5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1853 Az a baj, hogy ha valami alapból szarul van optimalizálva, és nyomják a dumát, hogy majd pathcel optimalizálják, ilyenkor az esetek 99%-ban semmi látványos nem történik. -
priluki #1852 Semmi baj a singlevel.. hülyék a botok ez tény de a Ro1-nél hülyébb botokat még nem láttam ezeknek kicsit több eszük van, én megmondom öszintén nyomom a singlet.
megismerem a mapokat valamennyire,és a kasztokat is bemutatja.. pl tank ami fontos és a commander..
-
Gabe18 #1851 A "kampány", az pontosan hogy multiplayer botokkal, csak kapsz előtte egy kis filmecskét ami felvázolja hogy miért megy a harc. -
#1850 Steam group -
#1849 1. Nem ezt kérdeztem.
2. Mivel a főmenüben benne van a "Single Player" opció, ami alatt nem multiplayer van BOT-okkal, hanem kampány, így singleplayer játék is egyben, még ha nem is ebben dominál a játék. -
#1848 Hol van amugy valami felekezet gyulekezet? group vagy valami? -
#1847 Nem single game .. -
#1846 Amúgy konkrétan mi a baj a single-vel a rossz MI-n kívül? -
#1845 veterán börze -
#1844 Honnan van ?:O Német sisak kéne .. gondolom ez magyar hadseregben használt sityak volt :D -
#1843 Na megyek lőni .
-
Gabe18 #1842 Sejtettem, csak ki a francnak van kedve addig elmenni offline amíg ezeket bemutatja...
Az első pályát megcsináltam, már azt halálra untam. -
#1841 BEnne van a singleben... :). -
Gabe18 #1840 Egyáltalán minek kellett bele ez a single azt se tudom.
Több haszna lenne egy alapos gyakorló módnak, ahol bemutatná hogy squad leaderként, meg commanderkén milyen lehetőségei vannak az embernek. Mert így ezekről pl. semmit nem tudok, online meg nem akarom a többi ember játékát elbaxni azzal hogy ott szerencsétlenkedek. -
Odikeee #1839 Tudo h nem COD, de akkor ezzel ti is így vagytok látom hogy sp ez 10 éves játéknbál is gyengébb lett. MP-nek meg pár patch, és meglátjuk mi lesz. Remélem jó lesz, de faxnak adnak ki félkész játékot. -
#1838 na nyomtam en is high ballitassal 1680ban 30-50 fps. (konfig alairasomban) -
#1837 Na megjött nekem is 1920 medium-on 60 -70 fps, ultrán 30-40 ,meg néha elmegy a hang, pár patch aztán király lesz. -
#1836 Öööö ez egy Multiplayer FPS, nemde? Akkor még szép hogy nem kell jó AI... :D -
#1835 el lett már mondva ezerszer hogy ez nem KálóDuti !
pláne nem sp játék -
Odikeee #1834 Hát gyerekek... ez a game sztem nem jött össze. Valahogy olyan érzésem van, mintha ezt a részt nem azok csinálták volna mint az 1-et. (Ugyan így éreztem Mafianal is) MP-ről nem mondanék semmit... DE az SP is olyan szinten bug halmaz, hogy az vicc. Az ellen MI-jéről nem mondok semmit, mert az nincs is. Rohangál össze vissza. Vicc. Grafika sztem gyenge, és mellé még olyan gépigénye van mint crysis 2-nek, ha nem nagyobb. (Mondjuk az maxon megy, ez mediumon) Jöhet ide 10 patch mint BO-hoz, ez sose lesz jó. Sztem. COD:BO legalább már jó...
Ez magán vélemény... -
#1833 1400* .. -
#1832 Megnéztem alap 3.4-en is.. úgy se volt semmi gáz, de persze az a plusz 1200mhz azért .. csak dobott rajta -
#1831 Uff , 4.8 ghz Proci -
nono55 #1830 ok, de géped egy pöppet erősebb az enyémnél. :) -
#1829 Nekem is 64 bit van fenn, de semmiféle hang elnémulást, fps esést nem észleltem.. 1920 x 1080-ban 60-100 fps között megy a game .. -
Gabe18 #1828 Itt a link is:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015557937 -
#1827 Dehogy hátrány! :D Inkább Win7 mint XP a mai világban. -
nono55 #1826 + win7 64, de ahogyan olvasom ez inkább hátrány, mintsem előny... -
nono55 #1825 köszi.
gyak ugyan ez a gépem, az alaplap (GIGABYTE P35) eltér, meg a VGA (GTX460), de ha neked megy, akkor nekem is mennie kell. :) -
#1824 Basszus tototto most látom, hogy neked válaszoltam, hát ez vicces. :)
Felejtsd is el :D Már megbeszéltük... -
Gabe18 #1823 Ja ott megmaradt a Béta:
-
#1822 Egyszerűen még szarul van optimalizálva, amit jelenleg tehetünk, hogy várunk a patchekre amik majd javítják ezeket a dolgokat. Hagyjuk még időt a fejlesztőknek... :)
Ha bármi hír van akkor azt úgyis kirakom a www.redorchestra.hu-ra, úgy ahogy a mai első javításról is a hírt. -
#1821 és az összes játék fülről eltűnt a bétád, vagy ott maradt az is a full mellett mint nekem?
tudnál adni egy profilhoz tartozó linket, akár privátba, mert ha írok supportnak szeretnék nekik egy példát küldeni :) -
#1820 szerintem a gond a winz 64 bitel lesz.
nálam sincsenek akkora bajok 32 bits win7 esetében.
persze nem azt mondom, hogy ez így rendbe van 2011-ben. -
#1819 tegnap próbáltam, a másik vinyón van xp, mert én is gondoltam erre, de hozzávetőlegesen az fps szám ugyanennyi
amiket még teszteltem, ha ablakba teszem játékot az fps szám nem változik ugyanugy 30 körüli
ha a földre nézek felpörög 60fpsre ami a vsynch miatt a max nálam, de ha szorosan a falhoz állok és nézek a pálya közepe felé akkor ugyanannyi az fpsem mintha épp harcolnék 5 mebrrel stabil 30 miközbe csak a falat bámulom és semmi mozgás (mintha a fal mögötti teljes pályát legenerálná a játék tök fölöslegesen mert ugye úgyse látom)
a proci használat 70-80% vga használat 66%
persze ezek csak a windows és a catalyst szerinti értékek nem teszt program, de ebből az jön le hogy még az én régi "gyengécske" (amd 4850) vgamat sem hajtja ki, inkább a CPU igénye nagy, ami meg az optimalizáltság hiányát bizonyíthatja -
Gabe18 #1818 Na nekem beírt béta kódom volt.
Multiban egyelőre nem adott achit, de single-ben mentem ott adott hármat a full játékhoz beírva.
Meg nekem a bétához nem írt hozzá egyet se mint látszik. Hát most nem tudom hogy nem is kaptam, vagy nem vette számításba...
-
#1817 Windows xp-vel lehet jobban menne. -
Gabe18 #1816 Pedig az nincs. Nagyon zavaró nekem is... -
#1815 Az achievementek meg a statok egyébként szerintem szerverfüggőek. Legalábbis most mindig ugyan ott játszok és nekem számolja, igaz hogy kicsit "optimistán" de számolja... -
#1814 konzol: ö betű
stat fps
márkákban van különbség de amugy ugyanez a gépem van és 20-30 fpsem van win7 64bit