Dj-k topikja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
túl nagyot nem akartam<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csuhai G
Jaja, nekem is Reloop-om van (Effex 2) és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem tud sokat, de azt legalább tökéletesen. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Doog
Igen és én mondom meg vagyok vagyok elégedve a Reloop-al. 😊
Egyszer kevertem buliban Behringerrel, de áhhh... recsegett ropogott.
Azokat nem szeretem. 😄

...::::::...

Csuhai G
Pio az tény, hogy egyik legjobb a Vestax és a Technics mellett, de valóban nevetségesen magas áraik vannak.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Akkor már inkább Xone 4D 😊

Doog
Nemtom.
Ha belegondoltok összehasonlítva a Pioneert, meg a Reloop-ot.
A Pio-nál a nevet kell megfizetni.

Például itt egy djm-300-as amit láttam 50.000 Ft-ért.
Kis két csatornás annyi, hogy van Equlizer.

Néztem egy Reloop-ot ami 4 csatornás beépített effektekkel 40.000 Ft.

Én személy szerint alapból a Reloop-ot választanám, hiszen olcsóbbért kapok jobbat.
Kifogástalan hangzás ezt merem állítani hiszen tapasztalom nap mint nap.
Szóval van néhány dolog amit tényleg nevetségesnek találok.

mila69en

ennek azért tudnék örülni<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Doog
Én csak elmondtam. 😊

mila69en
programok közül szerintem a traktor a legkomolyabb, legkiforrottabb

Doog
Linkeket!
Én egyet sem találtam.

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, az image line deckadance nevû progiról. Én úgy vettem észre, hogy sokkal komolyabb mint a virtual dj, ami nem nagy szó, de szerintetek mennyire használható?
krisztianp16
Kb már 20ilyen topik van...

Idioták kiméljenek!!! :)

Dundidio
Ugye azért heteken keresztül nem az fog itt menni hogy "kinek milyen motyója van..."? <#hawaii>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

lippet
Nem😄
Az ilyen:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Doog
Ilyenekre gondolsz? 😄

theone91
Egy "indián" papol a vagyoni megkárosításokról? LoL...

legjobb akkor is a spongyabobos póló, amit linkeltem 😄
pléjbekhuszárok 😊 kellett már egy ilyen topik is. ajánlom az action -tól a pléjbekhuszár ( d.i.s.c.o.) címû számot. ezt remixeljétek 😄

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

lippet
Engem is érdekel a hangtechnika, de jobban a rendezvényeken való hangosítás😄 Ott egy EuroRack MX 1604A keverõvel szoktam tolni!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Doog
Ja én egy reloop rmx30-al tolom. Meg mivel pénz még nem nagyon jött össze ezért TraktorDJ a lejátszó.

Reloop RMX 30:

Meg ma érkezett meg az új füles:

Doog
Olyan ruhára gondoltam amin pl a Dj márkák vannak feltûntetve. <#idiota>

mila69en
😄DD

éljen a retro<#banplz>

pyrohun
dehogy Te 😊)

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Dundidio
Ez a tag szét van csúszva egy pöttyet...

De a neve az nem semmi...Rudiboyjunior vagy mi a lószhar...

vicces... <#hehe>

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

mila69en
mehet a humorosba<#eplus2>

desigo
"Most nem tudom hirtelen kifejezni magam"

de szerintem késõbb se <#hehe>
mila69en
mármint én?<#idiota>

VRSDM
te meg szokásosan nagy kötekedõs balfasz.
én nem értek a témához. kérdezte hogy ki mivel tolja.
és belinkeltem hogy én ugyan nem, de egy " családtag " igen.

u dont have to listen anybody else but me

pyrohun
megmondom neked õszintén, nem tudsz beszélni 😞

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

offkorzreg
nagyon menõ vagy ismét<#wow3>

mila69en
több mint 20 éve tolja igaz olyan szinten rottyon van az ember hogy beszélni alig tud<#hehe>

mila69en
<#idiota>

CoolX
zenék közti váltás tökéletes 😄 + angol tudás<#idiota>

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

VRSDM
nõvérem barátja, itt is le van írva hogy milyenekkel tolja. 😊

shams.hu

u dont have to listen anybody else but me

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

DJS8
sipos dani?

SiteDisagner
Sárvári szupersztár😄D
kötelezõ darab

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SiteDisagner
kösz😄

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

n3whous3
hát biztos nem a tesóm az C:

púúúúú

SiteDisagner
The Twelves
elképesztõ amit csinálnak.
juhtubus vidijó

mila69en
traktor nagyon komoly kis program abletont nem nagyon tudtam megszokni maradtam az fl-nél😄

n3whous3
tavaj

púúúúú

csgery
SUlinkba járt (tavaj ballagott) egy srác, aki ilyenekkel tolja😄
gecijó a logód 😄
SiteDisagner
hát. ilyen nem létezik. max olyanra gondolhatott a topic nyitó, hogy szeretnek feltünõ ruhakat viselni😄 en mondjuk traktor dj studioval meg egy behringer keverõvel jatszom, neha abletont beiktatva.

DeerHunter01
2. videót 0:45-tõl ajánlom figyelmetekbe 😄

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
van egy csomó videója 😄DD

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

Shifter
itt a helyem

&#3232;_&#3232;

n3whous3