-
Morvhem #1901 Üdv mindenkinek.
Én USA szerveren játszok, nekem nincs gondom az öléssel, és nem 10 player van egy mapon. Söt néha még sokan is vagyunk egy helyen. Ha nem jó az EU szerver ki kell próbálni az USA szervert. -
#1900 haj!
+fav, megteszteltem este :) egyelőre lvl7 mage powa ^^ -
DAK3 #1899 jó az az orosz:D -
foxxi #1898 Fent nem LÁTOD az EU oldal -linket? ÉS fejezd már be a 2km-es kérdőjel hullámot. Lehet értelmesen is kérdezni... -
#1897 ja. jó orosz :D -
kishandris #1896 és itt amit írtál az jó is ugy értem hogyha onnan le töltöm akk jó lesz?????????????????????????? -
#1895 innen -
kishandris #1894 a kérdésemhez még ????????????????????????????????????????????? ennyi kérdőjel -
kishandris #1893 loneewolf te honnan töltötted le?
-
kishandris #1892 meik oldalról töltsem le az allods-ot???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
DAK3 #1891 anyádsegfsz:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...szar, mint DAK3. -
DAK3 #1889 de mára egy darabka.... (vki fojtasa B+:D) -
#1888 En is ezt a jatekot vartam legjobban :( Meg a betat is jatszottam akkor meg kiraly volt :D -
#1887 ha nem baszták volna el, tán' versenyképes lett volna talán még a wowwal szemben is -
#1886 Egy nagy rakás ****. -
#1885 a 70%-os dmg-met nerfelték 17%-ra, így egy szunyogot sem tudom leütni,és csak akkor kapom vissza ha item shoppbol vásárolok cuccost. ezt nem nevezném ingyenesnek, inkább fizetősnek. -
#1884 Ingyenes
Az új patch óta kibaszott szar
Teljes, nem béta. -
attila117 #1883 Csá, azt szeretném kérdezni hogy:
-Ingyenes?
-Jó játék?
-Teljes verzió?(nem béta vagy vmi) -
zoorias #1882 de még így sem megy .
kb 1000x lefuttattam és indítottam el egyfolytában kidob és ezt a dolgot indítja el letöltést meg nem csinál soha szerintem szóval végkép tanácstalan vagyok ez ügyben :( -
#1881 mindegyik kari jó pvp ben. a legfontosabb milyen cuccod van azután milyen skilleket huztál, és csak az után hogy milyen a karid. pvp-röl meg csak annyit, hogy mapponként kb. 10 emberke az átlag . ennyire elcseszték a játékot. -
#1880 Elindítod a játékot, kidobja a fő ablakot, és látsz egy kalapács ikont, fennt. Arra kattints rá. Ellenőrzi a játék fájlait, javítja, a hiányosat letölti. -
zoorias #1879 nekem az a gondom hogy amikor elindítanám a játékot akkor beugrana az ablak meg midnen de egyből kidob és valami "Checking files for corruption" dolgot kezd el futtatni mi a teendő? -
Loneewolf #1878 Szevasztok!
Egy kerdesem lenne feletek kik regota jatszanak! Mivel nincs sok idom jatszani munka meg egyeb okok miatt max 1 karaktert akarok huzni! Es a kerdes az az lenne h szerintetek melyik a legjobb PVP karakter a jatekban?!
Valaszokat elore is koszonom! -
#1877 Megpróbálom Köszi. -
#1876 kapnod kellet volna küldit a városban, ami kiküld Igsh Military District-be. ha nem, akkor menj magadtól. -
#1875 Üdv!
Elkeszdtem játszani el is jutottam lvl 10-ig de Nezebgrad-ban nincs több questem merre mennyek most fejlődni?
A választ előre is köszz. -
#1874 -
NinjaAssassin #1873 Szerintem item shop nélkül is lehet játszanni! (lvl 40) -
Dorgal #1872 Köszönöm! -
#1871 Alchemy NPC nél tudsz venni csészét amiben két komponensböl tudsz kotyvasztani, meg adalék anyagot, virágot meg AH ból tudsz venni. mindig a lehetö legnagyobb receptet csinálva kapsz pontot, a kisebb receptekért csak ritkán -
DAK3 #1870 nemhát... !!! de igy szarabb nemde.... ÉS KUSS PSZT CSIT shites köcsögök:D -
Dorgal #1869 Sziasztok!
Felvettem az alchemy-t,mint szakmát,csak éppen nem tudom fejleszteni.
Ha valaki tudna segíteni benne,megköszönném. -
BrainEater #1868 Köszi szépen bb allods. -
#1867 ez így van :D ... de hát ő dak... :D -
RaSzTaH #1866 btw havi 3eFt-ért értelmesebb, szebb, jobb mmot tudsz fizetni mint EZ. -
RaSzTaH #1865 Te azt se fizetnéd, nem mindegy?:) -
DAK3 #1864 sajna nenek nemkéne igylenni!!!!!!!!!!!!:S legyen havidijas pl havi 3000 sztem jobban JÁRNÁNK.. -
#1863 sokan nincsenek tisztában azzal hogy ez már nem free mmorpg , hanem fizetős. hiba hirdetik free-nek.
ha nem vásárolsz item shoppban , csak a tökeidet tudod vakargatni.
ezzel mindenki legyen tisztában mielött játszani kezd. -
#1862 azt Incense-nek hívják és item shoppos cucc. régebbi fajtát ami csak 30perces azt még lehet kapni AH ban is de már nem sokáig. aztán marad pénz beküldés krumpliéknak, hogy vehess item shoppbol, mert az uj fajta már annyiba fog kerülni AH ban hogy az isten sem tud kifarmolni annyi goldot.