5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • me and a monkey
    Tedd azt. :)
    Csak ne legyen nagy, olyan kis ikonszerű legyen.
  • Serpa
    http://www.redorchestra.hu/images/sg/nemet.psd
    http://www.redorchestra.hu/images/sg/orosz.psd
    nem:)
  • Serpa
    gondoltam a fejek fölé rakok vaskeresztet, ill vörös csillagot.
    ...
    de azt már nem ma :)
  • me and a monkey
    Nekem tetszik, köszi Serpa.
  • Serpa
    köszi, közben végig mentem rajta mégegyszer.
  • V43 1105
    Én erre jutottam ..

Klikk a nagyobb felbontásúért ..
  • sherlock1
    Háttérképnek több értelme lenne pl egy ilyennek...:

http://www.gamerswallpapers.com/user-content/uploads/wall/o/84/Red-Orchestra-2-Heroes-Of-Stalingrad-1920x1200-Wallpaper-GamersWallpapers.com-.jpg
  • Svenhassel
    Ők vannak a bannerban is nem? :D
    Mondjuk ez nem kizáró ok...
  • V43 1105

Hozzájuk mit szólnál? Körbe vágom őket szívesen.. ráérek úgyis ..
  • Serpa
    igen, azt vettem észre én is, most h nagyobb lett.
    pedig kétszer is végigmentem rajta amikor körberajzoltam.
  • Svenhassel
    Tökéletes!
    Illetve az orosz manus mosinjának irányzéka körül fehér maradt, de ez már csak szőrszálhasogatás :D
  • V43 1105
    Melyik képekből lettek ezek kiszedve? Megpróbálnám kikaparászni őket photoshoppal .. HA nem gond . :-)
  • Serpa
    nyilván ^^
  • V43 1105
    A karaktereken lehetne kicsit még dolgozni :P
  • priluki
  • Serpa
    most is? :)
  • Lebowski
  • Svenhassel
    Hopp mi ez az új háttérkép? :) Egész jó, csak kicsit vakít a fehér.
  • Dietrich
    csak annyit írnék..a BF3 beta miatt kinn van az új ATI és NV driver..
    majd ha valaki felrakta az ATI drivert írja már le jobb, rosszabb, nem változott a játék tőle.

változott kicsit a CCC kinézete
  • bosco05 #2554
    Az egész flame dologról annyit, hogy a stílusom ilyen, bunkó vagyok, ez van. De én nem csak arról beszéltem ám, hogy ez tele van buggal, hanem arról is, hogy az ilyen korai kiadásnak hatása lesz a jövőben. Az, hogy tele van bugokkal attól tény, hogy a készítők maguk írják le, hogy tudnak róla és ezzel meg ezzel fognak foglalkozni a következő patchben. Ezeket nem én találom ki. Lehet, sőt biztos, hogy nyers voltam és igen felbaszom az agyam azon, hogy ezzel a félkész dologgal egyesek elégedettek, mert a játékipar teljes eligénytelenedését segíti elő, ha hiszitek, ha nem. Bocsánat, hogy megbántottalak titeket, nem is voltam túl jó passzban, valószínű ennek következtében nem is érte el a mondandóm a célját. Nekünk fogyasztóknak nem szabad aszisztálnunk az ilyen húzásokhoz, mert akkor a készítők is úgy látják majd, hogy amit letettek az asztalra az elég. Ahogy írták is a következő patchben orvosolni fogják a három ordítóan nagy hibát, hang, crashek, stat. Továbbra is azt mondom, hogy ezek nélkül ezt a játékot nem szabadott volna kiadni, abban viszont nektek volt igazatok, hogy a készítők hála az égnek nem szarták le a franchiset. Reméljük ez a jövőben is így lesz / így marad. Még 1x bocsánat mindenkitől, talán normális stílusban érthetőbb amit mondani akartam. Vannak benne bugok, elismerik a készítők, innentől ez tény. Ha csak én ordítoznám akkor károgás lenne és akkor írhatnám, hogy "szerintem". Szak utoljára még1x bocsi és béke.
  • Serpa
    akkor a statresettel kevertem.
    (csak megoldják vhogy)
  • Jaka923
    Ez tévedés, steames achikat nem lehet visszaállítani.
  • Gabe18
    Akkor jó.
    De mondjuk az achievement-ek aztán tényleg nem érdekelnek, a stat-ot nem bánnám ha összetákolnák, mert az érdekes lenne ha jól működne.
  • Serpa
    tf2-nél úgy tudom az achikat lehet törölni, ha vki előről akarja kezdeni.
  • Gabe18
    Ez tűnik logikusnak.

Csak az az érdekes hogy ezzel párban egy csomó achievement-et is megadott. És valahol én azt olvastam hogy azt meg nem lehet visszavonni. Csak most nem esküszöm meg hogy ezt a steam vagy a X360-al kapcsolatban olvastam valahol.
  • Serpa
    ha már nem lesz probléma vele, sztem lesz egy teljes statreset.
  • Jaka923
    Mindegy, akkor a javító patchig pihenni fog a játék bontatlanul. Így is megérte most előrendelni, mert a Galaxis azt írja, hogy holnaptól már 8000 Ft lesz a játék, valamint a Pick Pack Pontos kiszállítás is ingyenes.
  • Fpocok
    Tegnap még panaszkodtak, hogy két óra játék után max szintűek lettek, meg ilyenek.
  • Gabe18
    És akkor én pl. 81-es szintű maradok 6000 embert megölve? Ezt nem nevezném javításnak...
  • Jaka923
    És mindig változik, vagy már állandó? Mert ha állandó, akkor lehetséges, hogy javították ezt a hibát.
  • Fpocok
    Tegnap még szar volt.
  • Jaka923
    Na megrendeltem a játékot, pénteken jön. A statisztikával a játék még hadilábon áll? Mert ha igen, akkor addig nem szívesen használnám, amíg nem javítják, mert nem akarom, hogy elcsessze az eredményeket, meg Steam achievementeket.
  • priluki
    A srác igencsak fennakadt a "lámyaszűrőn" :D:D
  • tobias88
    "Jézusom, ez nagyon gáz!
    "Fegyverekből sincs túl sok" az igen..."

Szerintem ezért az a mocskos 2. világháborús sorozatgyártás tehető felelőssé...
  • Lebowski
    Ebben meg neked van igazad :)
  • Svenhassel
    Jézusom, ez nagyon gáz!
    "Fegyverekből sincs túl sok" az igen...
  • zorrobomber
    én végighallgatom, jókat lehet röhögni rajta :D
  • Dietrich
    kb 1 percig tudtam hallgatni...
  • Svenhassel
    Persze jogos...
    De ha már egy jó példát hoztál fel: ha én olvasok valami rosszat (maradjunk a példádnál) egy videókártya gyártóról, vagy egy termékéről akkor nem veszem meg. De nem kezdek fikázó kampányba, anélkül, hogy bármiféle tapasztalatot szereznék az adott termékről, nemde?
  • Lebowski
    letámasztható gépágyú :D