Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Lassan tényleg jó lenne közösen játszani egyet TS-l...
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szokott összejönni társaság néha egy közös játékra? Néha már uncsi random emberekkel szenvedni.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Commanderként kb 70 killsnél jártam.
Overtime
Utolsó pillanatban hátba lõttem egy emberemet
BAN
Elveszett a rengeteg pont
ÁÁÁÁÁ
UI: Mert a sok gyökét nem ért hogy ne fusson bele az artyba illetve képtelen forgive adni
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ajánlom ezeket a szervereket
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
rohadt sokszor elakad az animáció, nem történik semmi, stb. a ro2-ben is elõjött néha, de ahhoz képest máris beszorozhatom minimum öttel.
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ja, az RS meg egyelõre nem tetszik...
www.smart-bus.hu
indítom a steamet, hogy toljak egy kis ro2-t, erre össze lett vonva a rising storm-al a multi, és most tölthetek le 8 gb-ot a fasza netemmel. a single meg külön van. verjem bele <#duma>#duma>
Per Aspera Ad Inferi.
elhúzták a mézesmadzagot...beetetés, hogy többen vegyék
anno a world of tanks bétájánál ugyanez volt a helyzet...csilivili mindent, 2 hét alatt tudtál Királytigrissel rohangálni, majd jött a teljes, és törölték az addigi eredményeket...onnan meg kínkeserves több hónapos XP szedegetés :D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fél órája játszom és szenvedés az egész
Alapvetõen mintha erõsebb lenne a földhöz szögezés érzése. Alig tudtam fókuszálni a fegyverrel mert állandóan van mellettem lõttek, engem lõttek, gránát robbant, arty stb.
Most a Hanton állandóan a foglalás elõtt lõnek le. Folyamatosan ezek az egylövéses találatok puskával, én meg gépfegyverrel kínlódom.
A BAR kritikán aluli. A DH-hoz képest csökkent az ereje, szerintem lassabb is lett. A japán és amcsi géppisztoly meg ezzel párhuzamosan irreálisan erõsebb. A Thompson örületesen jó lett.
A japán mesterlövészpuska egyelõre kurva nehéz.
ÉS. A faszért nullázták a Béta eredményeit?
Persze nem bírok majd magammal, és késõbb úgy is megveszem. <#nevetes1>#nevetes1>
D9
www.smart-bus.hu
350 Kb/s a letöltési sebesség a 2Gb helyett
:)
BANZAAAAAI :D
köv hónap elején megveszem :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu