Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Az elsõ pályát megcsináltam, már azt halálra untam.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Több haszna lenne egy alapos gyakorló módnak, ahol bemutatná hogy squad leaderként, meg commanderkén milyen lehetõségei vannak az embernek. Mert így ezekrõl pl. semmit nem tudok, online meg nem akarom a többi ember játékát elbaxni azzal hogy ott szerencsétlenkedek.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Ez magán vélemény...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
http://steamcommunity.com/profiles/76561198015557937
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
gyak ugyan ez a gépem, az alaplap (GIGABYTE P35) eltér, meg a VGA (GTX460), de ha neked megy, akkor nekem is mennie kell. 😊
Felejtsd is el 😄 Már megbeszéltük...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Ha bármi hír van akkor azt úgyis kirakom a www.redorchestra.hu-ra, úgy ahogy a mai elsõ javításról is a hírt.
tudnál adni egy profilhoz tartozó linket, akár privátba, mert ha írok supportnak szeretnék nekik egy példát küldeni 😊
nálam sincsenek akkora bajok 32 bits win7 esetében.
persze nem azt mondom, hogy ez így rendbe van 2011-ben.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
amiket még teszteltem, ha ablakba teszem játékot az fps szám nem változik ugyanugy 30 körüli
ha a földre nézek felpörög 60fpsre ami a vsynch miatt a max nálam, de ha szorosan a falhoz állok és nézek a pálya közepe felé akkor ugyanannyi az fpsem mintha épp harcolnék 5 mebrrel stabil 30 miközbe csak a falat bámulom és semmi mozgás (mintha a fal mögötti teljes pályát legenerálná a játék tök fölöslegesen mert ugye úgyse látom)
a proci használat 70-80% vga használat 66%
persze ezek csak a windows és a catalyst szerinti értékek nem teszt program, de ebbõl az jön le hogy még az én régi "gyengécske" (amd 4850) vgamat sem hajtja ki, inkább a CPU igénye nagy, ami meg az optimalizáltság hiányát bizonyíthatja
Multiban egyelõre nem adott achit, de single-ben mentem ott adott hármat a full játékhoz beírva.
Meg nekem a bétához nem írt hozzá egyet se mint látszik. Hát most nem tudom hogy nem is kaptam, vagy nem vette számításba...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
stat fps
márkákban van különbség de amugy ugyanez a gépem van és 20-30 fpsem van win7 64bit
tehát átkerült (vagy ha nem is került át, akkor törlõdött a bétás achi és a fullon meg elkezdtek "gyûjtõdni") ha átnyomsz az összes játék fülre akkor a deluxosoknak elûnt a béta nekem viszont ott maradt gondolom mert én külön regisztráltam be
lényeg a lényeg hogy én bármit csinálok nem kezdi el gyûjtögetni az achikat
tudom hogy nem jó a stat sokaknál de ez nem attól függ mert mint látod midnenkinél van már legalább egy achi aki játszik RO2vel
-CPU INTEL CORE 2 Duo E8400 OEM + gyári hûtõ (3 ghz)
-Sapphire Radeon HD 4850 512 DDR3 (dual slot hûtés)
-DDR2 RAM KIT 4GB Kingmax
hagytam alap beállításon mindent ami kb medium szint, de ... valahogy nem hiányzik több és elvagyok a játékban frankón. FPSt nem tok mondani mert azt se néztem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
érdekelne az achivementek átkerültek e bétáról a fullra? mert nekem sajnos nem, ez ügyben kinek írjak valve supportnak, vagy inkább tripwire?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egyelõre nekem ez így nem élvezet.
Mindegy, remélem hamar csinálnak valamit...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Állítólag egy kétmagos pc-n 8800as videokarival õk tudják futtatni fullon. Egyes komponenseket még nem szeret a játék, hiába high end cucc. Csinálnak apróbb tweak-eket(pl. egyszerre a képernyõn levõ dolgokat lecsökkentik majd), plusz most a gém erõsen CPU függõ! Állítólag erre is lesz patch, hogy jobban kihasználja a videokártya erõforrásait.
Pedig gepigeny.hu-n, 100-100% mint a min. mind az ajánlott gépigény.
Nem is annyira szar a gépem. 2 magos 2.66ghz-s proci, nvidia gt240, 4gb ram.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
igaz kipróbálni nem tudtam, de ha az eredeti is fagyni fog...<#gun>#gun>
Vannak már magyar szerverek?