Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megvettem volna már de röhej ami ma megy pc szinten,érdekelt volna mert a megfontolt,taktikus,csapatmunkás játékmenetet jobban elõny ben részesítem mint a darálást.Na mondom lesz béta majd kipróbálom ott hogy milyen a játék,erre alig jutott be valaki aki nem rendelte elõ a játékot.Istenem aki elõrendeli az már valószínüleg meg is veszi miért nem lehetett több embernek kipróbálni.
Akkor van ez a gépnyavaja,bakker ez csak egy szaros U3-as engine ennek egy erõs 1 magos procin is el kellene futnia nemhogy 4 magoson low fps egy pc only játéknál.Komolyan a szaros elcseszett konzolportolt BC2-nek nincs ilyen gépigénye pedig az tényleg kéri a gépet magának.De leszek olyan rendes hogy még a warezt se töltöm le mert ezek után nem érdekel.Majd figyelem a topikot és ha látom hogy van valami fejlemény optimalizáció ügyben akkor esetleg megfontolom a megvásárlását.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ulvar
Mivel nem játszottam RO1el így nem mondhatok egyértelmû igent, amit tapasztaltam azt mondom...Kurva pontosnak kell lenned ha elakarsz találni egy mozgó célpontot. Piszok ügyesen kell mozogj hogy ne vegyenek észre, amint észrevesznek HALOTT vagy garantáltan, tehát összevissza rohangálni nem lehet, jóval több kempelés lesz nyílt terepen, bújócskázás meg ügyes csapatmunka kell. Ezért tetszik nagyon a játék mert nem egy emberre tervezték hanem coopra...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Tuti hogy FPS lagg? Mert nálam FPS lagg nem volt viszont kõkemény szerver lagg az igen...

Na ez kész csoda valaki válaszolt. Kössz...

Tegnap óta már egy párszor kérdeztem pl.: ezt is és ba**ott valaki is válaszolni.

Tehát van esély RO1 szintû játék összehozásara egy pár hónap múlva. 😊
Aha, meg egyébként is, én multi játéknál grfikát nem nagyon nézek, de mediumon megy max... de még néha így is rendesen fps laggol...:S mondhatni felejtõs részemrõl. SP is.
Ulvar
Hát nem tudom, mennie kéne röhögve... majd amint megjön nekem és ugyanezt tapasztalom akkor...nem tudom morci leszek. Bár én bétán médium beállításon toltam hogy legyen FPSem ha már úgy pingeltek a szerverek mint az atya úristen.

Ulvar
Már hogy a faszba ne lenne 😄. Konkrétan én a béta elején 6 TKt szereztem mert nem tudtam hirtelenjében hogy ellenség vagy velem van. Meg hát itt amúgy ha lelõnek akkor lelõnek, ritka hogy pont úgy találnak el hogy még megtudjam magam gyógyítani. Az egyik leg OPb fegyó amúgy az öntöltõs puskák. Kegyetlenül lehet velük darálni. Meg tényleg semmi info nem volt kirakva, tán még minimap se volt. Úgy kellett néznem a térképet hogy merre vagyok.

félkész*
mielõtt beszólna vmi retard./**
Akkor valaki mondana valamit hogy van-e valamilyen un. "hardcore" mód (mintha lett volna korábban szó ilyesmirõl, bétában inaktív volt), kikapcsolhatóak a túlzott könnyítések, a rengeteg kijelzés stb.? Vagy mindenki az alap beállítással játszik?
Pontosan ezt mondom én is. Remélem ezek is adnak majd ki jó kis DLC-ket... ma nem csak a féllkész játék divat, hanem a dlc is.
Alaplapom, GIGABYTE SOCKET 1156 GA-P55-UD3L. 1 partíció.
Jaka923
Azért elég szégyen, hogy egy only PC játáknál gondok vannak az optimalizációval. Pedig õk megmondták, hogy "fúúú, mi PC pártiak vagyunk". Ja, és ez a trehány kiadás ezt szimbolizálja? Ráadásul az optimalizációs hibákat a patchek is csak részben tudják kijavítani, közel sem fog futni úgy, mint egy optimalizált játék. Most hírtelen a Black Ops jut eszembe errõl példának.

Ulvar
Ja bocs op rendszert írátál..jó fáradt vagyok.

zorrobomber
enyém intel e6400 4gb ram 5770 1gb - high-on van minden és szar proci miatt elején swappol és közben is 25-30 fps körül ugrál(érzésre, nem mértem)

Ulvar
Milyen alaplap milyen op. rendszer és hogy külön partíción van e a játék még ennyi.

És egy partícióm van. minden driver a legfrissebb.
bocs a sok hsz-ért.
Nekem Intel I3 530, Ati HD 5770, WIN 7 64 bit, 4 giga 1600-as RAM.
a gépedre én is kíváncsi vagyok. viszonyítanék az enyémhez.

Ulvar
Milyen géped van milyen oprendszeren melyik partíción ha van külön partíciód?

Pont ezért vettem meg én is, de nekem eddig csalódás volt. Nekem sem a hent kell, hanem a realitás, de ilyen gépigénynél... mind1 várok arra az optimalizálásra... ám elég idegesítõ, hogy nem úgy van mint régen, hogy kiadnak egy játékot, és max kis bugjavításokat adtak ki hozzá. mostmeg kiadnak mindent félkészen...
Ulvar
Akkor warez...töltsd le nézd meg próbáld ki offline sztem aztán ha úgy érzed jó akkor ... vedd meg. BC2nél is ezt csináltam. Fut a single? fut jó akkor megvesszük...ennyi 😄.

Ulvar
nem mondtam hogy nem próbáltam csak én úgy csináltam hogy letiltottam hogy élõ személy ne szálljon be így az AIt irányítottam szépen aztán ha láttam valamit gyorsan pozíciót cseréltem mondjuk a löveg kezelõvel. Aztán ha tovább akartam menni akkor át a vezetõ állásba 😄. És amikor le van tiltva a 3rd person nézet akkor kicsit néz az ember hogy a kurva életbe ezen a résen kell kilátni és menni??? 😄 xD. Nagyon nagy feeling. (azért mondtam csak 3at mert a kommander mi tökömnek? Bár....na jó ...az gyorsabban forgatja kupolát mint a löveg kezelõje a tornyot).

Ez rendben van. Nem szeretem a COD féle hentelést, BC2 még elmegy, de a nagy és örök kedvencem az ARMA2.
Gameplayekbõl inkább azt szûrtem le, hogy a realizmusra törekedtek és nem a hentelés mennyiségére, ezért is érdekel a gém. Viszont a gépigényére többen panaszkodtak ezért bátorkodom érdeklõdni, mert hiába szép és jó, ha játszhatatlan a hibák, optimalizáció miatt.

V43 1105
Tank öt személyes.. 😄 Abból asszem négy választható, a töltõt a gép vezérli, de nagyon feeling.. ülsz a toronyban és látod hogy Schultz céloz, elsüti a löveget, közben Hans teszi be a következõ lövedéket.. BETEG 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igen, 1080p-ben.
Beállításokat nem tudom, teljesen új vagyok/lennék 😊 ebben a "játékban".

bakvarnyu
Ez azer nem rossz mi ? 90 % gamespy.com-on a jatekra:
http://pc.gamespy.com/pc/red-orchestra-heroes-of-stalingrad/1194575p1.html

Serpa
milyen felbontáson(1920?) és beállításon(full ultra?) játszanál?

Sziasztok!

Megrendelném a játékot, de olvasom többeknek nem fut simán a gém.
Kérdezném, hogy E8400-el, GTX460-al, 4GB RAM-al, win7 64bit-el milyen eredményekre számíthatok?
Kérlek, írjátok le, ha van valakinek tapasztalata, mert ha nem jól optimalizált, akkor nem veszem meg. Szívni nincs kedvem.
Kösz elõre is! 😊

tototto
most olyan hibába futottam bele hogy játszok vége apartmannak, tölti grain elevatort és amikor betölti nincs hang síri csönd, illetve néha kattog a hangfal mintha egy jack dugót kibe húzogatna ember , disconnect és ott sincs hang bármit állítok játékban csak néha kattogás
újra indítva a játékot minden rendben megint van hang...

illetve a vsynchel valami nagyon nincs rendben mert kikapcsolva 40-60 fps benyomva 20-30 ennyire nem kéne visszaesni normálisan az fps számnak
de lehet csak a 4850emmel ilyen szar, az vajon új kártyák már jól kezelik? 😊

Ulvar
Ááá én bikább leszek. Engineerel felrobbantom a francba a seggét a kis T34nek ^^.

De kifogom ezt az AT puskát próbálni komolyabban, meg a tankozást. (Tankozáshoz kéne mellém még majd minimum 2 ember). Csak bétában nem lehetett normálisan, nagyon laggolt :S. Most már ajánlom nekik hogy ne 😄.

V43 1105
Na majd online ketten megmutatjuk hogyan is kell ezt csinálni <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
Elég sokat lõtt bele. Simán átlehetett vele ütni egy 25mm páncélt 300 méterrõl de ahogy mondták lánctalpat leszedi, vagy a benzin tartályt ellövi az is berobbanhat, attól függ hogy van tervezve a tank.

Mondom ez fõleg inkább a Barbarossa elején volt használatos szovjet könnyû páncélosok és jármûvek ellen, valamint a Lengyel lerohanás idején.

V43 1105
Páncélt simán átüti, lõszerkészlet berobban.. BUMM... De amúgy simán harcképtelenné lehet tenni egy tankot, szépen ellövöd vele a lánctalpakat, ahogy játékban is, aztán ROOOOHAM és deng deng 😄D

zorrobomber
ettõl lehet nem kéne felrobbannia a tanknak, nem? 😊

Ulvar

Ulvar
AT puska.

Németeknél nem volt rendszeresítve, nem volt rá szükségük. Lengyelek küzdöttek német tankok ellen ilyenekkel, meg persze a ruszkik is. (Valóságban nem volt túl hatékony).

zorrobomber
Az elsõ tippnél mivel lövi a T-34-et?

Serpa
5 tipp kezdõknek

Nem fogsz, mert sírva megy majd vissza CS-zni, ahol kell a "skill"...

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Svenhassel
Úúú ember inkább ne írtad volna ezt... Remélem veled nem fogok találkozni a harcmezõn 😄 Maximum ellenségként.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Serpa
még annyit, h a steam produkál néha furcsa dolgokat.
lehet fenntmaradt vmi béta fájl, aztán azt "hiszi", nem mintha egy személy lenne 😊, hogy te még bétázol.
idõvel persze lehet majd magától is megoldódna, egy frissítéssel.

Serpa
hamarosan.

hiába, h steamet használ, mindig visszamarad vmi szemét unistall után.
egy probát megér.

tototto
na sorry a kommentért de serpának ment az 1598ra 😄

tototto
de te is hasonló cipõben jársz elvileg, szal ha megveszed akkor kiderül nálad hogy lesz, mikor tervezed beújítani? 😊

tototto
steamben jobb klipp tartalom törlése, ezzel tudtommal uninstallálja a játékot nem? de nem hinném hogy bármi köze lenne achikhoz, hogy mi van a gépemen, ugyanis ezt a valve szerverein tárolt adatbázisból nyeri ki a rendszer

Serpa
töröltél mindent ami a bétával kapcsolatos a géprõl?
könyvtárak, registry, ...
steam könyvtárban töröld ezt is --> ClientRegistry.blob

Nem tudom te mirõl beszélsz... nekem csak CS létezik FPS multiba, semmi más, szóval ne mondd nekem , hogy noobszûrõ meg, hogy ezt nem lehet elsajátítani 1 nap alatt. Az a normális, hogy kell a skill. Jobb ha visszaveszel az arcodból pocok.
tototto
újabb érdekességbe futottam bele itt az én steames statom: katt

és összehasonlítás képpen itt egy másik stat az ismerõseim közül: katt

na most nekem továbbra is a bétánál vannak az achik de a többieknek akiknél megnéztem amikor kijött a teljes játék átkerült a bétáról a teljesre, és ha az összes játék fülre nyomtok ott pl nekem megvan még a béta de a többi játékosnak akinek megvan RO2 mindnek eltûnt
szerintem közre játszik hogy én a bétához úgy jutottam hogy beregisztráltam egy itt postolt kulcsot, a többiek meg a deluxhoz kapták
a rendszer meg ezek szerint velem "máshogy" bánik
tapasztalt valaki hasonlót, illetve azok közül akik korábban szereztek béta kulcsot és késõbb szintén dobozosan vették meg ez hogy néz ki?

Ulvar
Hogyne lenne benne. Most hirtelen nem tudom melyik gomb, de lehet kérni utánpótlást a commandertõl, meg tököm tudja mik vannak még ott 😄.

zorrobomber
Hát én tegnap a "demo"-t próbáltam ki, és elég szarul fut, de így is nehéz volt felállni mellõle és meg is rendeltem... Azt el tudnátok árulni nekem, hogy ami a single részben van csapatirányítgatás, az a multiban jelen van valamilyen formában? Nem rossz ötlet, de azért a Hell's Highway-ben valahogy jobban mûködött.