-
#1701 Haljátok Én játsszok 1-2 hete és vidiket is néztem a Game-ről.De én ezt a Goblin Innkeeper-t nem vágom.Elmagyarázná valaki hogy ez most Pénzért ad exp-t vagy Hogy?
Előre is ThX -
Tomy Lee #1700 Ja ezt nézegettem én is de ha már honlap nincsen nekik akkor legalább odaírhatnánk abba a tömör 5 mondatba info-nál,hogy melyik szerveren vannak.
Bár engem Leagua guild inkább nem érdekel.
Empire,az a tuti:-)
Am.köszi!
-
#1699 A THL az EUs ISA szerveren van.
És itt megtalálod. -
Tomy Lee #1698 THL Klán melyik szerveren van?
Vagy tudtok ajánlani nagyobb(aktív) guild-et? -
Monoton #1697 Egyébként az allods.hu fejlesztése be is fejeződött? -
Kaliki #1696 azhogy lehetséges hogy azaccomba betudok lépni a játékban azirja hogy vmi rossz?Most is beléptemegy uj akkal,DC,erre már ezsem jó -
DAK3 #1695 lol:P -
Monoton #1694 Majd a TOR :P -
WorldTorrent #1693 nah ennek se sikerult elvernie a wowot;D -
#1692 -
#1691 Nem, csak ha nem akarod, hogy random generált neve legyen a karidnak, akkor kell fizetni. Illetve a neved mellé ki lesz írva, hogy P.o.o.R. -
Vlado #1690 sajnos én felhúztam 36 ig.Jó gamet ők tudják hogy kell elcseszni.és ez még open béta?milesz a teljesre?már a loginér is fizetni kell? -
#1689 †R.I.P† még jó hogy nem húztam fel nagyon... -
Vlado #1688 én mos DDO-t kipróbálom meg az nfs world öt.remélem nfs world ben nem fogok csalódni.DDO sztem átmeneti game lesz nekem. -
BaSSeR #1687 Hátha a forsaken world betölti az űrt a vinyómon. Addig marad az Atlantica. -
Vlado #1686 Ja ez mosmár télleg az. -
#1685 Epic fail. -
Monoton #1684 Na ez már vicc kategória. -
BaSSeR #1683 Az oroszok nem tudnak játékot csinálni:
új patchben bejönnek a cursed itemek. Ha meghalsz akk lehetséges hogy az egyik cuccot curseddé válik, és + stat helyett -okat ad. Ill. boss is dobhat ilyen cursed itemet. Természetesen CS itemmel meg lehet javítani a cuccot. Magyarul hetekig farmoltok egy bosst, ami ha dob is legendary itemet akk cursed. Dob 1 jót, örülsz. Elmész pvp-zni pl. Legankelnek és curseddé válik a cucc.
BB Allods.
R.I.P.
-
Monoton #1682 ISA -
#1681 nah "elfelejtettem a jelszómat, küldjetek újjat trükk", az bejött... köszi a segítséget.. annyi még, hogy melyik szerveren van több magyar??? -
#1680 Vagy nem, kérd ki ujra emailben adatokat. -
Knabb #1679 Vagy regelj egy újat és kiderül... -
#1678 pedig az is klappol...:O
asszem ezt a játékot sem fogom kipróbálni.. -
zozoalma #1677 ha rossz jelszót vagy felhasználót adsz meg akkor is azt irja ki hogy account inactive -
#1676 de attol függetlenül, még mindig azt írja ki... -
#1675 hehehehehe......
Ha az aktiválás kimerül abban, hogy az emailben küldött linkre rákattintok, majd kiírja, hogy aktiválva lett az account, akkor az megvolt:)
-
#1674 aktiváld?:D -
#1673 kérlek!! segítsetek!!!..:(:( -
#1672 ha azt csinálom akkor kiírja, hogy a client corrupted, és felajánlja, hogy megjavítja..:O -
#1671 az exe fájlnak adj valami más nevet -
#1670 sziazstok.. azt írja client, hogy inactive az accountom.. mit tegyek, mert mindent rendesen megcsináltam... -
BaSSeR #1669 A kasztok tényleg majdnem mindenre jók. Pl vegyük az arisen classokat:
mage: én spec. nem szeretem őket sehol. Jók dps re, illetve a lassításokkal CC (crowd controll) ra is jók.
psi:több lehetséges változata van. Egyfajta debuffer(armor,dmg stb), CC, dps, illetve ezeknek a keveréke.
healer: lehet meele, speller és gyógyító. Ezeket ugyan úgy keverheti. Plate armor miatt nagy a védelme, tudja healelni magát és még jó sebzése is van.
summoner: lehet off-healer, dps. Specializálódhat még ezen belül DoT okra, jobb healre, erősebb minionokra.
De itt megtudod nézni a skilleket: ITT -
Knabb #1668 Direkt úgy vannak megcsinálva, hogy minden kaszt képes legyen pvp-zni és ne csak pve-re legyen jó... sztem ez igazábol talent kérdése. Pl a healerek is keményen odacsapnak ám pvp-be mellette még healelik magukat :D
Legerősebb dpsről még kb nem tudok semmit mert még lvl 10 se vagyok... csak gondoltam beleugatok, hátha mondok valami okosat. -
Tomy Lee #1667 PvP-re kellene majd természetesen ezzel kiegészíteném előző hsz.-om:P
Ha maradna Occultist akk az jó lenne pvp-re?Vagy inkább másik dps osztály.. -
Tomy Lee #1666 Oks értem:(
Keztem egy Occultist csak így próbaként pár szintet léptem és nagyon tetszik minden.Azaz már most megfogott ez a világ amit allods elém tárt.
Profi,tényleg jól megcsinálták.
Na de 1 nagy kérdés akkor:-)
Mindenképpen DPS class kell nekem,na de melyiket ajánlod,ajánljátok?
Empire factions-bol akarok választani és azon belül Arisen.
Itt a 4 közül melyik a legerősebb dps és még ami érdekelne,hogy a heretic-nél is van nagy dps vagy inkább az ilyen full healer beállítottságu.
Thx -
BaSSeR #1665 A meele scout felel meg az assassinnak. De most felejtsd el:D Nagyon gyenge. -
Tomy Lee #1664 Assassin ki is ill.kiböl is lesz?Köszi. -
Tomy Lee #1663 A kurva dátum volt elállítódva nálam is ehh
Thx #1606 -
Tomy Lee #1662 Vagy béta kulcs kell most vagy mi van?:S