56
-
#16 98 és Xp Rulle xp meg cska azért kell mert 98-ra nincs új msn meg ilyen apróságok :( -
#15 Én! A mappa megnyitására spóroltam vele két kattintást. -
willard #14 Hát ideje volt kiszedni ezt a kurva autoplayt! Van valaki, aki életében rákattintott abban a nyüves menüben valaha valamire?? Persze, majd pont abból a menüből fogok DVD-t írni, meg mittudomén mi települ bele. -
jeti00 #13 Ideje volt már kiadni az sp2-t, remélem foltoz pár dolgot és kihúzza a win7ig... -
#12 Igaz.
És mint a nóta is mondja "Trabantban szállni élvezet..."
De csak azt mondja ezt aki még nem ült mercédeszben, mert nincs elég üzemanyaga hogy bírja a fogyasztást, vagy nincs elég helye hogy valahol tárolja. De Izlések és Windows-ok.
Nekem bejött a Win7 mert korszerű és mégis az XP stabilitását és sebességét tudja hozni. Nem kellett a driverekkel pepecselni ami számomra két pirospont. És ha hozzávesszük hogy milyen gyorsan bebootol-t akkor már írom is neki az ötöst. Játékot nem teszteltem de majd megteszem. Ha azt is jól viszi akkor csillagos az az ötös. -
roliika #11 Hát nem. Magyaráztam hogy szar...de jöttek azzal hogy húú mekkora ujjitások vannak benne..stb.. -
turul16 #10 Regen nem te mondtad, hogy milyen fasza a Vista ? -
cateran #9 És mennyivel többet fogyaszt és mennyivel nagyobb helyet foglal.... -
#8 A trabantnak is négy kereke van és megy. De mennyivel jobban néz ki egy mercédesz és milyen kényelmes az ülése... -
zidder #7 Feltettem tegnap este.... csodára ne számítson senki... de ártani sem ártott:) -
szombi #6 nálam se fagy.
Amúgy win98 is hardveres hiba miatt fagy, csak az XP jobban lekezeli, ezért nem veszed észre.
Kb. egy éve volt egy olyan cikk, hogy a processzorokban maradt bugokat szoftveresen,
jórészt a BIOS átalakításával küszöbölik ki, erre még az oprencer is rá tud segíteni...
amúgy nekem se fagy évek óta! -
roliika #5 Óhát xpnél az egész rendszert be tudja fagyasztani 1-1 rosszul megírt program. -
tucky1 #4 Hiányzott a fagyás? Milyen rendszer után raktad fel win98? Xp-t fagyni én csak hardveres hibánál láttam. -
wolruf #3 Nekem most a Vista (32 bit, business) is stabil már másfél éve. -
#2 A windows 7 érdemeit nem csökkentendő elárulom hogy nekem az xp se fagy évek óta. -
roliika #1 Jó..ezek már apró kis porolgatások, látszik azért, hogy egész jó rendszer a win7 már most. 3 hónapja használom és nemrég figyeltem fel arra hogy már hiányzott a fagyás...merthogy nincs, se belassulás se rendszerhiba se semmi..egyszerűen működik.