Miből készüljön film?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
kössz...most akartam enni :S

BMW Über Alles!

leho94
viszont lehetne egy nagyon jó horror film , pl. fürdés közben , vagy hokizás közben

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

kommersz
xbox,sg,kartonjoci,por,nemmegycod2laptop.
kb ennyi😄
es ez ismetlodne

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

scs17
😄😄

TheRock18
egyszer megnézhetõ...de többször nem :S
és mama2 élete mi lenne? " a szoba" ? xD

BMW Über Alles!

scs17
a Fülke c. film nekem tetszett x)

TheRock18
unalmas lenne egy film,ami csak egy helyszínen van xD

BMW Über Alles!

leho94
mama2 életébõl jó film lenne

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Molnibalage
Nehéz lenne. Könyvben nem olyan rossz, de iszonyatosan hosszú és nem leegyszerûsíthetõ. A Város és a csillagok viszont nincs 300 oldal sem.

Én végigolvastam az Alapítvány sorozatot, de iszonyat vontatott volt a 3. könyvtõl helyenként. A záró oldalát mai napig nem értem tisztán. Mikor nézi a speckó kiscsákót akkor mire gondol? Arra, hogy õ a nem kalkulált fenyegetés, vagy hogy a nem kalkulált fenyegetés ellenszere?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

egyébként nagyon jó könyv, sokkal jobb mint a film, szerintem...
igen, tudom, hogy miért ilyen "szegényes" a film, mielõtt valamelyik önjelölt okoska belémkötne

alapítvánnyal csak az lenne a baj, hogy cseszett hosszú lenne, lerövidíteni meg nem érdemes 😄
gfreak
ezt megszavazom én is! Alapítvány filmeket!!! xD

Racism is a weapon of mass destruction!

Fenrir
Biztos mélyen szántó gondolatok vannak abban a Stalker könyvben...

Alapítvány filmet a népnek!

A halál csupán a kezdet...

DJS8
ték

gfreak
ezaz! veszekedjünk itt is tök értelmetlen dolgokról! xD nem nyílhat téma enélkül! <#gunyos1>

Rincewind-es Terry Prtachett filmeket akarok látni még 😉 Igaz hogy a mágia színe (és a mágia fénye) egy kétrészes Sky-os tévéfilmként megvalósult (és bitang jó lett)de bõven van még ott remek matéria xD

Na meg a Galaxis útikalauzt is folytathatják, ugyan az öreg már nem él, de a jogutódokban bízhat az ember (idáig sikerült mindent elszarniuk xD xD xD)

a könyvet vették alapul, amiben a film is készült, de semmi baj... 😄DDD
szerintem kurvára nem olvastál tovább, ajánlom figyelmedbe a #68-as hozzászólásomat, amiben ezt írtam:

köszönöm, de olvastam a könyvet és láttam a filmet is, viszont nem konkrétan erre gondoltam, hanem olyan sorozatra, amibe csernobil is bele van szõve
TheRock18
nahh sims...baromi értelmes film születne belõle...rém rendes család?barátok közt?valóvilág?big brother? vagy mégis mihez fog hasonlítani? xD

BMW Über Alles!

Molnibalage
Arthur C. Clark - Város és a csillagok

Mai napig nem értem, hogy miért nem készült még belõle. Minden adott hozzá és a mai rendezéssel simán lehetne jó filmet csinálni belõle.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fenrir
Hoppá, egy mûvelt ember 😊

Szerintem akármelyik Forgotten Realms-os vagy más AD&D-s világból lehetne egy látványos, Gyûrûk Ura szintû filmet kreálni. Ha nem is élõszereplõset, de egy animáltat simán (lásd Final Fantasy).

A halál csupán a kezdet...

Jrex
Látom a topic túlélte az ilyen értelmes hozzászólásokat mit h szalonnából,meg belõled.....
Egyébként páran nem vették észre az iróniát az 1. hozzászólásomban,de sebaj majd legközelebb😛
ja és kihagytam h a Simsbõl is akarnak csinálni😄

Szerintem még a Nemere István regényébõl az Alfa mûveletbõl is lehetne vagy a Mars urából.

TheRock18
amúgy támogatnám,hogy a GTA-ból készülhetne egy 3 epizódos gengszterfilm,bár annyi jó küldetés volt a GTA-kban,hogy lehet 3 rész kevés lenne 😊

BMW Über Alles!

gfreak
a Napola az 5* xD

TheRock18
éppen ezért örültem a Hitler - A Bukás ; Napola c. filmeknek 😊 mert végre láthatunk valamit a vesztesekrõl is

BMW Über Alles!

gfreak
azért van pár ami megérdemelne egy "tisztességes" filmadaptációt...mondjuk van ami nagyon jól sikerült (pl. a Hasznos holmik), de van jópár vérgegyi "alkotás" is (Borzalmak városa)

a Setét torony sorozatból készülhetne egy kis folytatásos, mondjuk tv-re (HDben 😉 )

ja, háborús filmek: persze, nagyon kevés (valójában alig) van olyan film ami a vesztesek szemszögébõl mutatja be a háborút, sokan még mindig fáznak a "náci katonasors" bemutatásától (hiszen játékokban is sokaszor játszhatunk bûnözõként (GTA), vagy igazi fõgeciként (Dungeon Keeper, Evil Genius), mégsem volt egy olyan FPS sem, ahol német katonaként lehetne hentelni...az meg rendben van hogy amerikai katonaként hentelsz) és mivel a bevétel és a milliós nézõszám a cél, ezért inkább nyomnak oylan filmeket, amikre becsõdül a jónép

TheRock18
nézd az arányokat...
amúgy felesleg a stephen kingeket újra csinálni,azok úgy jók ahogy van,bát minden filmje meglenne😊

BMW Über Alles!

gfreak
a film meg egy könyv alapján xD

😄DD A játék egy film alapján készült:

Stalker

jackcsabi
HLes kockafejü? Hidd el a hl nem tesz olyan függövé, mint az a szar cs... de azért mondjad a szarságot...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

gfreak
ott van pl. a Levelek Iwo Jima-rol...az teljesen rendben van, es a vesztesek szemszogebol lathatod a haborut 😉

amugy en meg Stephen King filmeket csinalnek...az Az-t most ujraforgatjak, elmeletileg 2011re kesz is van 😉

Sztem ez a komment a csúcs itt, kb összefoglalja mennyire is érdekel minket a filmmûvészet, neadjisten irodalom.
Aszongya "legyen film a stalkerbõl", bazz <#wilting>
TheRock18
én is örülnék egy ilyennek,de sajnos a vesztesekrõl nem készül(het) film 😞 ezért nincsenek olyan filmek sem,amiben a németek a jók..meg olyan sem,ami bemutatja,hogy igázták le fél európát...pedig engem érdekelne,szeretem a háborús filmeket

BMW Über Alles!

Ezt támogatnám. 😊 Háborús filmek ruLz.

89
A doni hõsökrõl egy II. vh-s filmet, ahogy a németek, olaszok, románok mindenki otthagy minket és puskákkal, szarrafagyva harcolnak a honvédek a vörösök ellen...ütõs lenne, csakhát pínz az nincsen

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Mellesleg mindenbõl lehet történetet kreálni, csak fantázia kell hozzá.

Akár még a Quake 3-ból is össze lehet dobni egy forgatókönyvet.
Tessék, Quake. 😊

Az 1-et vagy a 2-t meg lehetne csinálni mozivászonra simán.

Több demo-film készült már CS-bõl 9 év alatt, mint gondolnád.
Sõt, voltak már élõszereplõs próbálkozások is.
Persze egyik se lett sikeres, de legalább.

CattiBrie
^^

[/spam]&#8482;

Mondjátok meg légyszi, ebben van játéksztori-spoiler? Az episode 1-et még végigjátszottam, de ilyen evakuálós dolog nem rémlik. Szeretném még végigjátszani a kettõt, és nem akarok lelõni magamnak semmit.

GTA, Starcraft, Half-Life, Hitman-bõl egy normális, Commandos, Max Payne-bõl egy normális

tommygear
gta
cs?<#idiota>grat<#idiota>nem elég rá a kismillió terrorista film???0 történettel rendelkezik és még te kockázol<#ejnye1><#banplz>

ugyanakkor a HL- teljesen egyedi történettel rendelkezik egy elborult világban, aból nagyon jó film is lehetene

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Desiderata
dinoszaurusz
Na ja, PC játékokból nem tudnak filmet csinálni, ez már többször bebizonyosodott...

Japán rajzfilmbõl meg pláne. Talán a Japánok tudnának, de az amcsik nem.
A Dragonball igen, hát ahogy azokat a frizurákat megcsinálták, jó hogy nem néztem meg még moziba se, sírva rohantam volna ki a terembõl...

Lammer
aki a starcraft sztorijat ismeri vegig a kieggel egyutt, remelem 1etertene, hogy jo otlet lenne :]

jokis epikus szájfájt lehetne csinalni ^^

ps: szerintem sztíven szpílberg egy kicsit tul van lihegve, de legyen... csinalja o" <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Pokemon! Gratulálok! A dragonball is szar lett
Mézga család! :S Mint vigjáték vagy mi??

Jajj ezek az ötletek...
Eleve egy csomo képregény feldolgozás "régi" képregénybõl vannak megcsinálva!
Képregény! Nem mese aztán csináljuk meg filmnek!

Mostanság a sz.gépes játékokból kéne,habár a Doom nem lett egetrengetõ siker a Hitman szintén.

Ha ugyvesszük bármit meglehetne csinálni igazad van végülis Pokemonnal,hisz csak egy jó forgatokönyv pénz pénz meg még több pénz kéne hozzá!
köszönöm, de olvastam a könyvet és láttam a filmet is, viszont nem konkrétan erre gondoltam, hanem olyan sorozatra, amibe csernobil is bele van szõve
Szabi84
zseniális

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MerlinW
Egri csillagok tökéletes, azt nem lehet felülmúlni...

[merlinw.org]

LasDen
geci jó filmet lehetne csinálni a nándorfehérvári diadalról is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SötétBarom
World War Z-bõl minisorozatot.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

theone91
Az Egri Csillagokból, vagy az Egy Magyar Nábobból...

...<#idiota>