5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
Lebowski #2293 csak a commander tud kérni tüzérséget. az sl csak jelölni tud. elvileg a commandernek ekkor le kéne rádióznia, ha nem éppen egy balfasz tölti ki ezt a pozíciót. amúgy ekkor odamész a rádióhiz, és megnyomod a 'használ' gombot, ami ugyanaz mint a falhoz lapulás, és jobb felül egérrel kiválasztod, hogy mit kérsz. -
#2292 Úgy tudom,hogy csak a commander tud tüzérségi tüzet kérni. -
Gabe18 #2291 Valaki elmondaná hogy lehet Sqaud Leaderként tözérséget kérni? A távcsővel kijelölöm, aztán lenyomom azt a parancs gombot, jobb egérgomb, akkor az emberem ordít valamit hogy most azonnal jöjjön a csapás, aztán nem jön semmi...
Ilyenkor nekem is oda kell menni a rádióhoz? Mert az SL-ként kiemeli nekem a térképen. De ha odamegyek akkor mit nyomjak, mert nem ajánl fel semmit. Pedig gondoltam ez lenne a megoldás hogy a Commander-el közlöm hogy mit akarok, de nem igazán akaródzik.
A Single részen eddig elvittem, de ott a távcsöves jelölés után magától hullott az áldás.
Vagy nem tudom...
Mondjuk én tudom hogy ideológiailag képzetlen vagyok ezekhez a fontos posztokhoz, de mikor nem tudunk előrenyomulni, aztán látom hogy 4-ből 1 SL van, akkor már kínomba én is beállok hogy legalább a füstgránátot tudjam dobálni... -
priluki #2290 ok már jó.. lehet csak azon a serveren nem volt:D -
Gabe18 #2289 Nekem látszik bár nem sokáig, 10-15 másodperc után eltűnnek.
Előtte , és lövés után. -
priluki #2288 skacok azt vettem észre a falon lem látszik a lövés nyoma.. másnál is igy van? nekem eddig látszott:O -
harvypoker #2287 hat kicsit vegyesek az erzelmek, tenyleg kicsit nagy a gepigeny amit javitottak az 1bol elbasztak most helyette mast de amugy fasza jatek,aki meg rendes singlet vart az hulye :)
jah és soha ne hasznaljatok cover systemet ablaknal vagy falnal, olyan szepen kiall az egesz ember hogy orom a masik oldalrol leloni, marad a lean :D -
juve60 #2286 amugy sztem jó game,taktikai fps,én eddig sniper elitet nyomtam és ez is hasonlit hozzá csak sokkal többen vagyunk a multiban,meg még meg kell szoknom -
juve60 #2285 thx -
#2284 Igen,csak kis betűvel! -
#2283 Először nyugodj le. Rakd újra. -
juve60 #2282 TEGYEM UJRA A LEMEZRŐL ??????????
-
#2281 én ilyenkor letöröltem majd újraraktam , azóta jó. -
juve60 #2280 NEKEM NEM AKAR ELINDULNI A JÁTÉK
AZT IRJA KI HOGY STEAM HIBA-A KERESETT JÁTÉK JELENLEG NEM ELÉRHETŐ
TERMÉSZETESEN EREDETI A JÁTÉKOM ÉS AKTIVÁLVA VAN A STEAMEN
MI LEHET A GOND ??
-
#2279 Nem részletezte hogy single vagy multi csak annyit mondott hogy kipróbálta. -
Redstar22 #2278 Én úgy egy év múlva fogom elővenni a RO2-t, amikor bejönnek a játékba a Realism egységek :) Egyébként nagyon remélem, hogy nem kompetitív versenyek lesznek a RO2 communityben, meg warok, hanem a Realism meccsekre mennek rá a népek. -
Lebowski #2277 Csodás :) -
#2276 Leszek.Lehet,hogy meg is lesz az új videokártya, talán majd fut is rendesen. -
#2275 "a fegyver végtelen újratöltése (pont tegnap volt először). Nem bírtam lőni csak tölteni. :)"
Na ezzel az egyel én is találkoztam. Bár szerintem ennél a lag a hibás ugyanis csak akkor fordult elő nekem, amikor 150-200 felett járt a pingem.
Amióta olyan szerveren tolom ahol max 90-es pingem van eltűnt ez a probléma. De lehet, hogy egy közben kijött patch tüntette el, ki tudja. -
zoltang #2274 Nálam a Steam stat. ezt mutatja szerintem helyesen:
German Campaign 1
Beat German Campaign Chapter 1
German Campaign 2
Beat German Campaign Chapter 2
German Campaign 3
Beat German Campaign Chapter 3
German Campaign 4
Beat German Campaign Chapter 4
German Campaign 5
Beat German Campaign Chapter 5
Recruit
Complete the full campaign on recruit or above
Soldier
Complete the full campaign on soldier or above
Complete the full campaign on veteran or above
Kills Bronze
Kill 10 enemies (human)
Kills Silver
Kill 100 enemies (human)
Marksman Bronze
Obtain a kill over 100 meters with a bolt action rifle
Marksman Silver
Obtain a kill over 175 meters with a bolt action rifle
Firing the Gats Bronze
Kill 10 enemies with a heavy, light, or tank mg
Territory Rookie
Win a Territory Round
Countdown Rookie
Win a Countdown Round
Experienced Territory
Win 10 Territory Rounds
Exemplary Service
Receive a in game promotion
Bleed on me?
Make 50 enemies bleed to death
-
Lebowski #2273 Gida bazeg, kikúrt tehetséges vagy :) este leszel? mert ma már lőnék nagyon :) -
zoltang #2272 Na ez érdekes nálam nem így volt. Én az egyszemélyest elkezdve, majd a multit lépkedtem fel. Nem volt ugrálás mint nálad. -
bgabor #2271 Szóval, nem lehetséges LAN szervert hostolni? -
#2270 Én meg megöltem 9000 enemy-t 3 nap alatt.A találati arányom meg 700%:) -
Lebowski #2269 óó én hol 5ös vagyok, hol 76os :D
a próbálnék-ot nem értem. -
zoltang #2268 Csak a írásom folytattam. -
#2267 na msot ez nem egy agyon scriptelt folyosókon játszódó játék ezért nem is szabad elvárni egy átlag single player UE3as játék sebességét
nem értek hozzá de gondolom a lövések (ballisztikája) is processzor terhelt tehát a 64fős multi a nagy terek és a viszonylagos szimulációk okozhatják ezt hogy nagyobb a gépigény (pl az arma2 meg OF2 játékoknak is magas a grafhoz képest)
persze nem jelenti hogy nem lehetne ezen finomítani, csak azért ne várjunk egy UT3 sebességet, mert ezen okok mellett még ez az UE3 nem az az UE3 ami akkor volt, sok mindenen átesett az idők folyamán
pl a doom3 és a brink között is óriási a gépigény különbség miközben ugyanaz a motor -
zoltang #2266 A neten próbálnék játszani, és kínzom is magam. (L19 -en vagyok, ha jól számol a gép :) ) Az egyszemélyes játék engem nem irritál annyira, pont arra jó, hogy próbálgassam a játékot. Az viszont hiányzik az RO. 1.-ből, a pályák offline próbálgatása... (a buta AI nem hiányzott) -
Lebowski #2265 előbújt barlangjából a troll?? :) -
bgabor #2264 Jól látom hogy te már egy ideje magaddal beszélgetsz? :D -
Lebowski #2263 Köszönöm, végre:)
Az optimalizálást én nem sorolnám a bugok közé, de ez saját vélemény. A hangos dologgal találkoztam, olyan is volt hogy beszorultam a létra és a fal közé, de nálam ennyi. Az hogy noblock-ra programozták a játékot, szerintem baromi ésszerű, még akkor is, ha nem életszagú, mert így elkerülhető lesznek az olyan blokkolások, mint pl valaki a spawn ajtóba beáll (mert az milyen vicces) és nem tudod kikerülni, nem fekszenek alád stbstbstb. Az AIra meg tényleg csak azt tudom mondani, hogy játssz neten. -
zoltang #2262 Na ezt elszóltam... Most pl.: 4. próbálkozásra engedett vissza. Meg akartam nézni a statisztikámat. Nálam is vannak, bizonyosan hibák de nem nagy mértékűek... -
zoltang #2261 A CPU 100%-ra van terhelve, a GPU 25-re ez sem normális. Amíg nem jött ki a 2. (eleddig utolsó) jav. el sem bírtam indítani a játékot, mert a proci 100-on és a nyitó ablak meghalt... -
bgabor #2260 Ez érdekes, az Unreal Engines játékok pont arról híresek hogy remekül futnak a régi PC-ken is, kiválló grafikával. Én eddig soha nem találkoztam olyan unreal motoros játékkal PC-n, amiben csalódnom kellett volna. Lehet hogy ez lesz az első. -
zoltang #2259 Ami eszembe jut, nekem mik vannak:
- optimalizálás (ha ezt mondhatjuk hibának :) )
- tegnap sokszor beragadtam falaknál stb. Nagy nehezen tudtam "eljönni" onnan.
- a fegyver végtelen újratöltése (pont tegnap volt először). Nem bírtam lőni csak tölteni. :)
- belemenés a "másikba". Legidegesítőbb a barom AI mindig "belém állt" és nem bírtam lőni.
- Távoli textúra villogás, bár ritka.
- ...
+ Gondolom mások egyéb hang stb. hiba van. Szerencsére nálam a hang eddig jó volt. (ezért piros pont a készítőknek) :)
Engem legjobban grafikai optimalizálás zavar.
(AMD X2 4600+, ATI 4850 512MB, Win7, 2GB DDR2, 1280x1024, low-medium közötti beállítás) -
bgabor #2258 Emberek, hogyan tudok LAN szervert hostolni? Látom a multi menüben hogy lehet LAN játékokhoz csatlakozni, de hogyan hostolsz? -
#2257 nekem most is elmegy a hang, pedig elvileg azt már javították :) -
Lebowski #2256 Igen, mi is a pöcstalálaton gondolkoztunk:) egyszer valaku tényleg odakapva halt meg és makkost adtam :)
még mindig nem tudom mi az az "irdatlan bug-halmaz". légy szíves világosítsatok már fel. komolyan érdekel!! -
zoltang #2255 Nekem ezzel a tegnapi 2 "javítással (???)" sikerült "optimalizálniuk" lényegébe az fps átlagot 20 alá. Eddig sem futott jól, de azért nem is ennyire szarul. Azért már jó lenne, ha jó irányba végre csinálnának valamit.
Szerintem jó játék lenne belőle, ha az irdatlan bug-halmazt kijavítanák. Reménykedem...
Milyen találatot jelent az a "törött makk" (ha jól látom)? Érzékeny ponton találtam valakit? :) A fejlövés, szív stb. egyértelmű. -
#2254 Én általában mindig eladom minden játékomat pár hónap után (SC2vel tartom a "hazai" rekordomat két héttel), de igazából ez pont egy olyan játék, hogy évek múlva is lehet vele tolni. Na meg elegem van a codbf-ből, kell valami más. Most rá kell gyúrnom egy új gépre. Itt minimálbérfalván nem lesz könnyű, de igyekezni fogok.