5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2013 Magyarokat bele rakhatták volna a játékba.. :o -
Gyuszopapa #2012 Hát ezen igencsak gyengén fog a játék muzsikálni. -
#2011 OFF: Pár érdekes kép a keleti frontról (van pár Sztálingrádból is). -
#2010 Na elkezdtem tőőteni :o)) -
benioh #2009 Nekem megvan már. :D -
#2008 Asszem ez lesz a ma esti programom egy sör társaságában. Kell az az archi! xD
Red Orchestra 2 - World Record Binoculars Killstreak Pro Frag Video -
#2007 Szerintem nem kéne több magyar csapatra oszlani, annyian nem vagyunk. A redorchestra.hu-n ki vannak írva TeamSpeak adatok is, a legtöbb régi motoros oda szokott járni.
Ha pedig belépsz a magyar Steam Community csoportokba akkor láthatod, hogy éppen ki hol játszik és chatre is van lehetőséged.
Red Orchestra Ostfront 41-45 Hungarian Patriots (!Huns)
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad - Magyarország (HUN) -
dezsolti78 #2006 Idővel jó lesz ez, nem akar a Trip ilyen szégyenben maradni, pár hónap és mindenki boldog lesz. Addig meg türelem. -
dezsolti78 #2005 Sziasztok!
Ez volt az első hivatalos gépigény:
System: Windows XP SP2, VIsta or Windows7
CPU: 2.0 + GHz or better (recommended dual-core CPU)
Memory: 1G (recommend 2G)
Graphics: SM3-compatible card (recommended to minimize GF6800 GF8800 or higher)
DX: DirectX9.0
HDD: 1.5G space
Sound Card: DX9.0 compatible
És a reális is...azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük. -
zoltang #2004 Nekem még normálisan sem fut...
5040X1050 Screenshots (Ultra Settings) Gallery
de valakinek meg ultrán megy.
http://forums.tripwireinteractive.com -
#2003 Köszi!
-
#2002 Én azt nem tudom ez a motor hogyan fogja vinni a fákkal telepakolt zsúfolt nagy látótávú tankos pályákat ha már az ilyen kisebbeket is alig bírják a gépek. -
#2001 Az nem bug hanem ficsőr.Vedd a jobb gépét ha már ex... -
#2000 U3nak 2 magos procik legalján és egy 512es 8800gt-n már süvítenie kellene maxon, csak hát valamit elmajmoltak a fejlesztők. Van még mit csinálni, de ha kész lesz, akkor nagyon jó játék válik belőle. -
#1999 Én ezt értem, bár mint mondtam nálam nem jött elő semmi gebasz, de tudván azt hogy U3-as engine tényleg szégyen, de bizzunk benne hogy javítva lesz. Arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a Tirexi mekkora egy tudatlan majom. :-)))) -
Gyuszopapa #1998 Attól függetlenül szarul van optimalizálva és ez egy pc exkluzív játéknál szánalmas.Ennek az engine-nek 2 magos procin szaladnia kéne,mégha nem is ultrán.
Amugy megpillantottam élőben a játékot egész jó a grafja azért a Cod 2-höz túlzás hasonlítani,ultrán jól néz ki.Ha nem volnának vele gubancok venném is. -
#1997 plusz azt nem írná oda hogy 6950 van 6970-re húzva.. A:Sd:SADAS: :DDDDDDDDD -
#1996 "Egy darab 6970 nem igazán volt elég ahhoz, hogy szaggatás mentesen vigye a játékot 1080p-ben max-on." a lófaszt nem ez az ember egy szánalmas csicska, szívesen tarkón lőném egy lugerral -.- -
#1995 Nem hódoknak találták ki ezt a játékot, úgyhogy megértem. -
#1994 Igen, jó lenne de mostanában nem nagyon van időm erre, ha valakinek van írói vénája annak nagyon hálás lenne a magyar RoHoS társadalom. -
#1993 Hál istennek! :D -
Sanyesz5 #1992 Üdv mindenkinek,embereket keresek egy normálisan együtt játszani tudó csapat kialakítására.Ts szerver adott,csak a létszám hiányzik :)
Akinek lenne kedve írjon, [email protected]
msn cím is egyben
-
#1991 -
#1990 Oh Tirexi mestert is "[url=http://tirexi.hu/2011/09/18/red-orchestra-2-heroes-of-stalingrad-hd-gameplay/]megfogta" [/url]a játék :) -
#1989 annyi már a kérdés lehet lassan kellene egy FAQ ;) -
#1988 a T34-es tankban hogyan lehet a tankparancsnokot kiválasztani és kinézni a torony tetején? -
McCartman #1987 nem lehet beállítani , hogy tartani kelljen a célzást a jobb egérgombbal a klikkelős megoldás helyett?
ekkora lámaságot , mint BC2ben , gondolom nem lenne olyan bonyolult beletenni. -
#1986 Nekem induláskor csinálja a játék a főmenüben meg szerverre belépéskor, de csak 2-3 másodperc. -
#1985 nekem 2 másodpercre akad meg induláskor -
zoltang #1984 #1975 Igen csak neked csinálja... -
#1983 Engem lehet igen,többit PM -
#1982 Na nálam most akadt ki a gépezett pedig nagyon védtem őket.... faszom... nem is mondok semmit... -
#1981 Csak nekem van az hogy minden inditasnal mikor bejon a katonas kis kep, akkor perceket kell szoszerint varnom? Kozben az oldal savban is latom hogy a cpu magok 100%-on vannak. Majd 1-2 perc utan a terheles le esik es tovabb megy, de minden inditasnal. Rohadt idegesito. -
#1980 Majd két három hónap múlva, ha játék lesz belőle érdekelni fog :) -
#1979 meg a warez..patcheljenek is csak ellenük ;) -
#1978 Ahha... gondolom akkor nem érdekel egy nem használt, csak beregelt RO2 es STEAM account? -
Gyuszopapa #1977 -
#1976 Az a baj hogy már mindenki hozzá van szokva ahhoz, hogy a pénzéért egy félkész szart kap. 10 évvel ezelőtt azért jöttek a patchek, mert a kiadás után derült csak fény a hibákra, vagy adott esetben még fejlesztettek a játékon. Manapság kiadnak egy félkész fost, mondván örülj ennek is, aztán majd ha óhajtják talán játék lesz belőle. Szerintem az, hogy ezt mindenki elfogadja egy nagyon rossz dolog. Előbb vagy utóbb még azt a fáradtságot sem fogják venni a kiadók és a fejlesztők, hogy patchet adjanak ki, mivel így is mindenki megveszi. Ha nem tetszik, majd megveszed a következő részt a játékból, ha az sem tetszik, akkor meg megveszed más cég félkész szarját. Ezt játssza az Activision&ID a Dice&EA, meg most már a Tripwire is ezek szerint. Továbbra is azt kell mondjam a pofám leszakad, hogy ezt így adták ki, egyszerűen felháborító. Fél éve ezt várom, de most nagyon elment tőle a kedvem. A legelső játék amit megjelenés után rögtön megvettem a Cod1 volt. Más idők jártak akkoriban, összesen 5 patch jött ki hozzá, mégis tökéletes közeli állapotban volt/van, ahogy annak idején a Quake II is és sorolhatnám. Manapság az a trendi, hogy veszel egy közel játszhatatlan valamit aztán reménykedsz, hogy talán javítják. BC2-nél is óriási bukta volt ez a hozzáállás és már sosem fejezik be azt a játékot sem... Majd megveszi mindenki a BF3-at... Na persze... Bocs, hogy ennyit írtam, de fel nem tudom fogni, hogy lehet ezt nyugodtan tűrni... Mások vagyunk :) A legnagyobb bajom pedig az, hogy ezzel a hozzáállással a PC-s játékipart teljesen tönkreteszik, butított, félkész, játéknak nem nevezhető valamik fogják elönteni a piacot véglegesen.... -
zoltang #1975 Ez egy vicc... 5.-ször akarom a prg.-t elindítani és a proci 100%-ban van terhelve, meg bejön az "kis indító kép" és utánna semmi. -
zoltang #1974 219 MB az újabb javítás, mert egy ilyet most tölt...