120
Smile Shutter funkcióval-működik?
-
Accera #40 A fényképező képes megállapítani, ha valaki mosolyog, és pontosan abban a pillanatban készíti el a képet. -
#39 de mi ez a mosolyfelismerő funkció?? -
#38 Nagyon megtetszett ez a c510. Igazából a külseje fogott meg aztán láttam hogy van benne ilyen funkció. Nemtudom mennyire veszem majd hasznát, nálam nem ez az elsődleges jótulajdonsága :D Viszont gyönyörű képet csinál, közel olyat mint a rendes fényképezőm -
kalop #37 Szerintem nagyon jó kis telefon, és én venni is fogok! -
#36 ilyen teló se kéne.... -
#35 Aham. Úgy működik, hogy beállítod. Lenyomod a fényképező gombot és onnantól kezdve figyeli ki vigyorog. Amint megvan kattan a fotó :) -
kalop #34 És a mosolyfelismerő funkció az működik rajta rendesen? -
#33 Egyszerre írtunk:D -
#32 Asszem az nincs benne... De Google maps van:) -
#31 Nincs benne ahogy wifi sincs. -
kalop #30 Ebben a telóban van GPS? -
#29 a mai gazdasági válságban meg mondjuk főleg érdekes, h egy telefon meddig bírja. A SE-k megbízhatóak, azt mondják... -
#28 Miért? Horgásztál? Amúgy ja. Az anyagok is masszívak benne és úgy néz ki hosszú távon is tartós lesz a telefon. -
#27 Ja, elvileg nincsen fehér, csak ilyen ezüst, de annak tök sok része fehér, gondolom arra gondolt. De az szép, én olyat fogtam:P -
#26 Én úgy tudom hogy csak feketében és szürkében van. Fehérben nincs. -
#25 Annyit tudok hozzátenni, hogy nagyon kényelmes telefon! Én alapból nokiás vagyok, de ez egy nagyon szép darab, és használható teljes mértékben! -
#24 Jah és a port az nem az erőssége az előbb már említett w300 korabeli telefonoknak. A mostaniakkal mi a tapasztalat? Illene már a 3,5...
nálam már pillanatragasztótól kezdve, csavarhúzón át,ketefontokogik minden játszik, csak szóljon rendesen a muzsika -
#23 Nagyon tetszik első blikkre a telefon, egy kérdésem lenne, hogy a hivatalos oldalon feltüntetett Google Maps egyenlő a GPS-el, vagy csak kezelni tudja a GM felületet?
3,2 MP kitűnő, amúgy is van nálam mindig digigép, zenét ez is le tud játszani, szépen néz ki, fehérre kérem lecserélni a 2 éves k610i -met -
Kelmeli #22 emberek, 2 óra óta ezzel a telefonnal poénkodunk, hát hatalmas.. mondjuk nem csak a telefon, hanem a kollégák is!!!:) csináltunk vagy 130 képet..:) idióták vagyunk..;) -
Kelmeli #21 akkor csak én vagyok ennyire lemaradva??:(:( én még mindig a képmegjelenítőmmel forgatom otthon a készített képeket!..:( -
#20 Ha jól tudom ez a funkció már régebbi modell(ek)ben is megvolt. Ez a telefon szépen össze van rakva és megvannak benne a kellő funkciók. Mobillal meg a fotózást el kell felejteni. Tök mindegy mi van ráírva. Arra kell hogy hirtelen készíts valamiről egy képet stb de itt nem a minőség a lényeg. -
Kelmeli #19 poén, most jött az egyik kolléga, szombaton vett magának egy ilyet. hát, srácok, irtó jó a telefon.. képzeljétek, ha elfordítod a telefont oldalra, automatikusan elfordítja a képet is.. marha klassz!!! -
winman #18 Én is kíváncsi lennék ha már én indítottam a topicot:)
Az hogy automatikusan az arcra fókuszál,működik rendesen? -
Kelmeli #17 próbáltad már, vagy miből gondolod BB7? én mondjuk nem értek hozzá sajnos ennyire..:( -
#16 Cyber Shot Xenon nélkül?
Nem tudom, szerintem 2LED lámpával nem a legtutibb megoldás! :/ -
winman #15 Nah majd elmegyek megtapizni meg utána olvasok még pár fórumba ahol írnak az aksiról picit többet. Hogyha találok valamit akkor majd bírom ide is.. -
Kelmeli #14 hm, nem tudom h ez mennyi ideig bírja, de az én SE-m,(380i) extra igénybevétel mellett, amit érts úgy h melóban is zenét hallgatok rajta, és esténként 1,5-2 órát csevegek, bírja 2 napig az aksi, ami iszonyatosan jó.. a nokiám jó ha egy napig bírta ugyanezt, újonnan is.. -
#13 Én általában vagy a márka boltba vagy a "hülyeazértnemvagyok" áruházban szoktam telefont tapizni. De a tapasztalatom az hogy úgyis csak 2-3 hónap után ismered meg igazán mit is vettél. -
winman #12 Természetes hogy ez lesz,úgy nem veszem meg hogy előtte nem próbáltam ki. ÉN is jókat olvasok róla szóval egyre biztosabb vagyok benne hogy ezt fogom megvenni.
Aki használ ilyet az írjon már plz hogy meddig bírja?! -
Kelmeli #11 tuti h lehet állítani, az ilyen készülékeknél szinte már mindent lehet!!!! menj be egy kereskedésbe, próbáld ki!! olvasgatok közben különböző fórumokat még, eddig mindenki csak jókat írt!!! a tesztekben meg kifejezetten áradoznak.. -
winman #10 Utánanéztem és a cikkben is írták hogy nem adnak hozzá. Ez szerintem hiba,főleg mostanában amikor olyan olcsók...!
A tesztben azt írták hogy:
"Egy kicsit túlérzékeny a készülék, amint kinyílik egy száj, máris készül a kép, akkor is, ha épp azt mondom, hogy „ó”."
Szerintem ezt is biztosan lehet állítani... -
Kelmeli #9 sztem sajnos nem... külön kell venned hozzá..:S bár kitudja, lehet rosszul vok informálva..
és tényleg automatikusan az arcra fókuszál? -
winman #8 Igen ezt még én is tudom hogy nincs rajtuk 3.5-ös jack,pedig az nagyon jó lenne mert nem kéne átalakítót venni ha van egy nagyon jó fülhallgatód. Igen ezt osztom én is ezért is lenne nekem jó választás,van benne minden amire nekem szükségem van. Lesz egy hülye kérdésem,a cikkben olvastam hogy nem adnak hozzá memóriakártyát,a szolgáltatók nem raknak ilyenkor bele? -
#7 Oldalt van egy kis hely neki. Nem kell levenni a hátlapot mint anno a k550i-nél. Nekem amúgy nincs bajom az SE-vel csak az két dolog amit írtál. 3,5-es jack és miniusb. Ez a kettő kéne rá és egy átlag embernek tökéletesek lennének az SE telefonok. -
Kelmeli #6 én amennyire emlékszem, ők kiszedték ott a memóriakártyát a vonaton, oldalról szedték ki. elég sokáig bénáztak vele, már szinte oda akartam menni, h kisfiú, add ide a főnök úrnak, majd én megmutatom hogy kell ezt..;):)
de olyan mogorván néztek rám.. meg azért a 6 sör már megtette hatását..:):) így nem tudtam h szimplán hülyék, vagy kicsit piásak.
minden esetre annak a gyereknek a kezébe sosem adtam volna sony ericsson c510-et, ha én lettem volna az eladó..:) -
winman #5 Köszönöm,mindjárt elolvasom a tesztet.
Amúgy itt hogy van megoldva a memóriakártya? Ki kell venni az aksit?
Mondjuk a tesztből gondolom ez is kiderül de azért megkérdezem hátha mást is érdekel. -
#4 ja, és nem tudok kibékülni az új SE telefonoknál azzal, hogy oldalra teszik a védtelen rendszercsatlakozót, amibe bumszli nagy dugókat kell rakni (mellesleg ideje lenne USB-re váltani), és máig nem voltak képesek egy sima 3,5"-es fülhallgatódugót tenni a Walkman telefonokra se (csak a legdrágább modellekbe).
(nekem is SE-m van, W300i, de ott még alul van a rendszercsatlakozó) -
Kelmeli #3 én a vonaton láttam egy utas kezébe, sajnos nem mehettem oda hozzá, h ugyan már, addi ide, hagy sasoljam már meg!! viszont nagyon jól nézett ki, már amennyit láttam belőle..
amúgy a reklámból a szőke csaj nagyon bejön nekem. tipikusan az esetem.. biztos klassz lehet a Smile Shutter funkció.. -
#2 Nekem volt a kezemben, átlagos iparosmunka az SE-től... semmi extra igazából. A vigyorra fotózás meg - szóval inkább feliratnak jó, de nem lehet erre bízni a fényképezést.
itt van egy részletes teszt róla, tesztfotókkal, minden finomsággal. -
winman #1 Sziasztok!
Gondolkodom rajta hogy veszek egy C510-es telefont.
Véleményeket szeretnék kérni hogy milyen telefon illetve hogy ez az úgynevezett Smile Shutter funkció hogy működik?!
A sony fényképezőgépeknél állítólag jól működik,de itt is?
Következő kérdés hogy a kamera képe milyen minőségű? Nekem nem kellenek a nagy megapixelek,szóval ez a 3.2 bőven elég.
Sebesség terén milyen a telefon?
A válaszokat előre is köszönöm.