Allods Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ebben a videóban nem ez látszik. 😊
Bár én is szeretnék teljesen ingyen játszani, de ha most egyszer ráköltök, akkor kapok egy 1000 alkalmas "átok eltávolítót" és hónapokig nem lesz gondom vele.
Ahogy nézem, kezdenek kifutni a pénzbõl és most vagy fixen elveszítenek játékosokat a cursed-el, vagy mindenkit ha lehúzzák a rolót.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
★ 汤姆 李
pl pénteken meghalsz kilencszer és szombaton mgé egyszer akkor egy cumod olyan lesz... EZ CSAK A KÉK LILA ÉS LEGENDARYKRA ÉRVÉNYES
REAL MADRID
Gondolom piros koronás amit raidben kell ölni és csak egy itemet dob, és óránként respawnol 😄D Kinézem belõlük 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
amugy hali!!😄 lehet adok még egy eséjt ennek a ketyerének
a Cursed item az az hogy izé... ha meghalsz akkor egyböl elcseszödik a cucod és soha nemtudod felvenni??😄😄😄 MERT AH AZ AKKORA EPIC FAIL!!!!
Hogy tudom megváltoztatni a secret kódom?😄 pls help
Nemsokára kijön egy új patch amivel kitolják a szinthatárt, bejönnek a mount-ok és a cursed itemek, amik miatt lehet, hogy nem is lesz annyira ingyenes a játék. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
REAL MADRID
Arrol van valami info, hogy mikor lesz vege a betanak? Valamint akkor lesz kari torles is? Egy olyat olvastam, hogy OB vegen nem lesz kari torles.
REAL MADRID
Latom nemreg meg beta allapotu volt a jatek, de semi infot nem talalok, hogy a betanak vege lenne-e mar.
meg tudna valaki mondani, hogy milyen allapotban van jelenleg a jatek?
Koszi!
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
mit kapok ha megcsinálom meg valami leirást link pls hogy kell megcsinálni😛 ezer ty😛
Pl. a küldetések után kapott tárgyak egy része már eleve bound-olt, egy része pedig szabadon eladható.
Az adott eszköz leírásában felül sárgával írja státuszát, ezek alapján tudod, hogy eladható-e egy másik játékosnak.
A szint nem számít.
Egyébként az AH menüjében alul fel is villan az információs sáv, ha valamiért nem lehet betenni.
Aukcióban jártasoktól kérdezném:
Az allodsban az aukciónál miért nem lehet egyes tárgyakat aukcióra dobni, mert volt olyan is, hogy az aukción lévé tárgyból volt nekem is pont ugyanaz és nekem nem engedte a tárgy aukcióra dobását. Vagy netalántán csak nagyobb lvl-esnek kellene lennem. A pénz is van a foglalóhoz...az nem lehet gond..nem tudom. Ha valaki tudna egy kicsit több infót mondani annak nagyon megköszönném.
REAL MADRID
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
REAL MADRID
TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
REAL MADRID
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Itt megtaláljátok a videót 😊
REAL MADRID
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Nézegetem a játékot (letöltöttem, telepítettem, sõt, karakterem is van), de vannak fenntartásaim. Kicsit utánaolvastam és elég sok vélemény szól arról, hogy az ingyenesség kb. a letöltésig tart, mert utána a shop nélkül lehetetlen érvényesülni.
A kérdésem csak annyi: mennyi igaz ebbõl?
válaszokat köszi elõre is
REAL MADRID
ha caster vagy akkor feleslegesnek tartom a holy ragét, viszont a ressurection ra tegyél egyet mert egy paptol elvárják hogy felélesszen.
[email protected]
ISA eu-s szerveren keresek guild ot. Empire!(amint vége a sulinek többet is valószínû hogy leszek ha megtetszik)
Egy kérdésem lenne healert szeretnék kezdeni azt halottam nagyon jó pvp-re de én szeretnék haveroknak is segíteni és hogy picit önállósodni tudjak (persze caster ként)
és így terveztem! :
http://allodsbase.com/en/talents#_2oxrq7n5hxfi8270k74fy0yc1083a7h8e
ha valaki tud segíteni hogy mindent jól csináltam e akkor írjon
akár e-mail t: [email protected]
A mai nap folyamán a ZAK szerveren Empire oldalon megalapítottunk páran egy magyar guildet. Szeretettel várunk mindenkit! Játékban megtaláltok: Ivee néven.
Üdv