Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint a felirat is mutatja, ez a Stalingrad nevû film. <#vigyor0> Van belõle szinkronos is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zorrobomber
gamespy review-ban említették hogy hamarosan csinálnak egy grafikai beállításokat kielemezgetõ guide-ot, mit hogyan érdemes belõni!

zorrobomber
ha van beépített számoló akkor minek a fraps, szaggat eléggé anélkül is 😊
kösz a konzolos tippet

ez melyik film? va nmagyar szinkronos?

Ulvar
Ajánlom hogy szovjet egyenruhába legyél!!!

<#violent><#violent><#violent><#gun><#gun>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Valaki leírná, hogy az advance grafikai beállításoknál a legalsók, amiket x-elni kell micsodák és melyik befolyásolja a jól-rosszabbul futást?
Fpocok
Majd holnap kapsz a pofádra <#gun><#gun><#violent><#violent><#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dietrich
dehogy használok..a Vsync is kivan kapcsolva :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
thx

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pajti
jólvan akkor csak nekem nem megy. xD

Ulvar
<#banplz><#vigyor3>

Fpocok
Kabbe <#mf1><#puszi>

Ulvar
használj FRAPSot.

tototto
ö-vel lejön konzol és beírod: stat fps

Dietrich
fps-t melyik bill kombinációval lehet kiiratni?

zorrobomber
jaja, ígértek DLC-ket, de INGYEN, plusz két total conversion készül

V43 1105
Valami TS van ahol esetleg tolhatjuk együtt? <#miaz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Ulvar
vagy nem mer elkezdünk kockulni 😊.

Fpocok
Majd ha a pórnépnek is megjön, akkor jobban beindult topik 😄

Dietrich
nem tudom én se..1. lemez berak telepítõ indul és a steam elõjön az aktiváláshoz utána leszedi a full játékot.

Dietrich
ja..
én meg arra lejöjjön végre steamen..97%-nál jár

Daell Drow
Csodalom hogy nem nagyon porog a topik. Vagy meg itt a legtobben a penteki kiszalitasra varnak? (pl en is)
tototto
na legalább egy jót nevettél, igazán nincs mit
viszont a stíluson változtassál nem ez hanem õ
és igen bfhez képest ez szimulátor és megüti a képességét egy átlag bfes codos embernek, ismerek párat akik próbálták bc2 és cod után

Fpocok
Ez nem az a játék.

Ulvar
"Swat" német pólót nem veszed meg nekem? :$ xDDDDD

Meg szerzek egy vaskereszt mintát amit fellehetne rá még varratni 😄. Amúgyis akarok új pólót meg pulcsit 😄 Kár hogy Mo.n nem lehet kapni.... lehet majd megnézem még máshol hátha osztogatják mert gondolom a kiszállítás nem óccó.

Svenhassel
Ja egy hónap múlva megjelenik egy DLC és kiírja, hogy: Na most berakhatod a Disc 2-t! 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Ha a mai divatot követik, akkor azon vannak a DLC-k, amit késõbb pénzért megvehetsz, és akkor aktiválódnak...<#hehe>

Svenhassel
Na megvettem én is 😊
A Disc 2 mi a francnak kell télleg? Dísz? 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Dietrich
tudom a ram kevés a proci is de azt feltudom húzni elég tisztességesen..
kell valakinek egy bontatlan RO2 DISC2? :p

Nekem antialis normal, minden más ultra és be is van kapcsolva .. és játék közben min35-max60 FPS, 55 átlag

az már jobban idegesit, hogy 10 elinditásból tegnap 6x kidobott az asztalra ... de leglább gyorsan indul újra 😊

Win 7 64b

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

vicc ez a tototto...😄 ez mást nem tud mondani csak fos árkád, meg szimulátor...😄 szövegértelmezés meg 0.
Dietrich
P2470HD samu monitorom van..

Ha a VGA-n múlik akkor High-on 50-60 fps, Ultrán 30-50.
Ha a többi alkatrészen akkor nem tudom, mert azok nekem némileg több/erõsebb.

V43 1105
30-40 fpst tippelek neked .. nem tudom milyen felbontáson akarsz játszani, de highon menni fog szerintem ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a tapasztalt teljesítményt, beállításokat majd oszd meg velünk! 😊

Dietrich
no akkor telepítek..
win7 32 bit, E8400, 2x1GB ram és 6870 vga..vagyis tökéletesen kevés gép egy optimalizálatlan játékhoz 😉

Dietrich
COD UO volt jó..ezután jelent meg a RO1 és a gyalogos része hitvány volt a cod-hoz képest viszont a tankos része az nagyon ütõs lett jobb volt mint az UO-ban.

Igen...

V43 1105
Igen, el.. nekem is az van fenn :-)

Dietrich
katonaságnál nekünk még azt is magyarázták egy tankot egy pokróccal is ártalmatlanná lehet tenni 😄

Serpa
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7

frango
Senki nem hasonlítgatott semmit semmihez. Értelmezd is amit olvasol. Szimulátor hát.😄 beszélj már marhaságokat...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

pajti
Elindul ez x64 Win7-el? <#conf>

tototto
ha bf3ra vársz ez nem a te játékod, ez egy szimulátor nem olyan árkád fos mint bf meg cod, a jelenlegi hibákat leszámítva alacsony fps, stat mentési gondok már most több mint egy bf vagy cod lesz valaha is, ez olyan hogy a mákos tésztát se hasonlítsd már a rántott húshoz, aki édes szájú valószínûleg a mákos tésztát választja
akinek gondot okoz hogy nincs célkereszt, nem tudja ki az ellen, meg hasonló gondok miért próbálkozik ezzel a játékkal, gondolom az arma meg az op flashpoint sem tetszik neki

bakvarnyu
mostmar menjetek mar legyszi el innen a BF3 temaval a p.csaba <#vigyor1>. Szeretem a regi BF-eket de semmi koze a kettonek egymashoz.

Serpa
frango
Nem véletlen, hogy kevés kulcsot dobtak szét nyilvánosan. Amit láttam a multiból bétán az nem valami meggyõzõ. A legnagyobb gond a rohadtul alacsony fps szám. Most próbáltam ki a singlet. Elsõ mapon az utolsó befoglalható pontnál kõkemény 25-35 fps FHD minden ultrán meg highon. örülök, hogy végülis nem vettem meg mert bf3-ig akartam vele elütni az idõt, de inkább várok a bf3 betara... Késõbb, ha javítgatják egy egész játszható gamma lehet😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

V43 1105
Remélem nem bánjátok, ha néhány képet bepostolok ^^,

Na jó, akkor megveszem a virágbolti verzsönt este 😊 oszt' meglátom mit produkál. Zsákbamacskát nem szeretem. Ha fut faszán, akkor tuti vétel.
Manapság már a demo sem trendi.

zorrobomber
<#eljen>