5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Sanyesz5
    Ezt azért tudnám cáfolni,volt hogy én sem raktam új rendszernél,halogattam,aztán nyeltem olyan vírust,hogy öröm volt nézni...
    Avira, ingyenes semmi gond nincs vele
  • Daell Drow
    Par nap game utan a velemenyem:
    Nekem bugokkal csak a statszamolos van, azon kivul semmi.
    optimalizalni lenne meg mit, de mar javul aprankent. Most mar highon tolom 2x elsimitassal es minden latvany javito be van kapcsolva (kiveve a blur).
    Kedvenc mapom a spartanovka, altalaban 64es szerokon tolom, ugyan egy kicsit neha be lagol de aztan, utana sokaig semmi problema. Elso napokban eleg sokat ki fagyot, de tegnap ota mar az sem volt. En bizok a tripwire sracokban, ido kell nekik es kiforja magat a jatek. Es ennel mar csak jobb lesz.
  • nono55
    töröld le az avastot. sok progit megfog, ami nem is vírus. én rühellem.
    töröld le a steam-et is. (a játékokat le tudod menteni, így nem kell mindent újra letöltened)
    újraindít.
    töltsd le a steamet és telepítsd a lementett játékaidat.
    vírusirtót soha ne rakj a gépedre.
    ha nem látogatod a milf huntert, meg a teen pussyt és hasonló oldalakat, nem warezolsz orrba-szájba, soha nem lesz gondod. :D
  • Dietrich
    mindent töröltem és újra rakom..ha nem válik be úgyis aktuális egy formattálás is.
    évekkel ezelött is már rüheltem ezt a steames dolgot mikor kiadták most még jobban..

(túzfalat is kikapcsoltam úgy se ment egyik game sem)
  • Fpocok
    Először próbálj meg többször szervert váltani a downloadsnál.
    Utána verify-d a fileokat.
    Rakd újra STEAMet és töltsd le újra.
  • Dietrich
    DIRT3 esetében ugyanezt írta ki 2 héten át miközben a RO2 simán ment.
    telepítem a Race On-t azzal sosem volt baj és meglátjuk..vagy a steamet gyaluljam le és rakjam újra?
  • Fpocok
    STEAM szarakodik. Nem a géped.
  • Dietrich
    tegnap nem volt semmi baja, gép ki lett kapcsolva. Ma reggel Avast frissített és:

másra nem tudok gondolni mint az avast kavar be. de hiába kapcsolom ki vagy uninstall a probléma nem szünik meg.
    DIRT3 iután a RO2 sem indul el..ez fasza :p

legyalulom a gépet, de mit rakjak fel viruskergetőnek?
  • Fpocok
    Örülök, hogy neked jó. Attól még tényleg bugos, statisztika nem működik, szarul optimalizált.
  • Svenhassel
    Nem tudom ti milyen bugokkal találkoztok, de nekem a statszámoláson kívül minden jól működik...
  • stardate
    Akkor add el szépen mi meg játszunk tovább ugyanis nekem egyre kevesebb problémám van a játékkal.Nem szaggat (64-esen néha laggol de szerver-től függ), nem lépett ki exe hibával, a szerver browser sem szarakodik viszont a játékélmény továbbra is magával ragad.Ennyi.
  • Gurren
    ez nem szerverfüggő? csak mert Killing Floorban is van olyan szerver, amelyiken keresztülmész a csapattársaidon, de alapbeállításokkal ütközöl velük.
  • Dietrich
    a COD1 nincs 15 éves :p

amúgy észrevetted hogy mostanában mindent fikázol és semmi se jó? ;)
  • Odikeee
    Félkész, bugos, ótvar, szarul optimalizált game. Röviden tömören. Mostmeg kiszúrják a szemem pár patch-el. Fasznak adták akkor ki. Még jó hogy új steam-re vettem meg. Így hát el is adó. Ajánlat PM
  • bosco05 #2039
    Ezt a szart már bocs :D Azt néztem, hogy amikor két ember közel áll egymáshoz, akkor az egyik bele tud bújni a másik bőrébe. 15 éve láttam ilyet utoljára :D
  • Fpocok
    Volt valami 600 megás patch.

Bug Fixes
    -Fixed a bug where players could spawn without a class
    -Fixed a bug with auto reloading when using a manual bolt rifle
    -Minor performance improvements

Level/Gameplay Fixes
    Pavlov's House
    -Added wall to block line of sight to one of the Allied tank spawns
    -Allies now correctly get a forward spawn when capturing Zab's House
    -German spawn protection was toned down to prevent Allied attackers in inside of the Voyentorg from being killed by spawn protection when objectives changed hands

Commissar's House
    -Gave Allies 40 more reinforcements
    -Default Allied spawn in more directly in line with Building 81
    -Moved one of the initial Axis spawns back further from the Water Refinery
    -Increased spawn protection and no artillery volumes for Allies
    -Various cover fixes

Felrakom újra, de nem hiszem, hogy sok változott... meglássuk.
  • Gabe18
    Kissé groteszk..., bár hatásos támadás a "fű alatt".
  • V43 1105
    Ez a "HC" mód kúúúrva jó, semmi hud semmi szarság :-D A gép felajánlotta hogy lehetek olyan kaszt amilyen szeretnék, hangsúlyozom előtte két lengyel harcostárssal felrobbantottunk 1-2 PZ IV-et, meg egy tucat német soldatot küldtünk a túlvilágra
  • smusher
    Na ezt!
  • Gabe18
    Én úgy indultam hogy 26-os szint, ehhez képeset azóta meg mentem kettőt, mert alig ad hozzá valamit. Ez a statisztika egyelőre teljes káosz...
    Ideje lenne már ezt is összetákolniuk. Bár nem tudom hogyan? Még ha meg is csinálják jóra, akkor meg lenulláznak mindenkit?
  • bajsz
    nekem olyan bakim van ,amióta frissített a játék, 51 szintű vagyok!
    1345 embert öltem meg! meg kilőttem 30 tankot!

Ez azért vicces mert ,soha nem tankozok és örülök ,ha egy játék alatt 40 embert letudok lőni! :D
  • Wlanseraf
    Nem:) annyira fikázzák hogy nem mentem el érte:)
  • m1garand
    Mi újság kipróbáltad már?
  • Wlanseraf
    Egyik nagyapám ruszki a másik amcsi hadifogoly volt.. volt egy kis különbség..
  • Béla9248
    Sziasztok! Tudja valaki miért fagy meg a tréning után közvetlen? Feltettem a javítást de sajna ugyan az a gond!
  • V43 1105
    Én voltam a balfasz.. már tolom :)
  • Daell Drow
    Hagyjad, lefut az majd aztan jo lesz. Nekem is szarakodott eloszor aztan jo lett.
  • V43 1105
    Mi a bűn ez az PBSVC_Hos.exe? Itt várok rá hogy végezzen -_-
  • Svenhassel
    Nekem végülis mind1, csak TS-t kell telepítenem ha akarunk használni.
  • V43 1105
    Még a PB-t rakja fel ..
  • V43 1105
    Ok, mikor ? :-)
  • Svenhassel
    Én nagyapám szintén hazatért 5 év fogság után. Mondjuk úgy, hogy nem igen szeretett róla beszélni... De szerintem nincs olyan család ahol ne lett volna valaki aki megjárta a "poklot".
    Egyébként lehetne nyomni együtt egy kicsit, ha benne vagytok.
  • Gascan #2021
    a feleségem dédapja is gyalog jött haza a donkanyarból... élete végéig utálta az oroszokat, még a tévét is leköpte ha már csak valaki hivatkozott is valami oroszokkal kapcsolatos dologra

• Ulvar
    Nekem hazatért, a faluban ahol élt a házának kertjében egy 2 méteres beton keresztet állíttatott a halottak emlékére (Korlát a falu neve Borsod megyében van).
  • Gascan #2019
    ez most elég hülyén jött ki... szóval az enyém is ott harcolt és nem tért haza sajnos :) (ez igy jobban hangzik egy hajszálnyival)
  • Gascan #2018
    az enyém ott halt meg
  • V43 1105
    :-) Este RO2? vagy 10 perc múlva ? :-)
  • Ulvar
    Nekem is a Donnál.
  • V43 1105
    Nekem dédnagyapám harcolt Sztálingrádnál .. :-)
  • Ulvar
    Ilyen alapon Románokat és Olaszokat is.