5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Serpa
    Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7
  • frango
    Senki nem hasonlítgatott semmit semmihez. Értelmezd is amit olvasol. Szimulátor hát.:D beszélj már marhaságokat...
  • pajti
    Elindul ez x64 Win7-el?
  • tototto
    ha bf3ra vársz ez nem a te játékod, ez egy szimulátor nem olyan árkád fos mint bf meg cod, a jelenlegi hibákat leszámítva alacsony fps, stat mentési gondok már most több mint egy bf vagy cod lesz valaha is, ez olyan hogy a mákos tésztát se hasonlítsd már a rántott húshoz, aki édes szájú valószínűleg a mákos tésztát választja
    akinek gondot okoz hogy nincs célkereszt, nem tudja ki az ellen, meg hasonló gondok miért próbálkozik ezzel a játékkal, gondolom az arma meg az op flashpoint sem tetszik neki
  • bakvarnyu
    mostmar menjetek mar legyszi el innen a BF3 temaval a p.csaba . Szeretem a regi BF-eket de semmi koze a kettonek egymashoz.
  • Serpa
    18$

még néhány cucc
  • frango
    Nem véletlen, hogy kevés kulcsot dobtak szét nyilvánosan. Amit láttam a multiból bétán az nem valami meggyőző. A legnagyobb gond a rohadtul alacsony fps szám. Most próbáltam ki a singlet. Első mapon az utolsó befoglalható pontnál kőkemény 25-35 fps FHD minden ultrán meg highon. örülök, hogy végülis nem vettem meg mert bf3-ig akartam vele elütni az időt, de inkább várok a bf3 betara... Később, ha javítgatják egy egész játszható gamma lehet:)
  • V43 1105
    Remélem nem bánjátok, ha néhány képet bepostolok ^^,

• nono55
    Na jó, akkor megveszem a virágbolti verzsönt este :) oszt' meglátom mit produkál. Zsákbamacskát nem szeretem. Ha fut faszán, akkor tuti vétel.
    Manapság már a demo sem trendi.
  • zorrobomber
  • Gyuszopapa
    Én is megvettem volna már de röhej ami ma megy pc szinten,érdekelt volna mert a megfontolt,taktikus,csapatmunkás játékmenetet jobban előny ben részesítem mint a darálást.Na mondom lesz béta majd kipróbálom ott hogy milyen a játék,erre alig jutott be valaki aki nem rendelte elő a játékot.Istenem aki előrendeli az már valószínüleg meg is veszi miért nem lehetett több embernek kipróbálni.
    Akkor van ez a gépnyavaja,bakker ez csak egy szaros U3-as engine ennek egy erős 1 magos procin is el kellene futnia nemhogy 4 magoson low fps egy pc only játéknál.Komolyan a szaros elcseszett konzolportolt BC2-nek nincs ilyen gépigénye pedig az tényleg kéri a gépet magának.De leszek olyan rendes hogy még a warezt se töltöm le mert ezek után nem érdekel.Majd figyelem a topikot és ha látom hogy van valami fejlemény optimalizáció ügyben akkor esetleg megfontolom a megvásárlását.
  • Ulvar
    Mivel nem játszottam RO1el így nem mondhatok egyértelmű igent, amit tapasztaltam azt mondom...Kurva pontosnak kell lenned ha elakarsz találni egy mozgó célpontot. Piszok ügyesen kell mozogj hogy ne vegyenek észre, amint észrevesznek HALOTT vagy garantáltan, tehát összevissza rohangálni nem lehet, jóval több kempelés lesz nyílt terepen, bújócskázás meg ügyes csapatmunka kell. Ezért tetszik nagyon a játék mert nem egy emberre tervezték hanem coopra...
  • Ulvar
    Tuti hogy FPS lagg? Mert nálam FPS lagg nem volt viszont kőkemény szerver lagg az igen...
  • zoltang
    Na ez kész csoda valaki válaszolt. Kössz...

Tegnap óta már egy párszor kérdeztem pl.: ezt is és ba**ott valaki is válaszolni.

Tehát van esély RO1 szintű játék összehozásara egy pár hónap múlva. :)
  • Odikeee
    Aha, meg egyébként is, én multi játéknál grfikát nem nagyon nézek, de mediumon megy max... de még néha így is rendesen fps laggol...:S mondhatni felejtős részemről. SP is.
  • Ulvar
    Hát nem tudom, mennie kéne röhögve... majd amint megjön nekem és ugyanezt tapasztalom akkor...nem tudom morci leszek. Bár én bétán médium beállításon toltam hogy legyen FPSem ha már úgy pingeltek a szerverek mint az atya úristen.
  • Ulvar
    Már hogy a faszba ne lenne :D. Konkrétan én a béta elején 6 TKt szereztem mert nem tudtam hirtelenjében hogy ellenség vagy velem van. Meg hát itt amúgy ha lelőnek akkor lelőnek, ritka hogy pont úgy találnak el hogy még megtudjam magam gyógyítani. Az egyik leg OPb fegyó amúgy az öntöltős puskák. Kegyetlenül lehet velük darálni. Meg tényleg semmi info nem volt kirakva, tán még minimap se volt. Úgy kellett néznem a térképet hogy merre vagyok.
  • Odikeee
    félkész*
    mielőtt beszólna vmi retard./**
  • zoltang
    Akkor valaki mondana valamit hogy van-e valamilyen un. "hardcore" mód (mintha lett volna korábban szó ilyesmiről, bétában inaktív volt), kikapcsolhatóak a túlzott könnyítések, a rengeteg kijelzés stb.? Vagy mindenki az alap beállítással játszik?
  • Odikeee
    Pontosan ezt mondom én is. Remélem ezek is adnak majd ki jó kis DLC-ket... ma nem csak a féllkész játék divat, hanem a dlc is.
  • Odikeee
    Alaplapom, GIGABYTE SOCKET 1156 GA-P55-UD3L. 1 partíció.
  • Jaka923
    Azért elég szégyen, hogy egy only PC játáknál gondok vannak az optimalizációval. Pedig ők megmondták, hogy "fúúú, mi PC pártiak vagyunk". Ja, és ez a trehány kiadás ezt szimbolizálja? Ráadásul az optimalizációs hibákat a patchek is csak részben tudják kijavítani, közel sem fog futni úgy, mint egy optimalizált játék. Most hírtelen a Black Ops jut eszembe erről példának.
  • Ulvar
    Ja bocs op rendszert írátál..jó fáradt vagyok.
  • zorrobomber
    enyém intel e6400 4gb ram 5770 1gb - high-on van minden és szar proci miatt elején swappol és közben is 25-30 fps körül ugrál(érzésre, nem mértem)
  • Ulvar
    Milyen alaplap milyen op. rendszer és hogy külön partíción van e a játék még ennyi.
  • Odikeee
    És egy partícióm van. minden driver a legfrissebb.
    bocs a sok hsz-ért.
  • Odikeee
    Nekem Intel I3 530, Ati HD 5770, WIN 7 64 bit, 4 giga 1600-as RAM.
  • nono55
    a gépedre én is kíváncsi vagyok. viszonyítanék az enyémhez.
  • Ulvar
    Milyen géped van milyen oprendszeren melyik partíción ha van külön partíciód?
  • Odikeee
    Pont ezért vettem meg én is, de nekem eddig csalódás volt. Nekem sem a hent kell, hanem a realitás, de ilyen gépigénynél... mind1 várok arra az optimalizálásra... ám elég idegesítő, hogy nem úgy van mint régen, hogy kiadnak egy játékot, és max kis bugjavításokat adtak ki hozzá. mostmeg kiadnak mindent félkészen...
  • Ulvar
    Akkor warez...töltsd le nézd meg próbáld ki offline sztem aztán ha úgy érzed jó akkor ... vedd meg. BC2nél is ezt csináltam. Fut a single? fut jó akkor megvesszük...ennyi :D.
  • Ulvar
    nem mondtam hogy nem próbáltam csak én úgy csináltam hogy letiltottam hogy élő személy ne szálljon be így az AIt irányítottam szépen aztán ha láttam valamit gyorsan pozíciót cseréltem mondjuk a löveg kezelővel. Aztán ha tovább akartam menni akkor át a vezető állásba :D. És amikor le van tiltva a 3rd person nézet akkor kicsit néz az ember hogy a kurva életbe ezen a résen kell kilátni és menni??? :D xD. Nagyon nagy feeling. (azért mondtam csak 3at mert a kommander mi tökömnek? Bár....na jó ...az gyorsabban forgatja kupolát mint a löveg kezelője a tornyot).
  • nono55
    Ez rendben van. Nem szeretem a COD féle hentelést, BC2 még elmegy, de a nagy és örök kedvencem az ARMA2.
    Gameplayekből inkább azt szűrtem le, hogy a realizmusra törekedtek és nem a hentelés mennyiségére, ezért is érdekel a gém. Viszont a gépigényére többen panaszkodtak ezért bátorkodom érdeklődni, mert hiába szép és jó, ha játszhatatlan a hibák, optimalizáció miatt.
  • V43 1105
    Tank öt személyes.. :D Abból asszem négy választható, a töltőt a gép vezérli, de nagyon feeling.. ülsz a toronyban és látod hogy Schultz céloz, elsüti a löveget, közben Hans teszi be a következő lövedéket.. BETEG :D
  • nono55
    Igen, 1080p-ben.
    Beállításokat nem tudom, teljesen új vagyok/lennék :) ebben a "játékban".
  • bakvarnyu
    Ez azer nem rossz mi ? 90 % gamespy.com-on a jatekra:
    http://pc.gamespy.com/pc/red-orchestra-heroes-of-stalingrad/1194575p1.html
  • Serpa
    milyen felbontáson(1920?) és beállításon(full ultra?) játszanál?
  • nono55
    Sziasztok!

Megrendelném a játékot, de olvasom többeknek nem fut simán a gém.
    Kérdezném, hogy E8400-el, GTX460-al, 4GB RAM-al, win7 64bit-el milyen eredményekre számíthatok?
    Kérlek, írjátok le, ha van valakinek tapasztalata, mert ha nem jól optimalizált, akkor nem veszem meg. Szívni nincs kedvem.
    Kösz előre is! :)
  • tototto
    most olyan hibába futottam bele hogy játszok vége apartmannak, tölti grain elevatort és amikor betölti nincs hang síri csönd, illetve néha kattog a hangfal mintha egy jack dugót kibe húzogatna ember , disconnect és ott sincs hang bármit állítok játékban csak néha kattogás
    újra indítva a játékot minden rendben megint van hang...

illetve a vsynchel valami nagyon nincs rendben mert kikapcsolva 40-60 fps benyomva 20-30 ennyire nem kéne visszaesni normálisan az fps számnak
    de lehet csak a 4850emmel ilyen szar, az vajon új kártyák már jól kezelik? :)
  • Ulvar
    Ááá én bikább leszek. Engineerel felrobbantom a francba a seggét a kis T34nek ^^.

De kifogom ezt az AT puskát próbálni komolyabban, meg a tankozást. (Tankozáshoz kéne mellém még majd minimum 2 ember). Csak bétában nem lehetett normálisan, nagyon laggolt :S. Most már ajánlom nekik hogy ne :D.