Ki hova megy hétvégén?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
haver mondta, h õ hajnalban arra riadt, h szúrt a szíve.. szal õ se lehetett túl messze a limittõl 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
milyen ladával, meg milyen osztályba??szurkolok majd😄remélem jo idõ lesz mert sátrazni akarunk meg jol berugni
\"If in doubt, flat out!\"
amúgy ballagásra megyek meg tanulok érettségire 😄
ReaL MaDRid x siempre
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Ott találkozunk
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Képek is jöhetnek !
Mi is pécsiek vagyunk 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
.: mobilize.hu :.
gondolom ebbõl kiolvasható h zh-kra kell tanulni ^^ de vmi majd úgy is összejön mellé
20 darab van benne, 1db-ban 100mg koffein, míg 1 energiaitalban csak 85mg
én úgy szoktam h 1 energiaitallal beveszek 1-2 kofitabit, az már azért szokott hatni 😉
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hellre már ennyi mennyiségbe már nem volt pénzem
add1.: dilliházba
add2.: egyenest egy sir/pöcegödörbe
de a nevetséges, mégis állítólag napi 3 energia ital halálos dózisán, napi szinten kb 10-szeresen túl vagyok, percekre bármilyen testhelyzetben és helyen el tudok aludni.. szóval ha volán mögé ülnék, a kettes verzió simán beteljesíthetõ verzióvá vállna e hétvégére (még jó hogy nincs jogsim).
Hja igen, ZH idõszak...
aztán tanulás, tanulás
Te hol laksz?