5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#1973 Natív nyelvű beszédhangok beállítása RO: HOS-ban -
qut24 #1972 - fixed the server browser not responding after disconnecting from a game
Ez fasza lesz végre, mert kikellett lépni a játékból és vissza ahhoz, hogy működjön újra a kereső.
Ultra-s részre pedig remélem kis fps növekedés jön belőle.
Annak az ablaknak pedig sztem annyi a lényege, hogy szabadon tudsz váltani kasztot olyanba is ami már teli van. Így szoktam sniper lenni néha, mert az esélytelen csak úgy simán. -
#1971 Igen, ezzel már én is találkoztam.
Egyfajta elismerés, szabad a gazda, hogy milyen kasztot választasz magadnak a következő körre. -
lesz ma valami update.
Sajnos semmi használható:
- fixed DDE content being awarded when it should/shouldn't be
- fixed RO1 content being awarded when it should/shouldn't be
- fixed the server browser not responding after disconnecting from a game
- removed MKB/AVT from Squad Leaders/Commanders, only Assault gets it now
And an update released yesterday included an undocumented change:
- improved performance for the Ultra setting -
#1969 Sikerült már valakinek ezt a ronda német akcentusos angol hangot eltüntetni? -
zoltang #1968 Igen tudom, már ma reggel megtaláltam... :D Köszi. Már csak nem ingadozó több FPS kellene... -
Wlanseraf #1967 Lehet állítani!!! csak a képarányt kell váltani:DD tehát ha átrakod 4:3-ra egyből lesz 1280x1024:D -
#1966 Vagy motion blur, reszemrol ez a leg gecibb effekt amit kitalaltak a video gamekhez. -
#1965 Szerintem post process felelős érte -
#1964 no és mivel?
-
#1963 Megtaláltam már. -
#1962 Sziasztok!Forgásnál elmosódik a kép.Azt ki lehet kapcsolni.Ha igen akkor mivel?
Köszi! -
#1961 Szasztok!
Meg vettem a gémet!!
Telepítés 80%-nál megáll semmit nem ir ki csak kilép!!
volt már valakinek??
thx elöre is
-
#1960 Egyetértek, én sem bánom a vételt! Nem tudjátok single-player mod nem készül hozzá? -
#1959 Méghogy beperelni őket, mintha egy játék olyan horderejű dolog lenne Hallod nekem akad mint a szar , az egyjátékos el se indul (ro2.exe kifagy) szerverkereső dél óta nem működik de még igy is kurvára tetszik.Sokat ki lehet hozni belőle csak javitgassák. -
McCartman #1958 Egy végigsniperkedett szálingrádi pálya után a következő map betöltésénél feldobott vmi ablakot , hogy felfigyeltek rám a parancsnokságon és ha elfogadom (a kitüntetést? , nem olvastam végig) akkor választhatok magamnak egy olyan kasztot is ami be van töltve , kitúrja onnan az ott levő játékost. :D
találkoztatok már ilyennel , mi ez? -
#1957 -
#1956 az a baj, hogy 1920x1080 felbontásnál high beállításban 30-40 fps..ennek a game motornak már pedig hasítania kéne 100 körül. -
priluki #1955 nálam,30-40 fps van ultrán,árnyék medium, pross processing lehuzva mert azt nem szeretem.. 50-60 főnél helyenként leesik 20 fps -re is bár ez nagyon ritka.. én ennyi fpsel is élvezem sött a sok hiba ellenére is szórakoztat, most jelent meg biztos vagyok benne hogy javulni fog valamit.. Nekem megérte ennyi pénzér! -
McCartman #1954 nálam megvan a 60+ fps 64 fős szerveren 1680*1050ben,
Core i5 2500k , GTX 460 768 Mb és 8 Gb RAM társaságában.
-
Lebowski #1953 highon 40-60 64 főnél. -
Lebowski #1952 ja ez 24 szlotos szerveren. 64est még nem próbáltam. -
Lebowski #1951 GTX260SO
Q9550 @ 3.81 ghz
4GB ram
1280*1024
win7 64b
ultra:40-60 fix fps
high: 60+ fix -
#1950 Szépen gyűlnek a gondok. Majd ha a fejlesztők veszik a fáradtságot és befejezik a játékot, talán meg is veszem... Ezért a félkész szarért még be is perelném őket, ha előrendeltem volna. Sajnos manapság már nem hiszek abban, hogy bárki bármikor jó játékot adhat ki, ezért az előrendelés nálam esélytelen kategória. -
#1949 Van egy jó kis összefoglaló bugreport topic a hivatalos RO2: HOS fórumon, aki tud angolul és olyan hibával találkozott amit még nem írtak be, akkor tegye meg. List of possible bugs -
Gyuszopapa #1948 Sajnos a hitbox problémái megmaradtak mivel a DICE játékainak ez a sajátossága. -
#1947 újra kellet rakni azt elindult, most nyomtam egy 64 fős pályán de ennyi embere kicsik ezek a mapok . -
#1946 Ez viszont így van. Nem mondtam hogy szar, mert így is agyon játszottam, csak ugyanúgy voltak hibái amit kb. 1 évig javítottak és a peccseket úgy vártuk mint etióp gyerekek az élelmiszersegélyt.... -
Gyuszopapa #1945 Igen én is úgy voltam az elején mert gyenge géppel játszottam vele.Tény és való hogy vannak hibái a BC2-nek ezt én is tudom mégis tudsz mondani olyan multi játékot ami jobb nálla jelenleg.A szarok között a legjobb. -
Gyuszopapa #1944 Na például ez a játék is megmutatja hogy miért pártolnak át az emberek a konzolokhoz.Ott nincs ilyen szarakodás hogy kicsit fut ,nem fut,éppen játszható.Ott berakja a lemezt és minden játék fut nem kell szarakodnia a beállításokkal meg egyebekkel hogy nyerjenek egy kis fps-t.Konzolra nem mernek kiadni ilyen szart mert hát el se jut a vevőkhöz addig míg a Sony vagy a Mikrofos ki nem próbálják.Jó mindenki jöhet azzal hogy konzolra könnyebb optimalizálni,ez biztos is de ha jól tudom az U3 engine az egyik legkönnyebben optimalizálható játékmotor.
Az első hírek és videók után elkezdtem reménykedni hogy lesz egy igazán taktikus játék amit elkerülnek a vér istvánok akik csak a darálást szeretik és ezzel elcseszik a multi játékokat erre meg a fejlesztők cseszik el. -
#1943 Azt is agyba főbe szidtuk anno :). Más ok miatt ugyanúgy megvolt a szokásos hisztéria, hogy a francnak vettem meg 10ért ezt a konzol átirat fos hitboxos blablablabalbabala... :). -
#1942 most egész jól sikerült beállítani 40-60 fps van najo leesik néha 30ra de így már legalább játszható
ami még jó tanács akinek szarul megy menjen fel kisebb szerókra pl 32 fősökön játszok most így egész jó, a 60+osokra meg majd megyek ha optimalizálják :) -
Gyuszopapa #1941 Ja de az nem 30 fps-el fut egy 4 magos procin. -
#1940 Dice is mondta anno BC2nél a pingre :DDD. Jogos a félelem :D. -
#1939 Persze... mondják a trippesek. -
#1938 lesz patch ne fossál már ennyire :D -
#1937 Örülök, hogy neked elég. Nekem sajna nem.
És nem is szapulnám a játékot ha már tényleg nem lenne jó a gépem semmire, de ilyen optimalizálatlanság mellett...
Pedig gondoltam, nem lehet baj. Ezért nem is próbáltam ki előtte. De többet ilyen nem lesz, biza le fogom warezolni az összes játékot, mielőtt veszek valamit. -
#1936 Akkor inkább ne tüzelj. De ha úgy látod lőnek rád viszonozd a tüzet tök mindegy hogy enemy vagy nem, akkor elmondhatod hogy nem te voltál a hülye.
Amúgy rávezetőnek nem rossz a single. Pl sok újat tanultam a tankozásról meg a commanderkedésről (bár utóbbit leszarom) előbbi annál inkább fontos számomra (tank buzi lévén :$). Mert tegnap voltam egy olyan szerón ahol csak tankozni lehetett és úgy befoglalni bázisokat, és fingot nem láttam a tankból ki nem tudtam mit kell nyomni hogy kilássak (lehet HCnál nem is lehet amúgy azt megtenni). Szal fasza. Jó a tankozás rész is :). -
DaniH #1935 Nekem az a gondom a játékkal, hogy amikor bemegyek, pár másodpercig van aktivitás, aztán mintha megszakadna a kapcsolat - mindenki egyhelyben áll! Tűzfalam klőttem, netet rádugdtam direktbe is (no router) - ugyan az a gond. -
goofey84 #1934 Játszottam vele pár órát és minden hibája ellenére a 20-30 fps ellenére is nagyon jó! Elég nehéz a sok évi cod, bf, crysis és killzone stb... után átszokni a megfontolt már-már kempelős játékmenetre sok életembe fog még ez kerülni úgy érzem! :D Az alacsony grafikai beállításokkal az a legnagyobb bajom, hogy messziről nehéz eldönteni ki az ellenség sok tk volt emiatt