162
Dj-k topikja: kérdések, válaszok, ötletek, technikák és zene minden mennyiségben...
  • mila69en
    ilyenje van nagy bátyámnak! és az istené nem akarja nekem adni az ereklyét:D
  • jaszy
    Ez igaz.... nem rossz. Nem is fikázni akartam.
    Csak régi.

No de amikor én kezdtem a Pioneer CT-506 volt a csúcs!
    Na az a régi.
  • mila69en
    igaz hogy régi technika de még mindig közkedvelt:) és mindent túlél! 100 lejátszok tiszteletet érdemelnek:D
  • jaszy
    6-8 éve annak számítottak.

No-no ez csak megállapítás, attól lehet jó hogy gagyi, de a legjobb a Pio.
    Az én időmben még az csak álom volt:)
    Da a mai napig szervizelek Dj tecnikát, és a legjobb barátom (egyben régi tanítvány) neves Dj. (nevet nem mondok)

Sok-sok alkoholba ázott 100 ast és 800 ast ástam már szét.
    500 és 600 as keverőkről nem is beszélve....
  • jaszy
    Régi technika, azzal már nem példálóznék,
  • mila69en
    amúgy nem is értem hogyan voltál te szakmába 12 évig ha pion kívül minden más gagyi?:
  • mila69en
    nana a 100-as lejátszók a legjobbak a pio termékei közöttxD mára már legendásak:D és még nem automata djlejátszó:) 800 "félautómata" az 1000-esk röl meg mindenki tud zenélni csak pár gombot kell megnyomni oszt megy is
  • karajjj
    örülnék én itthonra minden szarnak... :D
  • mila69en
    és ez mit is takar pontosan? attol nem fog változni a véleményem, hogy te x éve a szakmában vagy:D
  • Doog
    Értemén, hogy nem a 100-asra gondoltál de én példának hoztam és az is Pio.
    Csak sajnos az anyagiak nekem nem megfelelőek, hogy cicó Pio-val keverjek. :D
  • Doog
    "Aki igazán profi annak két poti is elég ahhoz hogy lenyűgözőt és maradandót alkosson..."

Okok. :D
    RMX 30-asom is 3 csatornás és két csatornát használok csak.
    De #57 és ne mond, hogy a pio-t választanád mert behalok. :D
  • jaszy
    Nem 100 asra gondoltam. 800 as amivel egy valamirevaló DJ dolgozik mostanság.
    mila69en 12 évet aktívan és pár éve csak passzívan vagyok a szakmában. 1990- től :) De baromi öreg vagyok már.....fenébe
  • mila69en
    régen az élre törtek... de jó pár éve semmi újat nem tudnak felmutatni mk2? mk3? nevetséges:) a numark már hány éve paiacra dobta a cdx lejátszóit amit ugye nem kell bemutatni a pio beépült a köztudatba hubazze ez pio akkor ez a tuti numarkot is ezerszer többre becsülöm mint a piot
  • mila69en
    nem kell otthonra klubb cucc! de azért jó lenne nem?

nem mond nekem hogy nem fogadnál el otthonra egy allen&heat vagy egy outline keverőt?:D
  • mila69en
    hátha te mondod:D
  • Dundidio
    Aki igazán profi annak két poti is elég ahhoz hogy lenyűgözőt és maradandót alkosson...
    Aki meg attól érzi magát profi"didzsének",mert drága felszerelése van,azt csak sajnálni tudom...

Lényeg a lényeg,otthonra nem kell "klubcucc",amit arra terveztek hogy ipari szinten nap mind nap nyúzzák...De ha valakinek van rá keret,hát lelke rajta,vegyen.
    Viszont egy 300 ezres mixerért kár gürizni ha otthon a kisszobában lapul,és 7végente üzemel 2-3 órát...

Véleményemet nem kötelező elfogadni!
  • Doog
    Hát én nem mondanám, hogy gagyi a többi cucc.
    Tudok neked olyat ami szebben szól mint a Pio, de azt elismerem, hogy az élre törtek a Dj technikájukkal.
    Pedig ha veszed a Pio-100-as lejátszókat, csúsznak, és ha egyszer valami rottyra megy benne akkor kuka. :)
  • jaszy
    Na te túrót sem értesz ezek szerint ehhez az egészhez!
    A Pio nem divat márka, az egyetlen korrekt DJ technikát gyártó cég.
    A többi gagyi utánzat, amatőröknek való "izé".
  • Doog
    Csak írtam. Nem függ össze.:D
  • mila69en
    hogy jön a xone-hoz a pio?:D meg a reloop? áhh pio ez ilyen divat márka:D ezerszer vestax, denon, mint pio... pio-rol mindig a nike jut eszembe szó se róla jó cuccok a piok csak nevetségsen túl vannak árazva a reloop keverők valóban gyönyörűen vágnak
    dehát xone az xone:D
  • mila69en
    túl nagyot nem akartam
  • Csuhai G
    Jaja, nekem is Reloop-om van (Effex 2) és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Nem tud sokat, de azt legalább tökéletesen. :)
  • Doog
    Igen és én mondom meg vagyok vagyok elégedve a Reloop-al. :)
    Egyszer kevertem buliban Behringerrel, de áhhh... recsegett ropogott.
    Azokat nem szeretem. :D
  • Csuhai G
    Pio az tény, hogy egyik legjobb a Vestax és a Technics mellett, de valóban nevetségesen magas áraik vannak.
  • Csuhai G
    Akkor már inkább Xone 4D :)
  • Doog
    Nemtom.
    Ha belegondoltok összehasonlítva a Pioneert, meg a Reloop-ot.
    A Pio-nál a nevet kell megfizetni.

Például itt egy djm-300-as amit láttam 50.000 Ft-ért.
    Kis két csatornás annyi, hogy van Equlizer.

Néztem egy Reloop-ot ami 4 csatornás beépített effektekkel 40.000 Ft.

Én személy szerint alapból a Reloop-ot választanám, hiszen olcsóbbért kapok jobbat.
    Kifogástalan hangzás ezt merem állítani hiszen tapasztalom nap mint nap.
    Szóval van néhány dolog amit tényleg nevetségesnek találok.
  • mila69en

ennek azért tudnék örülni
  • Doog
    Én csak elmondtam. :)
  • mila69en
    programok közül szerintem a traktor a legkomolyabb, legkiforrottabb
  • Doog
    Linkeket!
    Én egyet sem találtam.
  • vizipipa19
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni a véleményeteket, az image line deckadance nevű progiról. Én úgy vettem észre, hogy sokkal komolyabb mint a virtual dj, ami nem nagy szó, de szerintetek mennyire használható?
  • krisztianp16
    Kb már 20ilyen topik van...
  • Dundidio
    Ugye azért heteken keresztül nem az fog itt menni hogy "kinek milyen motyója van..."?
  • lippet
    Nem:D
    Az ilyen:
  • Doog
    Ilyenekre gondolsz? :D

• theone91
    Egy "indián" papol a vagyoni megkárosításokról? LoL...
  • karajjj
    legjobb akkor is a spongyabobos póló, amit linkeltem :D
  • zebrock
    pléjbekhuszárok :) kellett már egy ilyen topik is. ajánlom az action -tól a pléjbekhuszár ( d.i.s.c.o.) című számot. ezt remixeljétek :D
  • lippet
    Engem is érdekel a hangtechnika, de jobban a rendezvényeken való hangosítás:D Ott egy EuroRack MX 1604A keverővel szoktam tolni!
  • Doog
    Ja én egy reloop rmx30-al tolom. Meg mivel pénz még nem nagyon jött össze ezért TraktorDJ a lejátszó.

Reloop RMX 30:

Meg ma érkezett meg az új füles: