-
NinjaAssassin #1741 valaki betud jelentkezni,mert én nem:S kiirja,hogy Attention there is problema.Leállás lehet vagy mi? -
Monoton #1740 Hát Pvp-re szinte minden kaszt jó csak jól kell tudni talentolni.
"Magus vv. Ranger"
Passz, Rangert nem szeretem de magas szinten elvileg nagyon jó. A mage-rol fogalmam sincs, kis szinten nem valami meggyőző de 40 felé lehet már jobb. -
Systema #1739 Kösz-kösz.
Pvp-re melyik lenne jobb későbbiekben a magus vagy a ranger?
Nemtudom magus mire jó nagyobb szinten,inkább több AoE-t nyom vagy jó 1v1-re is?Ranger-nél jó a Crowd Controll és mellette van azért dps is? -
Monoton #1738 Az orosz szöveg bug, majd kijavítják. -
#1737 Ha közelmész a loot zsákjához alul a skillbar-on középen megjelenik egy ikon, egy sárga zsák, ha rákattintassz az ikonra, vagy a betüt elnyomod amit kiír az ikon alsó sarkára felveszi az egész loot-ot. -
Systema #1736 Kettő kérdésem lenne mondjuk most:
Miért oroszul írja a loot-ot meg pár egyebet?
Nincs auto loot?Csak egyesével lehet felvenni mindent?"Take all" vagy v.mi opció nincs?:P
thx -
Systema #1735 Köszi -
Monoton #1734 Szia!
ISA (EU) szerveren a The Hungarian League nevű guild van, PM Asator, Godla, Wildcat vagy írsz a guild oldalon a chatre hogy vegyen be vki.
Wipe nem valószínű hogy lesz mert nem fognak keresztbe tenni a pénzes játékosoknak. -
Systema #1733 Ja és hol van jó kis magyar guild?Melyik szerveren?(Csakis League érdekelne)köszi -
Systema #1732 Helló!
Karakterek megmaradnak beta után?Mármint lesz wipe vagy sem -
Herkulles #1731 Meg van, thy. Találtam egy ilyet is:
1-10 Nezebgrad
10-13 Igsh
13-14 Severny Steppe/Lookout isle
14-16 ZIT Hq.
16-19 Dead Sea
19-22 Wild Isles
22-26 Asee-Teph
26-31 Eljune
31-35 Coba Plateau
35-36 Coldberg
35-38 Avilon
37-39 Yazes Shard
38-40 Dragon Ring -
Monoton #1730 Biztos kell lennie egy küldinek ammi odavezeti. -
#1729 elvileg kellet hogy kapjál valami instrukciót ami alapján átkeveredsz Wild Isles-re.
ha mégsem akkor menj át oda magadtól.
a kikötötől jobbra egy kis fa pallós "segédkikötőböl" jutsz el oda. -
Herkulles #1728 Nem tudom új vagyok.
Lvl 20-nál a dead see után, hogyan tovább? Empire-es térképen nincs több zóna... hmm. -
OMfan #1727 Üdv mindenkinek:)
Az lenne a kérdésem, hogy javult-e valamit a játék CS-ja??? Mert hallottam, hogy volt 1-2 patch ami nagyon rossz felé vitte el a játékot az ingyenesek számára már szinte mindenért fizetni kellett:( Meg h a kiadó is vacakolt valamit és nagyon népszerűtlen lett...
Válaszokat előre is köszönöm -
WorldTorrent #1726 Remelem a klanbol meg nem dobtak ki:D Empire oldalon voltam az elso klanba;) -
WorldTorrent #1725 mar letoltottem ujbol az allods-t :D nekem valahogy jobban bejott az allods azt nemtudom mi lessz :D -
#1724 RoM persze hogy jobb... de régebb óta van a piacon :)
Allodsrol sajnos nemtudok mit mondani.
apropó.... AO Hungary kiado lelkes vállalkozóknak és nagyon szívesen segítünk a fejlesztésbe(mint fejlesztők, de a tulaj más lesz értelemszerűen...aki igényt tart rá). mind a domain mind a designt átadjuk :) ... aki máshol is megfordul, nyugodtan mondhatja bárkinek, akiről tudja hogy érdeklődik :) -
WorldTorrent #1723 Vagy mar jobb a Runes of magic? -
WorldTorrent #1722 hm kaptam ma egy mailt:
Allods online: Join an Astral Space Ship crew or create your own
vannak valami ujitasok? uj pach?:D le tudna valaki irni hogy miket ujitottak? megeri ujbol allodsozni?:D tort wowozok most:\ -
tzjh89 #1721 Helo
Melyik szeron vannak a játszotok és persze melyik oldallal? -
#1720 onnan tudom, hogy a romot az allods online miatt hagyta abba, de nem tudom, hogy itt is az e neve (gladiátor), mint a romban. -
#1719 szia hát a romot két hete hagytam abba( mondhatom a csúcson, nagyon erős volt a magem), 12000 forintért adtam el a karimat. Most jött ki a ch III és nagyon durva változtatások jöttek vele, a legjobb, hogy mostmár lehet az insta fokozatát változtatni. Van easy meg hard mód, ebben az a szép, hogy hard módban kizárólag tiszta statok esnek. Egy év alatt meg nagyon-nagyon sokat változott a játék előnyére, pl bevezették a guild vs guildet, wowhoz hasonló token rendszert, kártyákat mostmár megéri gyűjteni statokat adnak azok is, elég sokat balanszolták a kasztokat, rengeteg új insta, sok minijáték, terület került be szóval amióta te nem tolod rengeteg változás volt, van és lesz. de nekem már nincs időm mmokra, most Hon-ozok ezerrel :) -
#1718 -
Monoton #1717 Mert? OB nem hatarozza meg hogy hanyan jatszanak. -
WorldTorrent #1716 meddig tart mar a beta? mire elindul a jatek mar el is felejtette mindenki xD -
Herkulles #1715 Utána olvastam, ha más se tud belépni a regelt accal, a jelszavával kérjen újjat, utána be enged. -
Herkulles #1714 Fel raktam az eu-s veriót, regeltem eu oldalon, beléptem, de a játék nem enged be. Account inaktiv. :) ?? -
kovalik #1713 Mivel nincs túl sok szerver, az ISA-n lehet, ha rajta van.A két oldalon két magyar klán van tudomásom szerint, de egyikben sem találkoztam gladiátor nevű karival.De honnan tudod, hogy játszik egyáltalán az allods-al ?
Penge, te még mindig a Rom-ot nyüstölöd ? :) Már 1 éve nem romozok...Változott vmit pozitívan ? -
#1712 gladiátort ismeri valaki, nem tudjátok melyik oldalon melyik szerveren van. Ennyit tudok róla, a runes of magicban volt a siochain szerver legjobb magyar tankja és ott a neve gladiátor volt. -
#1711 semmilyen félelmetes dolog nincs a játékban(még, és talán nem is lesz), a FOD is eltávolíthato csekélyke játékbeli pénzért. szoval semmi tragédia. :D -
Monoton #1710 En is most pihentetem, allitolag jonnek majd kedvezo patchek :D -
WorldTorrent #1709 Nah hogy allnak a pachek allodsba? bekerult mar az a pach amitol annyira feltek hogy csak fizetessel lehet majd jatszani ? mennyire jatszhato most full ingyenesen? en lvl 20 korul abbahagytam, de open beta elejen jatszottam -
Monoton #1708 Open Beta van meg, siman elkezdheted. -
Herkulles #1707 Hmm, érdemes most még el kezdeni a játékot? Mert a hivatalos oldalon nem derűlt ki, hogy béta állapotban van e, vagy mi van… egyáltalán a béta verziós karit/megkezdett karaktert át lehet majd vinni a kész verzióba? Thx. -
Monoton #1706 Érdemes mert különben nem fogsz fejlődni. De úgy is majd kitapasztalod. -
#1705 hmm köszi, így már értem, ezek szerint akkor nem is nagyon érdemes beválatni a fat xp-t...
-
xruu #1704 A fatigue nem más mint a sok játékban megtalálható "rested" xp itteni megfelelője, a következőképp működik:
Minden nap kapsz egy meghatározott mennyiséget(szinttől függ) és ha bármiből xp-t kapsz (igen, leadott quest is számít pl) azt még egyszer megkapod a fatigue-ből, amíg az el nem fogy aznapra. Az így kapott bonus xp-t nem azonnal kapod meg hanem összeadogatja és a Goblin Innkeepernél jelképes összegért veheted meg, akkor írják jóvá az xp csíkodhoz.
Ezekből következik hogyha nem vagy kínai akkor fati nélkül nem éri meg igazán fejlődni, vagy legalábbis quest-et csinálni, mert másnap újra dupla xp-ért csinálhatod meg ugyan azt a quest-et. Ha folyton fati nélkül küldizik valaki akkor hamar úgy járhat hogy szintjében már nem talál küldit (hiszen mindet sima xp-ért adta le, alig fejlődött tőlük, a küldik meg ugyan úgy fogytak mintha dupla xp-ért csináltad volna őket) -
#1703 ezt én sem értem
nekem annyi jött át, hogy a fatigue-t át tudm váltani xp-re, ezért én rendszeresen használom ha látom van.. -
Monoton #1702 Csak sima bonus exp. Arra jo hogy lekorlatozza mennyit jatszol, mert ha elfogy a fatigue nem erdemes fejlodni. Masnapra feltoltodik. :D