Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6× kezdem újra, de itt mindig kifagy. ötlet?
C:\Users\"felhasználónév"\Dokumentumok\My games\Red Orchestra 2\ROGame\Config és itt van egy olyan fálj hogy ROEngine megnyitod total commanderrel "F4" megkeresed ezt:
"ResX=1024
ResY=768"
Éertelem szerûen átirod és kész😊
Még van egy ilyen is én ezt is átirtam
"SLSNativeResX=1360
SLSNativeResY=768"
Más.. ha valaki fel akar venni a steames nevem Priluki
vegyetek fel többen ugy is jobb tolni😊
Ezzel a mondattal egyetértek. Elég álleejtõs mikor bemész az elsõ sátorba, nem az van mint átlag FPS-ben hogy van 2 ágy meg 2 konténer amibõl ki tudsz szedni lõszert meg gránátot, hanem részletesen ki van dolgozva minden. Olyan mintha pár perce hagyták volna ott a katonák, épp csak egy gõzölgõ pohár kávé hiányzik az asztalról 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
lehet a noob vagy esetleg a luser új megfelelõje? 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy ezt a statisztika nem számolás fura, nekem egy kill-t nem számol be, de volt a szerveren akinek már 17-es szám volt a neve mellett játék közben.
Na mindegy, meglátjuk #1721-ben írt patch mit varázsol.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
- fixing the day 1 unlocks not working
- spawn menu looping bug
- various crash fixes
- decreased AI MG accuracy for vehicle AI
@Fpocok: 1200 valamennyi,mivel nincs 1360x768..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
F12 nem elég?
Hát akkor jól nyomta, nem is tudtunk a 4. pontig eljutni, egy ilyen téli városi pálya volt, középen egy nagy térrel ahol a C pont birtoklása változott ide-oda, de onnan nem jutottunk tovább.
Ráadásul nem tudom szerver ahol voltam, ott vagy egy készítõ is játszott vagy egy isten volt hozzánk képest, vagy már van cheat. Orosz oldalon voltam, 2. helyen a listán, nekem és az elsõnek volt kb. 20 ölésünk, meg 50-60 csapat pontunk, tehát összesen olyan 80 körül álltunk. Német oldal második helyezettje is ekörül. Csak a német elsõ az 117 kill, kétszáz akárhány csapatpont, tehát több mint 300 pontal rendelkezett összesen... <#nemtudom>#nemtudom>
Le akartam fotozni de mikor ki akartam jönni a frapsot elindítani, megint összeomlott a progi...<#zavart2>#zavart2>
4830,2gb RAM,X2 BE 7750@ 3ghz 30-40fps körül fut med-high beállításokkal : )
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Eddig tetszik de vannak benne apróbb hibák, illetve a szerver amin voltam irdatlanul laggolt. Meg egy kicsit darabos, de jó.
High beállításon, 1920*1200-ban egy HD4890-el és egy i7 920-al szaggatás nélkül megy.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
szóval..szándékosan felmentem egy 64 slotos szerverre ami fullon volt
igen laggos, de szerintem ehhez szervi oldali patch is szükségeltetik
nekem a konfigommal 30-35 fps volt a pavlov ház mappon..simán játszható csak ugye ilyen tipusú játékhoz több kell viszont a game motor miatt kell sürgösen optimalizáló/javító patch
németek németûl oroszok oroszul dumáltak (korábban olvastam, hogy angolul szólaltak meg az oroszok)
5 évet hagytam ki az ilyen hentelésbõl kell idõ mire visszaszokom...tank géppuskájával nem volt mire lõnöm jött a hülye repülõ lelõtte azt..mindjárt lett a statomban -75 😄D
Parasite Eve 2, best game EVER!