5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • bosco05 #2453
    Jó akkor te nem vagy átverve, de a maradék akinek a játékokra nézett igényességi mércéje 10-es skálán megüti legalább a 4-est az át van.
  • bosco05 #2452
    Amúgy írhatnál olyan hibáról is amit írtam, hogy van és nincs. Mert itt ugye az lenne a lényeg és nem az én véleményem...
  • bakvarnyu
    Ez a pálya nagyon ott van, emlekeztet a melohelyemre
  • Svenhassel
    Ha nincs olyan része a játéknak ami számomra zavaró lenne, és maximálisan élvezni tudom, akkor miért lennék átverve és miért lenne szar a játék, áruld már el nekem, könyörgöm?!
  • bosco05 #2449
    Nem, egyik sem az. Te láttál már kész játékot?
  • Svenhassel
    Egyébként idézhetek neked az elmúlt napokból:
    "ilyen hulladék félkész szarokkal mint ez a hígfos RO2..."
    "de aki nem ezen a véleményen van az komolyan komplett idióta"
    "Ennek szinte csak hibái vannak"
    Igazad van ezek megállják a helyüket, egyik sem valótlan...
  • bosco05 #2447
    Mind1, én nem vitázom itt tovább. Szerinted ez a félkész fos fasza, akkor játszogassad csak, én majd jövök ha befejezték és jókat játszunk majd együtt. Ha neked az a jó, hogy ezt faszának hiszed, akkor rendben van, de ne én legyek már a hülye, mert kimondom az igazat. Részemről befejezve.
  • Dietrich
    leszarozza az asust is nyugi
  • Dietrich
    mond nem tudsz olvasni? COD1 :p
    UO nem volt szét moddolva az alap..
  • Svenhassel
    Például: Hogy szarozhatsz valamit kipróbálás nélkül?!?! Akkor ha valahol azt olvasom, hogy az Audi RS4-es szar, félkész autó, akkor az igaz is, mert egy hű de "hiteles forrás"-ból olvastam?!?!
  • bosco05 #2443
    Bocs, de nekem nem kell megdugnom egy kecskét ahhoz, hogy tudjam nem fog tetszeni az érzés... Az okos ember mások hibáiból tanul vágod?
  • bosco05 #2442
    Mi a valótlan amit állítottam? Melyik hiba nem létezik amit írtam? Hm?
  • bosco05 #2441
    Mennyél, én játszhatnék ha akarnék, de ilyen bugok mellett nem akarok :)
  • Svenhassel
    Írtam, én olyat, hogy hibátlan? Nem emlékszem, világosíts már fel kérlek.
    A probléma ott kezdődik, hogy kipróbálás nélkül (!!!) olyan valótlanságokat állítasz, hogy a szemem kettéáll...
  • bosco05 #2439
    Azt egyébként el tudom hinni, hogy ezen a botrányos pc játékpiacon jelenleg még így is ez a "legjobb", de ettől még egy szar. Szóval teccik érteni mit akarok mondani. Alpha verzió ami a hiperszuper peccsekkel együtt jelenleg elérhető.
  • bakvarnyu
    De most hallod, kb mintha én elmennék ugatni a sims topikba hogy igy szar ugy szar amikor eletbe nem jatszottam vele.
  • bosco05 #2437
    Cod1-ben nem lógtál át a falon, ezt nem tudom honnan vetted... Max a szétmoddolt UO-ban :D
  • bosco05 #2436
    Engem nem érdekel, hogy téged érdekel-e a véleményem :) Mondhatni pont leszarom :) Te megy akkor írj, ha már játszottál olyan játékkal, ami be van fejezve és nem a szarról tudósítod, hogy hibátlan fasza cucc. Nem értem, miért jó az, hogy élvezed, hogy átbasztak. Igen kiadtál érte ennyi meg ennyi pénzt, a fele nem működik vagy bugos, átvertek. Ez van, attól, hogy isteníted, még semmi sem fog változni.
  • Svenhassel
    "Hiteles forrásokat" kac-kac... Gyere vissza ha egyáltalán játszottál a játékkal, és akkor talán érdekel majd valakit a véleményed...
  • Dietrich
    tudtam ám, hogy itt ólálkodsz ;)

nálam nem jelentkezett a hang probléma (ami nem azt jelenti, hogy nincs de ez szerintem erősen hardver függő hogy alaplapi integrált vagy pci hangkártya) a fal az stimm de ez már megvolt a cod1-nél is megszoktam :p
    fps..írtam már nálam megduplázódott felmegy 60 fölé is high beállításon lesz ez még jobb.
    steam...utáltam mindig ha játszani akartam egy előnye van regisztrált játék esetén letöltöm és kész nem kell lemezzel foglakozni (tűztől is védeni nehogy tönkremenjen)
    ha ez a játék így maradna a készítők becsukhatják a bazárt ezért nem hiszem hogy így maradna.
    Ahogy olvasom az a BF3 sem akkora bulinak néz ki mint ahogy hirdették..lehet hasonló lesz tele buggal.
  • bosco05 #2433
    0 percet :) Hiteles forrásokat olvasok :) Ezért a szarért én még mindig nem adok ki egy forintot se, majd akkor ha kész lesz :)
  • Fpocok
    Amúgy attól, hogy most szar, vagy nem megy, mint nálam. Én nem adom el. Jönnek majd a modok, ezekkel még sokáig ellesz az ember.
  • Svenhassel
    Hány órát tekertél a játékba, hogy ennyire vágod a hibáit amúgy? Gondolom, volt vagy fél óra, még a patchek előtt...
  • Ulvar
    A legnagyobb bajom hogy hirtelen nincs pénzem és kéne.
  • bosco05 #2429
    Szerintem is :) Bár már nekiálltak befejezni a játékot még nemigen tartanak vele a végén :P Azért reméljük a Tripwire összeszedi magát, hogy valóban azt mondhassuk amit itt egyesek már rég hangoztatnak: ez egy remek játék.
  • Fpocok
    Szerintem még várj.
  • bosco05 #2427
    Nem értem mi azzal a baj, ha valakit idegesítenek olyan bugok, amik játszhatatlanná tesznek egy játékot. Ott van még mindig a hang probléma, falhoz simulásnál a falon túlról is le lehet lőni, fps gondok, sokszor el sem indul a játék steamről. Szerintem az a baj, hogy ezt a szintet játszhatónak találod, mert akkor a következő játék is ilyen lesz, mivel a kiadók azt fogják látni, hé gyerekek be sem kell fejeznünk a játékokat a hülyéknek így is tetszik! True, true...
  • bosco05 #2426
    :D Hát ez jó :)
  • V43 1105
  • Dietrich
    bolond vagy..egyre jobb már a pöcsölések után...ne Boscora hallgas mindenben :p
  • Jaka923
    Nagylelkű vagy, de inkább marad a CD Galaxis.
  • Ulvar
    5000 ér a tiéd lehet az enyém :D.
  • goofey84
    Szerintem már viszonylag játszható, persze van még bőven hibája! Az eladási toplistán a 2. helyen van, ahhoz képest 8ezer főnél többet nem láttam még online
  • Jaka923
    Még nem sikerült játszhatóvá varázsolniuk a játékot? Már szívesen megvenném, de addig...
  • shaddam

Bocsánat ez magas labda volt :P
  • Svenhassel
    Te már megint kezded? Nem unod még? Mert mi már nagyon ununk téged...
  • V43 1105
    Ha már Kursk map meg anyámtyúkja... Várok a játékba Tigrist is...
  • bakvarnyu
    Ja, addig kell venni RAM-ot amig ennyire lent van az ára.
  • tototto
    az befolyásolja a homályosságot, mélység élesség, tehát ahova nézel az éles, a többi része a képnek meg homályos
    engem speciel szörnyen irritál de én így vagyok a bloom-al meg motion blur-al is :)
  • foxehole
    Többen írtátok hogy szarul fut meg kevés az fps, na szerencsére nálam ez nem gond, pedig nem egy "erőművel" (PhenomII X3 2,8; 4Gb DDR8-800; MSI 5770 Hawk 1Gb) futtatom. Igaz csak 1600X900-as felbontáson tolom de vegyes ultra-high beállításokkal, a motion blur kikapcsolásával átlag 45-50fps-el számomra teljesen élvezhetően fut. Ja és a war movie effekttel bődületesen jól néz ki az egész!