5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • tototto
    már valamelyik nap linkeltem de akkor most újra: erről beszélek, ez itt az én accom itt a bétán vannak az achik, ez meg pl egy ismerős aki deluxot vett, de ide minden deluxost tehetnénk ismerősök közül mindnek így néz ki
    tehát átkerült (vagy ha nem is került át, akkor törlődött a bétás achi és a fullon meg elkezdtek "gyűjtődni") ha átnyomsz az összes játék fülre akkor a deluxosoknak elűnt a béta nekem viszont ott maradt gondolom mert én külön regisztráltam be
    lényeg a lényeg hogy én bármit csinálok nem kezdi el gyűjtögetni az achikat
    tudom hogy nem jó a stat sokaknál de ez nem attól függ mert mint látod midnenkinél van már legalább egy achi aki játszik RO2vel
  • Ulvar
    -Alaplap LGA-775 ASUS P5Q-E
    -CPU INTEL CORE 2 Duo E8400 OEM + gyári hűtő (3 ghz)
    -Sapphire Radeon HD 4850 512 DDR3 (dual slot hűtés)
    -DDR2 RAM KIT 4GB Kingmax

hagytam alap beállításon mindent ami kb medium szint, de ... valahogy nem hiányzik több és elvagyok a játékban frankón. FPSt nem tok mondani mert azt se néztem.
  • Fpocok
    Mi?
    Bétából senki nem vitt át semmit a teljesbe.
  • tototto
    van köztetek olyan aki nem deluxot vett, hanem regisztrált egy szerzett, kapott béta kulcsot és később dobozosan vette meg a játékot?
    érdekelne az achivementek átkerültek e bétáról a fullra? mert nekem sajnos nem, ez ügyben kinek írjak valve supportnak, vagy inkább tripwire?
  • nono55
    géped specifikációját ide pötyögnéd?
  • Ulvar
    Nem tom nekem fasza minden...nem szaggat nem laggol, darálok mint állat. Egyedül az cseszi a csőröm hogy szar a stat számoló...az fix. Meg volt nekem is a korábban említett elnémul minden a francba és csak a játék újraindítása segít...Többi egyenlőre jó, már csak a lámaság a pubon ami nem javítható.
  • Fpocok
    De olvastam.
    Egyelőre nekem ez így nem élvezet.

Mindegy, remélem hamar csinálnak valamit...
  • zorrobomber
    Korábban be volt linkelve de gondolom nem mindenki olvasta el a készítők válaszát az optimalizálatlanságról.
    Állítólag egy kétmagos pc-n 8800as videokarival ők tudják futtatni fullon. Egyes komponenseket még nem szeret a játék, hiába high end cucc. Csinálnak apróbb tweak-eket(pl. egyszerre a képernyőn levő dolgokat lecsökkentik majd), plusz most a gém erősen CPU függő! Állítólag erre is lesz patch, hogy jobban kihasználja a videokártya erőforrásait.
  • mijki
    Letöltöttem, kipróbáltam, németek első küldije 13-15 FPS lowon. De ez nagyon szar. CoD 6, CoD 7, BC 2, mindegyik maxon fut, de ez, lowon 15 fps...hát wazzeeee...jó hogy nem vettem meg. Borzadalmasan rosszul fut nálam.

Pedig gepigeny.hu-n, 100-100% mint a min. mind az ajánlott gépigény.
    Nem is annyira szar a gépem. 2 magos 2.66ghz-s proci, nvidia gt240, 4gb ram.
  • Fpocok
    Eddig az optimalizációval nagyon nem vagyok megelégedve, lehet hagyom a faszba, amíg nem lesz jobb gépem.
  • Fpocok
    Arra gondolok, hogy ironsight csak akkor legyen, ha nyomom a jobb egér gombot.
  • V43 1105
    Te levegő benntartásra gondolsz, ugye? Nyomd meg azt a kurva shiftet és lesz ! :D
  • Fpocok
    Anyád a kodos te fasz.
    Ez alap minden FPShez.

• nono55
    úgy döntöttem megveszem.
    igaz kipróbálni nem tudtam, de ha az eredeti is fagyni fog...
  • lolSL
    na a kodos kvikszkopkiraly
  • Ulvar
    az mi?
  • Fpocok
    Ugye nem azt mondjátok, hogy nincs benne HOLD ADS? Ugye? Ugye???
  • Huvi
    HOgy lennének amikor RO1 is legyen szerverre járunk.+ Ded szerver sincs...
  • Fpocok
    Ketten annyira nem fun. Bízok benne, hogy tudunk itt szervezni majd valami közös TS-t.
    Vannak már magyar szerverek?
  • Fpocok
    Telepítésnél nektek is gond volt a PB telepítésénél. Nekem hibát ír ki.
  • Dietrich
    tegnap ezért írtam "kinek kell a 2.lemez" :)
    aktiválás után akár elis lehet dobni...
  • Ulvar
    Bazdmeg....hamarabb is kérdezhettem volna...isten vagy kapod PÜbe a TSt.
  • Fpocok
    Settings, Plugins, Volume Control-t nem bepipálni.
  • Daell Drow
    Nekem is meg jott reggle a csomag, de elazott valami olajban. Aminek ilyen nutellas mogyorokrem szaga van, kibontottuk meg irtunk karjelentest. De aztan moondtam hagyjuk a francba vissza nem kuldom, mert hetvege meg stb. Leg rosszabb esetben a kod eleg lesz. De aztan csak a papirok meg a pposzterek (tobbet rendeltem, mert a haveroket is en inteztem) voltak szet azva a tok kifogastalan. Most telepittem aztan majd meglatjuk milyen a game.
  • Fpocok
    Mi értelme van két DVDre rakni a játékot, ha az installnál, az első dvdről telepítés után egyből elkezdi szedni a maradékot a STEAM, és nem kérdezi meg, hogy hol van a második dvd...?
  • Ulvar
    Nekem is van ^^ TSt adhatok de max ketten leszünk rá (meg nekem az a bajom hogy mióta WIN7t használok lenémít minden más program hangját ha TSen beszélek, és nem tudom mit kell csinálni ezért nem is nagyon vagyok aktív amíg nem működik rendesen, de ha valaki tud rá megoldást akkor utána értelmesen is tudnék játszani meg kommunikálni.
  • Fpocok
    Ó JE, van poszterem. STEAMesek bekaphatják
  • Fpocok
    Megjött. Van valami TS, ahol vannak emberek? Mi van a második DVD-n?
  • Fpocok
    Ez most valami beugratós kérdés akart lenni, ugye?
  • lolSL
    nincs benne.
  • sparrow35
    Mi a véleményetek a singleplayer campaignokról? Mondjuk CoD-hoz viszonyítva?
  • Fpocok
    Nem. Csak nem, nem fogadom el.
  • zoltang
    Kössz.. olvastam tegnap. Ez előtti nap kérdeztem, és rendeltem meg este a játékot. És nem nekem jött ez a válasz #1698-ban...
  • Dietrich
    "németek németűl oroszok oroszul dumáltak (korábban olvastam, hogy angolul szólaltak meg az oroszok)"
  • Dietrich
    jaa..akkor azért szívok mert arra a töltés és másik fegyver van állítva nálam..régi coduo beidegződés :)
  • zoltang
    Nekem is megjött ez a "zsákbamacska". A 2. dvd-én ~1GB van amit nem is kér a telepítésnél. Mi van a 2.-on? Az 1.-ről is ~ 5GB-ot telepít a többit (8 GB a végleges) meg a net-ről szedegeti most is nálam. Ekkora javítás jött ki?

Miért angol és lengyel választható nyelv a telepítőben? Magyar miért nem? Hozzánk a lengyelektől hozzák a játékot?

Szerencsére a steam-ben akár németre is lehet később állítani (remélem a hangot is átállítja). Ezt kérdeztem 2 napja, amit senki sem tudott megnézni, megmondani. Köszi a segítőkészséget!!!
  • stardate
    Nekem a hibái ellenére továbbra is nagyon bejön a játék csak az a szar hogy vasárnap lesz végre szabadnapom.Amúgy nekem számolja a rangot mert már level 27-es vagyok.
  • Skynet
    El kell keserítselek,nálam 1080p minden maxolva + konfigolva a DI 80-90fps-el szalad...
    Ez úgy nagyjából feleannyival...
    Ráadásul egyenlőre elég botrány fos is,én félretettem amíg nem lesz hozzá egy nagy adag javítópöccs..
  • Fpocok
    Egér görgő
    Middle Mouse Button.
  • Dietrich
    dobtam oda is csak mi az a MMB? :)