225
Mit csinálsz hétvégén, milyen buliba mész, mivel töltöd a hétvégéd?
-
#145 barátnőmhöz,aztán max este főzni kertben,meg sör,ilyenek: o -
#144 pecázni -
#143 -
#142 akkor most szólok a haveromnak.
ő az: -
Endru37 #141 -
mephi666 #140 én az agysejtjeim közül a fáradtabbakat küldöm wellnessezni pár deci vodka meg pár sör segítségével :) -
Endru37 #139 Wellness hétvége :) -
ba32107 #138 -
lolita99 #137 Ezt ugye te sem gondoltad komolyan ? -
Myron #136 lány vagy és 99-ben születtél?
hol lesz a buli?
nyomj PM-et -
lolita99 #135 vasárnap szülinapi buli -
kombajn59 #134 a hétvégén még nem tudom, holnap a miskolci axe buliba a sikeres írásbelik után :D:D -
Mikoto #133 persze, és lehet most is ez fog megtörténni -
Myron #132 és olyan volt már veletek h tanulnotok kellett volna de inkább elmentetek egy házibuliba? -
#131 Most hétvégén lehet, csak Kunszentmártonra barátokhoz, múlthéten Brutal Knights és Something Against You búcsúbulin voltam, az faszántos volt. -
ba32107 #130 Na milyen volt?? -
ba32107 #129 #128 -
Mikoto #128 tanulás -
jojo10 #127 hétvégén tanulás, majd kis buli a haverokkal . . . -
Myron #126 én is kifejezettem szeretem az energiaital ízét. van h azért veszek én is mert megérzem a körülöttem ülőkét és megkívánom :D
főleg ha előtte benyomok egy snickers-t, az úgy nagyon kellemes :D
jó kis cukorbomba :D
a kávét meg nem szeretem, mert rámjön a fosás meg finghatnék, meg hugyozás, és néha ilyen meleghullámok járják át a testem vagy hogy szokták mondani :D
nem úgy értem h megbuzulok de tudjátok mire gondolok -
#125 leht h nemis tok majd kimenni mert nemtom hogy alakul a hétvége és lehet h csak a szutyok gyorsulási marad, még elválik, de szivesen megnéznék 1-2 gépcsodát:) -
gregtom6 #124 Sztem is nagyon jó az íze, imádom:) De a kávé íze is jó, negyon ritkán iszok bármelyikből is. -
#123 jó neked :D én az energiaitalok ízét is imádom :) sokszor van, h csak azért veszek mert megkívánom az ízét :) -
mephi666 #122 szerintem a kávé sokkal jobb/egészségesebb, mint az energiaital... főleg, ha jól van lefőzve :) nagyon ritkán iszok energiaitalt... max akkor, ha nagyon sietünk valahova és a kocsiban nem tudok kávézni :) kávéhoz az kell, hogy nyugodtan le tudjon ülni az ember és szépen elkortyolgassa... meg kell adni a módját... úgy, mint pl néha a szivar+whiskeynek... ahhoz is kell egy pár nyugodt óra, nem futtában kell csinálni :) -
ba32107 #121 Szerintem az összes energiaital gusztustalan, még az íze is rossz, fel nem fogom miért isznak annyit. Kávézni sem szoktam, mégis 6-kor kelek minden nap, teljesen frissen :) -
Myron #120 hát rá van írva, elosztod 3-al, azt kiderül -
#119 Jó, de tudni illik, hogy ez a kobra 210 ft, 1.5 liter, szerintem 1-2 redbullnál nincs benne sokkal több cucc... -
Myron #118 -
#117 nekünk volt egy bulis nap amikor kegyetlen mennyiségű redbullt megittunk.. 10 fölött .. én párral lemaradva havertől mentünk hazafele.. és már mind a ketten kurva rosszul voltunk tőle.. szívem majd felrobbant és a torkomban éreztem egy gecinagy csomót .. alig bírtam elaludni, de másnapra elmúlt
haver mondta, h ő hajnalban arra riadt, h szúrt a szíve.. szal ő se lehetett túl messze a limittől :) -
#116 izé a sulinkban már halt meg tanuló energiaital miatt...büszkébb mennyiség elfogyasztása után kapott egy laza agyvérzést... -
#115 "jobb későn,mint soha" :D -
#114 Péntek szalonnasütés baráti társaság lightos piálás ,szombat piálás tompulásig vasárnap süppedés -
#113 Nem, de aludni nem nagyon bírtam, és most kezdek kicsit elfáradni, pedig nem csak tespedtem:D Tök komoly:D -
#112 XDXD -
Vlala #111 Húb...meg. Normális vagy, ember? Vérnyomást mértél utána? -
#110 dolgozni :P -
#109 János kórház - detoxikáló! -
ba32107 #108 2103-as, piros, és kék szélesítések vannak rajta. Elvileg A osztályos. Nem fog olyan hatalmasat menni, mert még elég "kezdő" :) -
Coco #107 tanulni ilyenkor? nem késő? :D -
debussy #106 Háát. Úgy látom sok agysejt leli halálát ma hétvégén... RIP