Dj-k topikja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egyszer kevertem buliban Behringerrel, de áhhh... recsegett ropogott.
Azokat nem szeretem. 😄
...::::::...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha belegondoltok összehasonlítva a Pioneert, meg a Reloop-ot.
A Pio-nál a nevet kell megfizetni.
Például itt egy djm-300-as amit láttam 50.000 Ft-ért.
Kis két csatornás annyi, hogy van Equlizer.
Néztem egy Reloop-ot ami 4 csatornás beépített effektekkel 40.000 Ft.
Én személy szerint alapból a Reloop-ot választanám, hiszen olcsóbbért kapok jobbat.
Kifogástalan hangzás ezt merem állítani hiszen tapasztalom nap mint nap.
Szóval van néhány dolog amit tényleg nevetségesnek találok.
ennek azért tudnék örülni<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szeretném megkérdezni a véleményeteket, az image line deckadance nevû progiról. Én úgy vettem észre, hogy sokkal komolyabb mint a virtual dj, ami nem nagy szó, de szerintetek mennyire használható?
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
Az ilyen:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Reloop RMX 30:
Meg ma érkezett meg az új füles:

éljen a retro<#banplz>#banplz>
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
De a neve az nem semmi...Rudiboyjunior vagy mi a lószhar...
vicces... <#hehe>#hehe>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
én nem értek a témához. kérdezte hogy ki mivel tolja.
és belinkeltem hogy én ugyan nem, de egy " családtag " igen.
u dont have to listen anybody else but me
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
u dont have to listen anybody else but me
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
kötelezõ darab
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"