LG KP500
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Azt szeretném kérdezni hogy: a telómon (LG KP500) van kb. 8-9 játék és ha akarok rá tenni akkor ki írja: Elérte a maximum JAVA limitet. Tehát többet nem tudok rá rakni, miért van ez ? és hogy tudom megcsinálni hogy többet is rá tehessek ? Szabad memória van a telefonon is és a Memória kártyán is.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Szerintem nem szar mobil! Kinek, mire telik! Nem mindenki tud venni egy szutyok HTC-t, vagy Iphone telót! :D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A válaszokat elõre is köszönöm!!!
Apám mondta, hogy néha magától kikapcsol a telója! :(
De ritkán csinálja.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=k6n48mp1jsyjom8xm690.jpg
http://facebook.com/musicleander
Ezért cseréltem telót
A drága japán testvéreint nem átmenõfurattal tették rá a panelra a fõcsatlekozót és az így forrszemestõl leszakad... fõpanelcsere...
nekem a 2. után lett elegem és követeltem vissza az árát...
Valami ötlet, tanács? Szervízbe mennyi idõ, ha meg tudják csinálni? Venni tudok hozzá másikat? ( tehát árulnak külön LG fülest? ) Esetleg valami jack-es átalakító létezik?
Köszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
A játékot meg külön kell megcsinálni de nagyon bonyulult, most nem írnám le, mert minden megtalálható azon a fórumon
V-Power Shell
Felraktam az LG PC Suite progit a gépre. XP-m van!
Miért nem találja meg egybõl a telefon a program?
Többszöri kábel csatlakoztatásnál ismeri fel a mobilt!
Hiányozna valami illesztõ program? Nem értem.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Érdekes nekem ez a kikapcsol dolog magától megjavul néha... Aztán hetekig semmi.
Viszont lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. A beépített e-mail klienst (vodafone-nál) hogy a fenébe lehet használni? (mik a paraméterek?) Próbáltam mindenféle módon, de nem mûködik. Ugyan Opera Minibõl elérem a gmailt, de néha praktikus lenne, ha ez is mûködne...
A magyar szervizes viszonyok között kb 2-3 hét és a kezedbe lesz!
Nekem potom 1 hónapot kellett rá várni...
És megint jön elõ ugyanaz a baja...
Valaki tudna nekem segíteni? Van egy LG KP500-am, ami alig pár hónapos. Egyszer lefagyott egy játék miatt, és sehogysem lehetett kikapcsolni, így maradt az akkumulátor-kivevés. Ezután egy-két héttel a telefon elkezdett magától kikapcsolni, mint a számítógép, ha elmegy az áram. Csak elsötétül a kép, és vissza kell kapcsolni. Fel is volt töltve, meg jelezne is, ha lemerülne.
Valamint nem csak kikapcsolja magát, hanem átállítja a fényképezõ hangját, és méretét. Tudnátok segíteni?
Én innen törtöttem
LG KP502-re szeretnék játékokat, tudnátok segíteni hogy honnan lehetne szerezni rá?
Ti honnan töltöttetek, ha töltöttetek?
Elõre is köszönöm szépen a válaszokat.
Egyértelmû a kettõ közül a GS 290 márcsak azért is emrt 3,5mmes jackdugó van rajt és nem BUZI LG RENDSZERCSATLAKOZÓ!
Kül ezenkívül sok különbség nem lehet közöttük...
Olyan kérdésem lenne hogy LG KP502 miért kapcsol ki csak úgy saját magától?
(Fel van töltve az akksija.)
...::::::...
Van a telefonon internet, és youtube-on videot mikor megnyitnám.. akkor kiírja, hogy a csatlakozás sikertelen.. mi lehet a gond? :/
és mûködõ Skype prgoramot lehet a telefonra letölteni?
köszi
Ha csinálsz egy mentést a CUST_THEME fájlról és azt visszatöltöd, akkor a teló úgy néz ki mintha semmit sem csináltál volna vele:D
Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol, az utas az aki a megállóban vár!!
Köszi,
g.
De egy "Visszaállítás gyári beállításra" megoldhatja a menüben találod a beálíltásoknál.
Van egy vodafoneos LG KP500 telefon, és a kijelzõ bal felsõ sarkában, a térerõ kijelzõje mellett van egy 1-es szám. Eddig nem volt, és egy másik készüléken (szintén vodafoneos) sincs :/
Ha bekapcsolom a bluetooth -t, akkor az említett 1-es szám helyén jelenik meg a bluetooth logo. Bekapcsoláskor nincs ott, csak utána kb. 1 perccel. Lehet, hogy a szolgáltató küld valamit?
Hogy lehet ezt eltüntetni?
A zenelejátszó meg abc sorrendbe teszi és még én sem jöttem rá hogy kell eredeti sorrendben lejátszani :(