-
DAK3 #1821 köhöm... se a nival(nemhinném) legfökép meg az gpotato eu nem fut ki a pénzböl... itt ugylátod hogy a cuc... de valojábol eu nál aslot mert itt máshogy lesz,ezazért igy jobb hogy NEMKELL UJRA KIFARMOLNI A CUCOT,ugye?:) -
#1820 Elméletileg maga a slot, tehát ha mást teszel oda, akkor annak a statjait rontja le.
Mondjuk ebben a videóban nem ez látszik. :)
Bár én is szeretnék teljesen ingyen játszani, de ha most egyszer ráköltök, akkor kapok egy 1000 alkalmas "átok eltávolítót" és hónapokig nem lesz gondom vele.
Ahogy nézem, kezdenek kifutni a pénzből és most vagy fixen elveszítenek játékosokat a cursed-el, vagy mindenkit ha lehúzzák a rolót.
-
Tomy Lee #1819 Tanulj már meg írni bakker,vagy ne erőltesd.. -
DAK3 #1818 szerintem AH bol lazán beszerezhetö lesz a cuc... amugy egydolgot nemrétetem ez a küldis dolog sem biztos ha jol rétetem akkor egy küldi lesz ha nem akskor a bossok dobják...:D amugy a slot lesz cursed mi az a slot?:D:D maga az item slot?? tehát nem a tárgy vagya hogy??:) -
DAK3 #1817 nem tehát ... 10 halálonként(10%)
pl pénteken meghalsz kilencszer és szombaton mgé egyszer akkor egy cumod olyan lesz... EZ CSAK A KÉK LILA ÉS LEGENDARYKRA ÉRVÉNYES -
Monoton #1816 Aha így már ok :D De naponta nullazodik gondolom. -
Monoton #1815 Egyszer megcsinálható küldi? :DDD Persze közös területeken ez majd nagyon érdekes lesz ahol naponta leölnek 20x. Játszok 2 órát és nem marad armorom :D Ja meg Boss-t ölni, azt hogy? Minden 2-dik szintre raknak egy új bosst?
Gondolom piros koronás amit raidben kell ölni és csak egy itemet dob, és óránként respawnol :DD Kinézem belőlük :D -
DAK3 #1814 bocs a sok hablatyért... de a warden az milyen kari manapság?? jónak számit??:D -
DAK3 #1813 amugy minden 10. halálnál lesz ilyen curse os a cumo... egy cuc.... vagy aukcios háuzbol(AH) vásárolsz vagy item mall.. vagy küdi!!:D most töltöm a gémet... -
DAK3 #1812 elvileg a küldi egym inden nap egyszer megcsinálhato küldi...:D amibe valami bosst kell ölni...:D -
DAK3 #1811 egyetértek DE AMIT A GPOTATO ÉS A NIVAL MÜVEL VAGY KIK AZ MÁR SOK... n a!!! ilyen azért nemnagyon szokot lenni -
Monoton #1810 Én úgy gondolom teljesen jogosan, a free Item Shopos játéknak a lényege hogy aki kihasznalja a fizetős lehetőséget az valamivel gyorsabban fejlődik, hamarabb lesznek jobb cuccai. Persze ez még most is oké, de egyre jobban hátrányba kerülnek a sima játékosok. -
DAK3 #1809 megy a nyögés sirás és a szenvedés már msot a forumon... -
Monoton #1808 Ja hat en AH-ert nem fogok fizetni, es ha kuldi hosszu es unalmas lesz akkor bb game. Inkabb lett volna havidijas :( -
DAK3 #1807 neten azt olvastam hogy azt ami leszedi ezt az átkot a cumodrol belehet szerezni küldikböl és AH bol is:D -
DAK3 #1806 Cursed itemeket csak nem rakják be ugyan...:D azzal "epic fail" rankot kapnának:P vagy very big fail:D:D
amugy hali!!:D lehet adok még egy eséjt ennek a ketyerének
a Cursed item az az hogy izé... ha meghalsz akkor egyböl elcseszödik a cucod és soha nemtudod felvenni??:D:D:D MERT AH AZ AKKORA EPIC FAIL!!!! -
Rane19 #1805 AHHgghhh allods online blocked due multiple errors!!!!
Hogy tudom megváltoztatni a secret kódom?:D pls help -
#1804 Hivatalosan igen, viszont gyakorlatilag már az idők végezetéig is ez lehetne, hiszem megy az Item Shop és nem lesz több wipe.
Nemsokára kijön egy új patch amivel kitolják a szinthatárt, bejönnek a mount-ok és a cursed itemek, amik miatt lehet, hogy nem is lesz annyira ingyenes a játék. :) -
Monoton #1803 Nem lesz kari torles, epp ezert erdemes mar most jatszani ha szeretnel. -
Blint #1802 Ahh koszi. Akkor azert nem talaltam a zarasrol infot:)
Arrol van valami info, hogy mikor lesz vege a betanak? Valamint akkor lesz kari torles is? Egy olyat olvastam, hogy OB vegen nem lesz kari torles. -
Monoton #1801 OB van még -
Blint #1800 Hali!
Latom nemreg meg beta allapotu volt a jatek, de semi infot nem talalok, hogy a betanak vege lenne-e mar.
meg tudna valaki mondani, hogy milyen allapotban van jelenleg a jatek?
Koszi! -
#1799 Egyenlőre dobd el azokat a quest-eket.Item shopos ládákból eshetnek állítólag, de azok még nem is szerepelnek a játékban.
-
Rane19 #1798 Sziasztok Ligás vok van egy ilyen questem The Great Mage diary page !! 5 db ...
mit kapok ha megcsinálom meg valami leirást link pls hogy kell megcsinálni:P ezer ty:P -
Moore #1797 Köszi, így már értem akkor. -
#1796 Vannak olyan tárgyak, amiket viselés után már nem adhatsz el az aukciós házban, mert hozzád kötődtek (bound).
Pl. a küldetések után kapott tárgyak egy része már eleve bound-olt, egy része pedig szabadon eladható.
Az adott eszköz leírásában felül sárgával írja státuszát, ezek alapján tudod, hogy eladható-e egy másik játékosnak.
A szint nem számít.
Egyébként az AH menüjében alul fel is villan az információs sáv, ha valamiért nem lehet betenni. -
Moore #1795 Sziasztok!
Aukcióban jártasoktól kérdezném:
Az allodsban az aukciónál miért nem lehet egyes tárgyakat aukcióra dobni, mert volt olyan is, hogy az aukción lévé tárgyból volt nekem is pont ugyanaz és nekem nem engedte a tárgy aukcióra dobását. Vagy netalántán csak nagyobb lvl-esnek kellene lennem. A pénz is van a foglalóhoz...az nem lehet gond..nem tudom. Ha valaki tudna egy kicsit több infót mondani annak nagyon megköszönném. -
Monoton #1794 Tessék:
Ligás guild
Empire guild
Felveszed a kapcsolatot velük és majd bevesznek. -
KaiotEch #1793 Hát ha a Liga = Alli és Empire = Horde akkor a ligásokkal vagyok. Druiddal. Szeretnék vki olyannak beszélni aki nagyjából vágja a karikat és skilljeiket. Pl.: Druid itt is olyan mint a WoW-ban? Át tud alakulni? -
Monoton #1792 Liga v Empire? -
KaiotEch #1791 És mivan a magyar rajongói oldallal? És játékon belül hol találok egyáltalán magyart? -
#1790 lasd:Allods.ru szerver status -
Monoton #1789 Miert ki mondta hogy pangas van ott? -
#1788 Orosz szerverek miert pangnak annyira? -
#1787 Sziasztok! Összetobtam egy videót a birodalmi "asztrál cirkálóról" nagy unalmamban, és gondoltam kínozlak vele egy picit titeket xD
Itt megtaláljátok a videót :) -
KaiotEch #1786 Óóó tényleg bocsi nem láttam, hogy kiére válaszoltál. -
#1785 Nem arra irtam. -
KaiotEch #1784 Azt hogy az 1775-ös hsz-t nézzük meg :) -
#1783 Es ez mit jelent? -
Monoton #1782 #1775