-
#1941 Nem :) -
#1940 hmm nem tudom milyen szigetről van szó mert empires vagyok, de tuti van megoldás. például kell hogy legyen ott teleport, és ha megcsinálod a teleportos küldit akkor tudod használni, vagy valami hasonló. a lényeg hogy ne ess pánikba hanem gondolkodj és használd ki a lehetőségeket. -
#1939 Üdv mindenkinek!
Olyan probléma botlottam, hogy (league) a kezdő pályáról "elrepültem" egy kis szigetre, ahol hajóval lehet tovább menni. Valahogy vissza tudok menni az eredeti kezdőhelyre, mert még maradt ott küldim?
(a nadrág melletti portot próbáltam, de ugyanide portolt, a kis szigetre) -
DAK3 #1938 XDDDDDDDDDDDDDDDD az szopás:D -
Enech #1937 Sziasztok!
Valaki esetleg nincs fent Az angol ISA szerveren?:S nagyon nagy gáz van. 8as szintű vagyok elkeveredtem Severny steppe-re a Nezebgrad porthoz és onnan sehová sem tudok már menni (valami csövek közt ácsorgok csak):( Örökké kinyírnak a mobok ha a porthoz mennék vissza,de más kiút nincs csak a mobokon keresztül, amikhez kicsi vagyok. Ha valakinek van valami ötlete, akkor nagyon légyszi válaszoljon nekem. Előre is köszönöm. -
papcucu11 #1936 Hello lécci vki segítsen, a játék inditásánál vmi launcher.exe-t akar ilyenkor mit kell tennI??:S -
Ákos90 #1935 Köszi ! Vissza olvastam. Igazából csak azt nem tudtan hogy 1 küldiért kapok több cuccot :). Köszönöm a válaszod akkor este le is szedem :) -
#1934 6 hozzászólással lejjebb ott a megoldás az incensés és scrollosra mivel azt egy küldiben kapod.
a
philacteriesnek meg 12-vel lejjebb van a megoldása ( gondolom nehéz lehet visszaolvasni :) ) csak dumálni kell az NPC-vel. -
Ákos90 #1933 Elgondolkoztam, hogy vissza kellene jönnöm allods-ozni csak annyi lenne a kérdésem, hogy a 3 napi questet (incense, exp scrolls, Phylacteries) mennyi idő alatt lehet meg csinálni, mert ha ien szenvedősek a napi küldik akkor felejtős számomra.Mennyi ideig tartanak ezek a napi questek ?
válaszokat előre is köszi -
Richardix #1932 Illetve a ZAK szerveren már megalakult egy magyar klán is Magyarok Nyilai néven (nem vagyunk terroristák, oksa? :P) -
#1931 Igen, ismerek sok olyan embert aki semmi pénzt nem ölt bele mégis lvl 42 és jól el van.Van napi incense, meg 2x exp-s tekercs egy 20perces küldiért.Van olyan cucc ami megvédi az átoktól a cuccaid, azt is ingyen kapod naponta. -
#1930 és játszható a játék? -
#1929 Hello!Rengeteg magyar Allods-ozik.Én a Zak szerveren vagyok League frakcióban level 17es elf templar.Ezen a szerveren League oldalon csinálhatnánk egy magyar guildot, mert itt még nincs... -
#1928 lemértem és 17 perc volt gyalogosan. -
Monoton #1927 Én ligás vagyok, nemsokára én is szaladgálhatok majd a napi incense-ert. Mi meg talalkozunk majd Holy Land-en
Amugy mennyi ido mire vegigszaladsz a kuldin? -
#1926 az egynapos incense egy küldivel kapható: Birodalmi oldalon:Yasker tower/emelet/ a runás csávó adja a küldit, broken runa kell neki 5 darab. ezt 5 NPC adja akikkel csak beszélni kell. ez egyik a kikötőben van a nagy épületben jobb oldalt egy airisen. a másik astral quarterben egy ork az astral feliratnál a pokoknál.a harmadik Imperial Training Campban az ork . negyedik Termitka prisonnál aki a reput küldit is adja. utolsó Boiler Camp bejáratánál az airisen. -
Monoton #1925 Van most server? -
NinjaAssassin #1924 MagyarHealer a nevem -
NinjaAssassin #1923 SirAlso én is abba a klanba vagyok:D -
#1922 Phylacteriest (ami megvédi a cuccodat a cursedtől mikor halsz)azt Yasker alagsorában az AH alatt, a Military Stipend nevü küldiért kapsz. csak beszélsz a nőcivel és már kapod is.
az Incensét viszont nem tudom. nekem még van az ajándék 30 darabból, ha majd elfogy akkor ennek is utána járok.
-
Monoton #1921 Mit takar ez a pár perc futkosás? Újra kezdtem játszani és látom léggé megváltozott sok minden. -
#1920 természetesen volt rajtam incense -
#1919 áhh épp most ölt meg egy velem egyszimtü sima egyszerü hétköznapi mob , és neki maradt még 50% HP-ja. szal ennyi az allodsról -
#1918 játszható, ha beleölsz nem kevés zsét különben szenvedés.
lvl 39-en egy hétköznapi mobon ami nálam egy szintel kisebb 5x egymás után dodgét ütök 12% expertisevel, és a 3k-5k dmg skillem 500-2k között sebez rajta a sok-sok dodge között akkor a hajam égnek áll. a velem egyszintü mobokrol meg nem is beszéljek, kész rémálom. -
#1917 Engem ma ebbe a klanba vettek be :LINK -
tutika14 #1916 Nem tetszett a kari és váltottam mage-re és ez is lv5-ös de ez csak Tibeo! -
tutika14 #1915 Sziasztok! Tibeohun vagyok! Kezdő vagyok még csak lv5. És szeretnék kérdezni hogy vane magyar klán? és ha van bevenne e valaki? segítségre szorulok :D a minimális angol tudásom miatt is. -
#1914 Szerintem játszható a játék. -
#1913 van napi incense meg napi 5 olyan biz-baz ami megvédi a cuccodat a cursedtöl ha meghalsz, csap pár perc futkosás, és 24 óra hosszat játszhatsz is. -
#1912 Hi, meg most se javult a helyzet a jatekba?:S Ez lenne egy normalis F2P Mmo de ezt ez a fizetos rendszer sz*rja el:( a tobbi F2P meg ilyen ocskanak nez ki -
#1911 Jogos én is várom már :)
Off:
GW2
ezerszer jobb :) -
#1910 én ezért várom a Guild Wars 2-öt én egy fillér havidíjat nem fizetek mmo-ra a WoW és az Aion után... -
Monoton #1909 Teljesen jó a mikrotranzakció is, csak átléptek egy határt. -
#1908 gusztustalan. Akkor inkább legyen már havidijas vagy 1x megvehető. -
#1907 nájsz :/ -
#1906 konkrétan ?
amit leirtam.
lvl 35 ig játszható ingyen. addig van bekapcsolhato incense, 35-ön,napi 90 perc.
utána venned kell item shoppbol, mert nem tudsz semmit megölni azzal a bolhpöcsnyi DMG-vel.
minél magasabb szinten vagy annál több pénzt kell beletolnod hogy megfelelj a játék támasztotta követelményeknek.
-
#1905 konkrétan? le vagyok maradva :) épp karaktereket "tesztelek". asszem marad a psi :) -
#1904 eltekintve a néhány reklámfogástól, ami játékos csalogató parasztvakítás, maradt minden a régiben. az igaz, hogy az incense olcsó és megfizethető, és csak lvl.35 felett kell használni, de amint eléred a max. szintet, kemény dellát kell beletolni ha élvezni akarod a játékot. -
Monoton #1903 Mi a helyzet most a jatekkal? Valaki irna par sort? Volt valami engedmeny vagy maradt a szivatas? -
#1902 ott nem volt össznépi nerfelés, hogy meg kelljen venni az item shoppos szarságot? 40-es emberkék vidáman szaladgálnak max. DMG-vel ?