5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1933 el -
#1932 ott valami bibis mert nálam jó volt tegnap este még..most meg frissít lehet utána rossz lesz :D -
#1931 Nálatok elindul a játék , nálam error van -
#1930 Gumrak map csak tankos, nem is tudsz más lenni.
Szerintem biztos lesznek csak tankos szerverek is (alap RO-ban és a Darkest Hour-ban is voltak) csak 1 jelenlegi mapra unalmas lenne. (persze lehet, hogy van ilyen is, nem néztem)
nono55
nem tudom, bug lehet, állíts be először a controll-t/optionst és aztán állítsd be a grafikai beállításokat. -
nono55 #1929 az miért van, hogy ha a felbontást átállítom 1920×1080-ba, akkor a settingsben csak a grafikai beállításokat látom, a controlls, game options, input...stb. tök üres? -
#1928 ÁÁÁ de jól bemutatkozott a játék, indítom az egyjátékost és 3 mp után kifagy még mielőtt meg tudnék mozdulni -
#1927 a leggyengébb "harckocsikkal" lehet kezdeni a játékot és a német oldalit traktornak hívják :)
RO2-ben van olyan szerver (vagy lesz) ami csak harckocsis? Vagy szigorúan sztálingrás és pavlov ház? -
#1926 nincs benne még magyar nyelv, elvileg Patyek fordítja :) -
nono55 #1925 ? -
#1924 Megvallom semmi tudásom nincs a WOT-tal kapcsolatban, LOLTRAKTORT sem tudom micsoda.
lolSL
látom kétszer álltál sorba amikor a szarkazmust osztották. -
#1923 Most megjött nekem is, kemény 2 oldalas a kézikönyv magyar része
De legalább a pószter az fasza. -
#1922 notepadban ha lefordítod automatikusan magyar lesz -
nono55 #1921 a magyar nyelvet (feliratot) hogyan lehet beállítani? -
#1920 valakinél az aláírásban a LOLTRAKTOR se rossz :)
gondolom nagy WOT rajongó lehet :p -
#1919 Ezeket a Deutsche Wochenschau-kat érdekes nézegetni, olyan fura azt látni, hogy ez tényleg megtörtént és nem csak a történelemkönyvekben olvasható.
Amúgy a Tripwire hivatalos fórumban rengeteg kommnent van a két fő bug-ról:
- stat rögtítése,
- a gyenge optimalizáció.
Nyilván ezzel majd kell valamit kezdeniük, elég gyorsan adnak ki javításokat (patch/fix), jó lenne hinni, hogy rendbe rakják ezeket.
A játék összeomlását előídéző patch-et már kijavították, de hivatalos kommentárt ezzel kapcsolatban nem tettek.
Egy fórumozó a kocsiját szeretné eladni a Tripwire-nek.
Mint írja jelenleg nem működik de talán holnap vagy a jövő héten vagy valamikor beindulhat.
Addig sajnos nem tudják vezetni és a pénzt nem áll módjában visszafizetni. -
#1918 Ja és aki még gyerek vagy nem szereti a felkavaró képsorokat az akkor ne nagyon nézze mert néha van egy kettő. -
#1917 Akit esetleg érdekelne unalmában...Német híradó Sztálingrádról (több mint 1 óra).
-
#1916 meglátnak téged és inkább lelövik magukat.
-
Gabe18 #1915 Na most mielőtt játszottam megint töltött valami kicsit, pár megás file lehetett. Hatására a statisztika teljesen meghülyült, már L25-nek ír, meg Commanderként van egy csomó pontom, mikor sose voltam. Ja és 13 tankot is megsemmisítette, csak azt nem tudom mikor...
Remélem lenullázzák majd vagy valami. -
#1914 -
McCartman #1913 milyen géppel 15-25 fps?
nálam gtx 768as gtx 460nal 50-60 fps highon , 1680*1050ben , 40 fős multinál. -
#1912 Jaaa értem. Akkor várj csak türelmesen, aztán majd tolhatjuk :) -
#1911 Akkortól tudok játszani :D és már türelmetlenül várom :-) meg anno még RO1-ban játszottunk közösen.. most is lehetne ilyen :-) -
#1910 Miért mi lesz Hétfőn? -
#1909 XD elég nagy gebasz lehet .. HÉTFŐT akarok :((( -
#1908 Lehetséges! Vagy a leendő gyerekeit is számolja!
És az milyen, hogy olyan fegyverrel is van killem amit még csak más kezében láttam? :D -
zoltang #1907 Nekem eddig egyszer sem lépet ki csak ezután. De most 2.-szor már ment kilépés nélkül. -
Gabe18 #1906 Itt lelősz egy németet Sztálingrádnál, még a rokonai is meghalnak akik otthon maradtak Németországban... -
#1905 XDD -
#1904 Húú nekem a profilom szerint 600%-os találati arányom van a távcsöves Mauserrel, 27 killből! Átlagosan 4,5 embert ölök meg egy golyóval! Szóval kezdjetek el félni! -
priluki #1903 én is ott állitottam de nekem nem lépked ki,nem biztos hogy attol van.. -
zoltang #1902 Csak sikerült a felbontást átállítani a kívántra. Ba****** a c:\Users\ stb.-be kellett, abban a fájlban átírni nem a steam könyvtárában. De most, hogy sikerült kilép a program. Jól megírták, hogy a natív 1280x1024 felbontásom nem választható, de ha mégis azt erőltetem kilép a program... -
Smokk #1901 Ertem es koszi.A gepemmel nem hinnem h baj lenne. -
#1900 Más lehetőség nem hiszem hogy van .. -
#1899 na az megvan, szerintem ha van hozzá géped, akkor megéri megvenni mert hangulatra nagyon jó, de ha csak gyengébb a konfigod várj egy optimalizáló patchre :) -
Smokk #1898 Najo,de ugy epp a jatek lenyege nem jon at,marmint h mennyire lett csapatorientalt,mennyire van meg a harcteri hangulat a tarsakkal. -
#1897 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Torrent?
-
Smokk #1896 Van hozza demo v barmi,h meg tudja nezni az ember mielott megveszi? -
#1895 Próbáld meg hogy átírod, aztán a fájlt írásvédetté teszed :-) -
#1894 Az kib. nagy szégyen, h béta óta nem tudták kijavítani azt, h jegyezze meg a statomat, killjeimet. Mintha ez alap lenne a játékokban nem?