Sony Ericsson c510

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen egész hasznos, ezt elõször az iphoneokban láttam, de nemrég láttam hogy egyre több SE-be is bekerül.
Ezek szerint akkor nem olyan nagy különlegesség ez. Azért kérdeztem, hogy más telefon tud-e ilyet, mert én nem tudtam róla. Olvasgattam a telefon oldalát egy kicsit és tud TrackID™ - zenefelismerést. Ami tudom, hogy nem nagy szám, de ez olyat tud, hogy felveszel egy részletet a számból, és utána pillanatok alatt megkapod az elõadót, a szám címét, meg hogy melyik albumon van rajta.
Van néhány ha jól tudom de nem sok. (pl: Samsung G800)
Eloldeszka
Tudtommal azért minden jobb telefonban van ilyen... de ha középkategóriás mobilokra gondolsz, akkor már nem biztos. Nem tudom, majd valaki okosabb megmondja a frankót ezzel kapcsolatban, haha.

És SE-n kívül van olyan telefon ami tudja?
Néhány régebbi C-s Sony Ericcsonban már volt ez a funkció. (C902, C905, etc.)
Most így kicsit elgondolkodva, nem is jut eszembe másik olyan telefon, ami tudna arc felismerést. Van egyáltalán?
nekem az arcfelismerés is viszonylag új volt.. <#alien> na de értem mit mondasz, de én meg kb válogatás nélkül mindenre rámondom, hogy hightech.. <#circling>
Eloldeszka
Jó persze, szokatlannak tûnik, de hightechnek akkor sem nevezném. Inkább csak szokatlan extra. Arcfelismerés után szerinted mennyi idõ lehet megírni, hogy a mosolygó arcra reagáljon valamit a teló? (jó oké, nem kis munka, de a programozókat ezért fizetik, haha).

nekem elég fura, hogy a telefonom felismeri azt, ha mosolyog valaki... lehet, hogy én vagyok lemaradva telefonügyileg..
Teljesen igazad van. Nálam is így van. Mikor mondják, hogy mosolyogjak, akkor megy szépen, de akkor még elkezdenek minden félét beállítgatni és már is vicsorgok, nem pedig vigyorgok. És még pluszba az a jó benne, hogy automatikusan az arcra fókuszál, tehát még csak homályos sem lesz.
Eloldeszka
Hightech? Mitõl? Ezt nem értem, kifejthetnéd tényleg, mert én nem látok benne semmi extrát. Legalább is úgy extrát, hogy attól hightech-nek érezném, vágod.

Üdv!
Öcsém 2 hete nyüstöl egy ilyen telefont és bár jól összerakott kis telefon azért ne istenítsük ennyire. Az aksija szerintem teljesen átlagos, 3-4 napig bírja de semmi több, az a mosolyfelismerõ pedig mintha túlérzékeny lenne. Legalábbis nálunk minden szájgörbítésre reagál. Mondjuk a kamerája meglepõen szép képeket csinál, mondjuk nem értem hogy egy Cybershot-ba miért raktak "csak" 3.2mp-elt. Illetve egy jobb fülessel felér bármelyik W-s Sony Ericcsonnal.
szerintem mikoto arra gondolt, hogy ha hív valaki pl, akkor közben érzed a parfümének az illatát.. <#eplus2>
nekem amúgy már ez a mosolyfelismerés is nagyon hightech, állatira bejön, kíváncsi vagyok, mennyire mûködik jól. és amúgy tök hasznos is, mert általában ha valakit fényképeznek, és azt mondják, mosolyogjon, akkor az elsõ pár másodpercben szép a mosoly, utána meg eltorzul.. <#zavart1>
Eloldeszka
Nem lenne nagy szám beépíteni, de tényleg mindig cserélgetni akarod benne a parfümöt tároló eszközt? :-)

Accera: tényleg ennyire nem oké a mosolyfelismerõ? a mafiás reklám filmben elég szolidan vigyorog a csóka, mikor lekapja. (jó oké, az reklám, de érted)

Nekem már van ilyen telóm, az aksija is nagyon jó, és a mosolyfelismerõ funkció is szuperál benne. Mikor fognak már a telefonok illatokat is közvetíteni? 😊))
felismeri a mosolyt, de ha valami borzalmasan torz arccal mosolyogsz, úgy azért akadnak problémái a felismerõ rendszernek 😛
lajoska7
hát remélem is 😊

gibbone
Az új SE-onoknak nagyon jó az aksijuk, ne aggódj amiatt, biztos bírni fogja<#vigyor2>

mirror\'s edge

lajoska7
enegem pl az is érdekelne , h az akksi hogy bírja..jó hogy van ez a sok funkció csak lehet 1napon belül lemerül :S

Neten lehet olvasni, hogy felismeri a mosolygást...
Én arra értettem, hogy mennyire megbízható ez, csinált-e már valaki képet vele, mennyire jött össze stb...
Felhasználói tapasztalatokra.
mire vagy kíváncsi pontosan?
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet, ha valakinek van tapasztalata írja már meg, köszi
lajoska7
Igen gondolom csoportképen nem nagyon hasznosítható ez a funkció...

nemhiszem hogy képes lenne figyelni 5 ember mosolyát egyszerre <#hawaii>
ha mégis, akkor valami nagyon nagy dolgot csinált a SE <#nyes>
lajoska7
Valaki vett már C510-et? , h jött be?

gibbone
Jó kérdés, csoportba nem tudom elképzelni mit csinál 😄 Mikor 50%+1 ember mosolyog katt <#eplus2>

mirror\'s edge

lajoska7
most , hogy így mondod..ezt a nõvéremnek találták ki!
mindig 1órába telik amire megcsinál 1képet(vmiért sose jó neki..)lehet ezzel 1cerübb lenne 😛

Azért ez jó funkciónak tûnik, nem kell mindig mondogatni, hogy "ribizli" meg, hogy jajj, nem lett jó a fotó, mert nem mosolyogsz.
Vajon a csoportképekre hogy reagál?
lajoska7
heh ez nagyonjó, megnézném élõben is

A fényképezõ képes megállapítani, ha valaki mosolyog, és pontosan abban a pillanatban készíti el a képet.
lajoska7
de mi ez a mosolyfelismerõ funkció??

gibbone
Nagyon megtetszett ez a c510. Igazából a külseje fogott meg aztán láttam hogy van benne ilyen funkció. Nemtudom mennyire veszem majd hasznát, nálam nem ez az elsõdleges jótulajdonsága 😄 Viszont gyönyörû képet csinál, közel olyat mint a rendes fényképezõm<#taps>

mirror\'s edge

Szerintem nagyon jó kis telefon, és én venni is fogok!
Joker Brand
ilyen teló se kéne....

Coldplayer
Aham. Úgy mûködik, hogy beállítod. Lenyomod a fényképezõ gombot és onnantól kezdve figyeli ki vigyorog. Amint megvan kattan a fotó 😊

Na csá p*cs*k... Én leléptem

És a mosolyfelismerõ funkció az mûködik rajta rendesen?
kicsikacsa23
Egyszerre írtunk😄

is it okay if i think its lame to dance?

kicsikacsa23
Asszem az nincs benne... De Google maps van😊

Coldplayer
Nincs benne ahogy wifi sincs.

Ebben a telóban van GPS?
kicsikacsa23
a mai gazdasági válságban meg mondjuk fõleg érdekes, h egy telefon meddig bírja. A SE-k megbízhatóak, azt mondják...

Coldplayer
Miért? Horgásztál?<#vigyor2> Amúgy ja. Az anyagok is masszívak benne és úgy néz ki hosszú távon is tartós lesz a telefon.

kicsikacsa23
Ja, elvileg nincsen fehér, csak ilyen ezüst, de annak tök sok része fehér, gondolom arra gondolt. De az szép, én olyat fogtam😛

Coldplayer
Én úgy tudom hogy csak feketében és szürkében van. Fehérben nincs.

kicsikacsa23
Annyit tudok hozzátenni, hogy nagyon kényelmes telefon! Én alapból nokiás vagyok, de ez egy nagyon szép darab, és használható teljes mértékben!

Kbalazs912
Jah és a port az nem az erõssége az elõbb már említett w300 korabeli telefonoknak. A mostaniakkal mi a tapasztalat? Illene már a 3,5...

nálam már pillanatragasztótól kezdve, csavarhúzón át,ketefontokogik minden játszik, csak szóljon rendesen a muzsika <#idiota><#nevetes1>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

Kbalazs912
Nagyon tetszik elsõ blikkre a telefon, egy kérdésem lenne, hogy a hivatalos oldalon feltüntetett Google Maps egyenlõ a GPS-el, vagy csak kezelni tudja a GM felületet?

3,2 MP kitûnõ, amúgy is van nálam mindig digigép, zenét ez is le tud játszani, szépen néz ki, fehérre kérem lecserélni a 2 éves k610i -met<#wink>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

emberek, 2 óra óta ezzel a telefonnal poénkodunk, hát hatalmas.. mondjuk nem csak a telefon, hanem a kollégák is!!!😊 csináltunk vagy 130 képet..😊 idióták vagyunk..😉
akkor csak én vagyok ennyire lemaradva??😞😞 én még mindig a képmegjelenítõmmel forgatom otthon a készített képeket!..😞