Iraki veteránok tiltakozása állított le egy háborús játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát,lehet,hogyha Ti is átéltétek volna ugyanazt,amit Õk,akkor Ti is tiltakoznátok...kis kockák-.-

Ennyi erõvel betilthatták volna a CoD4-et is...

Xbox Live Gamertag: rayza terror, noobXtra, WW3hereWEcomE

a.carkey
Bírnám, ha német és japán özvegyek és hozzátartozók jelentkeznének a 2. VHs FPSek miatt, hogy azok mennyire izléstelenek és helytelenek ...

A medve nem játék.

Ha valaki már játszott a Battlefield 1942 Desert Combat modjával, akkor simán találkozhatott a legfelsõ képernyõképpel. A pálya nevére nem emlékszem (már rég játszottam) de pixelrõl-pixelre ugyanezt a mecsetet és utcát lehet látni.
Csináltak már annyi, de annyi iraki-sivatagos témájú FPSt, (többek között a Battlefield 2 pályáinak fele is Irakban van) most pont a Konami "fejlesztésén" vannak kiakadva. Na persze. Egyszerû reklám az egész. Jó reggelt!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Garrett27
Szerencsére nem mindenkit tud elbutítani a globális média meg az oktatás egy bizonyos része, de mit is vársz az emberek többségétõl?? Csak amióta internet van, lehet jobb információ forrásokhoz jutni.
Meg ha csak gyorsan visszaemlékszem, hogy a szlovák történelemkönyvek szerint pl. Csák Máté szlovák volt, meg hogy a magyarok elûzték a szlovákokat ezer évvel ezelõtt, és ha ez ellen valaki fellépett, akkor az mindjárt szlovákellenes vagy államellenes volt és hadd ne folytassam..
Nem értik meg, hogy mivel van bajod - mert elvakultak. Nagyon nagy probléma a mai mocskos politikával átitatott társadalomnak, hogy sok-sok szerencsétlen áldozat nevét felhasználják egy kegyetlen terrorizmusra, amivel per pillanat a palesztinokat öldöklik (angolul szól, cseh felirattal, ha találok magyarral, elküldöm).

Ami meg a cikkhez szóló kommentáromat illeti, egyet értek azokkal a hozzászólókkal, hogy akkor mindegyik háborús játékot át kéne vizsgálni, mennyi mindenki családját megsérthették velük. Nem beszélve a "megtörtént esetek" kategóriába tartozó irományokkal, filmekkel, stb..

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Nem a megtörténést nem hiszem el,hanem az áldozatok számát és a túlzó gázosítás és egyéb baromságokról szóló történeteket amiket bõven megcáfoltak értelmes nem lepénzelt kutatók,történészek.
Áldozatok számában túlzás? Hát 2-szer annyit hazudni mint amennyi TALÁN a valós,az nem túlézás hanem pofátlanság..😊
Aus.-nál 4 millás tábla szerepelt amit szépcsenben lecseréltek évekkel késöbb 1.1 millára...4 milla mínusz 1.1 milla az 2.9 milla hiányosság...Viszont 6 millából 2.9 milla az 6 milla...Zseniális héber matek😊

A túlélõkrõl pedig...Ellie Wiesel nocomment...Nevetséges...
De a legérdekesebb hogy mialatt a zsidajok világszerte hangsúlyozzák hogy a holokauszt nem történhet meg még1szer,addig halomra ölik a palesztinokat és némán kussolnak az ügyrõl..😊
És nem vagyok sem kopasz sem rasszista,csak kicsit már kegyetlenül unalmas hogy aki kicsit is unja az álszent zsidó holocaust siránkozást azt bebörtönzik,mialatt egy egész országot a földdel tesznek egyenlõvé...
De persze egyes körökben manapság nagy divat a nemtetszésüket kifejezõ és érveket felsoroló embereket lenácizni,lerasszistázni...Hát hajrá így tovább hatalmas értelemre vall..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

"El kell teljen egy háború után kb. fél évszázad, hogy kiadhassanak róla egy játékot, és akinek nem tetszik kussba maradjon ? Nevetséges !"

Mondtam én egy szóval is ilyet?? Nem.

Nem azt mondtam, hogy jól tették, hogy leállították a játékot. Annyit mondtam, hogy nem kéne egybõl le szidni a tiltakozó hozzátartozókat és a veteránokat(és itt nem rólad beszélek), akik tiltakoztak a játék ellen.

Reméltem ez már az elõzõ postomból is kiderült.

"A kommented végérõl meg csak annyit, hogy politikusokról nem nagyon lehet játékot csinálni, hogy épp mit csinálnak a háború közben... "

Nem is azt mondtam, hogy csináljanak. Ez alatt azt értettem, hogy nem a katonákat kell szidni, hogy miért kezdtek háborúzgatni, hanem a politikusokat(legalábbis a legtöbb esetben).
Balumann
Ami igaz, az annyi, hogy voltak túlzások az áldozatok számával kapcsolatban. Azt azonban semilyen létezõ tény nem támasztja alá, hogy ne történtek volna meg. Képek, feljegyzések készültek az eseményekrõl, túlélõi is voltak.

" „a revizionisták abból a következtetésbõl kiindulva, hogy a holokauszt nem következett be, haladnak visszafelé a tényeken, és azokat az elõre rögzített végeredményhez alakítják. Más szóval, megfordítják a helyes metodológiát – feje tetejére állítva a tudományos kutatás bevett módszereit.” A Public Opinion Quarterly befolyásos társadalomtudományi folyóirat szerint „nincs olyan elismert történész, aki megkérdõjelezné a holokausztot, és azok, akik támogatják a holokauszttagadást, túlnyomórészt antiszemiták vagy neonácik.” A revizionisták által hivatkozott olyan munkák, mint Norman Finkelstein politológus mûvei nem holokauszttagadók, hanem a holokauszt tényének késõbbi politikai vonatkozásaival, kihasználásával foglalkoznak. "

Természetesen, ha neked azok tényleg megcáfolják az egészet, hogy nem tudták volna kinyitni a kamerák befele nyíló ajtaját a hulláktól, meg nem készültek hiteles felvételek az öldöklésrõl - csak a hullákról, hát legyen. Te dolgod.
Valószínûleg Hitler sem élt, 2. világháború sem volt...

Nevetséges...<#idiota>

Aki volt már koncentrációs táborban, nem ír olyan sületlenségeket, mint te. Nekem egyikben sem a "de jól meghamisították a fotókat, a tábori jelentéseket meg a kísérletek dokumentációját" jött le. Lehet azért, mert én nem akadtam meg a szakközepes szinten? Ki tudja. Mindenesetre neked sem ártana, ha kicsit "utána néznél" a dolgoknak, esetleg személyesen.

Amúgy meg löddfejbemagadmegakopaszhaverjaidatis, ha már itt tartunk.
Nem a kurucinfóból tanulok és örülnék ha nem személyeskednél kösz, azt meg hogy a barátod lennék....😊
A pár embernek akik most jól megmondták nekem: Ha zsidók vagytok bocs nem érdekel,mindenesetre történelmi tények/kutatók cáfolják a holokauszt létezését sõt a sok holokauszt sztori is üti egymást nevetségesen de még a matekkal is gondok vannak a téren, köszi nekem is tanították bõ 8 évvel ezelõtt szakközépben a mesét,nem kérek belõle, és nem sajnálkozok semmiért amit a pofámba hazudnak. Persze lehet "hülyegyerekezni",meg "lõddfejbemagadozni" ez sem érdekel, ha valaki olyan hülye hogy eszi a mesét és nem képes utánna olvasni, utánna nézni a dolgoknak azzal minek vitázzak? Hogy le legyek rasszistázva, hülyézve?😊

Balumann
Csak 4 dolgot mondanék.
-Szerintem nincs olyan erõszakos játék, amit ne támadtak volna valamiért. Hülyeség szerintem, hogy ez miatt állították volna le - persze lehet, hogy okok közé tartozott, de ha egy jó projekt lett volna, nem dobják el
-A háborúkról a politikusok tehetnek... és az oktatásról is... kis történelem tudás sokat segítene az ottani embereken. Errõl nem a katonák tehetnek, õk a "hazát védik"... más kérdés, hogy nincs kitõl megvédeni - vagyis van, csak az nem a kontinensen kívül van...
-Nyilván az amcsi játékeladások sokat számítanak a játékpiacot tekintve. Mi sem szívesen vennénk olyan játékot, amiben magyarokat kellene ölni, fõleg olyan formában ahogy pl. a call of duty-ban vagy a játékok többségében van. USAban még nagyobb a hazaszeretet.
-Ettõl függetlenül szerintem is lehetne olyan játék, amiben több oldallal is lehet harcolni, és nem azt az érzetet keltse, hogy az ellenségek hülye állatok.
-Inkább virtuálisan harcoljanak, mint valóságban...

Egyébként az, hogy az Americas Armynak nincsen toborzó szándéka, hát nem tudom mennyire igaz.
Szerencsére a korszellem mozgalom terjed, ami talán észhez téríti az embereket... ^^

A kommented végérõl meg csak annyit, hogy politikusokról nem nagyon lehet játékot csinálni, hogy épp mit csinálnak a háború közben... <#wow1>
De amúgy jó meglátás ! Hacsak nem gerilla háborúról van szó, a háborúkat általában politikusok kezdeményezik...

"Nem csoda, hogy idegességet válltott ki, hogy (...) egyesek az áldozatokból akartak pénzt keresni"

Érdekes hogy kb. 40.000.000 II.-ik világháborúban életét vesztett emberek, hozzátartozóinak a körében nem nagyon váltott ki "idegességet" az hogy számtalan II.-ik világháborút feldolgozó játék jelent meg. Sok játékgyártó cég meggazdagodott a II.-ik világháborúból... És ezenkívül még volt egy pár háború, amirõl megjelent játék, de tiltakozás nem nagyon ellenük. El kell teljen egy háború után kb. fél évszázad, hogy kiadhassanak róla egy játékot, és akinek nem tetszik kussba maradjon ? Nevetséges !

Picizöldfül
Barátom azt se tudod mit beszélsz,az a baj ilyen kis senkiháziak szaroznak olyan dolgokat amikhez fingjuk sincs. Ne a kurucinfóból tanulj hülyegyerek...vak vezet világtalant ismét. Jó játékot neked!

Mondjuk én se értem a tiltakozást. Ha a játék nagyon reális akkor még hasznosnak is tarthatja egy veterán, hogy más is láthatja mi volt ott...

Azért mutasatok egy kis tiszteletet. Általában nem vagyok a "botrányos a játék, dobjuk a projektet" elv helyeselõje, de azért meg lehet érteni, hogy egyeseknek miért nem tetszik a játék.
Egyébként nem csak ez ellen a játék ellen tiltakoztak már, hanem pl. az America's Army ellen is, ami a US Army által ingyen elérhetõvé tett harci szimulációs program, melynek nem burkolt célja a toborzás.

Esetleg a kiadó tárgyalhatott volna a hozzátartozókkal, hogy a játék az Irakban elesettek emlékére készüljön, így máshonnan megközelítve a dolgot(filmeknél is szokott ilyen lenni). Nem csoda, hogy idegességet válltott ki, hogy (legalábbis bizonyos emberek megérzése szerint) egyesek az áldozatokból akartak pénzt keresni. De a cég reakciója szerint itt nem errõl lett volna szó, vagy csak meghátráltak.

És a háborút nem a katonák kezték, hanem a politikusok...
látom nagy divat a zsidózás a netre szabadult semmihez se értõ iskolás kisgyerekek körében

bakvarnyu
Ezért kell neten nyomni,oszt te választod ki a neked tetszõ oldalt <#vigyor1>

tmk
Retardált vagy, tanulj történelmet utána lödd fejbe magad.

aha...hát,persze...hihető volt

Arra gondoltál már esetleg, hogy emögött is gonosz zsidó számítás van, és a fizetõ közönség ilyen ellenséget akar látni, a játékfejlesztõk meg nem teljesen hülyék? De csak állj neki, csináld meg az antipólust. Aztán majd nézd meg, hány példányt sikerül eladnod Iránban, Gázában meg a Kárpátia következõ koncertjén, de elõre szólok, a palesztinok a pénzt inkább igazi Kalasnyikovra költik, mint virtuálisra.

Ott a pont!

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

NEXUS6
Hát nem tudom, hogy mit is akartak ebbõl az egészbõl kihozni.

Ha tényleg a sztori drámaiságát, az emberi tragédiát akarták hangsúlyozni, akkor miért nem csináltak egy kalandjátékot? Az dúrva lett volna.
Mondjuk egyszer végignyomod, te vagy a hõs amcsi, másodszor meg az "ellenálló" (régebben ugye terrorista) akinek néhány száz társát, meg a 1- családtagját gyak lemészároltá, és esetleg még lett volna egy viszonylag semleges újságírós vonal is.

"Realisztikus" (erkölcsi szempontból) FPS, ami csak az egyik oldalt teszi választhatóvá azt hiszem kimondható, hogy nem létezik.
Alapkoncepció szintjén volt itt gond. Bár ha a repuk nyerik a választásokat Amcsiban, akkor ez simán befér a mostani háborúkhoz kapcsolódó propaganda kampányba.

"Lép be a hadseregbe, utazz el a világ különbözõ tájaira, ismerkedj meg az ottani emberekkel és öldd meg õket!"

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Adam II
facepalm.jpg

Adam II
Én is így hallottam. Szerintem nem a veteránok hanem a vérzõ szívû liberális hippik sírtak inkább.

én mintha olyasmit hallottam volna, hogy iraki veteránok támogatták a kiadást, mondván lássák meg az emberek milyen szörnyûségeken mentek keresztül..

am a kiadó tényleg barom.. az átnevezés-kiadás egyszerûbb és olcsóbb lett volna.. a veteránok meg kit érdekelnek.. vannak 2.VH-s rokonok is.. azok furcsa módon nem tiltakoznak ennyit..

szemmel láthatóan a németek után az amerikai veterán katonák a legidiótábbak a földön ha hbozzájuk kapcsolódik valami..
Frayer
igazad van

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frosty01
deszar... <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

<#eljen><#eljen>
Irak téma,persze hogy nem engedik...
"Az áldozatok családai" blabla....Ennyi erõvel kár erõltetni a 2. vhb-s játékokat,mert én akkor a német családok áldozatait (nem,nem a holokamu kamu áldozatait) sajnálom,tiltakozom...
Nevetséges baromságok...
Ha Konaminak van egy kis esze címet vált és kiadja.....Ennyi.😊
Egyébiránt mérföldes magasságból leszarom az irakba kivonuló erõk "áldozatait"..
Irak kutya fasza ahhoz képest amit a mocskos zsidó izrael mûvel a palesztinokkal,majd ha a palesztinokért harcolnak (érdekes a palesztinokért egyik zsidók által vezérelt állam sem emel hangot,beleértve az usát sem) akkor majd sajnálni fogom az "áldozatokat", amíg olajért (Van olyan hülye aki szerint Saddam tevékenysége miatt vonult oda a zsidajok által vezetett államokból egy rakás katona?😊 ) nagy részben önkéntesek basszák a rezet irakban addig nem érdekelnek az áldozatok.
Sõt,mérföldekkel szívesebben játszanék már olyan játékkal amiben: Amerikai katonákat,Izraeli katonákat vagy 2. vhb-ban német katonaként amcsikat angolokat kell pucolni zsákszámra a képernyõrõl...
Kicsit unalmas már hogy minden harci játékban az ellenfél: arab beütésû ,orosz vagy német....

Carloska
biztos nem tudták befejezni vagy nem is akarták mert bukta lett volna .....

butuska66: Jah, meg a 2-ben, meg a Medal of Honorokban, vagy a japcsikat a Pacific Assaultban... Nem is tudom, Konami a nagyobb fasz, hogy tényleg ezt csinálja, vagy az "iraki veteránok", akik még képesek ezért reklamáni. Azt megértem, hogy kis Johannka anyukája síránkozik, amikor a hangfalból szólnak a német káromkodások, a kisgyerek meg még (ugyanazon a nyelven) visszaüvölt, hogy "Dögöljetek meg bides fasiszta nácik, hitlerista német faszok!". Anyuka meg: na de fiam, a nagyapád is a fronton harcolt!

Remélem csak vicc, emiatt leállítani egy ilyen igéretes projektet... Cool.

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

Ez nevetséges. Németek meg sírhatnának hogy a felmenõiket gyilkolásztuk a CoD1-ben

Teljesen jogos, egyetértek

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Törölt felhasználó
Egyetértek......
Adam II
AZ.

Ha az lett volna a címe, hogy "Hat nap Hudszáliában" és a játék tök ugyanilyen lett volna akkor egy büdös szót sem szólt volna senki.
Mert CoD4 tengerészgyalogos része is olyan mint Irak meg egy rakás másik játék is. De amint kiejti valaki a száján, hogy ez Irak akkor máris siránkozás van? Marhaság.

ez de nagy baromság...

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ