5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
zoltang #2493 Korábban valaki már jelezte, de azért meglepő: :)
Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2 -
#2492 Hidd el, hogy RO2-t nyomon követik. Túl nagy cím ahhoz, hogy ne figyeljék :) -
#2491 ez nem ide sry -
#2490 vagytok* -
#2489 Értem, nem vagyok itt kívánatos a félelmeimmel, meg azzal, hogy eme példátlan kiadott bughalmazon felhúzom magam. Csak a 2481-ben leírtak ne következzenek be soha... Sajnos a Tripwire és az RO2 viszont egy mérföldkő ebben a harcban. Szeretnék újra igényes PC-s játékkal játszani, ami akkor jön ki amire mondják, akkor lesz Beta amikor mondják és tényleg csak az olyan hibák maradnak benne kiadáskor amire a beta alatt nem hívták fel a készítők figyelmét 67x. Téma tényleg lezárva, szidjatok csak engem, nem érdekel, de az hogy a játékipar hanyatlik, az sajnos nem az én hibám és nem is tudok tenni ellene semmit... Éljenek a patchek. -
#2488 Hú hirtelen azt hittem, a játékról írtad. :D
Manapság annak is örülni kell, hogy még van magyar sörgyár. De ez már nagyon OFF... -
#2487 Én szerintem az Activision le se sz.rja mi van ezzel a játékkal, amugy is főleg a konzolra koncentrálnak de egy ilyen kis cég mint a Tripwire ugyan mit számit nekik? Hol volt ez annyira reklámozva, ajnározva ? Szerencsére azért van akkora kisebb de hűséges táboruk ami miatt mégis megéri nekik fejleszteni. -
#2486 Te nagyon el vagy tevedve a 0 jatek idovel, es "hiteles forras"-odal.
Itt fikazol folyamatossan hogy "szar", el mehetnel mar innen. Es akkor gyere vissza ha meg vetted, mert addig nem jogos a fiakzas.
Eleinte en is be szologatam, de biztam a folyamatos patchekben. Es most mar egy szavam sincs, megy atlag 40-60 fps-el. 1680ban ultra-high kozott minden latvany javitoval.
A hangulat viszont mar a legelso nap legelso perceben is el ragadot, es azota csak no. Bar van meg neha random exe kifagyas, illetve a katonas kepet meg par percig bamulnom kell a vwinben mire tovabb megy. DE en mar teljessen meg vagyok elegedve a gameval, es tudom hogy ennel ez csak folyamatossan jobb lesz. Arrol ne is beszeljunk hogy eleg olcson jelent meg itthon. -
#2485 El van rontva szerintem is,nem jó irányba mennek a dolgok,lehetne a miértekről sokáig értekezni.. -
#2484 2481 -
priluki #2483 na má megint itt térited az embereket?! Te kinek kampányolsz? szerinted szar,szerintünk meg a sok hiba ellenére nem szar.. mér nem mész máshova pajti?! bisztos van olyan játék ami fasza és ki is próbáltad már.:D Itt mindenki hülye mert játszik egy játszhatatlan játékkal..
Élj ebben a hitben és lapozz .. -
#2482 Igen, leírtad a véleményem.
Amúgy nagy respekt Neked, köszi, hogy ennyit töröd magad az RO2 népszerűsítéséért és javításáért. ( ugyanez igaz Serpára is. )
Én is a Deluxe verziót vettem meg és egyáltalán nem bántam meg, jóllehet sok tekintetben nem azt kaptam amit vártam.
-
#2481 Na ez hozzászólás :) Nem fogok ide többet "rosszakat" írni, nagyon nem egy a véleményem a nagy átlaggal. Számomra nem megszokott az alpha verzió kiadása teljesként és féltem a játékipart, amibe most a Tripwire beleköpött egyet. Tartok ennek káros hatásaitól, ahogy már hangot is adtam e félelmemnek és szerintem továbbra sem fair amit csináltak. Az pedig már csak sokad rangú kérdés, hogy nekem nem játszható, nektek pedig igen. Ezt így nem szabadott volna kiadni és eddig egy ígéretüket sem tartották be. Az activision és a többiek pedig azt fogják látni, hogy az ilyen szinten bugos cuccot is veszi a nép és igen, félek attól, hogy elözönlik a piacot a félkész játékok. Már EA is eljátszotta a BC2-vel, de az legalább konzolport volt :S Na téma lezárva, értem én, hogy ez fasza és nem mindenkit zavarnak ugyanúgy a dolgok mint engem, de szerintem ez továbbra is nonszensz. Amióta pc létezik azóta én azon játszom, de állítom nagy nevű játékot ennyi és ilyen szintű hibákkal még soha de soha nem adtak ki. -
juve60 #2480 teljesen igazad van !!!!!!!! nem szapulni kell a játékot ,ha nem tetszik nem játszo oszt annyi -
#2479 engem annyira nem érdekel ez a stat része, hogy azt se tudom hol lehet látni :D -
#2478 Megsúgom neked, hogy én mellesleg a Digital Deluxe Edition-t vettem meg ami 10K volt nem 6, de engem te még itt nem láttál agyonszidni ezt a játékot. Azt is elárulom, hogy szakmámból kifolyólag nagyon kritikus és nagyon hibaérzékeny vagyok. Annak ellenére, hogy én is nagyon jól tudom, hogy milyen hibái vannak a játéknak, naponta legalább 1 órát játszok vele. Aktívan fórumozgatok a Tripwire oldalán is, igyekszem segítőkész hozzászólásokkal és javaslatokkal építeni a játékot, lehet le sem szarják a fejlesztők mit rizsázunk ott nekik, de én legalább tettem valamit az ügyben, hogy észrevegyék.
Te csak itt szidod a játékot és szítod az indulatokat, nekem sem tetszik sok minden benne, sokkal jobban is meglehetne valósítani a dolgokat benne, például az idióta összevont funkciógombokat, de így is élvezetesen használható.
Örülnék ha csak olyanról mondanál véleményt amit te tapasztaltál és nem csak mások bugjelentéseit posztolgatnád be ide. A játék hibáit nagyon is jól ismerjük veled ellentétben, mivel mi napi szinten játszunk ezzel a játékkal amiben a nagy játékos oldalak is meglátták a potenciált, mivel elég szép magas pontokat kapott. Idő kell a Tripwire-nek és fog ez alakulni. De addig is van egy játszható és kellemes időtöltést nyújtó játékunk, ha neked nem jön be, hát akkor ne játszd, de akkor itt se trollkodj nekünk!
Köszi! -
#2477 Úú francba azt annyira nem kedvelem :D
De ha ingyen lenne megszeretném :D -
#2476 annyit mondok az ország keleti felébe van nem nehéz kitalálni -
#2475 A jelenlegi állapotában félkész szar, de tényleg fejezzük be. Fél-egy év múlva találkozunk a "harcmezőn" :) -
#2474 Egyszer nem ment el nekem a hang így nem tudhatod hogy neked is előjönne e.Nagy ívben leszarom mennyi az fps amíg nem szaggat a játék (crysis 2 beta-ban volt 100 fps-em de sokat értem vele ha a játék egy nagy rakás szar volt).Nem érdekel hogy ugrál a stat, azt sem bánnám ha kivennék a játékból. -
#2473 Még mindig nem sikerült megértenem, hogy mitől is tény, hogy ez a játék szar. De most már hülyén halok meg. Részemről jót röhögtem rajtad, és itt be is fejezhetjük.
Konklúzió: Ez a játék szar, és ez tény. Hivatalosan is. By Bosco05
Ügyes vagy... -
#2472 Két linket kapsz:
http://www.kislexikon.hu/ingerkuszob_a.html
http://forums.tripwireinteractive.com/forumdisplay.php?f=81 -
#2471 Na napi flame off tényleg, más dolgom van. -
#2470 "Én tényekkel alátámasztottam a mondandómat" Milyen tényekkel?! Nem is játszottál a játékkal! Vagy a hiteles források emlegetésére gondolsz? Netán arra, hogy kijelentetted, hogy ezek tények?!
A "nyavalygós pöcs" utalás lett volna rád, de mind1...
"hogy ez a játék egy szar...Ezek tények" Már megint kezded? Hogy lehetne ez tény? Amikor többen is azt állítjuk, hogy nem szar? Akkor most mi van?
Légy oly szíves említs már pár szót, aminek nem tudom a jelentését, hadd okuljak is az esetből. -
#2469 Pár héten belül már így is úgy is megnézem majd, de ameddig 5-ösről 83-asra lépek meg egy 10 éves motor 60 fps-el fut és elmegy a hang, addig inkább nem idegesítem magam vele. -
#2468 Mire kéne válaszolnom? Mire nem adtam választ? Volt neked érdemi kérdésed? -
#2467 Melyikben? Nincs gyárlátogatás? Vagy termékminta? :D -
#2466 De itt senki az égadta világon nem mondott semmi olyat hogy nincsenek bugok a játékban.De ennek ellenére is jókat lehet vele játszani mert nagyon élvezetes.A játszhatatlantól meg totál messze áll, persze neked lehet mondani hisz semmi személyes tapasztalatod nincs a játékkal kapcsolatban. -
#2465 Ja és kezded te is a magaddal való beszélgetést. Én tényekkel alátámasztottam a mondandómat, te pedig saját magadat sértegeted aztán meg jól felhúzod magad rajta. "mert nem vagyok egy nyavalygós pöcs?! Akkor én már egy bunkó, iskolázatlan paraszt vagyok, vagy mi?!" Ezeket te állítod magadról... Ki mondta hogy bunkó vagy? Az iskola olyan szinten viszont ide kapcsolódik, hogy egyes szavak jelentését nem ismered, de ez meg nem az én dolgom. Én csak azt mondom, hogy ez a játék egy szar, mert tele van hibával és elkapkodták a kiadást. Ezek tények, ezekkel nem kell vitába szállni, nem kell megmagyarázni, csupán el kell fogadni. Attól, hogy téged nem zavarnak és nem érdekelnek a hibák, attól még vannak és uram bocsá, másokat had zavarjon már... -
#2464 "a játékokra nézett igényességi mércéje"- hez semmi köze a hibákkal szembeni ingerküszöbnek?! És még én nem tudok magyarul? Igen értem...
Jéé már megint tereled a témát, de nem válaszolsz, sőt még személyeskedsz is... Jófele haladunk... -
#2463 "tele van hibával"... Ja mert minden játék tökéletes a kiadása napján. És igen olyan nagyon sok van benne... (van 3db össz-vissz)
Amúgy nem veszed észre, hogy ugyan azt kántálod újra meg újra? De válaszolni nem tudsz érdemben a feltett kérdésekre... -
#2462 Sörgyárba ,itt vannak ilyen sok emeletes zegzugos silók, hosszu sötét folyosók, sokszor elképzelem itt kéne forgatni a Half-life 3-at -
#2461 óbudai hajógyár? :D -
#2460 Olyan mint ha nem tudnál magyarul amúgy xD -
#2459 Te tudod mi az az ingerküszöb? Köze nincs a témához annak amiket írsz :D -
#2458 És az baj, hogy nekem lejjebb van az ingerküszöböm, mert nem vagyok egy nyavalygós pöcs?! Akkor én már egy bunkó, iskolázatlan paraszt vagyok, vagy mi?! -
#2457 De nem szerintem vannak bugok a jó isten áldjon meg. Nincs befejezve a játék, tele van hibával. Ez nem szerintem van így, hanem ez tény baszod. Kiadták, mert fostak a szaros cod meg bf sorozattól és már így is csúsztak két évet. Na itt tényleg befejeztem... -
#2456 unalmas vagy -
#2455 Hol melózol? :D -
#2454 Ott a probléma, hogy neked nem tetszik és emiatt már szar a játék...
Akkor írd oda, hogy szerinted vagy neked. De ne gyere ilyenekkel hogy játszhatatlan! Akkor én mit szoktam csinálni esténként? "Elindítok egy programot és nézem a képernyőt"?! Mert ugye játszani nem játszhatok vele, mert szerinted játszhatatlan...