Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor van ez a gépnyavaja,bakker ez csak egy szaros U3-as engine ennek egy erõs 1 magos procin is el kellene futnia nemhogy 4 magoson low fps egy pc only játéknál.Komolyan a szaros elcseszett konzolportolt BC2-nek nincs ilyen gépigénye pedig az tényleg kéri a gépet magának.De leszek olyan rendes hogy még a warezt se töltöm le mert ezek után nem érdekel.Majd figyelem a topikot és ha látom hogy van valami fejlemény optimalizáció ügyben akkor esetleg megfontolom a megvásárlását.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Tegnap óta már egy párszor kérdeztem pl.: ezt is és ba**ott valaki is válaszolni.
Tehát van esély RO1 szintû játék összehozásara egy pár hónap múlva. 😊
mielõtt beszólna vmi retard./**
bocs a sok hsz-ért.
Gameplayekbõl inkább azt szûrtem le, hogy a realizmusra törekedtek és nem a hentelés mennyiségére, ezért is érdekel a gém. Viszont a gépigényére többen panaszkodtak ezért bátorkodom érdeklõdni, mert hiába szép és jó, ha játszhatatlan a hibák, optimalizáció miatt.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Beállításokat nem tudom, teljesen új vagyok/lennék 😊 ebben a "játékban".
http://pc.gamespy.com/pc/red-orchestra-heroes-of-stalingrad/1194575p1.html
Megrendelném a játékot, de olvasom többeknek nem fut simán a gém.
Kérdezném, hogy E8400-el, GTX460-al, 4GB RAM-al, win7 64bit-el milyen eredményekre számíthatok?
Kérlek, írjátok le, ha van valakinek tapasztalata, mert ha nem jól optimalizált, akkor nem veszem meg. Szívni nincs kedvem.
Kösz elõre is! 😊
újra indítva a játékot minden rendben megint van hang...
illetve a vsynchel valami nagyon nincs rendben mert kikapcsolva 40-60 fps benyomva 20-30 ennyire nem kéne visszaesni normálisan az fps számnak
de lehet csak a 4850emmel ilyen szar, az vajon új kártyák már jól kezelik? 😊
De kifogom ezt az AT puskát próbálni komolyabban, meg a tankozást. (Tankozáshoz kéne mellém még majd minimum 2 ember). Csak bétában nem lehetett normálisan, nagyon laggolt :S. Most már ajánlom nekik hogy ne 😄.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mondom ez fõleg inkább a Barbarossa elején volt használatos szovjet könnyû páncélosok és jármûvek ellen, valamint a Lengyel lerohanás idején.
Németeknél nem volt rendszeresítve, nem volt rá szükségük. Lengyelek küzdöttek német tankok ellen ilyenekkel, meg persze a ruszkik is. (Valóságban nem volt túl hatékony).
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
lehet fenntmaradt vmi béta fájl, aztán azt "hiszi", nem mintha egy személy lenne 😊, hogy te még bétázol.
idõvel persze lehet majd magától is megoldódna, egy frissítéssel.
hiába, h steamet használ, mindig visszamarad vmi szemét unistall után.
egy probát megér.
könyvtárak, registry, ...
steam könyvtárban töröld ezt is --> ClientRegistry.blob
és összehasonlítás képpen itt egy másik stat az ismerõseim közül: katt
na most nekem továbbra is a bétánál vannak az achik de a többieknek akiknél megnéztem amikor kijött a teljes játék átkerült a bétáról a teljesre, és ha az összes játék fülre nyomtok ott pl nekem megvan még a béta de a többi játékosnak akinek megvan RO2 mindnek eltûnt
szerintem közre játszik hogy én a bétához úgy jutottam hogy beregisztráltam egy itt postolt kulcsot, a többiek meg a deluxhoz kapták
a rendszer meg ezek szerint velem "máshogy" bánik
tapasztalt valaki hasonlót, illetve azok közül akik korábban szereztek béta kulcsot és késõbb szintén dobozosan vették meg ez hogy néz ki?