26
-
Liverpoolos #26 szerintem arra értették hogy több volt a néző látta az egész magyar bajnokságot a TVben, mint azt a 8 vagy mennyi BL meccset. -
#25 a tv2 őn Józsibarát fogja közvetíteni urigellerel a bl-t a retekklubbon meg győzike-pákó páros, végülis sebaj a foci értelméhez és színvonalához ezek a karakterek tökéletesen megfelelnének. -
#24 kettőt! -
Jubei #23 atomot a focistákra -
Etinger #22 Gondolom lenne pár indok, aminek okán mi meg Téged nevezhetnénk 'gyps'-nek. Hogy ne menjek messzire, a kommented mondanivalója alapján.... ;) -
winnie #21 mármint magyar, úgy érted, nem? mi abban a meglepő, ha egy magyar ember magyar meccset néz? nyilván a többséget jobban érdekli, hogy mit csinál a kedvenc csapata vagy annak egyik vetélytársa, mint pár milliárdos rohangálása. -
#20 nézettebb a magyar foci??? kezdjük ott hogy nincs is olyan jelenleg hogy magyar foci... másrészt ha ez igaz, akkor sok gyp-s élhet kis hazánkban. -
sandor4 #19 Minél kevesebb foci van, annál jobb. Ha meg úgyse nyereséges közvetíteni, akkor külön örülök, hogy egyre kevesebb meccset adnak. Csak egyszer érném meg, hogy foci helyett nem a szellemekkel suttogó, meg a vacsoracsata megy, hanem pl az egy időben vasárnap éjjel egy körül adott képírók lesznek 20:00-ás kezdéssel. Ja, és a barátok közt véget ér... -
Inquisitor #18 OFF: bekénne valahová tenni a hírekbe, hátha mást is érdekelne:
2009. május 1-jével elindult az RTL Klub szabadon fogható tesztsugárzása -
winnie #17 elő kell fizetni rá. ez a koncepció, ezért ruháztak be, hogy előfizetőt szerezzenek. farkastörvények. -
RicsyPy #16 Cseszhetem hogy hogy egy Digi-s csatorna adja a másikat ha azt meg én nem tudom fogni... -
Etinger #15 Másik adja majd egy Digi TV-s csatorna ami még nem is létezik [vagy mi..] -
ProEvoFan #14 ezt most nem teljesen értem
csak kedden lesz egy meccs a BLből? és mi lesz a szerdával? most kedden, szerdán nézek BL meccseket, nehogy már ezen változtassanak:)de most komolyan, ez szívás lesz ha csak egy BL meccs lesz élőben/hét... -
Etinger #13 M1-et azért kapásból nem lesik annyian, viszont egy döntő és pl egy EB, VB is mindig hoz.... csak ugye többen lesik a TV előtt ülve.. na mind1.. te ez jobban tudod úgyis... [ ezt most nem gúnyosan, csak hát tényleg ] -
winnie #12 mennyit adjanak?:) nem hülyék többet adni, a bl közvetítés itthon (meg a sport is) csak veszteséget termel, nincs értelme még növelni is. 3 évig elmondhatják, hogy a tv2-n van a bl, ami sok, nem anyagi hasznot hajthat, ennyi. de nézettségi rekordot nem döntenek a meccsek. az m1 is hozta a biztos 3. helyet a doktor house és a heti steven seagal film mögött a bl-lel. -
AZTA #11 De ugye öngyi azért nem leszel hd nélkül?
Azt meg nem vágom minek vették meg ha ezek is csak heti 1 meccset akarnak adni élőben.. -
rothmano #10 És lehet majd sms-t küldeni 550+áfáért, hogy ki lesz a győztes, ki kapja az első sárgát stb. -
#9 Fúúú a joshi micsoda műsor, sokkal de sokkalta jobb, mint a móunika. -
#8 Nem hazudtoltad meg magad. :D -
sylas #7 sztem is hajdu b megy ahol a bl megy eddig is agy volt asszem hajdu a blben mindig ő volt a kommentátor teljesen mind1 melyik tv csatornán ment -
winnie #6 "Hát ezek után nem hiszem hogy a Viasatnál maradna Hajdu B... "
megy a tv2-höz akkor. a meccs az meccs, mindegy, milyen logót bámulsz a sarokban. -
Ferrer #5 Sokkal jobb lenne, ha mindegyik a TV1-en lenne, azt mindenhol lehet nézni.
De végülis mindegy, annyira lúzer az összes magyar focicsapat a szurkolóikkal együtt -
Petys #4 Hát ezek után nem hiszem hogy a Viasatnál maradna Hajdu B... De az hogy már megint egy gagyi kereskedelmi csatorna vette meg a közvetítési jogot számomra biztosíték arra, hogy komoly szakértőket alig, annál inkább reklámokat meg béna kommentátorokat láthatunk iszonyatos minőségben! (a retekklubb már bizonyított a VB-n )
Színvonalasabb közvetítésre marad a stream a külföldi csatornákkal: Setanta, Sky, BBC stb...
Azért Go Reds! YNWA! -
Xabinho87 #3 Joshi Bharat? Ne viccelj! -
#2 A tv2-nek 2 nézhető műsora van Joshi Barath és a Napló a többi gagyi... Sportközvetítésben se állnak a helyzet magaslatán, de ha Hajdu B lenne a kommentátor akkor jó meccseket nézhetnénk -
aneurysm #1 Na akkor lőttek a HD-minőségnek. TV2 majd szépen adja SD-ben, a széleket levágva...