Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha tetszik, ha nem, ez így van. És mivel most már egész "nemzedékek" nõnek fel a SNES, Megadrive óta, mióta ez a konzol vonal nagyon erõsen berobbant, egyre inkább így is lesz.
A fejlesztõ cégek meg amíg 5-10-szeres eladásokat produkálnak konzolon, úgy hogy könnyebb rá fejleszteni, addig eszük ágában sem lesz a pc-t erõltetni.
Ezzel együtt hogy minõségi játékot azért pc-n is el lehet adni tisztességes számmal, azt a Crysis, vagy Witcher 2 megmutatta.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Hidd el nekem hogy kurva sokan vannak akik azt se tudják hogy milyen hardver van a gépükbe.Úgy verik át õket a pc-s boltokba ahogy akarják.
A szomszédom is néha jön hozzám hogy nézzem már meg hogy miért nem fut a gyereknek ez meg az a játék.De hát nem érti meg hogy egy tetves 8400-as már mikor megjelent akkor is egy harmatgyenge vga volt,nemhogy most.
Na ezért hódít a konzol csak berakják a lemezt és fut a legújabb játék rajta,nem számít hogy nincs élsimítás meg full hd felbontás.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mi kell a népnek:
-egyszerû legyen
-izgalmas legyen
-gondolkodás minél kevesebb legyen
-látványos legyen
A véleményem az hogy ez a sok hülye inkább nézzen akciófilmeket mert ott aközben már kontrollert se kell nyomkodni és így nyugodtan tud közben kajálni,fetrengeni,szarni,b.szni,mert ezek szerint ez kell a népnek.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Válasz:az utobbi idõben nagyon sokszor jártak úgy hogy többen visszavitték a megvásárolt pc-s játékokat mert:
-nem futott rendesen a gépen
-rossz volt a videókártya driver
-gyenge gép
-kinek van pénze 1-2 évente fejleszteni
-a konzolba csak berakod a lemezt és fut minden játék
-pc-vel sok a baj
-az egyszerû átlag embereknek kényelmesebb a konzol
Én gondoltam magamba na ez itt a lényeg a visszafejlõdés lassan már lesz olyan hogy valami gép helyetted megeszi a kaját csak hogy azzal se legyen gond.Csak azért mert kényelmes.
Én simán elhiszem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát csak lestem,aztán mondta az eladó hogy vegyem meg a steamen.
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
a magyar forgalmazó aki nem tudom amugy ki de õ 16-tól árulja
Steam-en ez áll: Elérhetõ: 13 Szeptember 2011
A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
kétlem hogy egy 4850es ati ne lenne elég egy UE3as játéknak, a procim 3ghz c2d 4 giga rammal
Gabe18: igen én is ugy szoktam meg de annyira nem szar erre átszokni,de jó lenne ha betennék azt is,mert sok játékba ki lehet választani hogy tartsa vagy ne,most a ro1 be nem tudom hogy volt rég nyomtam vele..
Ha érdekel keress meg mailban:
[email protected]
Na most itt ugye ez nincs, hanem egy kattintás céloz, még egy kattintás visszamegy. Elképesztõen nem tudom megszokni...
meg próbálgattam és minden fullon (kivéve árnyék) 1680ban 25-30 fps
minden nminimumon illetve kikapcsolva 1280*960 okádék grafikával max 40 de sokszor leesik ugyis 30ra
nemtom csak nálam van e ez de nem nagyon értem 😊