Depis vagyok, van kiút?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
Itt másnak is van gondja, (nekem is) hidd el, még rosszabb is mint a tied, de ez nem az a fórum.
Te vállaltad, ez van, Te alakítottad ki így az életed, hogy még a gyerekeid sem segítenek, ezt megtanulják és nagyobb korban sem fognak majd segíteni.
Ja, és mennyél orvoshoz inkább, kapsz gyógyszert, és másképp látsz mindent.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Hosszú távon lehet, hogy a pesszimistának van igaza, de az optimista legalább jól érzi magát közbe."
sajnos a férjem kamion sofõr és nincs túl sokat otthon. egyedül kell megoldanom mindent. a múlthéten pl. csõtörés volt nálunk és hirtelen nem kaptam levegegõt. teljesen lemerevedtem, nem tudtam hirtelen mit csinálni... csak néztem ahogy elönti a víz a fürdõt..
egzikenek azt tudom ajánlani, h próbáljon több idõt kikapcsolódni a családdal, és itt nem a napi rutindolgokra gondolok. menjetek el közösen sétálni, kirándulni és próbáljatok elszakadni a mindennapos dolgoktól.
a jelenlegi helyzet semmiképp sem jó. mindenképp próbálj változtatni a dolgokon, mert ez hosszabbtávon csak romolhat!
Ha késõbb se fordulna jobbra a helyzet (neadjisten rosszabbodna) azt ajánlom mindenképp fordulj orvoshoz, sokat tudnak segíteni!!
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Sõt a napfény hiánya magában okoz depressziót.
Mostanában nem meglepõ, ha az ember nem épp túl boldog. Egy átlag családban sok a kiadás, a gond, lakáshitel, válság, sok a meló. Az emberek is bunkók körülötte, melóban is nagy a hajtás, feszültség.
Érthetõ, ha az ember besokall.
Ésszerû tanács talán nincs is, mindenkinek a saját mumusaival kell megküzdenie. Talán a család az, ami adhat erõt és az õ örömük tud egy kis boldogságot a szívedbe csalni. Régi fényképek nézegetése sokat tud lendíteni a jókedven. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Þór vígi þessi rúnar
lehet csak kis pihenõre van szükséged ,hogy rendezd az életed
énis sztem voltam már depis, akkor kerestem pár új dolgot/hobbit amit ûzhetek (sport stb. bármi lehet) az általában segít ha találsz egy új érdeklõdést magadnak, leköt és fúkuszálja az energiáid közben persze az agyban lejátszódó problémákat-dolgokat is segít rendbetenni.
az a lényeg hogy tudj mit kezdeni magaddal, és számíthass a környezetedre, akik segítenek neked
a tél során kezdõdött a dolog és az évszaki sajátosságoknak tudtam be elõször, h kimozdulni sem volt kedvem! elõször élveztem az otthonlétet, de utána már ott sem találtam a helyem. egyre többet veszekedtem a férjemmel, a gyerekek a szokásosnál is jobban idegesítettek.. egyre türelmetlenebb vagyok velük és ezt utálom. egy anyának nem ilyennek kellene lennie!!! mostanában viszont már aludni sem tudok éjszakánként, mindig a megoldandó problémák járnak a fejemben.. és hiába van itt a tavasz, lelkileg egyre rosszabbul vok.