Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar megjelenés idõpontját nyilván nem számolhattam ki.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de gondolom ahogy megjelent és kapható fõ oldalon lesz
"További elõjegyezhetõ játékok" arra katt és meglesz a RO2 (ezt nem neked írom hanem aki keresi és nem találja)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Inkább attól lehet félni, ha rosszul csinálják meg akkor növeli a gépigényt hogy folyamatosan küldözgeti az adatokat a játék alatt, na meg hogy jönnek rá a csalások amivel megnyitnak mindent két kattintással.
Eleve miért L7-en kezdtem? Gondolom szándékosan volt hogy bizonyos fegyverek már elérhetõek legyenek.
Lényeg hogy a full verzióban jól mûködjön majd a statisztika, meg a számolás.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
van erre valami megoldás, nektek normális a fejlõdés?
illetve már második napja van hogy csetelek steamcseten alt tabbal játék közben és egy idõ után átvált angolbillentyûre a játék, kilépek RO2bõl és minden ok, visszaáll magyarra
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Elképzelhetõ hogy a "rendes" játék optimalizáltabb lesz? Mert nekem a GTS250 nemigen bírja a bétát még medium beállítások mellett se. :S
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
"A játék megérkezésekor e-mailt fogunk küldeni, melyre reagálva lehet a tényleges, konkrét rendelést leadni majd, akár személyes átvétellel. Arra vonatkozóan, hogy esetleg pénteknél hamarabb befut-e, jelenleg nem tudunk válaszolni."
Szal még mindig semmi...
Amúgy még jó hogy nincs benne MP44, maximum MKb 42 lehet a játékban, de valójában nem sok fordult elõ belõle Stalingradban.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Majd kiderül, esetleg több tank is lesz mint PZIV G és T34?
De ebben a tankelhárításban nem vagyok otthon, ugy hogy lehet teljesen rosszul csináltam valamit, de vagy 10-15 (szerintem) találat semmit se ért.
amúgy hiányzik a bétából az MP44, pedig videoba benne van, szerintem még lesz Panzerfaust is.
A németeknél az engineernél nagyon bírtam volna, ha az anti-tank gránát olyan lenne mint igazából szóval mágneses és rákéne rakni a tankra. Elõször azt hittem olyan, futok a tank mögé rádobom azt felrobbantam a tankkal eggyütt.
Csak az meg pofátlanul drága ahhoz képest hogy nem kapsz érte "semmit".
mai árfolyamon 289 Ftal számolva. húúú sokba kerül....9100 Ft...
576nál nem akarják árulni? Mondjuk úgyis felugrom városba aztán megkérdem.
Kabbe monkey <#papakacsint>#papakacsint><#puszi>#puszi>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk bekaphatják, ha nem. Utána kéne érdeklõdni mert akkor lehet steamen veszem meg...
Egyépkén most ültem elõször tankba,nekem tetszik feelinges,bár nem tudom az enemy volt béna de nem igen tudtak kiszedni és kaszáltam vele nagyon durván.
Tudja valaki a sniperhez el kell érnem egy bizonyos szintet? Vagy hogy van?