyik gomb, de lehet kérni utánpótlást a commandertől, meg tököm tudja mik vannak még ott :D.
  • zorrobomber
    Hát én tegnap a "demo"-t próbáltam ki, és elég szarul fut, de így is nehéz volt felállni mellőle és meg is rendeltem... Azt el tudnátok árulni nekem, hogy ami a single részben van csapatirányítgatás, az a multiban jelen van valamilyen formában? Nem rossz ötlet, de azért a Hell's Highway-ben valahogy jobban működött.
  • tototto
    Egy a lényeg, ha az ember feje fölött látod a nevét az társ ne lődd :)
    ha alliesba vagy akkor a társak feje fölött pirosak a nevek, ha axis akkor meg zöldek a társak nevei, gyakorlatilag ha nincs a feje fölött semmi akkor vagy realism szerveren vagy, ahol senkinek sincs név a feje fölött (ha jól figyeltem meg) ezáltal az uniformisra vagy hagyatkozva, vagy ha relaxed szerveren vagy akkor ellenséggel futottál össze
    ami még hasznos ha figyeled a hangokat, általában kilehet szűrni ha a közelben van ellenség a beszédhangokból
    mondjuk nem értem miért nem lehet állítani menüből az eredeti hangokat, bétánál ha jól emlékeztem azt mondták hogy csak a végleges verzióban lesz ez az opció, most a végleges számomra úgy tűnik egy az egyben a béta csak benne van az összes pálya
  • stardate
    Na nekem is lejött tegnap este, hajnali 1-ig le se tudtam tenni.Vannak még hibái bőven amit javítania kell a Tripwire-nek de a Cod7 megjelenéskori hibáihoz képest ezek semmiségek(az optimalizálatlanság annyira nem zavar mert erős a gépem, inkább csak a szerver kereső akadozása meg a szintlépéses hiba zavar).
    A hangok nagyon jók, a fegyverek is.A pályák hihetetlen jól meg vannak csinálva.
  • zorrobomber
    eléggé zabálja a gépem... ez elég szép? :D
  • bakvarnyu
    Irjatok mar arrol is milyen a vegleges jatek, hany palya van, sok a szerver,sokan jatszanak? Tenyleg nem rantanak ugy vissza a fegyverek mint az elso reszben? Mar megrendeltem tehat csak szepeket szabad irni
  • Svenhassel
    Tigris nem nagyon volt a Stalingradi csatában, sajna...
    Jelenleg van T34/76 illetve Pz IV
  • goofey84
    Játszottam egy kicsit és tényleg nem néhány óra lesz, amíg elsajátítom! Inkább néhány hét, de sztem megéri, főleg ha tényleg lesz még optimalizálás, mert ez így jelenleg botrányos!
  • Ulvar
    Végül is hatvanhatszor ellett mondva hogy még optimalizálva lesz. Ez a nem tudom kit kell lőnire nem tudok mit mondani...Asszem (legalább is nyári felszerelésben) elég könnyű megkülönböztetni egy Szovjet egyenruhát a némettől. Téliben egy ici picit talán nehezebb, de az se egy nagy kihívás :).

Majd jönnek peccsek amik fixálják a dolgokat. No para. Vagy ott a CoD....
  • benioh
    Legalább az működik! :D
  • Fpocok
    Ez nem egy cod vagy bf, amit 10 perc alatt el tudsz sajátítani. Ehhez annál sokkat több idő kell.
  • Fpocok
    Látom fennakadtál a noob-szűrőn :D
  • Odikeee
    Üdv!

Hát én megvettem steam-en ezt a játékot, de nekem nagyon nem jött be eddig. Szerintem valami irgalmatlan nagy a gépigénye, mediumon megy...
    mikor minden más új játék maxon... Multiról meg annyit, hogy eyszerűen nem értem, hogy kit kell lőni...:D Az ember feje fölött zöld szöveg van, az se jó, ha piros az se jó... Egyedül a hangok jönnek be. De szerintem többet el se indítom:S
  • Gabe18
    Ja nem, hülye vagyok, hát Steam vásárlóknak menni kéne.
  • Gabe18
    Mondjuk igazából EU-ban még meg sem jelent a játék, lehet a statisztikák tárolására szolgáló rendszert még be sem üzemelték 16.-ig.
  • V43 1105
    Milyen járművek szerepelnek egyébként a játékban? Tigrincs van esetleg ? :~)
  • priluki
    Na igen sajnos neked van igazad.. nekem se megy a lvl felfelé:S mind 1 majd javitják..
  • Look at the cat
  • Look at the cat
    nah megyek multizni 6kból meg bulizni :D
  • Fpocok
    Második kérdés.

• turulszem
    Ahogy olvasom, nézem mindenhol azt látom hogy ez 1 alpha játék alpha fázisban lévő játékot adtak ki a kezük közül ami azért elég nagy hiba pedig jó lehetett volna :S
  • Dietrich
    azok már nem sajna csak kis részben..na meg a TS-en a móka :)