5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • garferi
    Én amióta rájöttem, hogy a Core i7 procim szorzója a BIOS-ban lekorlátozta a 4 mag órajelét 2 GHz-re és visszaállítottam, hogy 2,8-ra menjen azóta nincsen bajom az FPS-el :D Stabil 60 bárhol.
  • garferi
    0 vagy ö gomb és írd be: stat fps
  • Ulvar
    Melyik gombbal lehet előhozni az FPS mutatót?
  • priluki
    köszi:) és mit javasoltok mit csináljak ? tegyem ujra?
  • me and a monkey
    Nálam az FPS határozottan nőtt, az átlag 20-30-ról stabil 60 FPS-re.
    Ma először játszottam a Red October pályán, kifejezetten hangulatos.
  • Dietrich
    ez a sok frissítés megbolondítja a steamet ;)
  • me and a monkey
    Significantly improved VOIP system
    - Optimized Fallen Fighters map
    - Fixed some Single Player spawn issues
    - Various crash fixes for server and client
    - Client performance optimizations
    - Fixed Hit indications when manual bolting is turned on

Servers will need to update.
  • m1garand
    Az update history-t itt tudod megnézni, a steamben a játékon jobb gomb és news. Ott ki ír mindent amit kiadtak a játékhoz.

• priluki
    hm.. tegnap este jött valami frissités,tudja valaki mit javitottak? Nekem most nem indul:S azt irja nem elérhető ez a játék..
  • Gascan #2324
    mi a baj a játék minőségével ha megkérdezhetem?

• bakvarnyu
    Kipróbáltad amúgy vagy csak a mások véleménye alapján jelented ki?
  • Dietrich
    :)))))
    én 1x CODUO GFM mod szanitéc voltam..mentem gyógyítani de véletlen megnyomtam a bebindelt billt ami gránátra volt és fejbe vertem vele. Mondták is te nem doki vagy hanem hullagyáros :)
  • priluki
    Hát sztm ha müködni fog a stat a minimum hogy nullázzák majd:D
  • goofey84
    Vmit csinálhatnának a statal, mert nem akarok 71szintű lenni úgy, hogy a 7 után következett
  • bgabor
    A játék minőségének ismermeretében én nem buzdítanám vásárlásra.
  • TG Gida
    Ez jó:)
  • Lebowski
    :D:D:D:D
  • tobias88
    Vagy mikor fedezékben vagy és fel akarod venni a jó kis fegyver meg gránátot, el kell menned vagy 1 méterre a fedezéktől, hogy fel tudd venni...
  • RatBaG #2315
    ja, gondoltam. nekem valahogy ezzel nem volt gond eddig, viszont néha így is belekavarodok a gombokba. AT puskával voltam, ellőttem az összes lőszert, próbáltam keresni, de nem tudtam, hogy adni-kérni hogy lehet. odamentem egy mg-shez aki az ablakban támasztotta a géppuskát, nyomnám a use-t, ehelyett tarkón basztam pisztollyal...
  • Lebowski
    nekem sokszor okozott gondot, hogy odatapadt a falra, ahelyett, hogy elkezdte volna gyógyítani magát, és nem tudtam fedezékbe mocorogni.
  • tobias88
    Persze, ha nem írnám, wrong captcha-t írna.
    Szerintem van ugyan azzal az ip-vel valaki aki már regisztrált, mert nálunk mindenkinek ugyan az az ip-je az idióta szolgáltatónál (úgy 1000 felhasználó)
  • Svenhassel
    Mert néha például amikor fegyvert akarok felvenni a földről, fogja magát a karakter és hozzásimul a falhoz :D
  • RatBaG #2311
    mi a gond azzal, hogy egy gombon van?
  • garferi
    Captcha kódot helyesen írtad be? :)
  • tobias88
    a fórumra nem tudok regisztrálni, mert azt írja, hogy bot vagyok...
  • Lebowski
    regisztráltál??
  • Lebowski
    nem tudom, hogy olyan sebzés után észleli-e még a találatot, amit meg tudsz gyógyítani, vagy nem. viszont velem is volt már olyan, hogy a csóka, szintén g41el belém lőtt egyet én meg kezdtem kilehelni a lelkem, de még ráengedtem egy sorozatot, és ő is megdöglend :) magammal rántottam a mélybe muhhahahaaaa :D
  • garferi
    Mit vétettél?
  • tobias88
    engem még mindig robotnak néz
  • garferi
    Tegnap volt egy olyan hiba is amin majdnem összefostam magam. Kiváncsi vagyok, hogy veletek megtörtént e már.
    A szituáció a következő volt: Apartmans-on Commisars house mögött egy ruszkira lettem figyelmes aki éppen háttal volt nekem én meg vígan eljátszottam a gondolattal, hogy milyen könnyű is lesz a Gewerh-41 emmel kilyuggatni a bőrét, mire észbe kap már annyi is neki. Belelőttem egyet, nem halt meg, hanem belekerült ebbe a haldokló állapotba, amikor még látsz meg tudsz mozogni és lőni is korlátozottan amíg totál el nem sötétül a világ és meghalsz. Amikor elkezdett imbolyogni, ezt le is vágtam, így még beleeresztettem egy tárat, de erre sem halt meg. Valahogy a haldokló állapotból nem tudott már a többi lövés hatására a túlvilágra kerülni. Megfordult és még utolsó másodperceiben a testében 1 egész tár lőszerrel agyonlőtt.
    Ez milyen már? Tripwire fórumon nem láttam hasonló témát. Ez egyedi eset lenne? Ha nem akkor beírom nekik bug reportba.
  • Lebowski
    :D
  • garferi
    Akkor minél több hozzászólás és szavazás menjen a topicba, hogy a fejlesztők végre észrevegyék. Mozgósítsátok az egész repülőszázadot! :D
  • Lebowski
    ÓÓÓ. Ez zseniális kezdeményezés. Pont ezt beszélgettük Gidával is :)
  • garferi
    SZAVAZZATOK! A cél, hogy a fedezék (alapból CTRL) gombot különválasszák a használ, lőszer átadás és kötözés funkcióktól.
  • Gabe18
    Aha, akkor lehet hogy én jól csináltam a kijelölést, csak épp nem foglalkozott vele senki. Na mindegy...

Közbe éjjel amíg aludtam valami gonosz manó bemászott és agyba-főbe RO2-zött a gépemen, mert tegnap még 69-es szintű voltam (persze az is kamu adat), de mára már 81-es lettem. Hiába, megyek fel a ranglétrán töretlenül...
  • Gascan #2298
    :D
  • garferi
    Itt a megoldás a problémádra: CD Galaxis - Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
  • WhiteTusk
    Nem eredeti! SKIDROW-s verzió van meg!
  • Lebowski
    eredeti?
  • WhiteTusk
    Sziasztok!

Nekem lenne egy problémám játék indításakor! Szeretném a segítségeteket kérni! Ez a probléma amikor el akarom indítani az ROGame.exe-t!
    Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BEX
    Alkalmazásnév: ROGame.exe
    Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4e6f86db
    Hiba – modul neve: Steamclient.dll
    Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
    Hiba – modul időbélyegzője: 4e6127fb
    Kivétel – eltolás: 0002b6fb
    Kivételkód: c0000417
    Kivételadatok: 00000000
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 213b
    További információk 2: 213bb4f004fa782aa94a885e37d2e254
    További információk 3: a9a4
    További információk 4: a9a4581344ffffc5bd1ae4bb0aab687e

Remélem hogy nem csak nekem fordult elő ilyen, és tudtok segíteni!