Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Te most összekeversz valakivel, akit érdekel az ultra, meg a csilivili grafika... <#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bár hozzáteszem az éjszaka jött javítással nem néztem még meg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hát a VGA nem biztos hogy az Ultra szintet hozni fogja neked fix 60-al. A Béta Ultrán nekem a 6870-el is csak ritkán volt 60, inkább 30-50 között.

Fpocok
Hátha nekem ezzel a géppel nem fog menni fix 60al bármilyen beállításon, akkor nem is fogok vele játszani.

Erõsgépel? Miért, õ valami titkárnõ hogy gépel?
És ki az a Bene akit szétlõsz?

macskássy
hi ,90fpsbe megyen fpólyamatossan erösgépel<#hawaii><#violent>
szétlölek bene <#gun><#rolleyes>

tototto
nekem semmit nem gyorsult, de igaz csak a textura meg karakterek vannak ultrán, a detail meg csak normal 😊
de sikerült elérnem egy olyan beállítást végre hogy éles a kép, nincs agyoneffektezuve, de mégis szép és ami a fontosabb a 30-40 fps stabilan megvan, najó néha leesik 25re de szerintem az az optimalizációra ráfogható
mindenesetre ha azt nézzük minden UE3as játék kiválóan fut, szal remélem idõvel sikerül optimalizálni, mert nagyon tetszik a játék 😊

Serpa
igen, bétához jött peccs.

pre-load lehetséges aki steamen vette meg.

Ulvar
Amúgy elvileg még 9 óra és steamen akkor lesz elérhetõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Bétához?

Serpa
1340megás peccs a bétához.

"Kick the bad boy up to Ultra!"

sokaknak megdobja ez az új peccs a fps számot (persze kivételek vannak)

meg tudja valaki mondani, hogy steamen hány giga a játék letöltve?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

nekem egyépként eltünt mára a beta mellöl a sima a steambe... de valamit nagyon töltött a betanal.

Ulvar
Hát én szívesen beugranék egy ilyen közösségbe úgy szint. Már korábban is érdeklõdtem.

stardate
igen azért és így spóroltál még 10%-ot

Más:Azt szeretném megtudakolni hogy itt lesz e olyan csapat ill klán ahol többen megveszik és szívesen látnak bárkit közös játékra mert a mi klánunkban válszeg csak én veszem meg és nem szeretnék folyamatosan egyedül játszani mert úgy hamar meg lehet unni.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

de megvan,azt is steamen vettem anno,akkor azért? az jó mert akkor megveszem. ugy 8200 ft

stardate
nincs meg véletlenül az osfront mert akkor 20%-os akcióban részesülsz

hm.. mikor rámegyek steamen a vásárlásra nekem 28eurót ir.. vagyis 27.99. most akkor nem 31?

Jaja nekem is ott van de ott is volt amióta feltettem, bár jó lenne ha odadnák.. nem sértõdnék meg😛

tototto
nekem is ott van, de ez szerintem csak valami átmeneti dolog, vagy bug, ha megnézem fiók elõzményeket pl akkor ott csak a beta szerepel

Hát de nekem eddig nem volt, csak ma újraraktam a Windows-t, aztán pakolgatok vissza mindent, és most látom hogy ott van...

Ulvar
MEgnéztem a steamen és ott van a sima is nem csak a béta.

Ulvar
Kajak? Mert nekem is ott volt telepítésnél o.o

Smithwarden
Igen, a beta kulcsok koze kevertek nehany deluxot.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

stardate
Hát ki tudja, lehet a beta kulcsok egyben rendes játék kulcsok és azért volt olyan kevés, ill. mintha írta volna vki hogy a kiadott beta kulcsok közé belekevertek néhány delux kulcsot is.

Van valakinek ötlete a steam játéklistámban miért jelent meg a RO2?
Másnak is ott van aki bétázott? Vagy ezek biztosak benne hogy megveszem? <#ejnye1> Vagy adtak nekem egyet ajándékba? <#taps> Vagy mi történt?

Fpocok
Ne kezdd már itt is baszod.

bakvarnyu
b+ ennyit picsogni mindenert , rosszabb vagy mint egy gazdag elkenyeztetett picsa <#vigyor5>

Én a betavál is eljáttszogatok,tetszik,szórakoztat.. egy görbe este többe van és annak reggel vége. ennyit nekem meg ér még ha egyenlõre ilyen is lesz mint a beta.

Csak az a gond hogy addira már kipengetted az árát.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

jó ne sirjunk ne sirjunk majd ha ilyen lesz 1 hónap mulva is akkor..
na de akkor zendítsünk rá korúsba!! 😄

A BF3 se lesz különb mint ez,mert már mindent elkapkodnak hogy minél hamarabb kiadják nem baj ha félkész a hülye pc-seknek jó lesz majd fél-egy évre kijavítjuk patchokkal vagy nem ennyi de akkora már mindenki megveszi és már nem reklamálhat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ja 2 nappal a megjelenés elõtt.A béta az tudod mi?Egy normális béta minimum fél évvel a megjelenés van hogy legyen is értelme.Ezek a megjelenés elõtt 1 hónapon belüli béták azért vannak hogy ne kelljen demót kiadni mert már ma nem divat és ne sírjon az emberek szája.

Ulvar
BC2ben nincsenek csíterek? Még büszkén szórják fel a vidiket youtubera. Egy egy patch után úgy szórta az embereket a PB hogy csak lestünk. Azt játszottuk hogy hány embert dobott ki egy kör alatt volt hogy 25-30at ....

Ulvar
De hát nincs is kiadva még ember! 😄 xD ez egy szaros béta 😄.

bosco05
BC2-ben mások sincsenek már mint csíterek. Mikor még az elején jött ki PB update százával szórta ki az emberkéket napi szinten.
Már nem azért de a BC2-ig nem volt gondom a core 2-es procimmal mindent vitt.Ott behalt.A BC2 egy elcseszett konzolport de a Gts 250-en símán fut itt meg írja a tag hogy akad neki ez rajta.Most akkor mi a helyzet ez a játék csak pc-re van írva az U3 engine-nek nincs túl nagy hardverigénye ennek kurva jó kellene futnia nem túl erõs gépen is hiszen semmi köze a konzolokhoz.

Nem akarok kötekedni de a BC2-be vannak csíterek? Soha nem találkoztam egyel se, pedig egy pár órát nyomtam. 😊
Ami meg a RO2-õt illeti, szerintem a béta ilyen optimalizálatlan, kizárt dolog hogy a rendes játék is ilyen legyen, de majd holnap minden kiderül 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

frango
Szerverkeresõt, optimalizációt, falon átlátást és a pinget megoldják, már jó a gamma. Bár nekem naggyon szokatlan a játék...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ulvar
Trollokat én szûrném a topicba amúgy.

@Gyuszopapa a BC2nek nem FPS hanem ping gondjai voltak vannak és lesznek egy szaros 32 slotos vietnám szervernél amikor kijött emlékezzünk csak. Ja és mai napig a sima szerók többségén is... összesen vagy 15 be fájt a játék és 1 év után kihalt hála a Dice nagyon aranyos közremûködésének (azaz a semminek mert basztak mit tenni a csalók, hackerek ellen). Ja és BTW nagyon jó cooperative gém...használhatatlan warokhoz.

Hagyjuk már ezt a szánalmas trollkodást ebbe a topicba kérem. Felesleges.

Még ez a játék ki se jött de már úgy állítják mintha egy hulladék lenne....vicc...

Nekem is ez jutott eszembe, a Bad Company 2 win7 alatt majdnem fullon fut szépen. 😊

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Elég gáz ez,ugyanolyan videókártyám van és a Bad Company 2 símán fut fullon,pedig az elég hardverigényes játék.U3 engine símán futott a 8600 gt-men.Optimalizáció 0 pont nyílván csak nem kell ezt megvenni pedig érdekelt,30 fps haha.

#1195-ben van a kép, ott nekem 60 fölé is ment.
Vagy a Fraps hülye...

valaki irta hogy volt neki több is.. bár én ha leraktam minimumra is ugyanannyi volt..

Dietrich
egyébként ehhez nem kellett volna matatni mint a codnak a cfg fájlban a több fps-ért, hogy mindenkinek 30 fps volt a betaval? Vagy így lekorlátozták csak?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

me and a monkey
Másnak is, szerintem ráfér egy jó erõs patch majd nem sokkal a végleges kiadása után. Ez így volt az elsõ RO-nál is.

Egyébként érdekes a szavazás, hogy mennyire kellett volna (vagy nem)nehezebbé tenni, realisztikusabbá a játékot, olyasmivé mint az RO .

Szavazás

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Egyébként másnak is rosszul fut a béta vagy csak nekem? 10 perc játék után csak 30fpsem van. :S Valamikor lemegy 20ra is 😊

Ulvar
ja az akart lenni 😊.

me and a monkey
Ha ez kérdés akkor lenni akkor szerintem mindenképpen.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Ulvar
A bétát majd lekell törölni mielõtt felrakom majd a normálisat.