120
Smile Shutter funkcióval-működik?
-
nagyadam77 #80 A fejfája mellé megkapta a telefont aztán csókolom :)) -
Tomika24 #79 Ez nagyon durva. Kíváncsi vagyok mi lett a sorsa a bérgyilkosnak. Gyanítom ha már a temetőben voltak, nem hagyták elmenni :) -
bobo22 #78 hát én most láttam először, és tök bejött.. -
#77 Régi, de szódával elmegy (feliratosan még nem láttam). -
vitikee #76 LOL!
Ezt ismerem! :D Nagy film, annyi biztos, iwiw-en is már betettem a saját videók közé :)
Tuti megveszem a telót, hogy én lehessek a keresztapa. :D -
nagyadam77 #75 Ha már a balhéknál járunk: nem láttam hogy a telefon kapcsán lett e már említve a reklámja, én egy ismerősömtől kaptam a linkjét:
Maffia temetés
Szerintem nagyon kész :D:D -
winman #74 Én is szoktam vele mást is fotózni nem csak arcot... :P
Például akkor is jól jött amikor este balhé volt a bkv buszon... :S
Fényképezőt senki nem hord magánál.... de telefont igen. :)
Tehát mobillal kell fotózni
:D
(Mi az két paraszt verekszik a mezőn? - Tájbox XD) -
bobo22 #73 hmm naja, én a telefonommal csak ökörködésből fotózgatok.. azaz csináltam már vele képet tájról is, de csak kínomban, mert nem volt nálam rendes fényképezőgép -
#72 Nem hiszem, hogy telefonokat tájfotózásra találták ki :-P -
obamamama #71 Tényleg jó kis telefon, nekem teccik. Bár ez a mosoly felismerés olyan felesleges extrának tűnik, soha nem használtam még... Fényképezőnkben is van, de még soha nem volt rá szükség.
főleg akkor nem amikor tájat fotózok. :D
Amúgy ha zenét hallgattok a telefonon, szerintem bármelyik telefon lemerül 3-5-nap alatt.
Legalábbis az én nokia 5310-esemet naponta kell tölteni 6-8-óra zenehallgatás után. -
nagyadam77 #70 Igen egész hasznos, ezt először az iphoneokban láttam, de nemrég láttam hogy egyre több SE-be is bekerül. -
Tomika24 #69 Ezek szerint akkor nem olyan nagy különlegesség ez. Azért kérdeztem, hogy más telefon tud-e ilyet, mert én nem tudtam róla. Olvasgattam a telefon oldalát egy kicsit és tud TrackID™ - zenefelismerést. Ami tudom, hogy nem nagy szám, de ez olyat tud, hogy felveszel egy részletet a számból, és utána pillanatok alatt megkapod az előadót, a szám címét, meg hogy melyik albumon van rajta. -
nagyadam77 #68 Van néhány ha jól tudom de nem sok. (pl: Samsung G800) -
#67 Tudtommal azért minden jobb telefonban van ilyen... de ha középkategóriás mobilokra gondolsz, akkor már nem biztos. Nem tudom, majd valaki okosabb megmondja a frankót ezzel kapcsolatban, haha. -
Tomika24 #66 És SE-n kívül van olyan telefon ami tudja? -
nagyadam77 #65 Néhány régebbi C-s Sony Ericcsonban már volt ez a funkció. (C902, C905, etc.) -
Tomika24 #64 Most így kicsit elgondolkodva, nem is jut eszembe másik olyan telefon, ami tudna arc felismerést. Van egyáltalán? -
bobo22 #63 nekem az arcfelismerés is viszonylag új volt.. na de értem mit mondasz, de én meg kb válogatás nélkül mindenre rámondom, hogy hightech.. -
#62 Jó persze, szokatlannak tűnik, de hightechnek akkor sem nevezném. Inkább csak szokatlan extra. Arcfelismerés után szerinted mennyi idő lehet megírni, hogy a mosolygó arcra reagáljon valamit a teló? (jó oké, nem kis munka, de a programozókat ezért fizetik, haha). -
bobo22 #61 nekem elég fura, hogy a telefonom felismeri azt, ha mosolyog valaki... lehet, hogy én vagyok lemaradva telefonügyileg.. -
Tomika24 #60 Teljesen igazad van. Nálam is így van. Mikor mondják, hogy mosolyogjak, akkor megy szépen, de akkor még elkezdenek minden félét beállítgatni és már is vicsorgok, nem pedig vigyorgok. És még pluszba az a jó benne, hogy automatikusan az arcra fókuszál, tehát még csak homályos sem lesz. -
#59 Hightech? Mitől? Ezt nem értem, kifejthetnéd tényleg, mert én nem látok benne semmi extrát. Legalább is úgy extrát, hogy attól hightech-nek érezném, vágod. -
nagyadam77 #58 Üdv!
Öcsém 2 hete nyüstöl egy ilyen telefont és bár jól összerakott kis telefon azért ne istenítsük ennyire. Az aksija szerintem teljesen átlagos, 3-4 napig bírja de semmi több, az a mosolyfelismerő pedig mintha túlérzékeny lenne. Legalábbis nálunk minden szájgörbítésre reagál. Mondjuk a kamerája meglepően szép képeket csinál, mondjuk nem értem hogy egy Cybershot-ba miért raktak "csak" 3.2mp-elt. Illetve egy jobb fülessel felér bármelyik W-s Sony Ericcsonnal. -
bobo22 #57 szerintem mikoto arra gondolt, hogy ha hív valaki pl, akkor közben érzed a parfümének az illatát..
nekem amúgy már ez a mosolyfelismerés is nagyon hightech, állatira bejön, kíváncsi vagyok, mennyire működik jól. és amúgy tök hasznos is, mert általában ha valakit fényképeznek, és azt mondják, mosolyogjon, akkor az első pár másodpercben szép a mosoly, utána meg eltorzul.. -
#56 Nem lenne nagy szám beépíteni, de tényleg mindig cserélgetni akarod benne a parfümöt tároló eszközt? :-)
Accera: tényleg ennyire nem oké a mosolyfelismerő? a mafiás reklám filmben elég szolidan vigyorog a csóka, mikor lekapja. (jó oké, az reklám, de érted) -
Mikoto #55 Nekem már van ilyen telóm, az aksija is nagyon jó, és a mosolyfelismerő funkció is szuperál benne. Mikor fognak már a telefonok illatokat is közvetíteni? :))) -
Accera #54 felismeri a mosolyt, de ha valami borzalmasan torz arccal mosolyogsz, úgy azért akadnak problémái a felismerő rendszernek :P -
#53 hát remélem is :) -
#52 Az új SE-onoknak nagyon jó az aksijuk, ne aggódj amiatt, biztos bírni fogja -
#51 enegem pl az is érdekelne , h az akksi hogy bírja..jó hogy van ez a sok funkció csak lehet 1napon belül lemerül :S -
balintsanyi #50 Neten lehet olvasni, hogy felismeri a mosolygást...
Én arra értettem, hogy mennyire megbízható ez, csinált-e már valaki képet vele, mennyire jött össze stb...
Felhasználói tapasztalatokra. -
Accera #49 mire vagy kíváncsi pontosan? -
balintsanyi #48 Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet, ha valakinek van tapasztalata írja már meg, köszi -
#47 Igen gondolom csoportképen nem nagyon hasznosítható ez a funkció... -
Accera #46 nemhiszem hogy képes lenne figyelni 5 ember mosolyát egyszerre
ha mégis, akkor valami nagyon nagy dolgot csinált a SE -
#45 Valaki vett már C510-et? , h jött be? -
#44 Jó kérdés, csoportba nem tudom elképzelni mit csinál :D Mikor 50%+1 ember mosolyog katt -
#43 most , hogy így mondod..ezt a nővéremnek találták ki!
mindig 1órába telik amire megcsinál 1képet(vmiért sose jó neki..)lehet ezzel 1cerübb lenne :P -
balintsanyi #42 Azért ez jó funkciónak tűnik, nem kell mindig mondogatni, hogy "ribizli" meg, hogy jajj, nem lett jó a fotó, mert nem mosolyogsz.
Vajon a csoportképekre hogy reagál? -
#41 heh ez nagyonjó, megnézném élőben is