5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Lebowski #2093 Már rájöttem, csak a commander tud kérni az sl nem. :) -
#2092 Már többen felajánlottuk a 2-es DVD-t másoknak megvételre de nem jelentkezett érte senki :D -
zoltang #2091 Egy magyar teszt...
Red Orchestra 2 - Társasági háború -
Gabe18 #2090 Hajaj... statisztika megőrült. Eddig L27-en tartottam, megyek a pályán szintlépés. Vége a pályának, kiírja hogy L69. Kilépek, profil oldalon L5... Nézegetem kicsit, visszalépek, L75, 4000 valahányszáz kill-el. 4000 embert összesen nem láttam ebben a játékban eddig szerintem, nem hogy megöljem. -
Lebowski #2089 rádiónál melyik gombot kell megnyomni alapból, hogy jelentse az artit?? mert kijelölöm, de aztán fingom sincs, hogy a rádiónál mit kell nyomnom.... -
#2088 15mbites és 1,8megával jött végig ez a maxom, igaz közben nem voltam gépnél szóval csak kb az a 2 óra :) -
Nargaroth #2087 Mission 8 | Pavlov's House ezen a pályán mást is kidob asztalra következő hibával"rogame.exe műkődése leállt"??? -
Gascan #2086 milyen neted van? én kb 8 óra alatt kinlodtam le steamről :) -
#2085 nemtom én beírtam steambe a kódot és letöltöttem az akkori legfrissebb verziót, 2 óra alatt lent is volt dvdket meg nem is használtam :) -
Nargaroth #2084 Sziasztok!
Aki szintén megvette eredetiben az árulja már el miért 2 dvd-s a játék?O.O
Elsőről és másodikról is ugyanúgy lehet telepíteni O.O
-
zoltang #2083 Ezt a képet a Magyarországon forgalmazott játék 2. dvd-jén található bővebb pdf leírásból "vágtam ki". De nem nagyon pontos a gombokat illetően... :) -
#2082 Full realistic szerveren semmit nem ír ki. Legalábbis amelyik szerveren szoktam tolni nem írja ki még késleltetve sem. -
#2081 így van.
egyébként újratelepítés után működik a cucc egyelőre..
de ezeket elmentem magamnak #2059 és #2054 idáig nem foglalkoztam a steam nyűgjaivel mert nem volt, de már van.
ja és korábban azért nem tudtam a gránáthajítást a tutorialon végig vinni mert az egerentyűm nem alkalmas rá :D görgőt hiába nyomom le gyárilag nem csinál semmit mert mellette van egy kis piroska amit ha megnyomok 3 lövést ad le a nyüves tutorialnak az meg nem jó :D Elővettem egy régi egeret és akkor végig ment.
egerentyűm -
Lebowski #2080 Szerintem ez a dobozoshoz kapott leírás scannelt változata :) -
nono55 #2079 Na, a múlt héten kérdeztem, hogy a steamen vásárolt gammában hogyan lehet magyarra állítani a feliratot és azt a választ kaptam, hogy fordítsam le és magyar lesz. Erre látom ám, hogy neked meg magyar. Most akkor mi van? -
zoltang #2078 Ja értem kösz...
-
Lebowski #2077 nem. ha a megnyomod a voice chat (perpill nemtudom, milyen címszóval szerepel a beállításokban) akkor megjelenik egy "decibelmérő". -
zoltang #2076 Milyen hangerőre gondolsz? A windows hangerőre, ha igen azt minek jelzi ki?
Az F2 funk. bill.? -
Sanyesz5 #2075 semmi gond :) -
Lebowski #2074 én is melózok. de nem gecizek. pont azért írtam, mert láttam, hogy nem vagy éppen new reg... mindegy. nem csaptam a végére smiley-t ezért lehet komolyabbnak tűnt mint szántam :) szóval no offense :) -
Sanyesz5 #2073 A "gecizés" sajnos mindennapos itt,de nem olvastam végig az egész forumot bocs,mert melózok orrba szájba,és nem volt időm rá...amúgy kösz,én általában örülök ha segíthetek valakinek. -
Lebowski #2072 #1973
tényleg nem gecizésből, de ha még ezt az oldalt sem vagy hajlandó végigolvasni.... -
Sanyesz5 #2071 Ha valakinek lenne kedve mostanában,"hentelni" egyet,szóljon -
#2070 Igen, lehet. De nem tudom hogy. Valamit át kell írni. -
Sanyesz5 #2069 Nem tudja valaki hangokat lehet állítani benne? pl elég gáz mikor a németekkel van az ember,aztán angolul vinnyognak. -
#2068 az a kis mutatós müszer a hangerődet hivatott mutatni
Lebowski:teljesen egyetértek veled -
zoltang #2067 Meg az F2 nem csinál semmit. -
zoltang #2066 Most az O bill. mi a játékban?
Egy kis mutatós mérőműszer szerűség ugrik be az ablakba. Mit mutat?
De nálam nem térkép, mint a leírásban... -
#2065 Egy nagy szerveren azért azzal sokra nem mész, főleg a harc hevében... -
#2064 Az öléseket tudtommal kiírja realistic módban is, csak késleltetve jelennek meg a jobb felső sarokban. -
Lebowski #2063 Capslock a csapatodhoz beszélsz, o-val meg mindenkihez. Nekünk működött amikor próbáltuk. amúgy ha valakinek van kedve, nyugodtan vegyen fel: .philmor néven vagyok. -
Lebowski #2062 Ja természetes. DH-ban is ezeket a szervereket kultiváltam :) -
#2061 Nekem egyelőre annyi a bajom hogy kommunikálni eddig nem nagyon sikerült senkivel. In-game voice chat abszolut nem müködik egyelőre? -
#2060 Jól beszélsz! Nekem is nagyon bejön a játék, főleg full realistic modban! Ilyenkor semmit nem ír ki a játék, még azt sem hogy lelőttél-e valakit, vagy hogy ki lőtt le... Ráadásul még a játékosok is komolyabbak szoktak lenni az ilyen szervereken. -
Lebowski #2059 amúgy mielőtt vadul nekiálltok törölgetni mindent, segíteni szokott a steam gyökérben lévő két .blob fájlnak a letörlése. utána steam újraindít és olyan mintha újranyaltad volna. -
#2058 +1 -
Lebowski #2057 tényleg az egyik legjobb játék amit kiadtak. szerintem magadnak higyj és ne másnak. én is kicsit tartottam tőle, mert mindenki lehúzta, de ha a ro1+modok bejöttek, akkor ez is tetszeni fog. nem értem egyébként, hogy mi ez a szitok áradat a játékkal kapcsolatban, de valszeg a szokásos mindenbe kössünk bele, ami nem a leírtakkal egyenlő... na mindegy. VEDD MEG MERT KIKÚRT JÓ. és tényleg egy görbe estén többet költ az ember mint ez a játék... -
#2056 ha ezt az infót elöbb olvasom akkor kipróbáltam volna.
na mindegy már most szedem le a RO2-t egyelőre 45%-nál tart. -
#2055 De tényleg lehet vírusírtónak is köze hozzá. Nekem nod van. Egyszer volt ilyen gondom, de kb a harmadik próbálkozásra működött. -
jboones #2054 Ugyanez a problémám volt szombaton. A Steam Games Libraryban a RO2-nél a Properties fül alatt a Verify integrity of game cache opció meggyógyította, rögtön utána már felnyomta az új patch-t és ment...