5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2373 hát nekem a tegnapi updattel egy darab fpsel se lett több, a múltkori kicsit javított, de a 30-40nél (minden lowon csak textura maxon) csak akkor megy feljebb ha a földet vagy a pályán kivüli tájat bámulom
akinek stabil 60fpse van az mind 4 magos procis illetve 50.000FT+ os vidkarija van?
a gépem továbbra is C2D e8400, 4GB RAM, HD4850, Win7 x64 -
Gabe18 #2372 Lehet hogy akkor ez Nvidia kártyákra hatott, mert nekem is 6870 és nincs változás, Ultra-n 40, High-on 60 fps. Ennyi volt kb eddig is. -
#2371 Nalam tovabra is alig 30 fps, illetve a kis katonas kepnel 2-3 percet mindig varni kell. A random fagyasokrol meg mar nem is beszelek. -
goofey84 #2370 De jó neked! Én örülök, ha stabil 60fps lowon -
priluki #2369 megduplázodott nálam az fps.. .. hát igen is nagy dolog, tök mind 1 ha 100 lenne is kitalálnál valamit hogy miért szar,én nagyon is örülök hogy 60 fps-m van ultrán. Az hogy beszarsz e vagy nem, nem nagyon izgat nem nekem kell szagolnom:D
-
Karabiner #2368 Hülyeséget mondtam, most nézem dinamikusan nő a tankok száma. -
#2367 Igen, legalább pár pályát emeltek volna át onnan. -
Karabiner #2366 Ja-ja. Hol van egy rendes tankos pálya? A repteres igen érdekes. Ha több tankot adna nem csak 5-5 (ha jól emlékszem) akkor még talán izgalma is lenne. -
zoltang #2365 De jó, hogy nálatok dupla fps lett ettől a 400 MB-os javítástól. Nálam most már a teljesen játszhatatlan kategória lett szinte. Nagyon ugrál az fps, és nagyon akadozik a graf, a hang a játékban, akár "kis akár nagy" fős szerveren. -
#2364 én is erre várok amúgy.. -
#2363 Láttam azt de szerintem eléggé igénytelen, sehol egy fa ,csak pár domb meg szétlőtt épület, a talaj világosan csillog (az hó lenne ? jó tudni).Hol van egy ARAD-hoz képest sehol. -
Droughert #2362 Van csak only tank map nem (havas)? Vagy az is kicsi? Még nem nagyon játszottam rajta, csak benéztem, de ott csak tankok voltak, gyalogság nem volt. -
#2361 Szerencsére ez csak idő kérdése. Biztos lesznek fasza csak only tank mapok hamarosan. -
#2360 De vannak nekem is gondjam vele de teljesen más jellegűek pl. nincs egy rendes nagy tankos pálya mint az elsőben volt a Debrecen.Én a gyalogsági harcba hamar beleunok. -
#2359 Azt visszavonták mert sok embernek FPS gondokat okozott, dolgoznak egy másik módszeren, hogy javítsák. -
#2358 Mintha egyszer már javították a hangot. De lehet, hogy szarul csinálták, de emlékszem, hogy volt már valami ilyesmi a patch noteban. -
#2357 Egyébként én bízom benne, hogy előbb vagy utóbb befejezik és egy remek játék lesz belőle :) Csak ez még odébb van egy kicsit :) -
#2356 Egyenlőre még vannak kritikusabb hibák is. Például nekem még mindig szar a hang, néha úgy betorzul és beakad egy pillanatra, hogy elborzasztó. Tegnap pl. pályaváltás után nem is volt semmi hangom. De ezt elvileg nemsokára javítják. -
#2355 11 napja kint van és a statot még mindig nem csinálták meg. -
#2354 Attól, hogy téged SZAR SEM érdekel, attól mást igen. És ez igen is fontos dolog, mert ha játszok, akkor szeretem látni, hogy megyek előre. -
#2353 amúgy ugyanolyan kockás szar minden mint amikor U3 engine kijött, csak ez most szépen fénylik. Kapcsold ki az effekteket és elhányod magad :d -
#2352 ez nem ezer éve jött ki tudtommal hanem most :D -
#2351 Ne a motorral gyertek már, mutass egy ezeréves játékot ami így néz ki mint ez.
Az meg kifejezetten fájdalmas, hogy ennyien nyígnak a singleplayer miatt.Semmit se tud az RO múltjáról aki amiatt sír.
-
#2350 Jól van papa :D Nyomjátok csak :P Tök jó meg minden :D -
#2349 megvetted? fenn vagy online? nem? akkor kusti :D -
#2348 Én is tudok egy eladó RO2-t :) -
#2347 Határozottan több lett az fps nálam is..a duplája :)
stat? magasról szarok rá nem azért játszok vele..aki a statra hajt beáll kempelni egy sarokba.. -
#2346 60 fps egy ezer éves motortól? Hűha :D Azért be ne szarjunk ugye? :D Amúgy ettől függetlenül még mindig tiszta bug az egész :) -
Gabe18 #2345 Ezt a statisztika elrontást azért se értem, mert ugye a Killing Floort is ők csinálták, ami szintén vezet statisztikát a játékosokról, igaz nem ennyit, és nincs ennyi játékos se, de ott ahogy néztem semmi gond.
Itt meg totál káosz. Azért meg kéne csinálják mert láthatóan fontos része lenne a kitalált "játékmenetnek".
Persze nyilván, játszani azért lehet nélküle is.
-
Majestic01 #2344 Pedig igaza van. Kiadtak megint egy játékot félkészen, persze hogy nincs az embernek kedve játszani úgy, hogy nem kapta meg azt amit megvett. Nem beszélve az irgalmatlan rossz optimalizáscióról, és a bugokról. Elvileg nagy PC-s game... de ez egy nagyon gyenge próbálkozás volt.
Single az említésre se méltó... egyszerűen ilyen kategória még 10 éve is szar lett volna.
Mellesleg eladó egy RO 2-es steam acc. Ár pm-ben. -
#2343 Mi van? Pusztán a statisztika miatt nem játszani? Ez eddig a nap legnagyobb hülyesége. -
#2342 Ezen jót kacagtam... Stat nélkül nem éri meg játszani. Szánalmas! -
priluki #2341 stat nélkül nem éri meg játtszani?! :DD hát ez lol.. csak "gratulálni" tudok :D
most pl fix30 fps röl 60 lett a tegnapi javitás óta.. ennyit a kérkedökről akik itt hápogtak hogy ez sose lesz jó. -
#2340 Dettó. -
KaBuTo666 #2339 Pedig mennyire bíztál ebben a játékban. :DDD
Végén még a BF3 fog meglepetést okozni. :P -
#2338 Így is nézhetjük. Viszont a stat még mindig szar, és nem is nagyon éri meg addig játszani, míg ki nem javítják (remélhetőleg törlik az egészet előtte) -
#2337 Elég pozitív hogy ilyen ütemben jönnek a javítások! Ez alapján dolgoznak rajta keményen. -
#2336 újabb 430MB patch -
#2335 ööö nem elég csak a .blob fájlokat? -
#2334 Jobb klikk a játékon, properties, local files fül és verify integrity of game cache.
Ha ez nem oldja meg akkor bezárod a Steamet, bemész a Steam mappába és kitörölsz mindent KIVÉVE a STEAM.EXE-t és a STEAMAPPS könyvtárat, ezután elindítod a Steamet.