-
DAK3 #1861 epic fail again we love allods but no CS we fuking all gpotato worker and why??... er!!:D -
BrainEater #1860 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni olyan rúnát amit magamra lehet "tenni" hogy tudok szerezni, csinálni ( ami 50...250% damage, healing donet ad )
Előre is köszönöm a válaszokat -
#1859 szinte sehol, köszönhetöen a patch-nak. -
#1858 hali
magyar játékosokat hogy tudok találni a játékban? -
#1857 a legnagyobb gond az, hogy nem hagynak választási lehetőséget a játékosoknak hanem belekényszerítik egy adott szituációba amiböl csak egy kiút van az item shop.
teszem azt free játékos NPC töl megvehesse goldért a 200% os dmg növelöt amivel meg tudja csinálni a küldiket és még PVP-zni is tud, a fizetös meg item shoppbol a 400%-osat amivel könyebben megy a küldizés, HC meg astral és PVP.
free jétékos leszedethesse NPC-nél goldért a cursedet a cuccárol ha mondjuk ráspawnol egy mob miközben egy másikat öl küldizés közben, a PRO játékos vagy aki nem akar szarakodni az úgy is megveszi item shoppbol a talismánt ami megvédi a cursedtöl a cuccait 24 órára akár hányszor is hal meg HC ban PVP-ben vagy astralban.
és igy tovább.
de ha el lehetetlenítik a free játékosokat egy free játékban akkor annak nem lesz nagy jövöje. -
#1856 én nem azt érzem hogy fizetössé tették a játékot hanem lehúzossá, ráadásul még béta verzióban.
itt most nem azt lett, hogy aki nem fizet az is tud játszani csak kevesebb dolgok válnak elérhetővé vagy többet kell dolgozni ugyan azért mint a fizetösöknek, hanem nem tudod megölni a mobokat ami az adott szinthez tartozó küldetéshez kell, mert az dmg-t nerfelték megközelitöleg 200-300% al. probáltam küldit csinálni incense nélkül............kész rámálom.
A kék armoros cuccokrol , amiket kemény goldokért vettem AH ból levették az armort. ez minusz 1k deff. ami tanknál nem jó dolog.
a PVP halál nincs elkülönitve a PVE haláltol ami szintén rossz dolog mert jönnek az epices ellenfelek és annyiszor legyaknak hogy az összes kék cuccod hipp-hopp cursed lesz.
a többi free azaz micropaymentes játkokban azért fizetnek az emberek hogy plussz szolgátatást kapjanak itt viszont azért kell fizetni hogy az alapvetö feltételeket meg kapd. és ez óriási külömbség. -
#1855 Most is tudsz jatszani vele, csak nem olyan feltetelek mellett, mint a fizetos jatekosok. Ha minden ugyanugy mukodni, ki venne barmit is az item shopbol? -
Monoton #1854 Legyen fizetős (item shop) de ne annyira hogy aki nem fizetne erte az is tudjon jatszani. Most majd szepen lelepnek a nemfizetos jatekosok, utana meg a fizetosok is mert kevesen lesznek :D
Ha havidijas lett volna akkor fizettem volna, de így nem :( -
#1853 A jatek majd' 10 millios koltsegvetessel keszult, szerinted miert erne meg nekik ingyenesse tenni? Az ilyen burkoltan fizetos jatekok sokkal jobb csalik, az elejen mindenki kiprobalja, majd ha bejon, akkor eloszor csak 1-2 dolcsis itemeket vasarol, majd elindul az uzlet. Mmorpg-n volt egy szakiro, aki kb. kiszamolta, hogy a raidelos stilushoz kb. havi $50-t kell becsengetni. -
sadi57 #1852 még egy ideig játszani fogok, hátha a fejükhöz kapnak, hogy "ezt nem kellett volna". egyébként tud valaki linkelni egy jó talent fát Summoner-nek? hogy a lehetőleg zökkenőmentes legyen a fejlődés. ja és a incense mire jó? -
Monoton #1851 Bahh ennyire rossz lett? :S Lett volna havidíjas :( -
#1850 Eddig lehett játszani item shoppozás nélkül is , de ennek mostantól vége.
a legfontosabb statotból ( harcosnál a strength, varázslónál inelligence )
lecsipentettek 2/3-ot. Azaz semmit és senkit nem tudsz megölni , hacsak nem használsz incensét amit az item shopban lehet megvenni, ez ugyanis visszadja a lecsippentett stat pontokat 24 órás időtartamra. A 3. szintü patronage automatice 4 lett és mindenki alapból megkapja az incesés HP és mana bónuszt, ez az egy pizitív a dologban. Mondjuk incensét lehet venni AH-ban is de olyan áron hogy egy átlagos játékos alacson vagy középszinten nem igazán engedheti meg magának. És a cursed itemes dolgot még nem is emlitettem. Tehát burkolt formában fizetös lett a játék, és aki nem akar vagy nem tud havonta minimum 3 ezer forintot becsengetni annak bizony uninstall allods online. -
Monoton #1849 Na ma felnezek en is milyen lett a patch. -
Ariakus #1848 Most hallottam valakitől, hogy ebben a játékban ha pvp-zni akarsz akkor fizetned kell érte. Ez mennyire igaz , illetve mennyire lehet játszani Item Mall nélkül? -
sadi57 #1847 lehet törlöm a játékot, a patch elbaszott mindent -
#1846 akkor próbáld meg az EU verziót feltenni az US helyett -
sadi57 #1845 nekem Tensess meg Nezeb van -
#1844 nem tudom , talán az ISA-n ?
mert csak 2 server van
sehogy -
sadi57 #1843 és én miért csak 2 szervert látok összesen? és hogy lehet karaktert áthelyezni egy másik szerverre? -
sadi57 #1842 melyik szerveren kell karaktert kezdeni, hogy a lehető legtöbb magyarral találkozzak ? -
#1841 a mai naptól 42 -
NinjaAssassin #1840 40 a Max lvl?:S -
hali. az EU és az US oldal fórumán találsz böven talent tippeket mind pvp,pve,tank vagy dps kategóriára.. ha elbasztad akkor sincs gond mert lehet venni item shopban cuccost, amivel nullázható és ujra oszthatod.
na meg 40-esen is kapsz egyet egy küldi után. -
Bully1993 #1838 Sziasztok! Most kezdtem a gamet egy warriorral! Vki le tudná írni hogy tankolás ill pvp-re hogyan talentoljak meg miket fejlesszek?
Jah és a játékban lehet újra kiosztani a talenteket? -
DAK3 #1837 azthallottam hogy a warden iszonyat FOS PVE BE ez igyvan? -
DAK3 #1836 szerintem én giberling warden leszek vagy mi az a kis 3 pocok:D az nekem NAGYON TETSZIK:) -
DAK3 #1835 hahahahaha:D -
Tomy Lee #1834 lol -
Tomy Lee #1833 Pala jobb PvP-ben mint a Champion?? -
DAK3 #1832 hahahahaahha:P vald be hogy béna voltál ahoz hogy allodsoz?:P -
#1831 szimplán vélemény :P semmi hátsó szándék vagy félrevezetés :P -
DAK3 #1830 nem a hüjeséged kérdeztem... -
#1829 neked? kizárt:D -
DAK3 #1828 :D sztetek ha nem ölök bele pénzt is talpon lehet maradni a fizetösök közöt??:D -
#1827 de ha lenne rá kereslet, ott van a magyar oldal:) .... designal mindennel együtt :) átvehető :) -
#1826 "Van olyan oldal ahol meglehet nézni az eu szerverek on/offline állapotát?"
A hivatalos fórumon kiírják.
Most lelőtték, körülbelül délután háromkor lesz megint aktív.
"Van magyar fansite, ami él is?"
Tudtommal jelenleg nincs :)
Eddig még nem hallottam ilyenről. -
DAK3 #1825 dáböl NINCS!! -
Rane19 #1824 Amúgy allods online accountokat is fel szoktak törni?:() -
DAK3 #1823 értelmetlen dolog elkezdeni játszani ha nem fizetek érte?:( )majd soha) -
BarnaMedve #1822 Két kérdés..
Van olyan oldal ahol meglehet nézni az eu szerverek on/offline állapotát?
Van magyar fansite, ami él is?