5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Serpa
    pont én vagyok az akinek kényelmesebb ha még1x meg kell nyomni a gombot pl a célratartásnál v a guggolásnál :)
  • garferi
    Azon a szósorrenden én is gondolkodtam ám, meg akkor kicsit udvariasabbra szerkesztem a végét is... :)
  • Lebowski
    would like inkább.
  • bega82
    Igazából jó ez nagyjából, csak kötözködni akartam!
    "Lot of secunds to spot where am I" -> Lot of seconds to spot where I am"
    Talán ez, ami szembetűnő, meg az uccsó mondatban want-ot használsz, ami nem a legudvariasabb, igaz a végére odatetted, hogy please, de akkor is...
  • garferi
    Szívesen várok rá korrektúrát. A nyelvtanom nem a legtökéletesebb... :)
  • tobias88
    Regelnék, hogy oda írjam, hogy jó ötlet, erre:

"It seems that your a bot;)"

Úgy tünik az ő angoljuk se tökéletes
  • bega82
    Kicsit követelőző a stílus, meg az angolsága sem a legtökéletesebb, de az üzenet egyértelmű, és ez a lényeg!
  • Gabe18
    Éjjel pont a Grain Elevator pályán állok az ablakban az egyik telepített géppuska mögött, pásztázom ott a teret, erre egyszer csak a semmiből megjelenik egy német a "nagy semmi közepén" a puskáját szorongatva...
    Következő pillanatban már megint választhatott spawn helyet...
  • garferi
    Na megkapták a magukét... :)
    Few suggestions to the tactical map screen
  • tototto
    nem tudom, de én azt utálom hogy sokszor megszületek a pálya egy olyan pontján ahol mindenki hasal le ne szedjék, engem meg bedob a placc közepére állva, persze hogy az esetek nagy részében aztse tudom mivan egyből lelő valaki :D
  • Gabe18
    Amúgy ugye a spawn kiválasztása lehet a megadott 1-es vagy 2-es pont, illetve ha van akkor a Squad Leader-re. De mért van az hogy a Leader-re 10-ből ha egyszer lehet menni akkor sokat mondok? Hiába jelölöm ki hogy igen rá akarok spawnolni, akkor is berak valamelyik pontra. És nem azért mert közbe meghal, ezt már megfigyeltem.
    Szóval ez mitől függ? Vagy ez is csak a ötszázadik javításra váró bug?
  • tototto
    jobban látszott az tény, szóval csak hajrá, de ha írsz akkor említsd meg nekik hogy sokak örülnének annak az opciónak hogy csak addig tart célra az ember amíg nyomja a bizonyos gombot, nem úgy mint most hogy újra meg kell nyomni hogy visszaváltson (mondjuk nekem ez nem fontos csak láttam már itt többen is panaszkodtak rá), ami engem jobban érdekelne hogy legyen már végre egy olyan beállítási pont ahol lehet váltani menüben is a katonák eredeti nyelve és angol dumák között ne kelljen már házi praktikákhoz nyúlni (már én is találkoztam olyannal aki panaszkodott emiatt, de nem találta meg a leírást hogy is kéne)
  • Lebowski
    +1 :)
  • TG Gida
    Jó ötlet, bár két hét múlva mindenki tudni fogja térkép nélkül is, hogy hol van.
  • Lebowski
    Stílusra írtam, nem degradálni akartam az UT-t. nyilván kell hozzá skill:) Igaz inkább quake-et kellett volna írnom, de persze ahhoz is kell skill, ha profin űznéd, mint mindenhez :)
  • garferi
    Kis közvéleménykutas fiúk! Erősen gondolkodom azon, hogy beírjam Tripwire fórumba, hogy jó lenne valami más színnel megcsinálni a térképen a nyilat ami mutatja, hogy hol vagy és merre nézel. RO1-ben ugye élénkpiros volt ami remekül kiugrott a háttérből, itt meg ilyen béna arany színű ami eléggé beleolvad legtöbbször a térkép színébe, legalábbis én nem veszem észre abban a másodpercben amikor ránézek, hogy na hol a faxba is vagyok éppen.

Vélemények? :)
  • frango
    Ilyet nem egyet hallottam már állítólagos "med+, high":) játékosoktól. Inkább nem fejtem ki mit gondolok erről....:) Engem inkább zavar a célkereszt mint segít. Meg a monitort sem árt úgy bámulni, hogy pont a képernyő közepére ülsz be.
  • TG Gida
    "ez az állatforma nem játékspecifikus, megjelenhet akármelyik lövöldözős játékban"
    Sőt! Én már Race 07-ben is találkoztam néhány alfajával:)
  • Gascan #2115
    én már láttam youtubeon olyan hardcore videot asszem az COD volt hogy felragasztotta a célkeresztett a monitorra :D
  • tototto
    na azért az UThoz igazán nagy skill kell szerintem, játszottam én is sokáig, az a játék sem arról szól hogy mész előre és tapadsz a tűz gombra, igenis kell timeolni mikor jön a pajzs, élet, dd, a ctf és egyéb játékmódok csapat orientált együttműködéséről nem is beszélve :)

a vérpistike inkább egy olyan létforma aki egyből lázong, csíterez (ahelyett hogy megtanulna játszani) elküld mindenkit a 12éves lányos hangjával melegebb éghajlatra, itt ROban tüntet a célkereszt bevezetéséért, mert agyilag nem jutott el arra a civilizációs szintre ,hogy felfogja ez a játék pont ettől jó
    ez az állatforma nem játékspecifikus, megjelenhet akármelyik lövöldözős játékban
  • Lebowski
    erre emlékszem, amikor ez a video kikerült, akkor hatalmas viták mentek erről, hogy ez most az vagy nem az... :)
  • Fpocok
    fake.
  • Lebowski
    Valami hasonló. Ez már gyógypedagógiai eset :) én is néha rácsaptam az asztalra, zsenge koromban, de ez... :D
  • garferi
    Ilyesmi? xD Angry german kid (subtitles)
  • Lebowski
    Vérpisitke az az ember, aki a hülyeség végső határáig (tudom határtalan, de Chuck Norris is elszámolt a végtelenig..) elmegy, és ha már egy icipicit is gondolkodni kell a játékban, és nem csak agyatlanul szaladni előre, és hentelni jobbra balra, mint mondjuk az UT-ban, amit hozzáteszem én is imádtam, akkor már az szar. Ha öt percen belül nem tud lelőni 38 veryeasy botot akkor a klaviatúra bánja stbstbstb.
  • Lebowski
    De látod, elhullik az elején :D Még csak arra sincs türelme, hogy rákattintson a multiplayerre :D
  • zorrobomber
    Mit jelent az hogy vérpistike? Csak azért kérdem mert nem érzem magam annak, de kurva könnyű célpont vagyok :D Hozzáteszem ezen kívül csak left4dead-et nyomtam kb 30 órát(multis fpsben tudom hogy ez is semmi), ráadásul azt is csak coopban. Nekem ez tényleg olyan mintha átélnék egy csatát, mert alig merem kidugni a fülemet is fedezék mögül. Hozzáteszem nem campelek hanem próbálom követni a commandert és mindig azt csinálom amit kell, próbálom (kevés sikerrel) kihasználni a fegyverek erősségeit stb. Eddig 5 óra game time alatt sztem van vagy 15 killem meg kb 6-7 team kill :D
  • bega82
    Sejtettem. Na mindegy, azért kíváncsiságból szerintem ki fogom próbálni, de egyre elkerülhetetlenebbnek látszik a gépcsere...
  • TG Gida
    Vérpistikék a Red Orchestra-ban csak könnyű célpontok.Az a lényeg,hogy sok legyen belőlük.
  • Lebowski
    Amúgy tényleg nem értem mi olyan hatalmas probléma ebben a tutorialban :D A cikkből pedig számomra az jön le, hogy a tesztelő egy hagyományos vérpisti. Szerintem nem egy nagy őrdöngösség ez a játék...
  • Svenhassel
    Sajnos nem valószínű. :(
    Jobb konfiggal rendelkezők is panaszkodtak már alacsony fps-re.
  • bega82
    AMD X2 2GHz, 3 GB ram és Radeon HD 4570 géppel van esély rá, hogy működjön, vagy inkább meg se próbáljam? :S
    Sajnos azt tapasztalom, hogy a mostanában kijövő játékok MIND nagyon lassúak a gépemen, ha valamiből ki tudok csiholni 15-20 fps-t, akkor annak már örülni szoktam!!!
  • Lebowski
    Tripwire

*Based in Roswell, Georgia ...
  • Wlanseraf
    Tényleg amcsi:)
  • Wlanseraf
    Nem orosz??:))
  • smusher
    Amcsi. Rosszul tudod.
  • Fpocok
    Tudtommal trip európai fejlesztő. Nem amcsi.
  • smusher
    Képaláírás: "Németek, és nem őket kell lelőni! Hogy lehet ez? Ja, hogy ez nem amcsi játék..."

DE IGEN, AZ. Az ilyen ember minek ír tesztet?
  • priluki
    az sl csak jelölni tud pontot az esetleges tüzérségnek
  • bajsz
    Ismerős:D

Gyors fejlődés:D