5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Fpocok
    lol, tényleg.
    Gamepad? De akkor miért a shaderben van?
  • zoltang
    Xbox360 könyvtár miért van a játékban? (red orchestra 2\Engine\Shaders\)
  • zoltang
    A felbontást, hogy kell pl.: 1280x1024-be rakni (nem választható)? A BaseEngine.ini -be hiába írom át a resx-nél me, nem veszi figyelembe.
  • Feketetib
    Nálam semmi változás.
  • me and a monkey
    Patch után jó lett, legalábbis nekem.
  • Feketetib
    Nekem a menunél lefagy egér nem mozog reset kell...(eddig még 1 percet nem játszottam vele)
    Hát mondhatom fasza.
  • Gabe18
    Na, patch után most valami statisztika számlálás beindult. Bár egy kör alatt 6 kill-em volt most, ő azt írta hogy eddig 2 kill, 3 death.
    Na mindegy, ez is valami, végre számításba vagyok véve...
  • bakvarnyu
    Na de az hogy erosen CPU igenyes meg nem azt jelenti, hogy nem kell neki VGA is,ahhoz a procihoz nagyobb VGA passzolna.
  • garferi
    Akinél van valami anomália az ellenőriztesse le Steam-el a játék tartalmát.
    Jobb klikk a RO2:HOS-on a listában, Properties/Local files/Verify integrity of game cache. Esetleg segíthet a Dokumentumok/My Games mappában található RedOrchestra2 mappa törlése is.
  • Fpocok
    Úgy olvastam, hogy CPU kell neki.
    Mellesleg DI tökéletesen megy. Crysis 2 tökéletesen ment highon, csak hogy párat említsek.
  • nono55
    Nálatok a menü nem bugos?
    A game settings, audio, input..stb opcióknál nekem semmi nincsen, egyedül a grafikai beállításokat tudom állítgatni.
  • bakvarnyu
    Szerintem neked a videokártya a ludas a lassú futásba,a RAM+PROCI elég fasza..
  • Dietrich
    kilépzem a szerverről és megint szed le valamit :D
  • Daell Drow
    Na van risites, es most mar jo lett.
  • priluki
    hát ilyennel még nem találkoztam pályafutásaom alatt hogy el se indul egy játék patch után :D
  • me and a monkey
    Nekem sem, a hivatalos fórum is tele lett kb. 20 perc után a hibaüzenettel.
    Tényleg van a kicsi cégméretnek előnye de hátrány is, sok tekintetben amatőrök.
  • priluki
    nekem resi után se :S
  • Fpocok
    Én meg azt hittem naivan, hogy a DI megjelenést jó ideig nem fogja senki alul múlni. Tévedtem.
  • priluki
    hát hallod nagyon csúnyán... ezért valaki fübe harap sztm náluk. lehet kereshet uj munkahelyet:D
  • Dietrich
    nálam frissítés után lefagyott de gép újra indul után mükődik rendesen.
  • Dietrich
    ja
  • Daell Drow
    Na most valamit jol elbasztak a tripwire sracok.
  • csabi1987
    nekem se indul :S
  • priluki
    ugyanez:) na elöbb védem a játékot erre beadnak egy ilyen "patch"-et.. azért ez durva
  • Daell Drow
    nekem most letoltott valami 18mb-t, es nem indul mert exe hibat ir ki.
  • csabi1987
    Nektek is felrakott egy 18 megás peccset?
  • priluki
    no.. "ne vegyétek ezt a szart" kampány van? :) nálam sincs 40-nél több fps még is egész jól kezd menni.. ha meg majd jobb lesz hát természetesen örülök majd neki.
  • Fpocok
    És nem is kell ultrán. Én simán beérem alacsony felbontással, mediumon. Ennyit kérek csak.
  • Gyuszopapa
    Kb. én is így vagyok.Várok majd ha lesz valami javulásbeli fejlemény akkor vétel lesz.Mégegyszer nem játszom úgy multi játékot hogy nincs minimum 50-60 fps-em.
  • Fpocok
    Hát ha egyszer nem játszható nálam, akkor minek bohóckodjak vele? Majd ha lesz patch, akkor ránézek.
  • me and a monkey
    ...hogy ki ne próbáld időről időre.
  • Fpocok
    Mellesleg kipróbáltam, hogy MINDENT MINIMUMRA állítok. Gyakorlatilag semmi változás. Egyedül akkor ugrott fel kicsit, amikor épületben voltam és a falat néztem. Konzolportok jobban optimalizáltak.
  • Fpocok
    Mit? Hogy pár hónapig nem játszom vele?
  • me and a monkey
    Úgysem tudod megtenni....
  • Fpocok
    Jó, akkor pár hónap múlva visszanézek. Addig meg leírom veszteségként.
  • me and a monkey
    Én a kezdetektől játszom az RO1-gyel és emlékszem, hogy milyen is volt a megjelenéskor.
    Egy pályát gyakorlatilag 5 percig töltött be, telis-teli mindenféle bug-gal.
    Az első megapatch (kb. több hónappal a játék megjelenése óta) tette sok tekintetben élvezhetővé.
    Szerintem rövid időn belül megoldják az optimalizációt mert nyilván elemi érdekük.
  • Fpocok
    Nem. Nem is hallottam eddig róla.
  • RatBaG #1856
    hát ha ismernéd a cliffs of dover megjelenése utáni balhét, akkor nem lennél betojva. ott konkrétan a félkész játékból csináltak egy normálisat pár hónap/patch után, ami úgy fut, mint a kisangyal.
    szóval simán megvan rá az esély, hogy gatyába rázzák, nem kell egyből temetni :)
  • Jaka923
    Optimalizálatlanság esetén tök mindegy, hogy milyen a játék grafikája, akadni fog. Ebben a tekintetben trehányság illeti őket, semmi más. Annál is inkább bántó a dolog, hogy maga a játék baromi hangulatos lett, de így 15-25 FPS-sel mindenhogyan élvezhetetlen. Ráadásul amit előtte írtál le, hogy ezt patchekkel sem tudják nagyon helyrehozni, sajnos igaz is.
  • Fpocok
    Én nem tudom, hogy tudták a PC only játékot így elkúrni. Még ha valami csilivili grafikája lenne. De nincs.