Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az miért van, hogy a training után kivág az asztalra?
6× kezdem újra, de itt mindig kifagy. ötlet?

Na így már mindjárt más!Köszönöm!
Fpocok
Köszi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Fire Team 1

Aki 1360*768 ban szeretne játtszani mert láttam többen irtátok ,hogy nincs annak mondom, (nekem is ez kelett)
C:\Users\"felhasználónév"\Dokumentumok\My games\Red Orchestra 2\ROGame\Config és itt van egy olyan fálj hogy ROEngine megnyitod total commanderrel "F4" megkeresed ezt:
"ResX=1024
ResY=768"
Éertelem szerûen átirod és kész😊
Még van egy ilyen is én ezt is átirtam
"SLSNativeResX=1360
SLSNativeResY=768"

Más.. ha valaki fel akar venni a steames nevem Priluki
vegyetek fel többen ugy is jobb tolni😊

ha a steam serverkeresõjérõl csatlakozok, akkor elkezdi tölteni a pályát és csak tölt és tölt... nincs egyébb ötlet?
zorrobomber
"there may be other games that are pushing more details on smaller levels, but we're pushing lots of detail in much larger levels than other games are doing. "
Ezzel a mondattal egyetértek. Elég álleejtõs mikor bemész az elsõ sátorba, nem az van mint átlag FPS-ben hogy van 2 ágy meg 2 konténer amibõl ki tudsz szedni lõszert meg gránátot, hanem részletesen ki van dolgozva minden. Olyan mintha pár perce hagyták volna ott a katonák, épp csak egy gõzölgõ pohár kávé hiányzik az asztalról 😊

Áh köszi nem is tudtam, hogy van ilyen ott már látok servereket
Serpa
steam szerverkeresõt probáltad?

Nem tudnátok vmi tippet adni, mert vista alatt jobban fut a játék, de vistaban nem talál szervert! A szûrõk alaphelyzetben kikapcsoltam a tûzfalat és a vírusirtót is, de semmi
Serpa
hja ^^

Dietrich
a bíboros uram? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nekem nem volt beta telepítve de ugyanezt írta nálam is.
lehet a noob vagy esetleg a luser új megfelelõje? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Amúgy mi lehet a nevem mögött ez a FT1 jelölés? Ez már a bétában is ott volt...

Amúgy ezt a statisztika nem számolás fura, nekem egy kill-t nem számol be, de volt a szerveren akinek már 17-es szám volt a neve mellett játék közben.

Na mindegy, meglátjuk #1721-ben írt patch mit varázsol.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
😊

Serpa
Rich az illetékes 😊

Dietrich
bannerba a vörös feliratnak van még jelentõsége? 15. van már és nem kell elõrendelni 😊

Elég lett volna ha tudom... <#idiota>

Dietrich
mert nem vagyok fenn 😊ugyanaz mint régen.

Ulvar
Na igen az utolsót meg se említettem....Ha tankba beszálltok és az AI kezeli az MGt basszus a tökötöket ellövi 1 kmrrõl olyan pontos 1 golyóval!!!! Ennyit hallottam AItól pr...látom kiírja hogy lõttem egy tagot....okkkéééé....kb így lettem egyszer második az egyik béta mapon...beültem a tankba megálltam a Szovjet kezdõ felé felmásztam a toronyba és saját kezûleg ágyúval lõttem az AI meg MGvel.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Serpa
ma jön az elsõ peccs

- fixing the day 1 unlocks not working
- spawn menu looping bug
- various crash fixes
- decreased AI MG accuracy for vehicle AI

Fpocok
Tényleg, nincs valami STEAM csoport a RO2eseknek?

sziasztok,nállam megy,de én már a tréning pályán elakadtam(nem tudom mit kel csinálni a gránát dobásnál.
Serpa
küld már át a steam neved pmben, nem találak 😊

Fpocok
Tényleg nincs 1360? Én abban szoktam nyomni.

Scottt
Nekem sincs..
@Fpocok: 1200 valamennyi,mivel nincs 1360x768..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Dietrich
Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi...

F12 nem elég?

Dietrich
nekem se

Na azt biza nem sikerült berakni nekik😄 egy vicc.. lehet hogy valami configban át lehet írni.

Nekem sincs olyan.

Csak én nem találok 1360×768-as felbontást?
Ulvar
Nyílván mindig rászórta arra a nyílt terepre és egy ilyen alkalommal 5-10 ember simán pusztul.

Na azt nem tudom a commander hogy adja, én ilyen vezetõ szerepet nem vállalok...<#vigyor0>
Hát akkor jól nyomta, nem is tudtunk a 4. pontig eljutni, egy ilyen téli városi pálya volt, középen egy nagy térrel ahol a C pont birtoklása változott ide-oda, de onnan nem jutottunk tovább.

Ulvar
Meglehet csinálni simán ha ügyes commander vagy. A tüzérség úgy pirít...

Kipróbáltam, jó ez meg hangulatos, de vannak dolgok amiket sürgõsen patchelni kéne. Egyrészt hogy a szerverkeresõben ne omoljon össze a program rendszeresen, másrészt hogy a stat frissüljön.
Ráadásul nem tudom szerver ahol voltam, ott vagy egy készítõ is játszott vagy egy isten volt hozzánk képest, vagy már van cheat. Orosz oldalon voltam, 2. helyen a listán, nekem és az elsõnek volt kb. 20 ölésünk, meg 50-60 csapat pontunk, tehát összesen olyan 80 körül álltunk. Német oldal második helyezettje is ekörül. Csak a német elsõ az 117 kill, kétszáz akárhány csapatpont, tehát több mint 300 pontal rendelkezett összesen... <#nemtudom>
Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi...<#zavart2>

Fpocok
Felbontás?

Scottt
Nekem eddig pozitív csalódás! A leírtak után,nem vártam sokat szóval nem is nagyon tudtam volna csalódni
4830,2gb RAM,X2 BE 7750@ 3ghz 30-40fps körül fut med-high beállításokkal : )

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Svenhassel
Amúgy nektek frissül a profilotok? Mert nekem nem nagyon...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

köszi😊 Este megnézem hangulatfokozásnak😛

Svenhassel
Na kipróbáltam...
Eddig tetszik de vannak benne apróbb hibák, illetve a szerver amin voltam irdatlanul laggolt. Meg egy kicsit darabos, de jó.
High beállításon, 1920*1200-ban egy HD4890-el és egy i7 920-al szaggatás nélkül megy.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Fpocok
Igen. De köszi, tudom melyik film, csak még nem láttam.

Dietrich
nem szerveri hanem szerver oldali 😉

Dietrich
pontosan..felesleges + dolgokkal szopatni magunkat.

szóval..szándékosan felmentem egy 64 slotos szerverre ami fullon volt
igen laggos, de szerintem ehhez szervi oldali patch is szükségeltetik
nekem a konfigommal 30-35 fps volt a pavlov ház mappon..simán játszható csak ugye ilyen tipusú játékhoz több kell viszont a game motor miatt kell sürgösen optimalizáló/javító patch
németek németûl oroszok oroszul dumáltak (korábban olvastam, hogy angolul szólaltak meg az oroszok)
5 évet hagytam ki az ilyen hentelésbõl kell idõ mire visszaszokom...tank géppuskájával nem volt mire lõnöm jött a hülye repülõ lelõtte azt..mindjárt lett a statomban -75 😄D

Dietrich
nézd meg mert jó..német film sztálingrádról

Fpocok
Imádom az ilyen filmeket, de bevallom, még nem láttam. Talán este, ezzel is rákészülve a holnapra.

Ulvar
Így így...egyik legjobb II. vh-s alkotás (és nem túl sok benne a történelmi hazugság, se propaganda mint az átlag hasonló filmekben). És igen van szinkronba, és valóban +16 (inkább +18 néhány jelenet miatt).

zorrobomber
Bocs a floodért, de ez a film az egyik bestest 2. vh. film mindenki nézze meg aki nem látta még! Csak azért nem néztem meg 3-4nél többször, mert, hát, nem egy Disney délután...