Ki hova megy hétvégén?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Én a Tao Clubba megyek szombaton, Sound of Cream partira!
Gyertek ti is, nagyon jó buli lesz! - a múltkori is szuper volt!!!
www.clubtao.hu
ChuckyHUN
Még nemtudom, semmi értelmes ötlet 😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Hát én ide 😊

Zagar mindjárt, csak kicsit szakad az esõ 😊

ChuckyHUN
Maradok itthon... kell a lé jogsira meg bengára😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Ackro
az valami hülye dicskó amit még nem gyújtottam fel? akko ez lesz a hétvégi program... 😊

Orosz lõtérre bulizni
én itthon maradok mert ingyenes team fortress 2 hétvége van
a barátaim úgyis unalmasak 😄

holnap örökmozgóba

lánybulin lesz zenélés. 😄
már elõre félek.

\" minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet..\" m.t.

Jászberénybe Makettversenyre,és ami avval jár.😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Semmi, tanulok, esténként meg szokásos padon sörözés -.-

Randelz
Folyópárti grillezés lesz, iszogatás, csajok, szóval egy igazi nyári hétvége. :]

ChuckyHUN
szombat vidámpark osztálykirándulunk jeee:d

nyitóbuli siófokon a la siestában

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

lakásavató
offkorzreg
születésnap

Mozi, antikvárium, valami -még bizonytalan körülményû-buli

Haverokkal margitszigetre.. iszogatás, dumálás <#awink>
Ivászat egy régi elhagyatott bányabarlangban.
karribi
mozi, tanulás <#integet2>

Kirándulás a hegyekben
Moziba megyek, meg valahova bulizni. Van pár dolog, amit meg kell majd ünnepelni 😛

Hol lehet utána nézni ennek a dolognak, mert érdekelne engem is. Sokat hallottam a romkertesekrõl, és ahova mostanában járok már nem túl igényes úgymond.

ChuckyHUN
Õhhhmmm, hát nem. Elõvigyázatos vagyok, midnent lehetõségeim szerint legjobban csinálok. Inkább így haljak meg mint ágyhoz kötözve gondolkodásképtelenül😊
"Ez az élet legizgalmasabb módja. Ha kérdezed miért, sose fogod megérteni"

én tuti lenézek erre az új helyre ami nyitni fog bp.-en a Nemzeti Színház elõtt,május 15.-én,ráadásul a régi romkertesek csinálják,végre lesz egy újabb igényes hely,ahol partyzni lehet...remélem jó sok csajszi eljön...
nem félsz h meghalsz?

ChuckyHUN
Ha már hétvége lennék motoroznék mint mindig mikor van egy kis szabadidõm😊

És netezel? <#wilting><#idiota>

Épp szülinapi bulin <#hawaii>

offkorzreg
barátnõmhöz,aztán max este fõzni kertben,meg sör,ilyenek: o

Benny04
pecázni

Mollaka

ewuk
akkor most szólok a haveromnak.
õ az:
<#hehe>

én az agysejtjeim közül a fáradtabbakat küldöm wellnessezni pár deci vodka meg pár sör segítségével 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Wellness hétvége 😊

Ezt ugye te sem gondoltad komolyan ?
lány vagy és 99-ben születtél?
hol lesz a buli?
nyomj PM-et

vasárnap szülinapi buli <#violent>
a hétvégén még nem tudom, holnap a miskolci axe buliba a sikeres írásbelik után 😄😄
persze, és lehet most is ez fog megtörténni <#whatever>
és olyan volt már veletek h tanulnotok kellett volna de inkább elmentetek egy házibuliba? <#idiota>

Eloldeszka
Most hétvégén lehet, csak Kunszentmártonra barátokhoz, múlthéten Brutal Knights és Something Against You búcsúbulin voltam, az faszántos volt.

Na milyen volt??

tanulás
hétvégén tanulás, majd kis buli a haverokkal . . . <#hawaii>
én is kifejezettem szeretem az energiaital ízét. van h azért veszek én is mert megérzem a körülöttem ülõkét és megkívánom 😄
fõleg ha elõtte benyomok egy snickers-t, az úgy nagyon kellemes 😄
jó kis cukorbomba 😄

a kávét meg nem szeretem, mert rámjön a fosás meg finghatnék, meg hugyozás, és néha ilyen meleghullámok járják át a testem vagy hogy szokták mondani 😄
nem úgy értem h megbuzulok de tudjátok mire gondolok