A kalózkodásban az emberek gondolkodásmódja a lényeg

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja igen. Szegény Blizzard még nem tudta eléggé megszedni magát a WoW-al.
A többiek meg simán csak nem csinálnak elég jó játékokat. Ez van. Nem kötelezõ játékokat készíteni.
Õk is valószínûleg abból indulnak ki, hogyha nem lenne varez, akkor biztos megvenné..

Én pl amikor csak tudtam, játszottam az EVE Online-al ingyenesen, amíg volt ilyen lehetõség. Néha még most is beregisztrálok új e-mail címmel, hogy játszhassak.
De amikor lejár a próbaidõszak, akkor eszem ágában sincs elõfizetni, mert annyira nem jó a játék.
Úgyhogy inkább Quake Live-ban lövöm szét a jogvédõk fejét. Az legalább ingyenes.

Egyébként a mirror's edge nem megy a gépemen, csak seedelem, mert jó poén segíteni másoknak.

https://twitter.com/foodlfg

Tisztára be vannak zsongva a torrent miatt, hogy mennyi a letöltés, állítom, hogy a letöltések 70%-a csak azért van, hogy az arányukat javítsák egyesek, lehet még ki sem tömörítik a fájlokat, csak törlik miután elérték a számukra megfelelõ arányt...(ez is illegális használatnak számít?)
Eddig is volt warez. Ez igaz. De a játékok árai nem emelkedtek, a költségek meg sokszorozódtak az idõ múlásával. És ezért kapálóznak. Nem azért, mert unatkoznak. Ezt már más is mondta, sõt sokan, nem találtam fel semmit, de akkor is ez van. És igen nõtt a játékosok száma is, de mégsem emelkednek azok az eladott példányszámok úgy, ahogy kéne. A piac telítettsége a filmeknél nem változott az én megítélésem szerint, a játékoknál igen.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

>Elérkeztünk egy olyan ponthoz, amikor megváltozott a társadalmi gondolkodásmód abban a tekintetben, hogy mi a legális, illetve illegális viselkedés az interneten

>Szerintem az emberek már úgy gondolják, hogy az a tevékenység, amely eddig szerintük rendben volt vagy éppen csak a határokat feszegette, most átcsapott valamilyen veszélyes, becstelen és bûnözõ magatartásba

Höhöhö nane.. Hogy az emberek ? Hogy mi ? xD
ja értem. Szóval állítólag eddig varezoltunk ezerrel, de most már inkább bûnözõnek érezzük magunkat, és ezért megjavulunk.
Oké 😄

Gyorsan le is szedek egy-két torrentet..
http://www.gametrailers.com/player/40532.html?type=flv
..és némileg még kapcsolódik is. 😄

https://twitter.com/foodlfg

De már megint a félreértéseket olvassuk a Te hozzászólásodban is. Senki nem mondta, ohgy ma, most azonnal meg kel venni a produktumot. Maximum 1-2 jogvédõ a legnagyobb pofájúak közül, de velük nem kell foglalkozni.

Letöltöd a finom filmecskét és majd mikor megjelenik a Te igényed szerint (dvd vagy HD magyar, nem magyar) és a Te pénztárcádnak megfelelõ árra kerül, megveszed. A jogvédõk problémája, hogy alig vesznek filmet, játékot*, zenét*.

* itt a digitálisan vett produktumok bizony bõven elérik a kívánt mennyiséget. Csak ugye ebbõl a jogvédõk nem nagyon kapnak, ha jól tudom.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Gerygrey
Én meg pont a minõség miatt választom a torrentet. A plazmán már a DVD is elég pocsék tud lenni, oda már x.264 kódolású HD kell, 720p a minimum sorozatnál is. Olyant meg hol kapok legálisan boltban? A Fox-on történõ vetítés után másnap magyar felirattal? Amíg erre a válasz az, hogy sehol, addig a jogvédõknek kuss van.
NEXUS6
Amúgy én is így vagyok vele. Még ma is rengeteg DVD-t veszek, mert a xar ripekktõl herótom van.
De ha nincs más akkor irány a torrent. Az emberek nagy része is inkább ezért torrentezik, mert adott dolog egyszerûen máshonnan nem elérhetõ, vagy ha igen az sokkal macerásabb.

Pl meg akarom nézni a BSG legutóbbi évadát, igen ám de a Tv szolgáltatóm baxik pl Sci-Fi csenölt biztosítani. Akkor mi a zistent csináljak, várjak amíg a zertéelklubb lesszíves mûsorra tûzni?
Faxt!!!!

Tessék felnõni az igényekhez kedves jogtipró társaságok, nem pedig elszabotálni a fejlesztéseket!

Amúgy zenei mûsorhordozót is vennék, mert régebben megveszekedett hifista voltam. De gyak max minõség az a 30 éves CD. Gratu! Hát ez a XXI. szd!!!
Akkor inkább tényleg xarok a minõségre, és jöjjön a gagyi MP3. Háttérzenének jó lesz az is. Pont annyit ér, amennyibe kerül!<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

az az egészen minimális, az 18%....

Egyébként a másik cikkbõl pontosan látszik mi történne ha egyik pillanatról a másikra sikerülne a teljes "kalózkodást" felszámolni, de tényleg. Egész egyszerûen ingyenes, nyilvános rádió és tv-adókra mennének át az emberek. Pont. Most is vannak ilyen stream-ek szép számmal, a BBC iPlayer-e pl a britt adatforgalom 5%-át teszi ki jelenleg. Lenne az nagyobb is, ha el lehetne érni UK-n kívülrõl is (jelenleg csak a rádiókat lehet, a tv-t nem. FOX sorozatait is csak US IP-krõl lehet jelenleg nézni). A probléma alapavetõen a megnövekedett sávszél-igény, youtube szolgáltatásnak is ez a fõ gondja. Hogy lehet ez megoldani? Terhelésmegosztással, masszívan elosztott rendszerekkel, mint pl. a na, mi is? 😊.
Abban a mondatban én sem láttam sehol a szerzõket vagy a mûvészeket, ráadásul õk valami egészen minimális százalékot kapnak az egészbõl.
Attól tartok Te veszítenél. Nincs annyi torrent a világon, mint amennyit ezek a jogvédõk pofáznak. 😊

"A kiadók és cégek egyre-másra azt sulykolják, hogy a kalózkodás miatt kell olyan alkalmazottaktól megválniuk, akik nem vezérigazgatók vagy középvezetõk, hanem "egyszerû" emberek, mint bárki más..."
- azt ugye véletlenül sem említik, a vezetõknek mekkora fizetés jár, ugye??

"Szerintük az "igazi" gazdasági válságot a kalózok okozzák, és nem a jelenlegi pénzügyi helyzet."
- szerintük meg mi mind hülyék vagyunk... ja, mert a kalózkodás miatt lett a gadasági válság.. véletlenül sem azért, mert egy rakás ganéj most meg akarja szedni magát, hanem mert Pistike nem veszi meg a GTA IV-et, vagy a Dugó banda lemezét <#szomoru1> (nem lett olyan ütõs, mint amilyenre szerettem volna, de azért tessék gondolkozni..)

MIÉRT BUZI A JOGVÉDÕ? MERT MINDEN KÖCSÖGÖT KINYAL! <#crazya><#kocsog><#kocsog><#taps> A mi jogainkat ki védi meg? Lassan már azért is fizetni kell, mert bitek jönnek felénk egy hosszú kábelen, az 1-es és a 0-ás pedig ugye köztudottan jögvédett dolog??
S Z A B A D V I L Á G-ban S Z A B A D I N T E R N E T-et!

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

Vogel
Bruhahaha, mától minden ilyen hírre +1 torrentet indítok el.

Gerygrey
Én viszont leírom:

LESZOPHAT minden jogvédõ, bõ nyállal. Fõleg az Artisjus fedõnevû maffiaszervezet. Artisjus, a kurva anyád.
NEXUS6
Ha most leírnám, amit gondolok, akkor valszeg pill alatt kimoderálnának!
<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

← ElőzőOldal 2 / 2