5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
False #2173 Ezt a címet sajnos lehetett tudni, hogy el fogják kúrni, és nem lesz olyan faszám összerakva mint az 1.Mégpedig abból lehetett tudni, hogy unreal egnine ami kifejezetten konzol motor, nehéz lesz jó pc only címet összerakni, mert az a motor már rég nem arra van kihegyezve. -
#2172 Single csak egy dologra jó: Rájönni, az irányításra, hogy nehogy multi alatt kelljen. Amúgy olyan, mintha nem is lenne single.
Maga a játékmenet szerintem jó lehet, csak nálam nem fut. Lowon sem. -
#2171 Hát nem vettem meg a játékot, de haveromnak van egy aránylag erős PC-je játszott a játékkal és másnap felhívott hogy kerüljem el kurvamessziről.
Pedig még én ajánlottam neki, hogy ez milyen fasza lesz majd...mert eleinte sok jót olvastam róla.
Akkor valóban ennyire szar lett a játék?
Single legalább megér egy próbát? Vagy multi a jobb? -
#2170 Egyetértek. Ez nálam most egy fordulópont volt.
Anno amikor megvettem az MW2-t gyorsan el is adtam. Ott akkor megfogadtam, hogy sokkal sokkal választékosabban fogok venni első nap. Na most nem gondoltam volna, hogy egy pc only ue motoros játékot így el lehet kúrni. Soha többé nem veszek semmit, kipróbálás előtt. -
#2169 Hát tőlem is meglehet venni mondom ennyiért. Ha kijavítják a dolgokat akkor lehet még meg is bánom hogy eladom, de most sajnos a hirtelen jött anyagi változás miatt is kelendő a dolog.... -
Odikeee #2168 Az enyém elkelt. Nem kérek több PM-et, de köszönöm.
Várjátok a javítást, de érdemleges patch tuti nem lesz. Nagy PC-s játék... inkébb megyek vissza 1-ezni. -
#2167 Hát én már adnám el az RO2met 5000ér :D. -
#2166 első eset volt, hogy egy játékot a megjelenése napján vetem meg mert megbíztam benne az előd miatt..asszem az utolsó is.
RO1-t is 2 nappal megjelenése után próbáltam ki legalább ;)
CODUO óta nem érdekel a többi COD, BF3 igen meg az rf2 és asszem 2016-ig elleszek velük ;) -
#2165 Most jött le még egy patch, 18.1mb.. jó látni hogy dolgoznak a fiúk -
#2164 Nem is menne a gépeden .. -
KaBuTo666 #2163 De jó hogy még nem vettem meg a játékot! -
#2162 -
#2161 mert jön a bf3 és a cod
csak nem ugyanaz a célközönség, de aki nincs otthon a témában annak csak vásárlás után esett ez le, de most már késő pénzt vissza nem adunk :D
a régi RO fanok meg tudnak várni egy frissítésre (megszoktuk RO1ből hogy az alap kiadás nem az igazi még)
szerintem ez a magyarázat a kérdésedre -
#2160 közben rájöttem..ezért van a 2. DVD lemez mert az üres és arra kell majd a javításokat kiirni :p
mi a faszért kellett félkészen kiadniuk.. -
#2159 8xx -
#2158 megint 218 megás javítás..valaki számolja mennyi MB-nál tartunk javításban? :) -
#2157 A statokon már dolgoznak azt írták. -
#2156 Az egész stat rendszer úgy ahogy van falhozvert lóf@sz és estifény.. -
#2155 az új peccs nekem hozott egy egy kis plusz fpst de azért ez még mindig édeskevés :)
az normális hogy a többi fegyverrel számolja a statot, ellenben pl a g41nél észre vettem hogy beragadt 40 kill-nél, most direkt figyeltem hogy hiányzott 8 kill a szintlépéshez, megcsináltam, ki is írta hogy szintet lépett, de következő pályán vissza dobta 40killre és level 1-re
na most ez normális hogy a többi fegyvernél jó a stat ennél meg szar?
vett már észre valaki hasonlót?
remélem még javítják ezt -
#2154 A moszados srác nickje se semmi :P -
#2153 *nem csináltak a fiúk... -
#2152 Csináltam egy keresést Tripwire fórumban ahol lehet látni az összes megjelent javítás topikjait, mivel sajnos még összefoglaló oldalt nem csináltam a fiúk...
RO2:HOS frissítések listája -
#2151 A lényeg talán itt van a kommentben:
As a heads up, we are continuing to work on the following:
- VOIP
- Stats
- Crashes
- Optimization
-
#2150 Pont ezt akartam írni, végre napok után játszanék egy kicsit erre 581 MB patch. -
#2149 új patch -
#2148 ez kamu v lehetséges?
-
#2147 gondoltam felkelltem a figyelmet ...
hátha vki alkalmazná.
bár fejben tartani mennyit lőtt el és mennyi van még, ügyes ... -
#2146 Elvileg minden automata fegyvernél így van. Ha csőre töltöd, majd raksz egy új teli tárat a fegyverbe akkor a tár tartalma plusz a csőben lévő töltény áll rendelkezésedre. -
#2145 ja, cod4nél ~72.000 a szám ... -
#2144 Pff bassz igy csúnyább mint az első rész, tudom mert én is próbálgattam mindent. -
#2143 mennyi amcsi hülye gyerek...ezek csak csítelve tudták Bin Ladent is lelőni? -
#2142 tudtad, hogy az MKB42-nél nyerhetsz egy extra golyót a 30mellé, ill. h a manuális újratöltés gyorsabb mint az automata?
+néhány tank/trükk...
-
#2141 na van remény, butított ini után csak textura maximalizálva és vsynch bekapcsolva (hogy ne essen szét a kép) még artillery alatt is stabil a 60 fps
igaz így nem a legszebb de engem annyira nem zavar, és ameddig kijön egy rendes optimalizálás addig is játszható
kép1 kép2 -
#2140 Szánalmas bagázs! Az embert azt hinné, hogy ezek a nyomik nem jönnek át ilyen bonyolult játékba... :) -
#2139 hmm, ez sok vagy kevés?
aimbot - 15 punkbuster ban -
#2138 Red Orchestra 2 Graphics Options Comparison and Tweaks/Performance Tutorial -
#2137 jaja a klasszikus vérpistike :)
a másik véglet a "de átlő a vason bazze" kategória :p -
#2136 Asszem erről ha lesz időm összedobok egy magyar nyelvű leírást az oldalunkra. -
#2135 A small tweaking guide
Key config binds:
Bind hold down to get ads:
setbind xxx "Ironsights | onrelease Ironsights" -
#2134 Van akinek ez jön be, van akinek a másik. Viszont egy opciós gombba nem halnak bele...