Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
Jól néz ki! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

0Fritz0
Tegnap egy Ligás hajó esett az Empire fõvárosára. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

baly94
Jaja
0Fritz0
Rendszergazdaként megy?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

baly94
Sziasztok! Most szedtem le a játékot fel is raktam meg patcheltem is de mindig ezt írja ki mikor elindítanám.
0Fritz0
Már megy.
Az viszont necces, hogy már most is van rövid (kb. fél perces) sorban állás.
Mi lesz itt késõbb? 😊

HIvatalos oldalon biztos ki van írva mi a helyzet.

REAL MADRID

Már megint karbantartás van vagy mi?
Mivel a küldetések egymásra épülnek, így érdemes megcsinálni mindet.

Jó most ez a lvl6 az átlag, én is pl. lvl7-en kerültem oda.

REAL MADRID

én 6 lvl vagyok még sem kerültem oda ez változo hogy hányas szinten mehetsz oda?vagy muszály minden küldit teljesitenni ahoz hogy oda kerülj?
Legtöbben 6-os szinten kerülnek Novoba, ha megcsináltál minden küldit akkor nem lehetne problémád a fejlõdéssel.

Guild-el kapcsolatban a #1734 hsz.

REAL MADRID

Rowlend
Nem vagyok tag de szívesen lennék magyarok között. Amúgy igen jó cuccok csak 6os szinten kerültem Novogradba és ilyen 8as küldiket kapok amiket nem tudok megcsinálni a fejlõdés meg valami borzalmasan lassú.

GET OVER HERE!

Nem tudom guild tag vagy-e, de ott több esélyel kapsz cuccokat .D Egyébként meg amiket küldiért kapsz azok elég jó cuccok 😄

REAL MADRID

Rowlend
Ha bárkinek van olyan fegyvere, páncélja ami nem kell neki én szívesen elfogadom <#wink> Leginkább Scout cuccokról beszélek 😄 Ligás vagyok.

GET OVER HERE!

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Igen lehet, de elõbb gyalog kell odamenni és beszélni az npc-vel.

De a küldetések úgyis elvisznek oda.

REAL MADRID

Azt szeretném megkérdezni hol lehet telportálni más földekre?Amugy Mágus vagyok és kezdö😄
Picit updatelt,oszt most megy!
Hajrá magyarokXD
irjatok ha jó lesz😄
ja! lehet csak este 8 ra lesz kész!(de bírnám)XD
Picit elhúzódik a karbantartás😞(((
akkor nem nálam van most a hiba,hogy most nem tudok belépni?
0Fritz0
Munkahelyrõl kissé problémás.
Nem szokatlan, ha elhúzódik a karbantartás.

Fritz te betudsz lépni a játékba?
0Fritz0
Én is a scout-ot bütykölgetem.
Néha igen kellemes instant dögleszti a mobokat és ahogy néztem csapatban is elég gyakran sikerül lerángatni a többiekrõl a monsztákat, szóval DPS-ben gazdag a karakter.

most mért nem lehet belépni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:S
Húzom ranger-t akkor inkább az úgyis jobban tetszik😛
Ty

Ti betudtok Lépni?
BuriP
A mage pvp-ben nagyon vérszegény, legalábbis szólóban.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

ja most olvasom hogy 10 órátol -14 óráig leállás van😄
valaki betud jelentkezni,mert én nem:S kiirja,hogy Attention there is problema.Leállás lehet vagy mi?
Hát Pvp-re szinte minden kaszt jó csak jól kell tudni talentolni.

"Magus vv. Ranger"

Passz, Rangert nem szeretem de magas szinten elvileg nagyon jó. A mage-rol fogalmam sincs, kis szinten nem valami meggyõzõ de 40 felé lehet már jobb.

REAL MADRID

Kösz-kösz.
Pvp-re melyik lenne jobb késõbbiekben a magus vagy a ranger?
Nemtudom magus mire jó nagyobb szinten,inkább több AoE-t nyom vagy jó 1v1-re is?Ranger-nél jó a Crowd Controll és mellette van azért dps is?

Az orosz szöveg bug, majd kijavítják.

REAL MADRID

BuriP
Ha közelmész a loot zsákjához alul a skillbar-on középen megjelenik egy ikon, egy sárga zsák, ha rákattintassz az ikonra, vagy a betüt elnyomod amit kiír az ikon alsó sarkára felveszi az egész loot-ot.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Kettõ kérdésem lenne mondjuk most:
Miért oroszul írja a loot-ot meg pár egyebet?
Nincs auto loot?Csak egyesével lehet felvenni mindent?"Take all" vagy v.mi opció nincs?😛
thx

<#eljen>Köszi

Szia!

ISA (EU) szerveren a The Hungarian League nevû guild van, PM Asator, Godla, Wildcat vagy írsz a guild oldalon a chatre hogy vegyen be vki.

Wipe nem valószínû hogy lesz mert nem fognak keresztbe tenni a pénzes játékosoknak.

REAL MADRID

Ja és hol van jó kis magyar guild?Melyik szerveren?(Csakis League érdekelne)köszi

Helló!
Karakterek megmaradnak beta után?Mármint lesz wipe vagy sem

Meg van, thy. Találtam egy ilyet is:

1-10 Nezebgrad
10-13 Igsh
13-14 Severny Steppe/Lookout isle
14-16 ZIT Hq.
16-19 Dead Sea
19-22 Wild Isles
22-26 Asee-Teph
26-31 Eljune
31-35 Coba Plateau
35-36 Coldberg
35-38 Avilon
37-39 Yazes Shard
38-40 Dragon Ring

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Biztos kell lennie egy küldinek ammi odavezeti.

REAL MADRID

Makma
elvileg kellet hogy kapjál valami instrukciót ami alapján átkeveredsz Wild Isles-re.
ha mégsem akkor menj át oda magadtól.
a kikötötõl jobbra egy kis fa pallós "segédkikötõböl" jutsz el oda.

Nem tudom új vagyok.

Lvl 20-nál a dead see után, hogyan tovább? Empire-es térképen nincs több zóna... hmm.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Üdv mindenkinek😊
Az lenne a kérdésem, hogy javult-e valamit a játék CS-ja??? Mert hallottam, hogy volt 1-2 patch ami nagyon rossz felé vitte el a játékot az ingyenesek számára már szinte mindenért fizetni kellett😞 Meg h a kiadó is vacakolt valamit és nagyon népszerûtlen lett...
Válaszokat elõre is köszönöm

Allez L\'OM

Remelem a klanbol meg nem dobtak ki😄 Empire oldalon voltam az elso klanba😉

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

mar letoltottem ujbol az allods-t 😄 nekem valahogy jobban bejott az allods azt nemtudom mi lessz 😄

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

ScarY MAN
RoM persze hogy jobb... de régebb óta van a piacon 😊

Allodsrol sajnos nemtudok mit mondani.

apropó.... AO Hungary kiado lelkes vállalkozóknak és nagyon szívesen segítünk a fejlesztésbe(mint fejlesztõk, de a tulaj más lesz értelemszerûen...aki igényt tart rá). mind a domain mind a designt átadjuk 😊 ... aki máshol is megfordul, nyugodtan mondhatja bárkinek, akirõl tudja hogy érdeklõdik 😊

...

Vagy mar jobb a Runes of magic?

hm kaptam ma egy mailt:
Allods online: Join an Astral Space Ship crew or create your own

vannak valami ujitasok? uj pach?😄 le tudna valaki irni hogy miket ujitottak? megeri ujbol allodsozni?😄 tort wowozok most:\