5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2213 Sajnos jelen pillanatban nincs normális multis fps. Amik számomra jónak számítanak csak idejét múltak az a BF2, a Cod1 és csodák csodájára az AVA, amire tegnap leltem rá steamen.
@Sven: Értelmezni kéne amit írok, nem az a hülye aki ezzel játszik, hanem az aki szerint a fejlesztők elvégezték a dolgukat és játékot adtak ki. A statisztika szerintem baromi zavaró, mert ha már van, akkor LEGYEN. Teccik érteni? Nem az a bajom, hogy a te géped hiperszuper az enyém meg nem, hanem az, hogy ha befejezték volna ezt a szart, akkor két magon és 4850-el is úgy kéne pörögnie a cuccnak, hogy ihajj csuhajj. Remélem így már érthető. -
#2212 Hopp "statika", statisztika akart lenni :D Kicsit más... -
#2211 Öööö, ahha mindenki hülye csak te nem. Tipikus :D
Statika nélkül nem lehet élvezni a játékot? Miért nem? Anélkül nem lehet lelőni az ellenfelet? Anélkül nem mehetsz akármelyik fegyverrel? Megsúgom de.
Optimalizáció: ha másnak nem megy jól a gépén akkor én se játszak vele?
Még jó, hogy szóltál, hogy teljesen idióta vagyok, köszike! -
Wlanseraf #2210 Melyik az a normális multi FPS ? jelen pillanatban ?
Sokan inkább játszanak egy ilyen játékkal mint a sok konzolport arcade lövöldével ennyi.. csak tudnám mért zavar ez titeket? -
#2209 Most komolyan ezt a szart véditek? Optimalizáció 10/1, a statisztika ami benne van és ami egy FONTOS! tényező kéne legyen 10/0, ez a kettő önmagában játszhatatlanná teszi, aki mást mond az fanatikus vagy hülye. Mindenki szeretett volna egy jó RO2-vel játszani, de sajnos a srácok nem fejezték be a játékot, ez kb egy alpha verzió. Nehogy már az legyen a hülye aki reálisan látja a dolgokat gyerekek. Ez egy félkész szar. Játszátok csak a fasza multit... Ide süllyedt az emberek igényessége a játékokkal szemben, ezért tudnak mindenkit nyakon önteni a játékipar "nagyjai" ilyen hulladék félkész szarokkal mint ez a hígfos RO2... Nem szoktam ilyet mondani, de aki nem ezen a véleményen van az komolyan komplett idióta, vagy még nem játszott életében normális multis fps-el. -
nono55 #2208 Steam-en hol tudom megnézni, hogy mikor peccselt a játék utoljára?
Mert soha nem látom, hogy éppen frissítené magát a játék... -
jboones #2207 Azért a ló túloldalára sem kell átesned, mert abban mindenki egyetért, hogy a multi bőven játszható, sőt igencsak jó, a hibákat meg javítják folyamatosan. -
Lebowski #2206 és még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, hogy mi az amitől játszhatatlan. -
Lebowski #2205 jogosan? egyfolytában a rosszat keresed ebben a bithalmazban. ha valami, akkor ez a tipikus magyar birka mód. egyébként úgy érzem, baromira nem vagyunk olyan nexusban, hogy bármilyen jelzőt aggass rám. -
#2204 Tele van a youtube bugops videókkal... Ahha. És te személyesen hány buggal találkoztál? :D -
Wlanseraf #2203 Egyébként én nem szólítottalak meg azt hiszem.. de fölvetted az inget:) -
Wlanseraf #2202 Figyi jön neked COD meg BF3-om.. ezt meg szerintem hagyd békén:) -
Odikeee #2201 Persze h jogosan "károgok", d vannak tipikus magyar birka emberek... ennyi
bb all -
Odikeee #2200 Warezos.... azért adtam el a steam -es accot tegnap... vmit nem tudsz nem kéne károgni.
igen van 300 szerver, és abból mond meg nekem hány üres...:D
De nekem tök 8, szerencsétlen egy game, majd viszanézek 1 hét múlva...:)
mellesleg you tubon vaanak bugokrol videók... úsznak az emberek a földön, meg csúszkálnak. tele a net a szánalmas bugos videókkal. -
jboones #2199 Alapvetően multis játék, csak éppen szó nem volt róla, hogy a szingli a tutorial, sőőőt ez lett volna az egyik legfontosabb újítás. Egyszerűen elb*szták, így a skirmish meg a co-op szintén gyászos lesz (sztem). Attól, hogy a multi faja még lehetett volna normális kampány-rész, mert előzetesen nem erről volt szó, tehát jogosan károg. -
#2198 Na megnéztem közben pá multis videót és nem rossz ez...nem rossz! A single nem érdekel, majd a végén kitolom ha kimultiztam magam, addig úgyis csiszolgatnak majd rajta 1-2 peccsel!
Ku...va jó a hangulata,meg tetszik hogy nem árkádos az egész mint a ...inkább nem mondok példát a békesség megőrzése érdekében! -
Wlanseraf #2197 Így van! ezt mondom én is.. -
Lebowski #2196 faszt károgsz itt komolyan. olyan vagy mint egy nyugdíjas. hányan mondják még el,hogy ez egy kibaszott multi játék. itt rugóztok a single részén. mégis milyen bug van benne, ami annyira játszhatatlanná tenné a multi részt? tényleg kíváncsi vagyok. -
#2195 Szerintem a single se borzasztó ha úgy áll hozzá az ember hogy az csak egy bónusz. Simán végig lehet nyomni multi előtt, nem éreztem közben hogy pfejj ez milyen szar, sőt. -
Lebowski #2194 ennyi rinyapinát egy helyen... -
Wlanseraf #2193 Akik fikázzák ahogy látom mind warezos....:DDDDDDDDD ugye multi nincs így szidja a singlet ami lényegében egy tutorial... -
#2192 Sztem hagyjad, ő bemagyarázta magának hogy szar a játék mert nem ment neki és kész, ezzel nem győzöd mint ahogy ő se azokat akinek bejön a játék. -
#2191 Igazad van, alig játszanak vele. Csupán a jelen pillanatban 388 db szerver fut és minden este csak pár ezer ember játszik rajtuk. Идиот! -
#2190 Figyuzzatok skacok én ebből a gépigényes dologból ha már megemlítettétek semmi drasztikusat nem vettem észre, pedig nem éppen a legújabb vason tolom! Egy 5770-es atin tolom egy intel 4magos 8300-as prockó, meg 4gigával! 1920x1080-ban minden maxon kivéve az árnyékot, mert az high nem ultrán van. Ez így nekem nagyon szépen fut, nemtudom mennyi fps-el, de tökéletesen játszható!
Annyi hogy az égbolton a napfény effekt bugos,de látom a videókon hogy mindenkinek olyan! -
#2189 Sokan panaszkodnak az optimalizációra, bár nekem még 64-es szerón sincs gond.Viszont ha nincs erős géped egyenlőre ne vedd meg, várj inkább. -
#2188 Ha megvan hozzá a géped, és tetszik a stílus. Akkor érdemes megvenni szerintem. -
#2187 Nincs különösebb bajom vele, csak a single player az botrány de ha a multija jó akkor érdemes megvenni mert amúgy nagyon el van találva az egész a bugos textúrákat és az idióta AI-t leszámítva!
A multi megy rendesen? nincs semmi említésre méltó gáz? -
#2186 De csak nem írsz nekem egy játékmenetet befolyásoló bugot!? Pedig már megöl a kíváncsiság... -
#2185 Azt is csinálnám ha nem kéne dolgozni mennem . -
Odikeee #2184 Hát akkor jó játékot nektek, már most alig játszanak vele, biztosan kiadnak még két javítást és minden jó lesz. Olyan bug halmaz az egész hogy vicc. Ha neked ez így jó, akkor go játszani:D -
#2183 Nem tudom mi a bajotok vele. A legjobb fps amit eddig láttam. -
#2182 Vedd meg eredetiben és Multizzál! Bármennyire is hihetetlen, de az első részhez hasonlóan, ez is egy kifejezetten Multiplayer játék. -
#2181 Szomorú a dolog de egyet kell hogy értsek! Tiszta bug ez a játék pedig milyen jó a hangulata! Kár hogy félkészen kiadták Az AI össze vissza rohangál a csata téren céltalanul az ellenség orra előtt,azok meg le se szarják hogy ott rohant el előttük 10méterre egy náci katona!...inkább engem lőnek 350 méterről luger-el! Hmmm...érdekes! Skacok tudtok valami javításról ami fog érkezni mert ez így kiábrándító, pedig nagyon jáccanám! -
#2180 Ne menj el jósnőnek, pocsék lennél. Szerintem az újabb és újabb patchekkel egyre jobb lesz és a játékosok és a szerverek száma ezzel arányosan fog nőni. -
#2179 Én is kíváncsi voltam ha már mindenki panaszkodott az fps-re 1680-ban medium-ra állítva 50 alá nem megy, ultra-n 30 alá nem megy.
Én nagy ívben leszarom hogy milyen a motor vagy a graf amíg nem szaggat és jó a játékélmény (ami itt kiváló).
Odikee:Sztem a fórum kihalását kezdhetnéd azzal hogy elmész innen ha már úgysincs meg a játék. -
#2178 Attól még, hogy neked nem tetszik, már azt jelenti, hogy szar? Értem...
Aztán beajánlassz egy Formula 1-es játékot aminek az ég egy adta világon semmi köze ehhez, oké...
Egyébként egy olyan hibát említs légyszíves, ami miatt abba fogjuk hagyni. Csak érdekel, hogy miért is fogom abbahagyni, ha már látod a jövőt!
-
Odikeee #2177 oFF:
Játszatok az F1 2011-el az most nagon szuper lett! -
Odikeee #2176 Single-re nem mondanék semmit. Az vmi botrány. Mindenki rohangál össze vissza, meg ki-be ugrál az ablakon. Totál csőd.
multi jó lenne, ha kb 1 évig fejlesztenék a játékot. De ez az optimalizásció...
Szerintem senki ne vegye meg... saját vélemény.
Aki meg megvette, az nyugtassa csak magát, hogy milyen fasza game... 2 hónap, és kihal ez a fórum, meg a szerverek is. -
#2175 Multija mindent visz szerintem is... -
#2174 A multija szerintem verhetetlen...
Gondolom haverod a Single résszel játszott, na az olyan, mint ha nem is lenne.