Ki hova megy hétvégén?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maffioso
leht h nemis tok majd kimenni mert nemtom hogy alakul a hétvége és lehet h csak a szutyok gyorsulási marad, még elválik, de szivesen megnéznék 1-2 gépcsodát😊

\"If in doubt, flat out!\"

Sztem is nagyon jó az íze, imádom😊 De a kávé íze is jó, negyon ritkán iszok bármelyikbõl is.

BlackShadow
jó neked 😄 én az energiaitalok ízét is imádom 😊 sokszor van, h csak azért veszek mert megkívánom az ízét 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szerintem a kávé sokkal jobb/egészségesebb, mint az energiaital... fõleg, ha jól van lefõzve 😊 nagyon ritkán iszok energiaitalt... max akkor, ha nagyon sietünk valahova és a kocsiban nem tudok kávézni 😊 kávéhoz az kell, hogy nyugodtan le tudjon ülni az ember és szépen elkortyolgassa... meg kell adni a módját... úgy, mint pl néha a szivar+whiskeynek... ahhoz is kell egy pár nyugodt óra, nem futtában kell csinálni 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Szerintem az összes energiaital gusztustalan, még az íze is rossz, fel nem fogom miért isznak annyit. Kávézni sem szoktam, mégis 6-kor kelek minden nap, teljesen frissen 😊

hát rá van írva, elosztod 3-al, azt kiderül

ChuckyHUN
Jó, de tudni illik, hogy ez a kobra 210 ft, 1.5 liter, szerintem 1-2 redbullnál nincs benne sokkal több cucc...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

<#wow1>

BlackShadow
nekünk volt egy bulis nap amikor kegyetlen mennyiségû redbullt megittunk.. 10 fölött .. én párral lemaradva havertõl mentünk hazafele.. és már mind a ketten kurva rosszul voltunk tõle.. szívem majd felrobbant és a torkomban éreztem egy gecinagy csomót .. alig bírtam elaludni, de másnapra elmúlt
haver mondta, h õ hajnalban arra riadt, h szúrt a szíve.. szal õ se lehetett túl messze a limittõl 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tigeroo
izé a sulinkban már halt meg tanuló energiaital miatt...büszkébb mennyiség elfogyasztása után kapott egy laza agyvérzést...
hunbasser
"jobb késõn,mint soha" 😄

ReaL MaDRid x siempre

LaszloLedzenyi
Péntek szalonnasütés baráti társaság lightos piálás ,szombat piálás tompulásig vasárnap süppedés<#hamm>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ChuckyHUN
Nem, de aludni nem nagyon bírtam, és most kezdek kicsit elfáradni, pedig nem csak tespedtem😄 Tök komoly😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Benny04
XDXD

Húb...meg. Normális vagy, ember? Vérnyomást mértél utána?

Jagi
dolgozni 😛

redbull0304
János kórház - detoxikáló! <#pias><#idiota>

2103-as, piros, és kék szélesítések vannak rajta. Elvileg A osztályos. Nem fog olyan hatalmasat menni, mert még elég "kezdõ" 😊

tanulni ilyenkor? nem késõ? 😄

Háát. Úgy látom sok agysejt leli halálát ma hétvégén... RIP

piros mogyi
aha😞

Ne etesd a trollt!

maffioso
jo mondjuk ha ránéztem volna a nickedre😄
milyen ladával, meg milyen osztályba??szurkolok majd😄remélem jo idõ lesz mert sátrazni akarunk meg jol berugni

hunbasser
elég szégyen hogy még hétvégén se mész sehová,inkább otthonmaradsz maffiózni 😞

amúgy ballagásra megyek meg tanulok érettségire 😄

ReaL MaDRid x siempre

takarodj jó messzire a büdös linkjeiddel... még jó h általában kattintás elõtt megnézem, hova is vinne a link :S vagy aludj egyet a halakkal...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

offkorzreg
szeerintem a banamákra mész ha így folytatod<#idiota>

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

RIZLA
Tököl....meló

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

dunga
'Ide a Hörpibe.' <#idiota>

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Csabesz6
Tökölön.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
<#smile><#eljen>
Ott találkozunk

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Zsíír! Még favban van a topikja, írj majd oda élménybeszámolót 😄
Képek is jöhetnek !

Azzal hát 😄
Mi is pécsiek vagyunk 😄

Kmarha
kösz a tippet, ezt én is kipróbálom.. bár már kezdem úgy érezni hogy a szervezetem kezd ellenállóvá válni a koffeinnel szemben. <#vigyor2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Gladiator
Stop-túra. Van 20 csapat, mindegyik csapat 2 fobol all. A lenyeg, hogy stoppolva kell egy szomoszedos orszag varosaba a leggyorsabban eljutni. Penteken reggel mondjak meg az uticelt, aztan hajra. Egy nemet, igen attraktiv csajjal megyek, igy remelhetoleg konnyu dolgunk lesz. Gondolom Franciaorszag lesz a cel. Aztan utana 2 este party, vasarnap stoppolas haza.

uHs Gerzson
Salgótarján, vidéki ház 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

maffioso
pécsi vagyok...mond h ladával megy 😄

wander01
fûnyírás ezerrel, esténként bandázás, csocso, billiárd, poker, délután motorozás, délelött alvás. és heroes marathon utolsó 10 rész 😊))

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

ChuckyHUN
Tegnap buszmegállóban megittam 1.5 liter kobrát(200ft) félháromig vergõdtem az ágyamban😄

autoszimulator
mi egy rendezvényen, amit a bomba támogatott anno, megittunk majd 10 dobozzal egy éjjel, utána a buszon mégis mindenki aludt, mint a kisangyal 😄

.: mobilize.hu :.

BlackShadow
én tegnap vettem 1 rekesz hellt.. akciós volt cba-ban 😊
gondolom ebbõl kiolvasható h zh-kra kell tanulni ^^ de vmi majd úgy is összejön mellé

350 pénzért kapsz 1 doboz koffeintablettát
20 darab van benne, 1db-ban 100mg koffein, míg 1 energiaitalban csak 85mg
én úgy szoktam h 1 energiaitallal beveszek 1-2 kofitabit, az már azért szokott hatni 😉

Kmarha
ja meg mellé ocsó kávé és ocsó töltött cigik ezerrel

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Fitt: mert ocsó

Hellre már ennyi mennyiségbe már nem volt pénzem

bakvarnyu
Hell-t iszol annyit?

Magnumrolcsi
picsába

Kmarha
végül is még változhat
add1.: dilliházba
add2.: egyenest egy sir/pöcegödörbe

de a nevetséges, mégis állítólag napi 3 energia ital halálos dózisán, napi szinten kb 10-szeresen túl vagyok, percekre bármilyen testhelyzetben és helyen el tudok aludni.. szóval ha volán mögé ülnék, a kettes verzió simán beteljesíthetõ verzióvá vállna e hétvégére (még jó hogy nincs jogsim).

Hja igen, ZH idõszak...

Morrison's =egy kis zsongással összekapcsolt kikapcsolás (lightos formátumban😛)
aztán tanulás, tanulás

Azon a rallyn indul a bátyám
Te hol laksz?

ChuckyHUN
Ja szombaton ballagás, megyünk, mert sok az ismerõs végzõs😊 fõõleg lányok😄

ChuckyHUN
Ha megjön az új mocc akkor motorozni😊
Reggeltõl estig😊
Ja meg kéne valami csajt akasztani😄