Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van olyan akkor aki játszana társaságban TS-el? Fel kellene venni egymást steamen vagy bármilyen más egyéb helyen, hogy megbeszélhetõ legyen a dolog.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

áhá! :) köszi az infót :)

V43 1105
De, játszhatsz vele.. csak nem kapsz xp-t meg nem fejlõdsz míg meg nem veszed a kieget.. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nála érdeklõdj. Megbízható és jó árai vannak. Én most nem tõle vettem, mert a hétvégét nem akartam kivárni... :))

www.smart-bus.hu

ömm, ro2 steamen miért frissít 8 gigát ha nekem nincs meg a rising storm ? :P gondolom nem vágták hozzám ingyen :)

Csak rohangálnak mint pók a falon és folyamatosan nyomják... még célozni sem kell... rettenetesen irritáló...

Lassan tényleg jó lenne közösen játszani egyet TS-l...

www.smart-bus.hu

V43 1105
Hol a legolcsóbb jelenleg a Rising Strom? Kulcs is jó .. <#worship>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem nincs olyan ember aki japán oldalon játszik, hogy ne utálná a lángszórót. A legidegesítõbb (szerintem no skill) fegyver az egész játékban.
Szokott összejönni társaság néha egy közös játékra? Néha már uncsi random emberekkel szenvedni.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ez a lángszórózás mattolja az idegrendszerem...

www.smart-bus.hu

Hát Urak, olyan történt én sem hittem el... bejött a tankkal az okos a romok közé, és gondolom elakadt. Néztem mit szerencsétlenkedik, erre egyszer csak nyílik a teteje, és kidugja a fejét... puff, kiszedtem. Na mondom most mi lesz... erre nyílik az elején is a nyílás, puff azt is kiszedtem!! :D Ott ketyegett a ruszki tank üresen!! :DD

www.smart-bus.hu

Ilyen nincs bammeg....
Commanderként kb 70 killsnél jártam.
Overtime
Utolsó pillanatban hátba lõttem egy emberemet
BAN
Elveszett a rengeteg pont
ÁÁÁÁÁ

UI: Mert a sok gyökét nem ért hogy ne fusson bele az artyba illetve képtelen forgive adni

Mersant
jatszottam nehany kort HOSal, epp akartam irni hogy nalam rendben, erre lefagyott :)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

AndrewT
ugyanez Pavlovon :( RS mapoknál nem tapasztaltam. másnál hasonlóak esetleg?

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/631908039688199724/F2F5D4AA55D3CC5D5C94CFEFB26D1460CAF850A4/

Ajánlom ezeket a szervereket

AndrewT
most már lassan megvan talán 20 hónapja is, hogy játszogatok a RO2-vel, és szoktam olvasni, ahogy bizonyos frissítések után arról írtok, hogy most ez romlott el, most így fagy ki. most elõször jártam úgy, hogy megadta magát a játék, pedig squad leaderként debütáltam fallen fightersen, és bár nem ez a legalkalmasabb map arra, hogy rutintalan SL-ek töltsék fel a létszámot, de piszok jól ment, úgyhogy kár :( :)

Ja, nem bírtam ki! :D

www.smart-bus.hu

mizujs Solt? megvan mar a Rising Storm? :)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Ja-ja... jó lenne egy kis lélek kompenzáció... iszonyatos irritálóak, nem ártana néha lángolni látni õket! :D

www.smart-bus.hu

Mor3llo
amúgy viccen kívül, én is erre gondoltam. Elég brutálisak a lángszórósak, lehetne azzal kompenzálni, hogy ha eltalálod a palackot, akkor felrobban...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Felvettem egy M1-t, hogy az mekkora egy csíter fegyver... fúj! :D Azokat a lángszórós gyökereket nem lehet felgyújtani, ha belelövök a palackba? Megérdemelnék... :))

www.smart-bus.hu

Lunki88
Egyetértek! Rohadtul zavaró amikor minden alkalommal megmutatja honnan lõttek le, meg a játék közben felugró feliratok... Ezt így én nem nevezném realism játékmódnak.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

bakvarnyu
Jaja rengetegszer kitárazok én is,lõnék mint az állat oszt csak kattog <#vigyor1> Az a dzsungel pálya ahol a japók támadnak nagyon bejön.

RatBaG
egyébként csak másfél kört játszottam, de már ennyibõl is úgy tûnik, hogy a reload tiszta bugos.
rohadt sokszor elakad az animáció, nem történik semmi, stb. a ro2-ben is elõjött néha, de ahhoz képest máris beszorozhatom minimum öttel.

Per Aspera Ad Inferi.

Classic szervert akarok feliratok nélkül!!!! :)

www.smart-bus.hu

Ulvar
Sose hallottam még igazán jó hangot a Garandról játékban. Még a reload csakcsak.

http://www.youtube.com/v/SZNXywarh-M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

volt egy DH server ahol nem mutatta ki hogy akit lottem meghalt-e vagy sem... nekem ez hianyzik :)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Én már találtam 4 olyan realism szervert ahol nincs a honnal lõtt le illetve a ping is 100 alatt van :)

RatBaG
hát ennek a garandnak szörnyû a hangja.

Per Aspera Ad Inferi.

Kezdenek elkurvulni! Ez felszorzott xp nagyon gáz! No meg nem találni olyan szervert, ahol ne lenne bekapcsolva minden kurva anyja felirat, ki-kit lõtt le, merre menjél, kit hogy hívnak, stb... tiszta bf... :S

Ja, az RS meg egyelõre nem tetszik...

www.smart-bus.hu

Most is felszorzott XP van, sajnos

RatBaG
bazmeg, ez mi?!
indítom a steamet, hogy toljak egy kis ro2-t, erre össze lett vonva a rising storm-al a multi, és most tölthetek le 8 gb-ot a fasza netemmel. a single meg külön van. verjem bele <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Mor3llo
a bétában ha megfigyelted, felszorzott xp-t kaptál, nyilván azért, hogy minél több mindent unlockoljál ki a lehetõ legkevesebb idõ alatt
elhúzták a mézesmadzagot...beetetés, hogy többen vegyék

anno a world of tanks bétájánál ugyanez volt a helyzet...csilivili mindent, 2 hét alatt tudtál Királytigrissel rohangálni, majd jött a teljes, és törölték az addigi eredményeket...onnan meg kínkeserves több hónapos XP szedegetés :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Vannak nehéz napok ebben a szarban
Fél órája játszom és szenvedés az egész
Alapvetõen mintha erõsebb lenne a földhöz szögezés érzése. Alig tudtam fókuszálni a fegyverrel mert állandóan van mellettem lõttek, engem lõttek, gránát robbant, arty stb.
Most a Hanton állandóan a foglalás elõtt lõnek le. Folyamatosan ezek az egylövéses találatok puskával, én meg gépfegyverrel kínlódom.

A BAR kritikán aluli. A DH-hoz képest csökkent az ereje, szerintem lassabb is lett. A japán és amcsi géppisztoly meg ezzel párhuzamosan irreálisan erõsebb. A Thompson örületesen jó lett.
A japán mesterlövészpuska egyelõre kurva nehéz.

ÉS. A faszért nullázták a Béta eredményeit?

Én is beérem a jó öreg forgó-tolózáras fegyverekkel, alig várom a hétvégét! <#eljen>
Persze nem bírok majd magammal, és késõbb úgy is megveszem. <#nevetes1>

D9

Újraindítottam a steamet így már felpörgött 1.5Mre

Fpocok
Nekem már lejött. Mitõbb, maxon jött 5mbps :D

Nekem már lejött... <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

zorrobomber
wtf, erre nem számítottam..

Követelem, hogy ti ne töltsetek!

350 Kb/s a letöltési sebesség a 2Gb helyett

:)

Fpocok
Ez tényleg szopatás :D

Mor3llo
elég az....
BANZAAAAAI :D

köv hónap elején megveszem :)

De g...k! :D

www.smart-bus.hu

neked is meg lesz a rising storm... mindenki megkapja akinek megvan az RO2.. minden mapot fogsz tudni jatszani csak annyi limittel hogy csak bolt action fegyver lesz szamodra elerheto :D

Mor3llo
ettõl félek én is...:D

Maradjunk annyiban, hogy KÉNE tanulnod! :D

www.smart-bus.hu

Mor3llo
ne legyen promóció, államvizsgára kell tanulnom, a kettõ együtt nem fog menni :D

Biztos valami promóció a hétvége erejéig... :) Kíváncsi vagyok... :)

www.smart-bus.hu

Mor3llo
húha, zavar van a rendszerben, szedi le nálam is :D