120
Smile Shutter funkcióval-működik?
  • scirocco
    Sziasztok!
    Tudna vki segíteni?!
    Az MMS beállításokat nem tudom beállítani sehogy sem:( Felmentem a SE honlapra és megadtam az adatokat, hogy sms-ben küldjék ki a beállításokat. Érkezik egy sms, hogy új beállítások érkeztek elfogadom-e? Mikor "ok"-ot nyomok, kiírja, hogy a beállítások nem hajthatók végre? van vmi ötletetek? Nektek működik az MMS a készüléken? Vodafone a szolgáltató egyébként.
  • pedestrian
    senki nem beszélt még arról hogy gyorsulás érzékelő is van benne. Ami többek között arra jó hogy képnézésnél érzékeli hogy elfordították és automatikusan fordítja a képet is. de működik videónál, zenelejátszónál és neten lehet találni játékokat, háttereket amik használják ezt az érzékelőt.
  • vienman
    jó kis videó
  • vienman
    használhatod csecsemőnél is, h nehogy lemaradj az első mosolyáról :-))
  • ideoda
    Eddig én is csak jót hallottam róla a smile funkció meg hasznosabb mint hinné az ember találtam a forumban erről egy kis videót is:Maffia
  • vienman
    á, értem már. Azóta megittam a reggeli kávém. :-)
    Egy haverom most vett egyet, még a héten kipróbálom én is. Akarok venni egyet.
    Eddig nem hallottam rosszat róla.
  • ideoda
    Nézegettem a telóról teszteket egész jókat írnak róla...
    A kép forgatás gondolom azt jelenti, h ebbe is került gyroscope és mint az iphoneban elfordul a kép ha elforgatod a telefont... ami nem rossz dolog alapvetően...
  • cybabassluck
    Láttál már Iphone-t?
    Az új telefonokba mint pl ez is, beleraknak valamilyen giroszkópos érzékelőt.
    Ha elfordítod a telefont akkor érzékeli és a képet is fordítja rögtön, így a szélesebb képeket dokumentumokat jobban tudod olvasni/nézni.
  • vienman
    én olvastam, hogy automatikusan elfordul a kép, ahogy fordítod a kamerát. Ez mi a fenét jelent?
  • annittaa
    érzékeli ha a kamerába nézve mosolyognak és azonnal készít róla egy fotót ezt jelenti. :) azt, hogy te mire használod, a SE a fogyasztók fantáziájára bízza szerintem. :) amint láthattad, vki a gyilkosa felderitésére.
  • jojo10
    Vicces lenne ha nem lehetne kikapcsolni, mindig amikor valaki elhúzná a szájaszélét elvillanna a vaku. Persze, ki lehet kapcsolni.
  • Bogyo5
    jo ötlet, de ezt ki is lehet kapcsolni, vagy a shutter mindig megy?
  • hewand
    Visszaolvasgattam és megnéztem más oldalakat is és a telefon sem lehet rossz, ez a smile shutter tényleg ilyen precíz lenne?!
  • jojo10
    Vitathatatlan,hogy a poén benne a smile shutter "elsülése" és lebuktató funkciója. Viccesebb lett volna, ha a csóka egyből meg is vakul a vakutól és akkor nincs menekvés...
  • Bogyo5
    a hangulatát inkább a temetés adja :) amugy mostanaban a tv-ben is vannak jo reklámok, de altalaban en is elkapcsolok ha jon a reklám :):):)
  • hewand
    Szerintem ennek épp ez adja hangulatot, hogy tv-ben nem mehet, csak a kiváltságos fórumozó olvashatják... mondjuk tv-ben nem is nézek soha reklámot, mivel nagyon ötlettelen a többségük. A neten sok hasonló kreatív videó van fent, amik nem mennek tv-ben.
  • Bogyo5
    sajna en meg nem fogtam a kezemben, de szivesen kiprobalnam...
    nekem is teccik a reklám, kár h tv-ben ilyet nem adnak...
  • cimbalom85
    hát kémkedésre ezek szerint biztosan... :)Én egyébként egy haverom c510-esét próbáltam, ezzel szórakoztam a Baross utca és a Blaha között a villamoson, tökéletesen működött...
  • hewand
    mindenesetre a reklám nagyon ki lett találva hozzá...
    mi mindenre használható ez a szmálji shutter?!
  • Bogyo5
    megneztem a draga mobilszolgaltatokat, es elofizetessel a tmobil-nal a legolcsobb, kártyásan pedig ugyanaz az ár :)
  • rokotti
    30ért is meg lehet kapni.
  • szanna
    nincs az 45! negyvenért meg lehet kapni előfizetéssel! és ez nem sok szerintem!
  • rokotti
    Lehet kapni kártyásan a T Mobile-nál is, meg a Vodafone-nál is. Mondjuk azt hiszem az utóbbinál drágább.
  • novaria
    De nem tudok róla, hogy lehetne kapni domino csomagban. Ha pedig előfizetéssel veszem, akkor meg ott a hűségnyilatkozat. Mindegy, valahol biztosan meg tudom majd venni jó áron. Mert mindenképp akarok egyet:)
  • rokotti
    Az 45 körül volt azt hiszem. Akkor már inkább vedd meg kártyásan és üttesd ki. Vagy csak én vagyok ilyen gonosz? Na mindegy így a legolcsóbb. :)
  • novaria
    Rokotti!
    Azt nem tudod véletlenül, hogy kártyafüggetlenül mennyiért lehet kapni?
  • rokotti
    Hoppá, hoppá!! Megnéztem amúgy, a T-Mobile 30.000-ért adja 24 hónapos hűségnyilatkozattal.
  • rokotti
    :D :D :D A videó nagyon jó!! Köszi!
  • szanna
    szerintem a gyilkos utálja ezt a telefont :D
  • novaria
    40 tényleg jó ár érte.
    Nekem a fekete jön be, de ezen nem fogunk összeveszni :)
    A videó meg baromi jó, régen láttam ennyire ötletes reklámot. Kár, hogy azt nem látjuk, mi történik a gyilkossal :)))
  • szanna
    40 az nem is annyira vészes, még éppen belefér! de szerintem az ezüst jobb mint a fekete! megnéztem a videót is vicces :) kreatív! így még jobban tetszik a telefon :)
  • novaria
    Ja, egyébként van egy reklámfilmje ennek a telónak, igazából emiatt figyeltem fel rá először. Nem tudom láttátok-e már, belinkelem:
    http://www.indavideo.hu/video/Maffia_temetes
  • novaria
    Más ilyen extráról nem tudok. De szerintem ez nem is véletlen, leginkább középkategóriás mobilnak mondható, úgyhogy gondolom más extra már nem fért volna bele. Én feketében szeretnék ilyet, nekem jobban tetszik, mint az ezüst. És kártyafüggetlenül venném, bár gondolom úgy sokkal drágább.
    Egyébként valóban a mosolyfelismerő funkciója fogott meg, mert nagyon ötletesnek találom, biztos jól el lehet vele szórakozni :)
  • rokotti
    Én azt hiszem olyan 40 körül van előfizetéssel, bár jobb, ha rákeresel. Nekem az eddigi Sony-k nagyon jó képeket csináltak, ez meg úgy tűnik, hogy kifejezetten erre lett kitalálva. Szóval nagyon meglepődnék, ha csalódnál benne.:)
  • szanna
    látom te is a mosolyfelismerős funkcióra vagy rá kattanva :) tök jó, hogy van ilyen benne! de sajnos abban nem tudok segíteni, hogy mennyiért lehet hozzájutni, remélem nem túl drága! még milyen funkció vannak ennek a telefonnak ami ilyen extra mint ez a smile shutter?
  • novaria
    Sziasztok!
    Szeretnék venni ilyen telefont, mert nagyon tetszik és a mosolyfelismerő funkció. Tudja valaki, hogy mennyibe kerül?
  • szanna
    én ugyan nem nagyon értek a telefonokhoz, de ahogy a fórumot olvasgattam egész jó telefonnak tűnik! de nekem izgalmasan hangzik ez a mosolyfelismerős funkció :) végre valami extra is van a telefonon! Én is szinte csak zenehallgatásra használom a telefonáláson kívűl, de ha normális telóm lenne akkor biztos, hogy állandóan fotóznék vele!
  • Tankaranka453
    hali!
    van itt vkinek ilyen telefonja? csak mert lehet, h ilyet vennék és érdekelne egy két tapasztalat.
    ez mosolyfelismerés tényleg működik?hali!
  • balintsanyi
    Kemény ez a video :D
    Végre valami olyan ami megfog az ötletességével. Mondjuk ez a fajta használata nem jutott eszembe
  • tompapaa
    Ne akard megtudni mert a család érted is eljön....:D
    Végre valami jó kis mókás film, nemcsak folyton a lövöldözős ami a tv-be megy. :)
    Nekem is nagyon bejön a videó.

A teló is nagyon jó, kifejezetten teccik...
    Bár most mobilvásárlásra nem szorulok, így nem fogom megtudni élőben milyen a telefon. :(