Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
tegnap ezért írtam "kinek kell a 2.lemez" 😊
aktiválás után akár elis lehet dobni...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Bazdmeg....hamarabb is kérdezhettem volna...isten vagy kapod PÜbe a TSt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fpocok
Settings, Plugins, Volume Control-t nem bepipálni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
Nekem is meg jott reggle a csomag, de elazott valami olajban. Aminek ilyen nutellas mogyorokrem szaga van, kibontottuk meg irtunk karjelentest. De aztan moondtam hagyjuk a francba vissza nem kuldom, mert hetvege meg stb. Leg rosszabb esetben a kod eleg lesz. De aztan csak a papirok meg a pposzterek (tobbet rendeltem, mert a haveroket is en inteztem) voltak szet azva a tok kifogastalan. Most telepittem aztan majd meglatjuk milyen a game.
Fpocok
Mi értelme van két DVDre rakni a játékot, ha az installnál, az elsõ dvdrõl telepítés után egybõl elkezdi szedni a maradékot a STEAM, és nem kérdezi meg, hogy hol van a második dvd...?

Ulvar
Nekem is van ^^ TSt adhatok de max ketten leszünk rá (meg nekem az a bajom hogy mióta WIN7t használok lenémít minden más program hangját ha TSen beszélek, és nem tudom mit kell csinálni ezért nem is nagyon vagyok aktív amíg nem mûködik rendesen, de ha valaki tud rá megoldást akkor utána értelmesen is tudnék játszani meg kommunikálni.

Fpocok
Ó JE, van poszterem. STEAMesek bekaphatják <#mf1>

Fpocok
Megjött. Van valami TS, ahol vannak emberek? Mi van a második DVD-n?

Fpocok
Ez most valami beugratós kérdés akart lenni, ugye?

lolSL
nincs benne.

sparrow35
Mi a véleményetek a singleplayer campaignokról? Mondjuk CoD-hoz viszonyítva?

I want to be a mighty pirate ever!

Fpocok
Nem. Csak nem, nem fogadom el. <#pias><#idiota>

Kössz.. olvastam tegnap. Ez elõtti nap kérdeztem, és rendeltem meg este a játékot. És nem nekem jött ez a válasz #1698-ban...
Dietrich
"németek németûl oroszok oroszul dumáltak (korábban olvastam, hogy angolul szólaltak meg az oroszok)"

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jaa..akkor azért szívok mert arra a töltés és másik fegyver van állítva nálam..régi coduo beidegzõdés 😊

Nekem is megjött ez a "zsákbamacska". A 2. dvd-én ~1GB van amit nem is kér a telepítésnél. Mi van a 2.-on? Az 1.-rõl is ~ 5GB-ot telepít a többit (8 GB a végleges) meg a net-rõl szedegeti most is nálam. Ekkora javítás jött ki?

Miért angol és lengyel választható nyelv a telepítõben? Magyar miért nem? Hozzánk a lengyelektõl hozzák a játékot?

Szerencsére a steam-ben akár németre is lehet késõbb állítani (remélem a hangot is átállítja). Ezt kérdeztem 2 napja, amit senki sem tudott megnézni, megmondani. Köszi a segítõkészséget!!!
stardate
Nekem a hibái ellenére továbbra is nagyon bejön a játék csak az a szar hogy vasárnap lesz végre szabadnapom.Amúgy nekem számolja a rangot mert már level 27-es vagyok.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Skynet
El kell keserítselek,nálam 1080p minden maxolva + konfigolva a DI 80-90fps-el szalad...
Ez úgy nagyjából feleannyival...
Ráadásul egyenlõre elég botrány fos is,én félretettem amíg nem lesz hozzá egy nagy adag javítópöccs..
Fpocok
Egér görgõ
Middle Mouse Button.

Dietrich
dobtam oda is csak mi az a MMB? 😊

MMB-vel kell magad elé a kis árokba dobni a gránátot.

Kíváncsi vagyok, hogy a tutorial után kifagy-e másnak is vagy csak nekem...(win7 64bit)

tototto
kipróbáltam, nekem nem segített, ugyanannyi fpsem van 😞

V43 1105
Azzal én is szórakoztam egy darabig.. hajigáljad.. asszem elõtted is van egy lövészárok, oda MMB-vel próbáld meg bedobni, hátha .. :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
én ott vagyok te nem 😊

Dietrich
nyomtam a tutorialt, hogy kifagy vagy sem nekem..én ott akadok el mikor gránátot kell hajigálni..minden szögbõl és helybõl célba, célon túl cél elé dobom de nem enged tovább lépni. Ki ír valami press <MMB> to toss granade handlanding szöveget..

Ulvar
Nem jössz fel TSre vagy mit csinálsz?

Dietrich
😊)
jó hír nekem nem szaggat és nem fagy ki :p

Ulvar
Most telepítek, 10 perce jött a csomag.

Fpocok
Ne paráztassatok má faszom. Annyira nem lehet rossz. Ha a DI megy 60 fpsen, akkor ennek is kötelessége 😄

Co-op se érünk semmit hisz szervert nem tudunk csinálni...
Gurren
a steam néha szokott produkálni érdekes dolgokat. nekem régebben gyakran elõfordult, hogy a team fortress 2 100+ fps és 20 körüli ping mellett úgy szaggatott, hogy szinte semmit nem láttam.

Jaka923
Hivatalos fórumon olvastam olyat, hogy a Steam Community kikapcsolása játékon belül FPS növekedést érhet el. Ajánlott kipróbálni.

Svenhassel
Nekem írt már (FT255) is 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Svenhassel
Érdekes nekem nem szaggat, pedig a HD4890 már nem a legfrissebb videókártya...
Sõt nekem még a statisztikát is elkezdte számolni, igaz olyan bõdületes számokat ír ki, ami 6 óra játék után lehetetlen 😄 (250 killes achievement? jah...)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

V43 1105
FT1 -> Fire Team 1
TL -> Team Leader

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

SpeedXHUN
tényleg ki ad az ember pénzt és mindig ezvan,hogy szarul fut,am még az én gépemen is beszaggat néha.........

kajak ha lehetne ki adnák + 3 ezret minden játéknál,csak akkor legyen optimalizálva....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Vicc ez a játék! Bánom, hogy megvettem! A gépem: intel 4 magos 2.4ghz proci 2giga ram és 8800 gtx video kártya és minden lowon 18-30 fps-t produkál, ha action van! A legszebb az egészben, hogy az sem segít, ha leveszem a felbontást 1024x768-ra! És akkor még nem beszéltem a fagyásokról. Pedig annyira jó lenne egyébként! Az optimalizációról csak annyit, hogy a programozó haverom azt mondta, hogy lényegében annyit jelent, hogy jól írják meg a programot tehát utólag már nem igen lehet, de remélem tévedett! U3 engine alatt ilyet produkálni nevetséges! Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy aki még nem vette meg az várjon még!
Fpocok
Na még pár óra.
Elkezdtem nézni a filmet. A csatornás résznél meguntam...

Szerintem egyelõre nincs, mert az eredeti is hihetetlenül bugós.Ha a tutorial pálya nem fagyott akkor a késõbbiekben se nagyon fog.Nálam legalábbis nem volt gond vele.Viszont a single player rész nevetségesen rövid és hihetetlenül idegesítõ.Legalábbis az MI valami elképesztõen buta.😞 Ez pedig iszonyatosan hangulat romboló. A legviccesebb az egészben az, hogy az új patch óta csak rosszabb lett az egész játék.Lévén, hogy a patch elõtt legalább talált szerévereket a multinál és néha engedett is játszani (Volt, hogy nem tudtam választani a német és orosz oldal között, vagy ha sikerült is oldalt választani nem engedett játszani, csak 15 percig "szellem módban" nézhetem a pályát és sorolhatnám.😞 ),de most már egyszerûen kifagy az egész játék, ha szervert próbálnék keresni. Szóval szerintem nono55, ha nem szeretnél pénz kidobni az ablakon akkor mindenképpen várj még a vásárlással, mert, lehet, hogy olcsónak számít a jelenlegi ára, de ilyen minõség mellett kétezret se ér az egész. Szerintem legalábbis.

A zsákbamacska miatt lenyomtam este a virágbótit. Tuorial pálya megy ultrán, 1920-ba, igaz itt nincs semmi. Tutorial pálya végeztével pedig simán leáll, kivág az asztalra, úgy hogy érdemben nem is tudtam tesztelni.

Erre a kidobálós dologra nincsen valami megoldás?

mijki
Én nem kerültem be a bétába, ezért mivel nem akarok zsákba macskát venni, letöltöm a kalóz verziót, majd ha jól fut a gépemen, megveszem eredetiben. Grrrrrrrrrrr...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jött patch ahogy néztem. Háromnegyed órát próbáltam. Kifagyás nem volt, úgy nézem a szerverkeresõ meg a filter rész használhatóvá vált.
Statisztika továbbra sem kerül "elszámolásra"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KM
Komcsa? Menstruálok, úgy látszik.😊

Dietrich
😊) most komoly?
pedig bejelöltelek barátnak

KM
Dettó!

Dietrich
dehogy vagy trehány atyám 😊

me and a monkey
Igaz, köszi a figyelmeztetést.
Nem sok idõm volt mostanában és csak este vagyok gép elõtt, bocs ha kicsit "trehány" házigazda vagyok.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Miért nincs ded szerver ? Amúgy meg nagyon optimalizálatlan...
jó-jó, majd az is lesz.

Fpocok
Ha nem megy, akkor menj multizni. Végülis az a lényeg.