5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • foxehole
    Srácok már "tesztelem" egy ideje a játékot, de csak egy szóval tudom jellemezni: LETEHETETLEN!
  • Daell Drow
    Ezzel a az ertekke: depth of field=false mit erek el a jatekban?
  • Daell Drow
    Na ezt jo hallani.
  • Dietrich
  • goofey84
    Köszönöm a válaszokat fogok venni még ramot, ha megjön a fizu
  • me and a monkey
    Kiadták a béta SDK-map-szerkesztőt.
    Előbb-utóbb megjelennek a custom pályák is, az RO-ban is némelyik jobb volt mint a hivatalos.
    Van aki már dogozik is Kursk pályán.
  • Dietrich
    fps-d nem, de gyorsabban áll fel a win, alkalmazások is gyorsabbak lesznek stb.
    több fps, jobb vga vagy procitól lesz..
  • me and a monkey
    Nem vagyok nagy hardveres, de szerintem a RAM-tól nem lesz több FPS-ed, de a hozzáértőbbek majd reflektálnak.
    Mindenesetre a pályák jóval gyorsabban betöltődnek és más alkalmazások is meghálálják a plusz memóriát.
    Én amióta tavaly szeptembertől 6 GB ramot tudhatok a gépemben azóta tudom, hogy milyen sniperrel lenni (annyira gyorsan töltődnek be a pályák) csak azon kell gondolkodnom, hogy német vagy orosz sniper legyek-e....
  • Nekrofil
    nem valószínű
  • Jaka923
    Elképzelhető.
  • goofey84
    Nekem minden lowon van kivéve a texture, character detail és a detail mediumon + kicsit butítottam az ini fileban és így van 40-60 fps. Így már simán játszható, de remélem optimalizálnak még! Szerintetek, ha a 2g ramomhoz veszek még 2 az hozhat fps növekedést?
  • tototto
    na most próbálgattam, tapasztalatok amire jutottam
    első beállítások, amivel játszok:

1.
    1680*1050 minden lowon, kivéve light mediumon hogy ne legyen olyan sötét színtelen a játék, illetve karakter és textura detail maximumon, illetve iniben depth of field=false
    fps 30-60 proci használat 80-90% vga használat 50-60%

2.
    ugyanaz mint 1 kivéve felbontás 800*600
    fps 40-60 proci használat 80-90% vga használat 30-40%

3.
    1680*1050 minden maxon kivéve árnyék és occlusion (vagy mi a neve, azt se tudom miaz :D)
    fps 25-40 proci használat 80-90% vga használat 75-85%

4.
    butított ini amit steam forumába tettek fel 1680*1050
    fps 60 stabilan (vsync ON), proci: 80-90%, vga: 30-40%

5.
    ugyanaz mint 4. plusz vsync OFF
    fps: 60-100+, proci 60-70%, vga: 80-90%

6.
    ugyanaz mint 4. kivéve 800*600 felbontás
    fps: 60 (vsync ON), proci 80-90%, vga: 0-10%!!!!! :D

Tehát most nem tudom mi a következtetés, szerintem az hogy processzor limites erősen és a 4850nek low beállitásokon simán bírnia kellene stabil 60fpst, a vid kártya akkor kezd el "izzadni" és akkortól fogható rá a teljesítmény lassulás ha felrakom maxra, ez ugye érthető egy egykártyás 4850től, nem is várnék mást ultrán :), de hogy lowon ennyire kevés legyen egy e8400as C2D az nem megbocsájtható
    annyit még hozzáfűznék hogy butított iniben nem tudom mi minden van átállítva hogy ennyire begyorsul, de akkor már TWI is finomíthatna a graf beállításokon hogy ha egy szar inivel ennyit lehet gyorsulni, lehet sokakat nem zavarna a rondaság, és szépen sakkozhatnának a beállításokban
    ugyanis ha azt az init használom akkor pl utánna ha játékban átállít még valamit ember grafikai résznél, bizonyos beállításokkal pálya betöltés után ROgame.exe hibával elszáll
    tehát gondolom alap funkciók is kivannak szedve amit később játék hiányol
    na egyenlőre ennyi jóéjszakát :)
  • tototto
    igen, ezek azok, köszönöm szépen mindkettőtöknek :)
  • Dietrich
    http://addgadget.com/

• Daell Drow
    ilyesmire gondolsz?
  • tototto
    tud valaki mondani valami jó progit ami a win7 asztalra folyamatosan kiirja a cpu terhelést meg vga meg memória használat, hőmérséklet, meg ilyesmik, lehetőleg kicsi progi legyen vagy ilyen win7 asztali widget szerűség :)
  • Dietrich
    indísd el az ATI Tray Tools-t (miután beállítottad az fps-re) és hasonlísd össze.
  • bakvarnyu
    Azt mondjuk nem tudom mennyire megbízható a beépített fps számláló.Amennyi hiba van benne sose lehet tudni
  • bakvarnyu
    Nekem phenom2 X4 945 3000GHZ, Rad5770 1G, 4 Giga DDR3 és nem nagyon esik 50 FPS alá, igaz csak 17 colos monitorom van.
  • juve60
    nekem notin ( corei-3 2,5ghz-4gb ddr3 ram-gt540m videok) simán 30 fps de inkább több és nincs akadás
  • Dietrich
    biztos, hogy valami nem klappol a játékkal, mert más steames játék pl. RaceOn vagy Race07 pöccre indul.
  • V43 1105
    Indul pöccre.

Más, csak én fogok ki mindig undorító pinges szervereket ? :(
  • garferi
    Az a Vista olyan pocsékra sikerült, hogy szerintem nyugodtam tegyél fel helyette egy Windows 7-et. 2x újra aktiválható és így összesen 90 napig ingyen lehet használni. Ha az letelt akkor meg megoldod okosba. Vedd úgy, hogy a szar Vistáért kifizetett pénzért ez is jár neked. :)
  • Dietrich
    ja az...az nálam is sokáig csak a "barakkban" van..de ha valakinek 4 magos van intel/amd nála nem tudom miként viselkedik.
  • Daell Drow
    3 eve vettem vistat, ezert hasznalom ezt. wi7-t mar nem veszek estleg majd 8.
    vsnc, blur es ilyen szarokat en is kilovom alapbol.
    Pontositanak nem a map betoltes lassu, az kivetelessen gyors.
    Hanem mielott meg elindulna a game bejon egy kis katonas kep a winben, na azt kell szo szerint 2-3 percig bamulni (kozben vegig 100%-on az osszes cpu mag). Aztan csak utana indul el maga a game.
  • Dietrich
    de az tény a 30-40 fps helyett ma simán felment 60-ra (lehet többre is azt már nem figyeltem)patch telepités után.
  • Dietrich
    xp után win7-re váltottam kb. 1 éve..a vista nem szerencsés megoldás játékokhoz úgy tudom.
    1920x1080 a felbontás nálam és semmit nem állítottam telepítés után csak a high részt a v syncet már formattálás után kikapcsolom driverban :)
    ha percekig nem is de percig várhatok mire betölti a mappot.
    és még valami..nem volt beta nálam telepítve.#2382
  • Dietrich
    már soxor levolt írva ehhez a game motorhoz bőven elégnek kell lennie egy 4850-nek (egyébként azt cseréltem le)inkább azt nézd meg a proci hány %-on pörög?
  • Daell Drow
    Szinte ilyen gepem van
    asus p5q
    asus 6870 (szinten gyarilag par mhz-vel huzva)
    E8500
    4x1gb geil
    vista 32 bit

es 1680ban highen atlag 30 fps, illetve sok kifagyas.
    Nalad nicns a katonas kepnel percekig valo varakozas? ( az idegesitt a legjobban)
  • tototto
    akkor 4850 ati ennyire kevés lenne hogy nekem meg le dobja 30ra fpst?
    szinte minden minimumon van csak a textura van felnyomva :(
  • goofey84
    Nektek is van olyan, hogy az assault kasztban kiválasztjátok a fegyvert és mégis mp44 kell lenni? Ez vmi bug?
  • feedb4ck
    akiknek FPS problémáik vannak:
    letöröltétek a bétát?
    a dupla roengine.ini sokaknál odabasz
  • Dietrich
    6870
  • Dietrich
    írtam
    Asus P5Q
    Asus 6780 DCU (mondjuk ez gyárilag minimálisan húzott kártya nem alap órajeles)
    E8400
    2x1GB OCZ Reaper ram
    win7 32 bit
  • V43 1105
    eh.. :DD 60-100 között volt fpsem ultrán hd 6970-el full hd-ban, ma felrakta patcheket és 130-160 :| :o
  • tototto
    te milyen géppel játszol, lehet írtad már de nem emlékszem? :)
  • Gabe18
    Akkor passz.
    Lehet nálam már előbb elérte a maximális hatásfokot...
  • Dietrich
    high nálam is viszont V sync off
  • Dietrich
    nekem is 6870 van és hatott rá hidd el.
  • tototto
    valószínű mert nekem is ati kártyám van, és a 6870es viszont nagyon erős