5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
mester1987 #2533 és ilyen non-profit szervezet és még fizetést is kapnak ezek, ilyen stílussal (vagy a non-profit nem kap???) pff -
#2532 Én inkább a gagyi szót használnám.Egy multi játéknál cikket írni a single player-ről.De gondolom a csávónak fogalma sincs a multiról mivel válszeg csak a tört verziót próbálta ki. -
mester1987 #2531 Ez azért DURVA teszt -
Lebowski #2530 Ha nem foglalkoznátok vele, és minden egyes betűjére nem reagálnátok, szerintem megunná.. Én azt is el tudom képzelni, hogy csak simán élvezi, hogy egy pillanat alatt a pisi az agyatokban van már :D kedves trollbácsi :) -
Wlanseraf #2529 Így van!!! mindenki tudja de ő csak nyomja tovább:D -
priluki #2528 Nem az a baj hogy anno kijelentette,hanem ezt fújja azóta is..Mondjuk lehet korán van de nem értem ide hogy illik ide a tehenes hasonlat?!:D Szerintem azért kapja ezt a "stilust" mert kicsit elege van itt mindenkinek a folyamatos fikázásból meg a "hülye aki ezzel játtszik kampányból" -
Lebowski #2527 #2526 nem maradtam le a fejleményekről, a játék kiadása környékén én is vitatkoztam vele... szerintem nem én maradtam le az előzményekről. -
Lebowski #2526 Igen, 0-tól követem a fórumot... Szerintem olyan nincs, hogy valaki megérdemel egy stílust... A 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' elv szerintem baromira nem előre mutató, sajnos kishazánkban eléggé felkapott.. Mindegy. Attól még, hogy Ő ÚGY mondja, ahogy Ő TUDJA, vagy AKARJA, attól még NEKED nem KELL feltétlen letépni a fejét, és belehányni a torkába... És azért mert x napja/hete kijelentette azt, hogy hígfos,ratyi,szar attól még nem kell ezen lovagolni a végtelenségig, és ezért nem feltétlen érdemli meg ezt a stílust... Szerintem!! Hozzáteszem. Az, hogy Ő tényként kezel olyan dolgokat, amit ki sem próbált, az maximum az Ő baja. Én sem veszek meg egy olyan technikai cikket, amiről csak az a visszajelzés jön, hogy ratyi, könnyen elromlik, hamar tönkremegy, sőt működés közbeni problémák léphetnek fel. Gondolom Te is utánaolvasol adott esetben, pl., hogy milyen gyártótól érdemes venni azt a típusú videokártyát, amit kinéztél...
Szerintem -
priluki #2525 igen szerintem is lemaradtál az előzményekről.. mi elfogadjuk a véleményét csak ő nem a miénket.. időröl időre idejár fikázni,nem volt neki elég hogy egyszer elmondta a véleményét,ha véleménynek lehet nevezni amit innen onnan szedett össze mert tapasztalata az nincs.. -
#2524 Most megint megkérdezem: minden ide tartozó hozzászólást elolvastál? Vagy csak a ma reggelieket? Mert nem mind1...
Szerintem, nagyon is megérdemli ezt a stílust... (főleg ilyen "aki nem ezen a véleményen van az hülye..." stílusú hszek után)
Egyébként hol akartam én rátukmálni a saját véleményem? Én egyszerűen csak azt szerettem volna, ha megérti, hogy attól még, hogy neki van egy véleménye a játékról, azt nem kezelheti tényként. Sőt az sem biztos, hogy igaz is. Írja oda, hogy szerintem... vagy úgy gondolom... de ne azt, hogy ezek tények! Kiemelném újra a játék kipróbálása nélkül!
Szóval nem igazán értem min akadtál fönn. -
Lebowski #2523 Ezt kérdezhetném éppenséggel én is... Mondom, hogy nem értek vele egyet, hanem pont, hogy a stíluson akadtam fent én is, ahogy ti kommunikáltok vele...
(szerintem is magával ragadó a játék, de ezt már jó pár oldallal ezelőtt én is le csikönfájtoztam már vele..) -
#2522 Te mit olvastál? Mert úgy látom nem ezt a fórumot...
Éppenséggel Bosco05 ír úgy az ő véleményéről (a játék kipróbálása nélkül, de "biztos forrásból" vett információkkal) mintha azok megrendíthetetlen tények lennének. A véleményével semmi baja sincs senkinek, csak a stílus... -
Lebowski #2521 BAAZEG. Mint a kisautón az oviban. Én sem tudok azonosulni teljes mértékben Bosco véleményével, de álljunk már meg egy pillanatra. Ti arról győzköditek, hogy nektek más a véleményetek mint neki ezért kussoljon. Vica versa mi a fasznak ugrotok neki kismillióan??? Mert neki más a véleménye, ami egyáltalán nem egyezik a tietekével?? Komolyan eléggé szánalmas. -
#2520 De ő persze nem próbálta a játékot mégis számára tény hogy "félkész, hígfos, szar játék" biztos forrásból.
Tudtam magamról hogy mazochista vagyok de ennyire hogy egy ilyen szar játékkal akarok játszani, tyűha.
Na megyek is RO2-zni egyet meló előtt. -
#2519 Összefoglalom neked: Ez egy "félkész, hígfos, szar játék". És ez tény. -
Wlanseraf #2518 Kurva fárasztó téged olvasni:) szóval inkább már nem teszem:) -
#2517 Olvass és megtudod. -
Wlanseraf #2516 Lassan kéne már orvos neked:)nagyon szar nagyon fos de miért vagy itt?:) -
#2515 Ez a patch kijön és veszem is megfelé :) -
#2514 Így van, itt a leírás:
"We have made live a small patch that fixes an issue where servers could pop out of ranked mode by switching to Pavlov's House.
As a heads up, our main focus this week are stats, sound loss, performance and crashes." -
Gabe18 #2513 Mintha jött volna valami kis patch. Legalábbis töltött steam valamit rá pár másodpercig. -
#2512 Úgy tudom az eddigi legtöbb 9000 volt. -
zoltang #2511 Az a baj, hogy ez csak a mai napot mérte. Egy abszolút (nem beta) csúcs kellene. -
#2510 amikor csak a deluxal tudtak bétázni volt 8800 is ha jól emlékszem :) -
juve60 #2509 én a 2. világháborús sztori miat játszom ezt a játékot,végig nyomtam az összes medal of honort és a cod sorozatot is de nekem a 2.világháborus részek jöttek be ,az meg hogy sok bug van benne ,hát ez van majd kijavitják,addig meg azzal játszunk ami van -
#2508 Ez egyáltalán nem meglepő. Szarul van optimalizálva, rengeteg bug, stat nem megy. -
zoltang #2507 Az a baj csak egy napra. -
zoltang #2506 Kis stat a steam-ről:
Top games by current player count
Current Players - Peak Today - Game
60,919 63,982 Counter-Strike
56,846 61,162 Counter-Strike: Source
45,926 64,089 Team Fortress 2
31,143 33,952 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
23,760 27,487 Football Manager 2011
20,215 22,769 Call of Duty Black Ops - Multiplayer
18,649 27,597 Sid Meier's Civilization V
10,977 15,065 Dead Island
8,775 12,027 Left 4 Dead 2
7,882 11,536 Deus Ex - Human Revolution
7,349 9,494 Total War SHOGUN 2
7,023 9,230 Empire: Total War
6,739 10,694 Fallout New Vegas
5,609 7,811 Battlefield: Bad Company 2
5,180 6,778 Call of Duty Black Ops
4,437 7,788 Terraria
4,418 8,305 Garry's Mod
4,301 4,781 Condition Zero
4,064 5,659 Mount&Blade: Warband
3,946 4,888 Red Orchestra 2
3,895 4,870 Warhammer 40,000 Space Marine
3,800 5,189 Rusty Hearts
3,389 4,410 Napoleon: Total War
3,232 3,788 Day of Defeat: Source
2,983 4,002 Call of Duty: Modern Warfare 2
2,528 3,009 Football Manager 2010
2,409 4,104 Borderlands
2,397 3,017 Dawn of War II - Retribution
.
.
.
Eladásokat nem látom. -
#2505 Ja, inkább az amcsi listát kéne megnézni ott biztos még a 10-be sincs. -
#2504 Igen, ez már nagyobb dolog. Köszi! -
Gabe18 #2503 Az valószínű, de a steam-es 6. hely már biztatóbb.
-
#2502 Hmmm, ezt nem gondoltam volna.
Azt hittem rétegjáték lesz, kíváncsi lennél ez hány eladott példányt jelent.
Ismerve a magyar játékpiacot lehet, hogy már 1000 darabszámmal el lehet ezt érni. -
#2501 Tudom mi az a Tripwire Interactive :) A piacon pedig nem szabad lenézni senkit, de ebbe már tényleg nem megyek bele. Ott van a SimBin, az autós szimulátorok Tripwire-je, meg lehet nézni hol tart... -
#2500 OFF:Igen már elhanyagolják a játékot és ez nagy hiba és remélem hogy ezt nem játsszák el a BF3-nál mert akkor ez lesz az útcsó bf amit megveszek ugyanúgy ahogy a cod7 volt az utolsó cod amiért pénzt adtam. -
#2499 Sőt 2004-2005 előtt még csak szimpla modderek voltak... -
Gabe18 #2498 Szerintem te nagyon el vagy tévedve. Ez egy aránylag kis csapat játéka, ami egy kis közösségnek szól. Igaz most próbálták szélesebb rétegnek némileg, de ez a játék nem versenytársa se a Battlefieldnek (még inkább annak lehetne stílusából adódóan), se a CoD-nak. -
#2497 Hát a pb-t elfelejtették frissíteni, meg a hibákat javítani, úgyhogy BC2 mára csíterekkel van tele. Ez már tényleg oFF :( -
#2496 A free piac egy más tészta :) Próbáltam egyébként, rá pár nappal. -
#2495 Megnyugtatlak az Actvision már megmutatta a cod6-7-tel hogy nagy ívben szarik a PC-re, sajna ezt későn ismertem fel és megvettem mindkettőt, a 8-al már nem követem el ugyanazt a hibát.Bc2 jó játék volt a hibái ellenére (nem véletlen raktam bele vagy ezer órát), inkább a játék után support volt szar. -
Gabe18 #2494 "Amióta pc létezik azóta én azon játszom, de állítom nagy nevű játékot ennyi és ilyen szintű hibákkal még soha de soha nem adtak ki."
Próbáltad volna az Americas Army 3-at a megjelenés napján...
Igaz az ingyenes volt, de az amerikai hadseregnek talán telhetett volna egy épkézláb játékra is ha már meg akarták csinálni. Na ahhoz képest ez egy remekmű...