56
  • Katlan
    #56
    Egy évvel a Viszta kihalása után, most újra megírom nektek (Hottold) hogy lássátok feleim szümtükkel mik vogymuk... a Visztát mára már el is feledték az emberek az utódjának szát, a Microsoft által meg is koronázott trónörökre, a Windows 7-re pedig az emberek nagyívben fosnak... és több, mint fél évvel a megjelenése után is , max. 10% környékén mozog az elterjedtsége... ha ez nem beégés számotokra akkor mi?
  • richi105
    #55
    Aha egy újabb Windows vs. Linux vita kezd kialakulni milyen meglepő.
    Az a cionista fasiszta mocskos népellenség Microsoft áh már megint csak uralma alá akarja hajtani az egész világot. Csak szólok oprendszer terén már meg is tette szinte.
    Meg az a Windows 7 meg milyen szar semmire való program olyannyira rossz volt, hogy mikor felraktam az összes drivert felpakolta és ráadásul jól.
    A Laptophoz Vista -t kaptam na nem mondom nem egy szélsebes rendszer rajta de legalább megy rajta és nem eredményez olyan dolgokat mint a legújabb Ubuntu 9.04 készenléti üzemmód többet semmi kép, de olyan szinten hogy néha nem akar kikapcsolás után se képet adni a vas.
    Ja és más rendszerrel még nem csinálta XP, Vista, Win7 szóval service pack 10GB -ról csak annyit , hogy a Linux-hoz nem is adnak ki javítást hisz tökéletes vagy nem de bár csak épp a gépen nem működött még úgy hogy minden menjen vele tökéletesen és mielőtt megkérdeznétek igen próbáltam megcsinálni meg fórum sokszor annyi jött á szar ATI vegyél Nvidia -t ez ám a megoldás.
    Szóval amíg Windows alá készítik a programok nagy részét, az emberek igen nagy százaléka azt használja (persze mindenki béna) és a drivereket is arra csinálják meg de legalábbis van hozzá addig még van hova fejlődni a többi rendszernek.
  • gothmog
    #54
    Dehogynem. Ez amúgy sem "baj", egyszerűen 32 bites címzés technikai korlátja. A másik részre: gondolod, hogy a ms simán lemond azokról, akiknek nincs x64-es processzoruk?
  • FragStaR
    #53
    Win 7 látja a 4+ GB ramot vagy ebből már nem is lesz x32 csak x64 bites és ott már nincs ugye ilyen baj ?
  • chuky123
    #52
    Az új hardwerek, laptopok már csak a vistát/win7 fogják támogatni pl.: új acer laptopok. honlapjukon is csak a vistát támogatják.
  • Magiszter
    #51
    Sőt! Ha kihúzod a hálókábelt (és nincs wifi se hardveresen), akkor meg a monitorod villódzsásával küld fényjeleken keresztül. Az M$ székházában biztosan ül egy csomó krapek akik azt lesik hogy melyik új pornófilmet töltötted le és körbekűldik az ismerőseidnek e-mail-ben hogy rajtad röhöghessenek. Vagy esetleg a rendőrségnek hogy "júj Gipsz Jakab felment a crack.innentőccsed.warez.tdk-ra." Ez teljesen egyértelmű. (/irónia)

    u.i.: Elnézést kérek minden Gipsz Jakabtól és a crack.innentőcsed.warez.tdk oldal tulajdonosától.
  • mrzool
    #50
    Nemérted vazze, az MS annyira fejlett, hogy úgy küldi el az adatokat a vindóz, hogy azt te semmilyen sniffer progival nem látod.:))))
  • roliika
    #49
    Nyiihheehheee Jahogy szerinted ez win7 logo...ééééértemm....egyébként, vagy 40* kérdeztem, hogy konkrétan holvan benne ez a rohadt cionista kapitalista fasiszta jungendklubos megfigyelőrendszer a win-ben? Szerintem ha nincs hálózati forgalom akkor túlsok információt nemtud küldeni a MS-nak a winem, márpedig egészen pontosan tudom hogy mikor milyen irányba milyen adat megy. Tehát nem értem tényleg miről beszélsz, de te remélem azért igen.
  • gothmog
    #48
    Már nemazért, de a birodalom központja akkor is Coruscant lesz, ha még ötször belinkeled ezt a béna képet. Mellesleg egész eddig azt hittem, hogy ez "a w7-es halálcsillag kőhajítóval" akart lenni. De így,hogy elmagyaráztad, már számomra is teljesen világos, hogy mi a célod ezzel az egésszel.
  • torjoz
    #47
    Szerintem nem ott dolgozik, hanem...
  • hottold
    #46
    Gyengébbek kedvéért ez a Halálcsillag , amely a "sokadik birodalom" egyik jelképe, a birodalmi diktatúra központja , illetve annak pejoratív jelzője. A benne található [URL=http://hu.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3jai_fal%C3%B3]"trójai faló"[/URL] jelképezi a Microsoft beépített globálcionista megfigyelőrendszerét , amelyet Orwell 1949-ben megjósolt... a halálcsillag pedig a Microsoft világuralmi törekvéseit jelképezi a körülötte található, eredeti Windows 7 logójával.

    Remélem elég szájbarágósan, hülyegyerekesen megfogalmaztam és még a drágalátós cionista cinikus kollégák is megértették ?
  • tomcsa4
    #45
    Én kb egy éve kommentelek itt, de arrakistor (hottold) nem szól vissza csak úgy. Karikatúráz, fikáz, de nem fog leállni anyázgatni. Leírja a véleményét, megy tovább, leírja a véleményét megy tovább.

    Én már mondtam neki olyanokat és más is és semmi. Nagy az önbizalma.
  • haxy27
    #44
    Jó volt a vista de össze sem lehet hasonlitani a win7 tell. én már legalább 3 - 4 hónapja Win 7 et használok és nincs is más rendszer a gépemen.
  • roliika
    #43
    Furcsa vagy te nekem.

    Miért nem bántasz engem mikor párszor már beszóltam neked durvábban is.

    Mi a rák ez a képen? Már linkelted múltkor is, de nem szóltam, játtszon csak a gyerek, gondoltam...de miez? Halálcsillag + porszívó + win 98logo...mitjelentsen ez? :D
  • vasziszdasz
    #42
    Az XP cracknek is lőttek egy ideje.
  • vasziszdasz
    #41
    Akkor a kuncsafjtaid is olyan "hozzáértők" lehetnek mint te.
  • vasziszdasz
    #40
    Nekem se, mert nincsen fent.
  • tomcsa4
    #39
    Ha meg neki nem kell a Vista, mert nincs rá szüksége (attól még birka), az nem az OS hibája. Képzeld, ennyi erővel akkor az áhított Linuxod hatványozottan szar, mert nem kell senkinek.
  • tomcsa4
    #38
    Kuncsaft? Hol dolgozol, a diliházban? Minden értelmes ember tisztában van a Vistával.
  • hottold
    #37
    "konfigurálod, pátyolgatod , pelenkázod " - de annyit, hogy azt még egy átlagos linux disztró is megemlegeti.
  • hottold
    #36
    de nem gond haver , majd lerántassz hozzá még vagy 40 giga javítópeccset rászánsz az életedből még vagy 3 hetet , konfigurálod, pátyolgatod , pelenkázod és akkor talán majd kiirja a vírusirtód rajta, hogy találni ugyan nem talált virust , de azért valószínű hogy van rajta, mert egyrészt a microfost az mindenképp már rakott bele egy trójai falovat , hátmég az okos programozók...
  • hottold
    #35
    bár hazudok, mert a háttérképe azért mégiscsak tetszik !
  • hottold
    #34
    ha ez a Viszta csak tized ennyire lett volna trágya, szar , lassú és használhatatlan, gusztustalan kaki, még akkor is örjöngenék még a neve hallatán is !!!!
  • hottold
    #33
    "Elkészült a Vista SP2" - hurrá, az eddigre már nagy nehezen sikeresen bekrekkelt Visztádnak most Viszlát ! :DDD
  • hottold
    #32
    drága testvérem, díjazom a humorérzékedet, de el kell hogy keserítselek, ugyanis csak idén vagy 50 db. PC-ről töröltem végleg a Windows Vistát a kuncsaft HATÁROZOTT KÉRÉSÉRE, és telepítettem fel neki más operációs rendszert.

    Úgy látom rajtad, és néhán Visztahuszáron kívül, mindenki (beleértve a Microsoftot is!) beismerte már hogy Bukás Volt a Windows Vista

    De te csak lököd...

    A szánalmas kis Win7 pedig hamar a nyomdokaiba fog lépni, mivel 20 percet se melóztak vele, kb. rátettek egy új bejelentkező képernyőt parasztvakításképpen
  • gothmog
    #31
    Őt nem érdekli a valóság, csak a saját hülyesége. Szóval tőle lehet jó vagy rossz akármelyik rendszer, nem az számít. Csak a mindenféle idióta szmájlival telerakott idióta benyögések.
  • ssdb
    #30
    Vista azért meg nemfagy, leaglábbis nálam még sosem, de pár program együttes használatából fakadóan nagyon szépen be tud lassulni, a használhatatlanság szintjéig... Remélema Win7 jobb lesz!
  • Vorpal
    #29
    Épp most rendezgettem meg a Vistámat - megy mint az álom - átfutottam 3 viruskeresőt - 0 vírus - megelégedéssel tölt el, hogy nyugodtan és problémamentesen dolgozhatok amióta feltelepítettem.

    Jókat mosolyogtam azon, hogy voltak idők amikor normálisnak találtam, hogy az XP men talált 13 spyware az normális - mert legalább nem 97.

    Akkor te valami másféle Vistat használsz - venni kell szépen jogtisztán - akkor nem korrumpálja magát és minden megy rajta mint a karikacsapás.

    Álomszép jövőnek nézünk elébe + win7 - nemistudom mi lesz veled hottod .( nem marad munkád?
  • hottold
    #28
    Ráfért már a Visztára .... egy újabb 10 gigás javítópeccs !
  • endrúdí
    #27
    :D Igaza van Inquisitornak, az SP2 release date április 30.-i. Nehogymár 9 nap kevés legyen egy stabil bluetooth driver + feature packnak! Szabin volt a gyártásvezető vagy mi?
  • mrzool
    #26
    Éppen időben, most amikor már a 3.0 szabvány is kint van.

    Te alapból vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból?

    The 3.0 specification was adopted by the Bluetooth SIG on April 21st, 2009.
  • baca01
    #25
    A 7000-es build még a Beta1, az RC1, pontosabban csak RC pedig a 7100-as számú build.
  • Vorpal
    #24
    Eezaz dicsérjétek csak a Win7 et.D Egy dolog felé dolgozunk mi mind itten,)
  • endrúdí
    #23
    Körülbelül 700 dolgot javítottak ... már nagyon várom a magyar verziót.
    A javítások listája itt: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=143706
  • Sanyix
    #22
    Mert nincsenek benne nagy újítások ugye?
  • Inquisitor
    #21
    "Bluetooth 2.1 Feature Pack a szabvány újabb verziójának teljes támogatása érdekében,..."

    Éppen időben, most amikor már a 3.0 szabvány is kint van. SP3-ban esetleg már fogják támogatni a Firewire800-at natív, ami már több éves? :)
  • Gerygrey
    #20
    Hát nekem az XP húzta ki a Win7-ig, ezt a Vista-foltozgatást baromságnak tartom. Win7 RC1 build 7000 kiválóan műxik, már munkára is azt használom elsődleges OS-ként.
  • Tetsuo
    #19
    Autoplay a lexarabb. A Win7 csak a vegleges Vista lesz, semmi tobb; ugyanis amit beigertek a Vistara azt hozza majd az ujabb..
    Az is tele lesz majd apro kellemetlenseggel mint elodjeinel megszok6tuk.
    Pl nem erte mi olyan nehez a Microsoft programozoinak abban, h ablaknyitasnal akkora ablak nyilodjon ki, amekkoraba belefer az a 3-4 ikon ami a mappaban van.. es hiaba "jegyeztetem meg" vele, az Istennek nem csinalja mar 2 het mulva.
    Az uj mappaka-ablakokat alapbol rosszul nyitja ki.
    A mappa tipusat meg onkenyesen valtogatja.. a zeneimet 2-3 hetente O kepmeret szerint akarja sorba rendezni..
    Nehany program ablakat indulasnal nem lehet beallitani teljes mereture..

    Arrol nem is beszelve, h mi a faszer hoz letre dokumentumok mappat a "C"-n?? Meg mer odanyilik meg alapbol 1 program mentese??

    Ezek minimalis odafigyelessel helyrehoz6oak lennenek, de a Microsoft fejlesztocsapata szarik ra az ilyen aprosagokra, hiszen ovuke a vilag.
  • Narxis
    #18
    Én Win 98 óta nem láttam fagyást. A rosszul megírt programokat meg dugja fel magának az aki megírta.
  • DjDano
    #17
    LOL vagy ember, használj csak egy elavult és abszolút nem biztonságos rendszert