162
Dj-k topikja: kérdések, válaszok, ötletek, technikák és zene minden mennyiségben...
-
#82 ilyenje van nagy bátyámnak! és az istené nem akarja nekem adni az ereklyét:D -
#81 Ez igaz.... nem rossz. Nem is fikázni akartam.
Csak régi.
No de amikor én kezdtem a Pioneer CT-506 volt a csúcs!
Na az a régi.
-
#80 igaz hogy régi technika de még mindig közkedvelt:) és mindent túlél! 100 lejátszok tiszteletet érdemelnek:D -
#79 6-8 éve annak számítottak.
No-no ez csak megállapítás, attól lehet jó hogy gagyi, de a legjobb a Pio.
Az én időmben még az csak álom volt:)
Da a mai napig szervizelek Dj tecnikát, és a legjobb barátom (egyben régi tanítvány) neves Dj. (nevet nem mondok)
Sok-sok alkoholba ázott 100 ast és 800 ast ástam már szét.
500 és 600 as keverőkről nem is beszélve.... -
#78 Régi technika, azzal már nem példálóznék, -
#77 amúgy nem is értem hogyan voltál te szakmába 12 évig ha pion kívül minden más gagyi?: -
#76 nana a 100-as lejátszók a legjobbak a pio termékei közöttxD mára már legendásak:D és még nem automata djlejátszó:) 800 "félautómata" az 1000-esk röl meg mindenki tud zenélni csak pár gombot kell megnyomni oszt megy is -
karajjj #75 örülnék én itthonra minden szarnak... :D -
#74 és ez mit is takar pontosan? attol nem fog változni a véleményem, hogy te x éve a szakmában vagy:D -
#73 Értemén, hogy nem a 100-asra gondoltál de én példának hoztam és az is Pio.
Csak sajnos az anyagiak nekem nem megfelelőek, hogy cicó Pio-val keverjek. :D -
#72 "Aki igazán profi annak két poti is elég ahhoz hogy lenyűgözőt és maradandót alkosson..."
Okok. :D
RMX 30-asom is 3 csatornás és két csatornát használok csak.
De #57 és ne mond, hogy a pio-t választanád mert behalok. :D -
#71 Nem 100 asra gondoltam. 800 as amivel egy valamirevaló DJ dolgozik mostanság.
mila69en 12 évet aktívan és pár éve csak passzívan vagyok a szakmában. 1990- től :) De baromi öreg vagyok már.....fenébe
-
#70 régen az élre törtek... de jó pár éve semmi újat nem tudnak felmutatni mk2? mk3? nevetséges:) a numark már hány éve paiacra dobta a cdx lejátszóit amit ugye nem kell bemutatni a pio beépült a köztudatba hubazze ez pio akkor ez a tuti numarkot is ezerszer többre becsülöm mint a piot -
#69 nem kell otthonra klubb cucc! de azért jó lenne nem?
nem mond nekem hogy nem fogadnál el otthonra egy allen&heat vagy egy outline keverőt?:D -
#68 hátha te mondod:D -
#67 Aki igazán profi annak két poti is elég ahhoz hogy lenyűgözőt és maradandót alkosson...
Aki meg attól érzi magát profi"didzsének",mert drága felszerelése van,azt csak sajnálni tudom...
Lényeg a lényeg,otthonra nem kell "klubcucc",amit arra terveztek hogy ipari szinten nap mind nap nyúzzák...De ha valakinek van rá keret,hát lelke rajta,vegyen.
Viszont egy 300 ezres mixerért kár gürizni ha otthon a kisszobában lapul,és 7végente üzemel 2-3 órát...
Véleményemet nem kötelező elfogadni! -
#66 Hát én nem mondanám, hogy gagyi a többi cucc.
Tudok neked olyat ami szebben szól mint a Pio, de azt elismerem, hogy az élre törtek a Dj technikájukkal.
Pedig ha veszed a Pio-100-as lejátszókat, csúsznak, és ha egyszer valami rottyra megy benne akkor kuka. :) -
#65 Na te túrót sem értesz ezek szerint ehhez az egészhez!
A Pio nem divat márka, az egyetlen korrekt DJ technikát gyártó cég.
A többi gagyi utánzat, amatőröknek való "izé".
-
#64 Csak írtam. Nem függ össze.:D -
#63 hogy jön a xone-hoz a pio?:D meg a reloop? áhh pio ez ilyen divat márka:D ezerszer vestax, denon, mint pio... pio-rol mindig a nike jut eszembe szó se róla jó cuccok a piok csak nevetségsen túl vannak árazva a reloop keverők valóban gyönyörűen vágnak
dehát xone az xone:D -
#62 túl nagyot nem akartam -
#61 Jaja, nekem is Reloop-om van (Effex 2) és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem tud sokat, de azt legalább tökéletesen. :) -
#60 Igen és én mondom meg vagyok vagyok elégedve a Reloop-al. :)
Egyszer kevertem buliban Behringerrel, de áhhh... recsegett ropogott.
Azokat nem szeretem. :D -
#59 Pio az tény, hogy egyik legjobb a Vestax és a Technics mellett, de valóban nevetségesen magas áraik vannak. -
#58 Akkor már inkább Xone 4D :) -
#57 Nemtom.
Ha belegondoltok összehasonlítva a Pioneert, meg a Reloop-ot.
A Pio-nál a nevet kell megfizetni.
Például itt egy djm-300-as amit láttam 50.000 Ft-ért.
Kis két csatornás annyi, hogy van Equlizer.
Néztem egy Reloop-ot ami 4 csatornás beépített effektekkel 40.000 Ft.
Én személy szerint alapból a Reloop-ot választanám, hiszen olcsóbbért kapok jobbat.
Kifogástalan hangzás ezt merem állítani hiszen tapasztalom nap mint nap.
Szóval van néhány dolog amit tényleg nevetségesnek találok. -
ennek azért tudnék örülni -
#55 Én csak elmondtam. :) -
#54 programok közül szerintem a traktor a legkomolyabb, legkiforrottabb -
#53 Linkeket!
Én egyet sem találtam. -
vizipipa19 #52 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, az image line deckadance nevű progiról. Én úgy vettem észre, hogy sokkal komolyabb mint a virtual dj, ami nem nagy szó, de szerintetek mennyire használható? -
#51 Kb már 20ilyen topik van... -
#50 Ugye azért heteken keresztül nem az fog itt menni hogy "kinek milyen motyója van..."? -
#49 Nem:D
Az ilyen:
-
#48 Ilyenekre gondolsz? :D
-
#47 Egy "indián" papol a vagyoni megkárosításokról? LoL... -
karajjj #46 legjobb akkor is a spongyabobos póló, amit linkeltem :D -
zebrock #45 pléjbekhuszárok :) kellett már egy ilyen topik is. ajánlom az action -tól a pléjbekhuszár ( d.i.s.c.o.) című számot. ezt remixeljétek :D -
#44 Engem is érdekel a hangtechnika, de jobban a rendezvényeken való hangosítás:D Ott egy EuroRack MX 1604A keverővel szoktam tolni! -
#43 Ja én egy reloop rmx30-al tolom. Meg mivel pénz még nem nagyon jött össze ezért TraktorDJ a lejátszó.
Reloop RMX 30:
Meg ma érkezett meg az új füles: