5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2333 Én amióta rájöttem, hogy a Core i7 procim szorzója a BIOS-ban lekorlátozta a 4 mag órajelét 2 GHz-re és visszaállítottam, hogy 2,8-ra menjen azóta nincsen bajom az FPS-el :D Stabil 60 bárhol. -
#2332 0 vagy ö gomb és írd be: stat fps -
#2331 Melyik gombbal lehet előhozni az FPS mutatót? -
priluki #2330 köszi:) és mit javasoltok mit csináljak ? tegyem ujra? -
#2329 Nálam az FPS határozottan nőtt, az átlag 20-30-ról stabil 60 FPS-re.
Ma először játszottam a Red October pályán, kifejezetten hangulatos. -
#2328 ez a sok frissítés megbolondítja a steamet ;) -
#2327 Significantly improved VOIP system
- Optimized Fallen Fighters map
- Fixed some Single Player spawn issues
- Various crash fixes for server and client
- Client performance optimizations
- Fixed Hit indications when manual bolting is turned on
Servers will need to update. -
#2326 Az update history-t itt tudod megnézni, a steamben a játékon jobb gomb és news. Ott ki ír mindent amit kiadtak a játékhoz.
-
priluki #2325 hm.. tegnap este jött valami frissités,tudja valaki mit javitottak? Nekem most nem indul:S azt irja nem elérhető ez a játék.. -
Gascan #2324 mi a baj a játék minőségével ha megkérdezhetem?
-
#2323 Kipróbáltad amúgy vagy csak a mások véleménye alapján jelented ki? -
#2322 :)))))
én 1x CODUO GFM mod szanitéc voltam..mentem gyógyítani de véletlen megnyomtam a bebindelt billt ami gránátra volt és fejbe vertem vele. Mondták is te nem doki vagy hanem hullagyáros :) -
priluki #2321 Hát sztm ha müködni fog a stat a minimum hogy nullázzák majd:D -
goofey84 #2320 Vmit csinálhatnának a statal, mert nem akarok 71szintű lenni úgy, hogy a 7 után következett -
bgabor #2319 A játék minőségének ismermeretében én nem buzdítanám vásárlásra. -
#2318 Ez jó:) -
Lebowski #2317 :D:D:D:D -
#2316 Vagy mikor fedezékben vagy és fel akarod venni a jó kis fegyver meg gránátot, el kell menned vagy 1 méterre a fedezéktől, hogy fel tudd venni... -
#2315 ja, gondoltam. nekem valahogy ezzel nem volt gond eddig, viszont néha így is belekavarodok a gombokba. AT puskával voltam, ellőttem az összes lőszert, próbáltam keresni, de nem tudtam, hogy adni-kérni hogy lehet. odamentem egy mg-shez aki az ablakban támasztotta a géppuskát, nyomnám a use-t, ehelyett tarkón basztam pisztollyal... -
Lebowski #2314 nekem sokszor okozott gondot, hogy odatapadt a falra, ahelyett, hogy elkezdte volna gyógyítani magát, és nem tudtam fedezékbe mocorogni. -
#2313 Persze, ha nem írnám, wrong captcha-t írna.
Szerintem van ugyan azzal az ip-vel valaki aki már regisztrált, mert nálunk mindenkinek ugyan az az ip-je az idióta szolgáltatónál (úgy 1000 felhasználó) -
#2312 Mert néha például amikor fegyvert akarok felvenni a földről, fogja magát a karakter és hozzásimul a falhoz :D -
#2311 mi a gond azzal, hogy egy gombon van? -
#2310 Captcha kódot helyesen írtad be? :) -
#2309 a fórumra nem tudok regisztrálni, mert azt írja, hogy bot vagyok... -
Lebowski #2308 regisztráltál?? -
Lebowski #2307 nem tudom, hogy olyan sebzés után észleli-e még a találatot, amit meg tudsz gyógyítani, vagy nem. viszont velem is volt már olyan, hogy a csóka, szintén g41el belém lőtt egyet én meg kezdtem kilehelni a lelkem, de még ráengedtem egy sorozatot, és ő is megdöglend :) magammal rántottam a mélybe muhhahahaaaa :D -
#2306 Mit vétettél? -
#2305 engem még mindig robotnak néz -
#2304 Tegnap volt egy olyan hiba is amin majdnem összefostam magam. Kiváncsi vagyok, hogy veletek megtörtént e már.
A szituáció a következő volt: Apartmans-on Commisars house mögött egy ruszkira lettem figyelmes aki éppen háttal volt nekem én meg vígan eljátszottam a gondolattal, hogy milyen könnyű is lesz a Gewerh-41 emmel kilyuggatni a bőrét, mire észbe kap már annyi is neki. Belelőttem egyet, nem halt meg, hanem belekerült ebbe a haldokló állapotba, amikor még látsz meg tudsz mozogni és lőni is korlátozottan amíg totál el nem sötétül a világ és meghalsz. Amikor elkezdett imbolyogni, ezt le is vágtam, így még beleeresztettem egy tárat, de erre sem halt meg. Valahogy a haldokló állapotból nem tudott már a többi lövés hatására a túlvilágra kerülni. Megfordult és még utolsó másodperceiben a testében 1 egész tár lőszerrel agyonlőtt.
Ez milyen már? Tripwire fórumon nem láttam hasonló témát. Ez egyedi eset lenne? Ha nem akkor beírom nekik bug reportba. -
Lebowski #2303 :D -
#2302 Akkor minél több hozzászólás és szavazás menjen a topicba, hogy a fejlesztők végre észrevegyék. Mozgósítsátok az egész repülőszázadot! :D -
Lebowski #2301 ÓÓÓ. Ez zseniális kezdeményezés. Pont ezt beszélgettük Gidával is :) -
#2300 SZAVAZZATOK! A cél, hogy a fedezék (alapból CTRL) gombot különválasszák a használ, lőszer átadás és kötözés funkcióktól. -
Gabe18 #2299 Aha, akkor lehet hogy én jól csináltam a kijelölést, csak épp nem foglalkozott vele senki. Na mindegy...
Közbe éjjel amíg aludtam valami gonosz manó bemászott és agyba-főbe RO2-zött a gépemen, mert tegnap még 69-es szintű voltam (persze az is kamu adat), de mára már 81-es lettem. Hiába, megyek fel a ranglétrán töretlenül... -
Gascan #2298 :D -
#2297 Itt a megoldás a problémádra: CD Galaxis - Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad -
WhiteTusk #2296 Nem eredeti! SKIDROW-s verzió van meg! -
Lebowski #2295 eredeti? -
WhiteTusk #2294 Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám játék indításakor! Szeretném a segítségeteket kérni! Ez a probléma amikor el akarom indítani az ROGame.exe-t!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: ROGame.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4e6f86db
Hiba – modul neve: Steamclient.dll
Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
Hiba – modul időbélyegzője: 4e6127fb
Kivétel – eltolás: 0002b6fb
Kivételkód: c0000417
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 213b
További információk 2: 213bb4f004fa782aa94a885e37d2e254
További információk 3: a9a4
További információk 4: a9a4581344ffffc5bd1ae4bb0aab687e
Remélem hogy nem csak nekem fordult elő ilyen, és tudtok segíteni!