Dj-k topikja
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egyébként valami dj-s topik dj-k figyelmébe vagy valami ilyesmi😊 aki meg komolyan dj-zik az úgysem ide jár az sg-re fórumozni😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Na végre egy topic ahol lehet okoskodni,vitatkozni,tanulni másoktól...Remélhetõleg... <#hawaii>#hawaii>
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
nekem ezek vannak de nem dj-zek csak hobbi szinten tolom😊 haverok házi partyk stb... ja és csak psy-t pörgetek
<#buck>#buck>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
ilyen 😄

nem vagyok dj, de.... milyen az a DJ ruha? <#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ja ha már így. 😄
Szerintem az a jó Dj aki magától fejleszti a technikáját nem pedig tanulja.
Szerintem az a jó Dj aki magától fejleszti a technikáját nem pedig tanulja.
...::::::...
Hali!
Ha van olyan aki ûzi a mûfajt, vagy jövõben Dj szeretne lenni, vagy netán szereti, érdeklõdik a dolog után annak itt a helye.
Legyen szó akár a House-tól a Progressiven keresztül a Trance-ig.
Megvitathatjuk, esetleg a Dj vizsga elõnyeit hátrányait, van-e értelme? stb...
Lehet szó Dj ruhákról, vagy akár keverõkrõl, lejátszókról, fejhallgatóról, hangtechnikáról.
Meg lehet osztani saját zenéket is, ötleteket, keverési technikákat.
Na hajrá!
Ha van olyan aki ûzi a mûfajt, vagy jövõben Dj szeretne lenni, vagy netán szereti, érdeklõdik a dolog után annak itt a helye.
Legyen szó akár a House-tól a Progressiven keresztül a Trance-ig.
Megvitathatjuk, esetleg a Dj vizsga elõnyeit hátrányait, van-e értelme? stb...
Lehet szó Dj ruhákról, vagy akár keverõkrõl, lejátszókról, fejhallgatóról, hangtechnikáról.
Meg lehet osztani saját zenéket is, ötleteket, keverési technikákat.
Na hajrá!
...::::::...
← ElőzőOldal 4 / 4