Ki hova megy hétvégén?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Tao Clubba megyek szombaton, Sound of Cream partira!
Gyertek ti is, nagyon jó buli lesz! - a múltkori is szuper volt!!!
www.clubtao.hu
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
a barátaim úgyis unalmasak 😄
már elõre félek.
\" minden nap emelkedik azoknak a száma akik kinyalhatják a seggemet..\" m.t.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Hol lehet utána nézni ennek a dolognak, mert érdekelne engem is. Sokat hallottam a romkertesekrõl, és ahova mostanában járok már nem túl igényes úgymond.
"Ez az élet legizgalmasabb módja. Ha kérdezed miért, sose fogod megérteni"
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

hol lesz a buli?
nyomj PM-et
fõleg ha elõtte benyomok egy snickers-t, az úgy nagyon kellemes 😄
jó kis cukorbomba 😄
a kávét meg nem szeretem, mert rámjön a fosás meg finghatnék, meg hugyozás, és néha ilyen meleghullámok járják át a testem vagy hogy szokták mondani 😄
nem úgy értem h megbuzulok de tudjátok mire gondolok