Miből készüljön film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
kb ennyi😄
es ez ismetlodne
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Én végigolvastam az Alapítvány sorozatot, de iszonyat vontatott volt a 3. könyvtõl helyenként. A záró oldalát mai napig nem értem tisztán. Mikor nézi a speckó kiscsákót akkor mire gondol? Arra, hogy õ a nem kalkulált fenyegetés, vagy hogy a nem kalkulált fenyegetés ellenszere?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
igen, tudom, hogy miért ilyen "szegényes" a film, mielõtt valamelyik önjelölt okoska belémkötne
alapítvánnyal csak az lenne a baj, hogy cseszett hosszú lenne, lerövidíteni meg nem érdemes 😄
Alapítvány filmet a népnek!
A halál csupán a kezdet...
Rincewind-es Terry Prtachett filmeket akarok látni még 😉 Igaz hogy a mágia színe (és a mágia fénye) egy kétrészes Sky-os tévéfilmként megvalósult (és bitang jó lett)de bõven van még ott remek matéria xD
Na meg a Galaxis útikalauzt is folytathatják, ugyan az öreg már nem él, de a jogutódokban bízhat az ember (idáig sikerült mindent elszarniuk xD xD xD)
Racism is a weapon of mass destruction!
köszönöm, de olvastam a könyvet és láttam a filmet is, viszont nem konkrétan erre gondoltam, hanem olyan sorozatra, amibe csernobil is bele van szõve
BMW Über Alles!
Mai napig nem értem, hogy miért nem készült még belõle. Minden adott hozzá és a mai rendezéssel simán lehetne jó filmet csinálni belõle.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem akármelyik Forgotten Realms-os vagy más AD&D-s világból lehetne egy látványos, Gyûrûk Ura szintû filmet kreálni. Ha nem is élõszereplõset, de egy animáltat simán (lásd Final Fantasy).
A halál csupán a kezdet...
Egyébként páran nem vették észre az iróniát az 1. hozzászólásomban,de sebaj majd legközelebb😛
ja és kihagytam h a Simsbõl is akarnak csinálni😄
Szerintem még a Nemere István regényébõl az Alfa mûveletbõl is lehetne vagy a Mars urából.
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!
a Setét torony sorozatból készülhetne egy kis folytatásos, mondjuk tv-re (HDben 😉 )
ja, háborús filmek: persze, nagyon kevés (valójában alig) van olyan film ami a vesztesek szemszögébõl mutatja be a háborút, sokan még mindig fáznak a "náci katonasors" bemutatásától (hiszen játékokban is sokaszor játszhatunk bûnözõként (GTA), vagy igazi fõgeciként (Dungeon Keeper, Evil Genius), mégsem volt egy olyan FPS sem, ahol német katonaként lehetne hentelni...az meg rendben van hogy amerikai katonaként hentelsz) és mivel a bevétel és a milliós nézõszám a cél, ezért inkább nyomnak oylan filmeket, amikre becsõdül a jónép
amúgy felesleg a stephen kingeket újra csinálni,azok úgy jók ahogy van,bát minden filmje meglenne😊
BMW Über Alles!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
amugy en meg Stephen King filmeket csinalnek...az Az-t most ujraforgatjak, elmeletileg 2011re kesz is van 😉
Aszongya "legyen film a stalkerbõl", bazz <#wilting>#wilting>
BMW Über Alles!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Akár még a Quake 3-ból is össze lehet dobni egy forgatókönyvet.
Tessék, Quake. 😊
Az 1-et vagy a 2-t meg lehetne csinálni mozivászonra simán.
Sõt, voltak már élõszereplõs próbálkozások is.
Persze egyik se lett sikeres, de legalább.
ugyanakkor a HL- teljesen egyedi történettel rendelkezik egy elborult világban, aból nagyon jó film is lehetene
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Japán rajzfilmbõl meg pláne. Talán a Japánok tudnának, de az amcsik nem.
A Dragonball igen, hát ahogy azokat a frizurákat megcsinálták, jó hogy nem néztem meg még moziba se, sírva rohantam volna ki a terembõl...
jokis epikus szájfájt lehetne csinalni ^^
ps: szerintem sztíven szpílberg egy kicsit tul van lihegve, de legyen... csinalja o" <#buck>#buck>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mézga család! :S Mint vigjáték vagy mi??
Jajj ezek az ötletek...
Eleve egy csomo képregény feldolgozás "régi" képregénybõl vannak megcsinálva!
Képregény! Nem mese aztán csináljuk meg filmnek!
Mostanság a sz.gépes játékokból kéne,habár a Doom nem lett egetrengetõ siker a Hitman szintén.
Ha ugyvesszük bármit meglehetne csinálni igazad van végülis Pokemonnal,hisz csak egy jó forgatokönyv pénz pénz meg még több pénz kéne hozzá!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ