Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Na megyek lõni .

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Sejtettem, csak ki a francnak van kedve addig elmenni offline amíg ezeket bemutatja...
Az elsõ pályát megcsináltam, már azt halálra untam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ulvar
BEnne van a singleben... 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Egyáltalán minek kellett bele ez a single azt se tudom.
Több haszna lenne egy alapos gyakorló módnak, ahol bemutatná hogy squad leaderként, meg commanderkén milyen lehetõségei vannak az embernek. Mert így ezekrõl pl. semmit nem tudok, online meg nem akarom a többi ember játékát elbaxni azzal hogy ott szerencsétlenkedek.

Tudo h nem COD, de akkor ezzel ti is így vagytok látom hogy sp ez 10 éves játéknbál is gyengébb lett. MP-nek meg pár patch, és meglátjuk mi lesz. Remélem jó lesz, de faxnak adnak ki félkész játékot.
Daell Drow
na nyomtam en is high ballitassal 1680ban 30-50 fps. (konfig alairasomban)
Bogdogege
Na megjött nekem is 1920 medium-on 60 -70 fps, ultrán 30-40 ,meg néha elmegy a hang, pár patch aztán király lesz.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Svenhassel
Öööö ez egy Multiplayer FPS, nemde? Akkor még szép hogy nem kell jó AI... 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

ReTeK
el lett már mondva ezerszer hogy ez nem KálóDuti !
pláne nem sp játék

Hát gyerekek... ez a game sztem nem jött össze. Valahogy olyan érzésem van, mintha ezt a részt nem azok csinálták volna mint az 1-et. (Ugyan így éreztem Mafianal is) MP-rõl nem mondanék semmit... DE az SP is olyan szinten bug halmaz, hogy az vicc. Az ellen MI-jérõl nem mondok semmit, mert az nincs is. Rohangál össze vissza. Vicc. Grafika sztem gyenge, és mellé még olyan gépigénye van mint crysis 2-nek, ha nem nagyobb. (Mondjuk az maxon megy, ez mediumon) Jöhet ide 10 patch mint BO-hoz, ez sose lesz jó. Sztem. COD:BO legalább már jó...
Ez magán vélemény...
V43 1105
1400* ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Megnéztem alap 3.4-en is.. úgy se volt semmi gáz, de persze az a plusz 1200mhz azért .. csak dobott rajta <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bakvarnyu
Uff , 4.8 ghz Proci <#ticking>

ok, de géped egy pöppet erõsebb az enyémnél. 😊

V43 1105
Nekem is 64 bit van fenn, de semmiféle hang elnémulást, fps esést nem észleltem.. 1920 x 1080-ban 60-100 fps között megy a game ..

Itt a link is:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198015557937

garferi
Dehogy hátrány! 😄 Inkább Win7 mint XP a mai világban.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

+ win7 64, de ahogyan olvasom ez inkább hátrány, mintsem elõny...

köszi.
gyak ugyan ez a gépem, az alaplap (GIGABYTE P35) eltér, meg a VGA (GTX460), de ha neked megy, akkor nekem is mennie kell. 😊

garferi
Basszus tototto most látom, hogy neked válaszoltam, hát ez vicces. 😊
Felejtsd is el 😄 Már megbeszéltük...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Ja ott megmaradt a Béta:

garferi
Egyszerûen még szarul van optimalizálva, amit jelenleg tehetünk, hogy várunk a patchekre amik majd javítják ezeket a dolgokat. Hagyjuk még idõt a fejlesztõknek... 😊
Ha bármi hír van akkor azt úgyis kirakom a www.redorchestra.hu-ra, úgy ahogy a mai elsõ javításról is a hírt.

tototto
és az összes játék fülrõl eltûnt a bétád, vagy ott maradt az is a full mellett mint nekem?
tudnál adni egy profilhoz tartozó linket, akár privátba, mert ha írok supportnak szeretnék nekik egy példát küldeni 😊

Dietrich
szerintem a gond a winz 64 bitel lesz.
nálam sincsenek akkora bajok 32 bits win7 esetében.
persze nem azt mondom, hogy ez így rendbe van 2011-ben.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

tototto
tegnap próbáltam, a másik vinyón van xp, mert én is gondoltam erre, de hozzávetõlegesen az fps szám ugyanennyi
amiket még teszteltem, ha ablakba teszem játékot az fps szám nem változik ugyanugy 30 körüli
ha a földre nézek felpörög 60fpsre ami a vsynch miatt a max nálam, de ha szorosan a falhoz állok és nézek a pálya közepe felé akkor ugyanannyi az fpsem mintha épp harcolnék 5 mebrrel stabil 30 miközbe csak a falat bámulom és semmi mozgás (mintha a fal mögötti teljes pályát legenerálná a játék tök fölöslegesen mert ugye úgyse látom)
a proci használat 70-80% vga használat 66%
persze ezek csak a windows és a catalyst szerinti értékek nem teszt program, de ebbõl az jön le hogy még az én régi "gyengécske" (amd 4850) vgamat sem hajtja ki, inkább a CPU igénye nagy, ami meg az optimalizáltság hiányát bizonyíthatja

Na nekem beírt béta kódom volt.
Multiban egyelõre nem adott achit, de single-ben mentem ott adott hármat a full játékhoz beírva.
Meg nekem a bétához nem írt hozzá egyet se mint látszik. Hát most nem tudom hogy nem is kaptam, vagy nem vette számításba...

bakvarnyu
Windows xp-vel lehet jobban menne.

Pedig az nincs. Nagyon zavaró nekem is...

Svenhassel
Az achievementek meg a statok egyébként szerintem szerverfüggõek. Legalábbis most mindig ugyan ott játszok és nekem számolja, igaz hogy kicsit "optimistán" de számolja...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

tototto
konzol: ö betû
stat fps

márkákban van különbség de amugy ugyanez a gépem van és 20-30 fpsem van win7 64bit

tototto
már valamelyik nap linkeltem de akkor most újra: errõl beszélek, ez itt az én accom itt a bétán vannak az achik, ez meg pl egy ismerõs aki deluxot vett, de ide minden deluxost tehetnénk ismerõsök közül mindnek így néz ki
tehát átkerült (vagy ha nem is került át, akkor törlõdött a bétás achi és a fullon meg elkezdtek "gyûjtõdni") ha átnyomsz az összes játék fülre akkor a deluxosoknak elûnt a béta nekem viszont ott maradt gondolom mert én külön regisztráltam be
lényeg a lényeg hogy én bármit csinálok nem kezdi el gyûjtögetni az achikat
tudom hogy nem jó a stat sokaknál de ez nem attól függ mert mint látod midnenkinél van már legalább egy achi aki játszik RO2vel

Ulvar
-Alaplap LGA-775 ASUS P5Q-E
-CPU INTEL CORE 2 Duo E8400 OEM + gyári hûtõ (3 ghz)
-Sapphire Radeon HD 4850 512 DDR3 (dual slot hûtés)
-DDR2 RAM KIT 4GB Kingmax

hagytam alap beállításon mindent ami kb medium szint, de ... valahogy nem hiányzik több és elvagyok a játékban frankón. FPSt nem tok mondani mert azt se néztem.

Fpocok
Mi?
Bétából senki nem vitt át semmit a teljesbe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tototto
van köztetek olyan aki nem deluxot vett, hanem regisztrált egy szerzett, kapott béta kulcsot és késõbb dobozosan vette meg a játékot?
érdekelne az achivementek átkerültek e bétáról a fullra? mert nekem sajnos nem, ez ügyben kinek írjak valve supportnak, vagy inkább tripwire?

géped specifikációját ide pötyögnéd?

Ulvar
Nem tom nekem fasza minden...nem szaggat nem laggol, darálok mint állat. Egyedül az cseszi a csõröm hogy szar a stat számoló...az fix. Meg volt nekem is a korábban említett elnémul minden a francba és csak a játék újraindítása segít...Többi egyenlõre jó, már csak a lámaság a pubon ami nem javítható.

Fpocok
De olvastam.
Egyelõre nekem ez így nem élvezet.

Mindegy, remélem hamar csinálnak valamit...

zorrobomber
Korábban be volt linkelve de gondolom nem mindenki olvasta el a készítõk válaszát az optimalizálatlanságról.
Állítólag egy kétmagos pc-n 8800as videokarival õk tudják futtatni fullon. Egyes komponenseket még nem szeret a játék, hiába high end cucc. Csinálnak apróbb tweak-eket(pl. egyszerre a képernyõn levõ dolgokat lecsökkentik majd), plusz most a gém erõsen CPU függõ! Állítólag erre is lesz patch, hogy jobban kihasználja a videokártya erõforrásait.

mijki
Letöltöttem, kipróbáltam, németek elsõ küldije 13-15 FPS lowon. De ez nagyon szar. CoD 6, CoD 7, BC 2, mindegyik maxon fut, de ez, lowon 15 fps...hát wazzeeee...jó hogy nem vettem meg. Borzadalmasan rosszul fut nálam.

Pedig gepigeny.hu-n, 100-100% mint a min. mind az ajánlott gépigény.
Nem is annyira szar a gépem. 2 magos 2.66ghz-s proci, nvidia gt240, 4gb ram.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Fpocok
Eddig az optimalizációval nagyon nem vagyok megelégedve, lehet hagyom a faszba, amíg nem lesz jobb gépem.

Fpocok
Arra gondolok, hogy ironsight csak akkor legyen, ha nyomom a jobb egér gombot.

V43 1105
Te levegõ benntartásra gondolsz, ugye? Nyomd meg azt a kurva shiftet és lesz ! 😄

Fpocok
Anyád a kodos te fasz.
Ez alap minden FPShez.

úgy döntöttem megveszem.
igaz kipróbálni nem tudtam, de ha az eredeti is fagyni fog...<#gun>

lolSL
na a kodos kvikszkopkiraly

Ulvar
az mi?

Fpocok
Ugye nem azt mondjátok, hogy nincs benne HOLD ADS? Ugye? Ugye???

HOgy lennének amikor RO1 is legyen szerverre járunk.+ Ded szerver sincs...
Fpocok
Ketten annyira nem fun. Bízok benne, hogy tudunk itt szervezni majd valami közös TS-t.
Vannak már magyar szerverek?

Fpocok
Telepítésnél nektek is gond volt a PB telepítésénél. Nekem hibát ír ki.