-
KaiotEch #1781 Hello. Most láttam ezt a játékot, egész jónak tűnik, kicsit olyan WoW-os beütése van. Aki játszik ISA-n azzal szívesen találkoznék, egy kis csevegésre :) -
#1780 Ez hülyesség, fizetés nélkül is jól el lehet boldogulni a játékban. -
tompikaster #1779 Sziasztok!
Nézegetem a játékot (letöltöttem, telepítettem, sőt, karakterem is van), de vannak fenntartásaim. Kicsit utánaolvastam és elég sok vélemény szól arról, hogy az ingyenesség kb. a letöltésig tart, mert utána a shop nélkül lehetetlen érvényesülni.
A kérdésem csak annyi: mennyi igaz ebből?
válaszokat köszi előre is -
Monoton #1778 Így van ráadásul talent nélkül nem ér semmit. Én azt ajánlom lvl40-ig meele papot csinálj utána válts casterre. -
#1777 hali
ha caster vagy akkor feleslegesnek tartom a holy ragét, viszont a ressurection ra tegyél egyet mert egy paptol elvárják hogy felélesszen. -
TArKy #1776 e-mail-t elrontottam :D sry
[email protected] -
#1775 Ha az ISA-n imp oldalon mész keresd az asztrálbetyárokat, ha a ligás oldalon akkor a THL-t(The Hungarian League). -
TArKy #1774 Sziasztok
ISA eu-s szerveren keresek guild ot. Empire!(amint vége a sulinek többet is valószínű hogy leszek ha megtetszik)
Egy kérdésem lenne healert szeretnék kezdeni azt halottam nagyon jó pvp-re de én szeretnék haveroknak is segíteni és hogy picit önállósodni tudjak (persze caster ként)
és így terveztem! :
http://allodsbase.com/en/talents#_2oxrq7n5hxfi8270k74fy0yc1083a7h8e
ha valaki tud segíteni hogy mindent jól csináltam e akkor írjon
akár e-mail t: [email protected]
-
#1773 Asszem majd megkereslek :D -
atekxb #1772 Sziasztok!
A mai nap folyamán a ZAK szerveren Empire oldalon megalapítottunk páran egy magyar guildet. Szeretettel várunk mindenkit! Játékban megtaláltok: Ivee néven.
Üdv -
#1771 Jól néz ki! :) -
#1770 Tegnap egy Ligás hajó esett az Empire fővárosára. :)
-
#1769 Jaja -
#1768 Rendszergazdaként megy?
-
#1767 Sziasztok! Most szedtem le a játékot fel is raktam meg patcheltem is de mindig ezt írja ki mikor elindítanám.
-
#1766 Már megy.
Az viszont necces, hogy már most is van rövid (kb. fél perces) sorban állás.
Mi lesz itt később? :) -
Monoton #1765 HIvatalos oldalon biztos ki van írva mi a helyzet. -
NinjaAssassin #1764 Már megint karbantartás van vagy mi? -
Monoton #1763 Mivel a küldetések egymásra épülnek, így érdemes megcsinálni mindet.
Jó most ez a lvl6 az átlag, én is pl. lvl7-en kerültem oda. -
NinjaAssassin #1762 én 6 lvl vagyok még sem kerültem oda ez változo hogy hányas szinten mehetsz oda?vagy muszály minden küldit teljesitenni ahoz hogy oda kerülj? -
Monoton #1761 Legtöbben 6-os szinten kerülnek Novoba, ha megcsináltál minden küldit akkor nem lehetne problémád a fejlődéssel.
Guild-el kapcsolatban a #1734 hsz. -
#1760 Nem vagyok tag de szívesen lennék magyarok között. Amúgy igen jó cuccok csak 6os szinten kerültem Novogradba és ilyen 8as küldiket kapok amiket nem tudok megcsinálni a fejlődés meg valami borzalmasan lassú. -
Monoton #1759 Nem tudom guild tag vagy-e, de ott több esélyel kapsz cuccokat .D Egyébként meg amiket küldiért kapsz azok elég jó cuccok :D -
#1758 Ha bárkinek van olyan fegyvere, páncélja ami nem kell neki én szívesen elfogadom Leginkább Scout cuccokról beszélek :D Ligás vagyok. -
#1757 -
Monoton #1756 Igen lehet, de előbb gyalog kell odamenni és beszélni az npc-vel.
De a küldetések úgyis elvisznek oda. -
NinjaAssassin #1755 Azt szeretném megkérdezni hol lehet telportálni más földekre?Amugy Mágus vagyok és kezdö:D -
Petrezselyem35 #1754 Picit updatelt,oszt most megy!
Hajrá magyarokXD -
NinjaAssassin #1753 irjatok ha jó lesz:D -
NinjaAssassin #1752 ja! lehet csak este 8 ra lesz kész!(de bírnám)XD -
Petrezselyem35 #1751 Picit elhúzódik a karbantartás:(((( -
NinjaAssassin #1750 akkor nem nálam van most a hiba,hogy most nem tudok belépni? -
#1749 Munkahelyről kissé problémás.
Nem szokatlan, ha elhúzódik a karbantartás. -
NinjaAssassin #1748 Fritz te betudsz lépni a játékba? -
#1747 Én is a scout-ot bütykölgetem.
Néha igen kellemes instant dögleszti a mobokat és ahogy néztem csapatban is elég gyakran sikerül lerángatni a többiekről a monsztákat, szóval DPS-ben gazdag a karakter. -
NinjaAssassin #1746 most mért nem lehet belépni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S -
Systema #1745 Húzom ranger-t akkor inkább az úgyis jobban tetszik:P
Ty -
NinjaAssassin #1744 Ti betudtok Lépni? -
#1743 A mage pvp-ben nagyon vérszegény, legalábbis szólóban. -
NinjaAssassin #1742 ja most olvasom hogy 10 órátol -14 óráig leállás van:D