Allods Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köhöm... se a nival(nemhinném) legfökép meg az gpotato eu nem fut ki a pénzböl... itt ugylátod hogy a cuc... de valojábol eu nál aslot mert itt máshogy lesz,ezazért igy jobb hogy NEMKELL UJRA KIFARMOLNI A CUCOT,ugye?😊
0Fritz0
Elméletileg maga a slot, tehát ha mást teszel oda, akkor annak a statjait rontja le.
Mondjuk ebben a videóban nem ez látszik. 😊

Bár én is szeretnék teljesen ingyen játszani, de ha most egyszer ráköltök, akkor kapok egy 1000 alkalmas "átok eltávolítót" és hónapokig nem lesz gondom vele.
Ahogy nézem, kezdenek kifutni a pénzbõl és most vagy fixen elveszítenek játékosokat a cursed-el, vagy mindenkit ha lehúzzák a rolót.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tanulj már meg írni bakker,vagy ne erõltesd..

★ 汤姆 李

szerintem AH bol lazán beszerezhetö lesz a cuc... amugy egydolgot nemrétetem ez a küldis dolog sem biztos ha jol rétetem akkor egy küldi lesz ha nem akskor a bossok dobják...😄 amugy a slot lesz cursed mi az a slot?😄😄 maga az item slot?? tehát nem a tárgy vagya hogy??😊
nem tehát ... 10 halálonként(10%)
pl pénteken meghalsz kilencszer és szombaton mgé egyszer akkor egy cumod olyan lesz... EZ CSAK A KÉK LILA ÉS LEGENDARYKRA ÉRVÉNYES
Aha így már ok 😄 De naponta nullazodik gondolom.

REAL MADRID

Egyszer megcsinálható küldi? 😄DD Persze közös területeken ez majd nagyon érdekes lesz ahol naponta leölnek 20x. Játszok 2 órát és nem marad armorom 😄 Ja meg Boss-t ölni, azt hogy? Minden 2-dik szintre raknak egy új bosst?
Gondolom piros koronás amit raidben kell ölni és csak egy itemet dob, és óránként respawnol 😄D Kinézem belõlük 😄

REAL MADRID

bocs a sok hablatyért... de a warden az milyen kari manapság?? jónak számit??😄
amugy minden 10. halálnál lesz ilyen curse os a cumo... egy cuc.... vagy aukcios háuzbol(AH) vásárolsz vagy item mall.. vagy küdi!!😄 most töltöm a gémet...
elvileg a küldi egym inden nap egyszer megcsinálhato küldi...😄 amibe valami bosst kell ölni...😄
egyetértek DE AMIT A GPOTATO ÉS A NIVAL MÜVEL VAGY KIK AZ MÁR SOK... n a!!! ilyen azért nemnagyon szokot lenni
Én úgy gondolom teljesen jogosan, a free Item Shopos játéknak a lényege hogy aki kihasznalja a fizetõs lehetõséget az valamivel gyorsabban fejlõdik, hamarabb lesznek jobb cuccai. Persze ez még most is oké, de egyre jobban hátrányba kerülnek a sima játékosok.

REAL MADRID

megy a nyögés sirás és a szenvedés már msot a forumon...
Ja hat en AH-ert nem fogok fizetni, es ha kuldi hosszu es unalmas lesz akkor bb game. Inkabb lett volna havidijas 😞

REAL MADRID

neten azt olvastam hogy azt ami leszedi ezt az átkot a cumodrol belehet szerezni küldikböl és AH bol is😄
Cursed itemeket csak nem rakják be ugyan...😄 azzal "epic fail" rankot kapnának😛 vagy very big fail😄😄
amugy hali!!😄 lehet adok még egy eséjt ennek a ketyerének
a Cursed item az az hogy izé... ha meghalsz akkor egyböl elcseszödik a cucod és soha nemtudod felvenni??😄😄😄 MERT AH AZ AKKORA EPIC FAIL!!!!
AHHgghhh allods online blocked due multiple errors!!!!
Hogy tudom megváltoztatni a secret kódom?😄 pls help
0Fritz0
Hivatalosan igen, viszont gyakorlatilag már az idõk végezetéig is ez lehetne, hiszem megy az Item Shop és nem lesz több wipe.
Nemsokára kijön egy új patch amivel kitolják a szinthatárt, bejönnek a mount-ok és a cursed itemek, amik miatt lehet, hogy nem is lesz annyira ingyenes a játék. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem lesz kari torles, epp ezert erdemes mar most jatszani ha szeretnel.

REAL MADRID

Ahh koszi. Akkor azert nem talaltam a zarasrol infot😊
Arrol van valami info, hogy mikor lesz vege a betanak? Valamint akkor lesz kari torles is? Egy olyat olvastam, hogy OB vegen nem lesz kari torles.

OB van még

REAL MADRID

Hali!
Latom nemreg meg beta allapotu volt a jatek, de semi infot nem talalok, hogy a betanak vege lenne-e mar.
meg tudna valaki mondani, hogy milyen allapotban van jelenleg a jatek?
Koszi!

BuriP
Egyenlõre dobd el azokat a quest-eket.Item shopos ládákból eshetnek állítólag, de azok még nem is szerepelnek a játékban.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Sziasztok Ligás vok van egy ilyen questem The Great Mage diary page !! 5 db ...
mit kapok ha megcsinálom meg valami leirást link pls hogy kell megcsinálni😛 ezer ty😛
Köszi, így már értem akkor. <#kacsint>
0Fritz0
Vannak olyan tárgyak, amiket viselés után már nem adhatsz el az aukciós házban, mert hozzád kötõdtek (bound).
Pl. a küldetések után kapott tárgyak egy része már eleve bound-olt, egy része pedig szabadon eladható.
Az adott eszköz leírásában felül sárgával írja státuszát, ezek alapján tudod, hogy eladható-e egy másik játékosnak.
A szint nem számít.

Egyébként az AH menüjében alul fel is villan az információs sáv, ha valamiért nem lehet betenni.

Sziasztok!

Aukcióban jártasoktól kérdezném:

Az allodsban az aukciónál miért nem lehet egyes tárgyakat aukcióra dobni, mert volt olyan is, hogy az aukción lévé tárgyból volt nekem is pont ugyanaz és nekem nem engedte a tárgy aukcióra dobását. Vagy netalántán csak nagyobb lvl-esnek kellene lennem. A pénz is van a foglalóhoz...az nem lehet gond..nem tudom. Ha valaki tudna egy kicsit több infót mondani annak nagyon megköszönném.
Tessék:

Ligás guild
Empire guild

Felveszed a kapcsolatot velük és majd bevesznek.

REAL MADRID

Hát ha a Liga = Alli és Empire = Horde akkor a ligásokkal vagyok. Druiddal. Szeretnék vki olyannak beszélni aki nagyjából vágja a karikat és skilljeiket. Pl.: Druid itt is olyan mint a WoW-ban? Át tud alakulni?

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

Liga v Empire?

REAL MADRID

És mivan a magyar rajongói oldallal? És játékon belül hol találok egyáltalán magyart?

TT Armor Jr. || Corsair VX450 || ASUS P5Q || Intel C2D E8400 @ 3,6GHz || Corsair Dominator 2*2GB 1066MHz || MSI R6850 Cyclone OC 1GB || Samsung SH-S223L || Samsung 2233BW || Samsung 501LJ

JaSoN HuNTeR
lasd:Allods.ru szerver status

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Miert ki mondta hogy pangas van ott?

REAL MADRID

JaSoN HuNTeR
Orosz szerverek miert pangnak annyira?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

baly94
Sziasztok! Összetobtam egy videót a birodalmi "asztrál cirkálóról" nagy unalmamban, és gondoltam kínozlak vele egy picit titeket xD
Itt megtaláljátok a videót 😊
Óóó tényleg bocsi nem láttam, hogy kiére válaszoltál.

JaSoN HuNTeR
Nem arra irtam.

Azt hogy az 1775-ös hsz-t nézzük meg 😊

JaSoN HuNTeR
Es ez mit jelent?

REAL MADRID

Hello. Most láttam ezt a játékot, egész jónak tûnik, kicsit olyan WoW-os beütése van. Aki játszik ISA-n azzal szívesen találkoznék, egy kis csevegésre 😊

BuriP
Ez hülyesség, fizetés nélkül is jól el lehet boldogulni a játékban.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Sziasztok!

Nézegetem a játékot (letöltöttem, telepítettem, sõt, karakterem is van), de vannak fenntartásaim. Kicsit utánaolvastam és elég sok vélemény szól arról, hogy az ingyenesség kb. a letöltésig tart, mert utána a shop nélkül lehetetlen érvényesülni.

A kérdésem csak annyi: mennyi igaz ebbõl?

válaszokat köszi elõre is
Így van ráadásul talent nélkül nem ér semmit. Én azt ajánlom lvl40-ig meele papot csinálj utána válts casterre.

REAL MADRID

Makma
hali
ha caster vagy akkor feleslegesnek tartom a holy ragét, viszont a ressurection ra tegyél egyet mert egy paptol elvárják hogy felélesszen.

e-mail-t elrontottam 😄 sry
[email protected]
BuriP
Ha az ISA-n imp oldalon mész keresd az asztrálbetyárokat, ha a ligás oldalon akkor a THL-t(The Hungarian League).

Sziasztok
ISA eu-s szerveren keresek guild ot. Empire!(amint vége a sulinek többet is valószínû hogy leszek ha megtetszik)

Egy kérdésem lenne healert szeretnék kezdeni azt halottam nagyon jó pvp-re de én szeretnék haveroknak is segíteni és hogy picit önállósodni tudjak (persze caster ként)
és így terveztem! :
http://allodsbase.com/en/talents#_2oxrq7n5hxfi8270k74fy0yc1083a7h8e
ha valaki tud segíteni hogy mindent jól csináltam e akkor írjon
akár e-mail t: [email protected]
baly94
Asszem majd megkereslek 😄
Sziasztok!
A mai nap folyamán a ZAK szerveren Empire oldalon megalapítottunk páran egy magyar guildet. Szeretettel várunk mindenkit! Játékban megtaláltok: Ivee néven.
Üdv