Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
egy tipp.
csütörtökön már lehet érdeklõdni CDgnál, lehet kapható lesz aznap ...

RatBaG
ne csodálkozz, hogy az 576nál ezt mondták. õk manapság már tényleg inkább konzolpártiak.

Per Aspera Ad Inferi.

Amúgy a Gamefaqs.com szerint az USA és Steam megjelenés 13., a EU meg 16. Úgyhogy aki dobozost akar (mint én) az sz...ik még 3 napig. Hacsak a CDG el nem kezdi árulni elõbb ha befut a szállítmány.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Rosszul tudod,a pc-sek nyertek és nem szavazás volt hanem el kellett érni a játékban bizonyos support pontszámot.Toronymagasan a pc-sek nyertek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ulvar
BC2 is... volt egy szavazás ahol egy új pálya behozatala volt a cél, és hogy amelyik konzol vagy a PC nyer azon adják ki (elõször). Torony magasan...nem is tudom hány millióan szavaztak, és simán lealázta a 2 konzolt a PC. Lehet következtetni ebbõl hogy ott is volt szép eladása.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Igen, ma már egy átlagos, szórakozni vágyó embernek nem hiányzik a pc baszkurálás ha munka után hazaérve éppen játszani támad kedve. Hanem a konzol egyszerû, laza kényelme. Benyomom, elindul, megy. Kész.
Ha tetszik, ha nem, ez így van. És mivel most már egész "nemzedékek" nõnek fel a SNES, Megadrive óta, mióta ez a konzol vonal nagyon erõsen berobbant, egyre inkább így is lesz.
A fejlesztõ cégek meg amíg 5-10-szeres eladásokat produkálnak konzolon, úgy hogy könnyebb rá fejleszteni, addig eszük ágában sem lesz a pc-t erõltetni.
Ezzel együtt hogy minõségi játékot azért pc-n is el lehet adni tisztességes számmal, azt a Crysis, vagy Witcher 2 megmutatta.

Bogdogege
Lassan ezek az idõk jönnek , nem hogy gépekkel eteted magad.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Nem értenek hozzá érted.Ezek már egy patch-ot se tudnak feltelepíteni.
Hidd el nekem hogy kurva sokan vannak akik azt se tudják hogy milyen hardver van a gépükbe.Úgy verik át õket a pc-s boltokba ahogy akarják.
A szomszédom is néha jön hozzám hogy nézzem már meg hogy miért nem fut a gyereknek ez meg az a játék.De hát nem érti meg hogy egy tetves 8400-as már mikor megjelent akkor is egy harmatgyenge vga volt,nemhogy most.
Na ezért hódít a konzol csak berakják a lemezt és fut a legújabb játék rajta,nem számít hogy nincs élsimítás meg full hd felbontás.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Na ezért nem favorizálják már a pc-t a fejlesztõ cégek.
Mi kell a népnek:
-egyszerû legyen
-izgalmas legyen
-gondolkodás minél kevesebb legyen
-látványos legyen
A véleményem az hogy ez a sok hülye inkább nézzen akciófilmeket mert ott aközben már kontrollert se kell nyomkodni és így nyugodtan tud közben kajálni,fetrengeni,szarni,b.szni,mert ezek szerint ez kell a népnek.

Akkor hol itt a móka? 😛

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Commanderrel lenni jó móka, lett vagy 72 killem úgy, hogy csak mindenkit lebombáztam a francba.

Ulvar
Hát ... ez számomra hihetetlen........akinek van PCje az miért venne konzolt egy gép áráért???? Én ... na mindegy ...ez ... érdekes.

Kérdeztem tõle hogy miért hiszen sokan játszanak pc-n az én baráti körömbõl is.
Válasz:az utobbi idõben nagyon sokszor jártak úgy hogy többen visszavitték a megvásárolt pc-s játékokat mert:
-nem futott rendesen a gépen
-rossz volt a videókártya driver
-gyenge gép
-kinek van pénze 1-2 évente fejleszteni
-a konzolba csak berakod a lemezt és fut minden játék
-pc-vel sok a baj
-az egyszerû átlag embereknek kényelmesebb a konzol
Én gondoltam magamba na ez itt a lényeg a visszafejlõdés lassan már lesz olyan hogy valami gép helyetted megeszi a kaját csak hogy azzal se legyen gond.Csak azért mert kényelmes.

Fpocok
Nem is azt mondta, hogy neked mondták, hanem hogy neki.
Én simán elhiszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ulvar
Hát nekem ilyet nem mondtak, úgy hogy kamu...

Ma voltam Szegeden és kiváncsiságból benéztem az 576-ba.A következõket közölték:náluk lehet nem lesz dobozosba esetleg késõbb,pc játékokat már nem favorizálják mert mindenki konzolra keres játékokat és ezért lehet hogy majd nem foglakoznak pc-s játékokkal nemsokára.
Hát csak lestem,aztán mondta az eladó hogy vegyem meg a steamen.

Szerintem pár perc és mehet a móka, tuti valamin ügyködnek!

AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz

Fpocok
Mindegy, nem mintha nem bírnék várni, csak fura, hogy mást mutat a STEAM és mást a valóság.

Most megint 2 óra 😊

Már nekem is 3 óra :/

Bekaphatják,még jó hogy 5 elõtt kelek

Fpocok
Nekem 3-ra ment fel 😄

Én is pont most néztem, hogy 1 óráról felment 2-re.

tototto
szerintem a magyar forgalmazó holnap szállítja ki a szoftvereket, ha szerencsénk van talán már holnap kapjuk a mailt hogy raktáron a cucc 😄

1 óráról most felment 2 órára. :S

Fpocok
Én is így tudom. Ezért nem értem, miért kell még 3 napot várni, ha egy óra és tudnék játszani.

zzeN
A Steam mindig azt a megjelenési dátumot mutatja, amikor a te régiódban jelenik meg.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fpocok
Csak azért kérdeztem, mert ha van ez a blusshit, hogy EUban 3 nappal késõbb jön, akkor STEAM miért nem azt mutatja...

A dobozos verzió jön akkor,steam en elõbb elérhetõ.Gondolom én....

tototto
a steamen vásárolt példányokra vonatkozik, meg lehet amerikában pl mától lehet venni
a magyar forgalmazó aki nem tudom amugy ki de õ 16-tól árulja

me and a monkey
Szerintem Steam-en ma már hozzá lehet férni míg dobozos rendelésnél van 1-2 nap átfutási idõ.

Steam-en ez áll: Elérhetõ: 13 Szeptember 2011

A játék feloldásáig körülbelül 1 óra van hátra

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Fpocok
Hadd kérdezzek már valamit. STEAM miért ír nekem olyat, hogy egy óra múlva lehet játszani? És akkor miért 16-án kapjuk meg?

tototto
akkor ezek szerint csak nvidiara optimalizálnak mert nekem semmi sebesség növekedésem nincs
kétlem hogy egy 4850es ati ne lenne elég egy UE3as játéknak, a procim 3ghz c2d 4 giga rammal

Serpa
+2 nem fog megártani.

A beta patch nekem sokat javított. 😊 Ha a rendes játék is így fog futni akkor öröm és bódogság lesz. 😊

Jaka923
Felesleges.

Ugye nem a béta alapján akartok atom konfigot? mert az nem mérvadó,plusz idõvel jönnek peccsek is.....

Érdemes lenne belefektetni még 2 vagy 4 GB memóriába szerintetek ? Bocs a sok posztért, csak hirtelen eszembe jutnak a dolgok.

Ezelõtt meg 20-30 fps között mozgott.

Ez a patch a bétának elég jót tett, volt stabil 60-70 fps-em, most följebb raktam egy kicsit ígyis van 40-50. A gépem nem egy mai cucc, DualCore 2,2-es, GTX460, 2 Gb memória ... így van 1024-be 40-50 stabilan, high beállításokkal (az alján lévõ cuccok kikapcsolva, meg az árnyék, fsa is) ami tökéletesen megfelel.

Ulvar
Hátha van olyan fájl amit meglehet majd birizgálni külön (mert valszeg opciók között ilyen nem lesz) és akkor nem lesz gondod. Okosoknál kell majd megkérdezni.

Azt írja kb 4 óra van hátra

Én is szedem.. azt tudni mikortól indulhat a game?
Gabe18: igen én is ugy szoktam meg de annyira nem szar erre átszokni,de jó lenne ha betennék azt is,mert sok játékba ki lehet választani hogy tartsa vagy ne,most a ro1 be nem tudom hogy volt rég nyomtam vele..

Az elõtöltés már megy steamen,tûkön ülök <#mf1>

Szia Dragon,bár nem klán vagyunk de van egy friss ts szerver,amint megjelenik remélhetõleg jó kis csapat fog kialakulni.
Ha érdekel keress meg mailban:
[email protected]

Mondjuk engem egy dolog idegesít nagyon. Hogy én azt szeretem/szoktam meg, hogy ha a célzok a fegyverrel, akkor a karakter addig tartsa célra, amíg nyomom az egér jobb gombját. És amikor elengedem, akkor menjen vissza alaphelyzetbe.
Na most itt ugye ez nincs, hanem egy kattintás céloz, még egy kattintás visszamegy. Elképesztõen nem tudom megszokni...

tototto
hihetetlen amugy próbálja már ki valaki de ugyanabban a beállításokban ha ablakba teszem a játékot gyorsabb mintha fullscreneben lenne, ilyet még nem is láttam
meg próbálgattam és minden fullon (kivéve árnyék) 1680ban 25-30 fps
minden nminimumon illetve kikapcsolva 1280*960 okádék grafikával max 40 de sokszor leesik ugyis 30ra
nemtom csak nálam van e ez de nem nagyon értem 😊

sztm a 30 -40 fixen teljesen jó.. ez nem Cs😄

Fpocok
Kicsit kétértelmûen fogalmaztam. Úgy értettem, hogy bármennyire leviszem a grafikát ahhoz, hogy meglegyen a 60. Mert ugye folyékony játékmenet>grafika nálam.

Azt írtad "nem fog menni fix 60al bármilyen beállításon". Ebbõl nekem az jött le, hogy elvárod hogy full minõségben is 60 legyen.